نام اولِفون (Ulephone) به عنوان یک شرکت تولید کننده گوشی هوشمند زیاد مطرح نیست و بسیاری از کاربران کشورهای غربی چیزی در مورد این برند نمیدانند. اولفون شرکت کاملا نوپایی است و دفتر مرکزی آن در کشور چین واقع شده است. این شرکت محصولاتی را عرضه میکند که نسبت به قیمت مناسبشان، واقعاً ارزش خرید دارند. در این مطلب قصد داریم به بررسی گوشی اولفون فیوچِر؛ جدیدترین پرچم دار این شرکت بپردازیم.
کلیک – این گوشی طراحی جالبی دارد؛ صفحه نمایش این گوشی تا لبههای آن کشیده شده است و تقریبا هیچ قابی در اطراف صفحه نمایش آن دیده نمیشود. بدنه این گوشی فلزی است و حسگر اثر انگشت نیز در کنار این گوشی تعبیه شده است. یک پردازنده مدیاتِک روی تراشه، نیز قدرت این گوشی را تأمین میکند.
بقیه در ادامه مطلب...
اقلام موجود در بسته گوشی
وقتی که بسته گوشی را باز کنیم و آن را به دقت بررسی میکنیم، جذاب به نظر میرسد و ما را شیفته خود میکند. بسته گوشی سیاه رنگ و دارای طراحی شیکی است. وقتی که بسته گوشی را باز میکنیم، گوشی Ulefone Future خودنمایی میکند. کلمه Future در قسمت بالای جلوی گوشی با رنگ نقرهای نقش بسته شده است. یک کابل شارژ سریع، کابل USB نوع C، یک کابل تبدیل میکرو USB به USB نوع C برای کسانی که میخواهند از کابلهای میکرو USB قدیمی خود استفاده کنند، یک قاب شفاف انعطاف پذیر و یک محافظ صفحه نمایش اضافی، اقلام موجود در جعبه این گوشی هستند (یک محافظ صفحه نمایش نیز از قبل روی صفحه نمایش این گوشی نصب شده است).
طراحی و حسگر اثر انگشت تعبیه شده در کنار این گوشی
صفحه نمایش این گوشی ۵٫۵ اینچ است و همانطور که گفته شد در اطراف آن تقریبا هیچ قابی وجود ندارد و قاب آن در مقایسه با گوشی الجی جی۵ با صفحه نمایش ۵٫۳ اینچی بسیار باریکتر است که موفقیت بسیار تاثیرگذاری برای این گوشی محسوب میشود. این گوشی تقریبا دارای وزن زیادی است و ۱۸۵ گرم وزن دارد و وقتی آن را در دست میگیرید، کمی حجیم به نظر می رسد. ممکن است برخی از مردم سنگین وزنی و بزرگ بودن این گوشی را دوست داشته باشند، اما به هر حال این گوشی جزء سنگین وزنترین گوشیهای موجود در بازار است.
به نظر میرسد در طراحی این گوشی از گوشیهای آیفون و اچ تی سی الهام گرفته شده باشد؛ زیرا بدنه این گوشی فلزی است و نوارهای آنتن پشت گوشی حالت لاستیکی دارند. اگر این شباهتها را کنار بگذاریم باید گفت که اجزای تشکیل دهنده این گوشی در کنار هم طراحی خوبی را به وجود آوردهاند و حس خوبی را به مخاطب القا میکنند.
موضوع جالبی که در مورد این گوشی وجود دارد این است که همه دکمههای فیزیکی این گوشی در کنار آن تعبیه شدهاند که شامل دکمههای تنظیم صدا، دکمه پاور، دکمه قفل و باز کردن گوشی و حسگر اثر انگشت است، بله درست است! حسگر اثر انگشت این گوشی نیز در کنار آن تعبیه شده است و دارای ضخامت کمی است؛ اما دارای عملکرد سریعی است و استفاده از آن راحت است.
صفحه نمایش
این گوشی از صفحه نمایش LCD با اندازه ۵٫۵ اینچ و وضوح Full HD برخوردار است. در نگاه اول به نظر میرسد این صفحه نمایش دارای کیفیت معقول و مناسبی است و برای کاربرانی که به جزییات گوشی اهمیت زیادی نمیدهند، مناسب به نظر میرسد.
سازندگان این گوشی سعی کردهاند ضخامت قاب اطراف صفحه نمایش را به میزان زیادی کاهش دهند و آن را به حداقل برسانند که باعث شده است صفحه نمایش تقریبا تا لبههای این گوشی کشیده شود. این نوع طراحی آینده نگرانه است و موجب میشود که شرکتهای سازنده دیگر نیز در طراحی گوشیهای خود از این طرح الهام بگیرند و ضخامت قاب اطراف صفحه نمایش را کاهش دهند. یکی دیگر از نکات جالب طراحی این گوشی این است که اگر با کف دست صفحه نمایش را لمس کنید، گوشی هیچ واکنشی نشان نمیدهد. دلیل استفاده از این فناوری این است که ممکن است هنگامی که کاربر از گوشی استفاده میکند، کف دست او ناخواسته با لبههای نمایشگر که نزدیک به قاب گوشی است، تماس پیدا کند و تاچ گوشی عمل کند، اما فناوری به کار رفته در صفحه نمایش مانع این عمل میشود و باعث میشود گوشی به تماس کف دست با صفحه نمایش هیچ واکنشی نشان ندهد.
نرم افزار و رابط کاربری
این گوشی از نسخه پایه و بسیار ساده اندروید Marshmallow 6.0 استفاده میکند که هیچ قابلیت سنگین و اضافهای به آن اضافه نشده است. اگرچه برخی از عناصر سیستم عامل و آیکونها به روز رسانی شدهاند، اما آیکون گالری و آیکون مرورگر یادآور نسخههای چند سال پیش اندروید است. عناصر بصری این گوشی میتوانست بهتر باشد و از ظاهری مدرن برخوردار باشد.
پردازنده و حافظه
یک پردازنده مدیاتک هلیو P10 روی تراشه (aka MT6755) که یک پردازنده هشت هستهای با سرعت ۲ گیگاهرتز است، نیروی این گوشی را تأمین میکند. رم این گوشی نیز ۴ گیگابایت است که کافی به نظر میرسد. هِلیو P10 یکی از سریعترین تراشههای مدیا تک است و قیمت آن نیز مقرون به صرفه است و با وجود اینکه کارایی آن به اندازه پردازندههای اسنپدراگون مورد استفاده در گوشیهای پرچم دار نیست، برای استفادههای روزمره به خوبی جواب میدهد.
حافظه داخلی این گوشی ۳۲ گیگابایت است و از کارت حافظه نیز پشتیبانی میکند.
دوربین
دوربین اصلی این گوشی ۱۶ مگاپیکسل است و مجهز به حسگر S5K3P3 سامسونگ و لنزی با دریچه دیافراگم f/2.0 است و یک فلش LED دوگانه نیز در کنار آن قرار دارد. دوربین سلفی این گوشی نیز ۵ مگاپیکسل است.
در زیر دو نمونه از عکسهای گرفته شده توسط دوربین این گوشی وجود دارد که نشان دهنده کیفیت دوربین این گوشی است.
جمع بندی
مشخصات این گوشی در کنار هم ترکیب نسبتا خوبی را به وجود آوردهاند و به نظر میرسد باتری ۳۰۰۰ میلی آمپری نیز با این مشخصات تناسب دارد. باید گفت که این گوشی با قیمت ۲۴۰ دلار قطعا ارزش خرید دارد.