به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

در دنیای مدرن امروزی وقت گذاشتن برای گره زدن بند کفش، یکی از آزاردهنده‌ترین فعالیت‌های روزانه است به همین دلیل کارآفرینی به نام Ryan Wiens به فکر راه حلی برای این مشکل افتاده است.

 

ایده این کارآفرین برای خلاص شدن از مشکلات مربوط به بند کفش‌ها، یک گیره نگهداره مغناطیسی به نام Zubatis 2.0 است که در واقع نسل اول آن توسط همین کارآفرین تولید شده بود. نسل دوم این گیره نگهدارنده در حال حاضر برای جذب سرمایه اولیه در وب سایت کیک استارتر قرار گرفته است. این کمپین بسیار موفق بوده و Zubatis 2.0 توانسته علاوه بر پشت سر گذاشتن سرمایه مورد نیاز اولیه (30 هزار دلار)، مبلغ 300 هزار دلار جمع آوری کند. به این ترتیب تعداد افرادی که از بستن بندهای کفش خود خسته شده‌اند، بسیار زیاد است.

 

این گیره مغناطیسی را می‌توان به تمامی کفش‌های بندی متصل کرد و نحوه اتصال آن بسیار راحت است کافی است انتهای بند کفش خود را که همیشه آن را گره میزدید، از داخل سوراخ‌های تعبیه شده در این گیرهه عبور دهید. به این ترتیب دیگر هیچ وقت نیاز نیست که برای پوشیدن کفش خود بندهای آن را گره بزنید و تنها کافی است که دو طرف این گیره را به یکدیگر نزدیک کنید تا گیره به صورت مغناطیسی بسته شود.

 

با استفاده از این گیره در آوردن کفش‌ها نیز بسیار راحت می‌شود و کافی است پای خود را به سمت بالا فشار دهید و آن را از کفش خارج کنید تا گیره در کمترین زمان ممکن باز شود.

 

در نسخه دوم این گیره، شش رنگ جدید به رنگ‌بندی‌ها اضافه شده است تا علاقه مندان بتوانند رنگ گیره را با رنگ کفش های مختلف خود هماهنگ کنند.

 

 

Zubatis 2.0

 

 

Zubatis 2.0

 

 

Zubatis 2.0

 

 

Zubatis 2.0

ادامه مطلب
چهارشنبه 10 شهریور 1395  - 7:15 AM

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5897204
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی