به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

هزاران سال است كه قارچ هم بعنوان ماده غذايي مناسب و هم براي اهداف و مصارف پزشكي مورد استفاده قرار مي‌گيرد.

 ايسنا، اين گياه اغلب در گروه سبزيجات طبقه‌بندي مي‌شود در حالي كه در واقع به طبقه خاص خود موسوم‌ به قارچ‌ها تعلق دارد.

به گفته متخصصان؛ قارچ‌ها منبع غني از ماده معدني پتاسيم هستند كه به كاهش فشار خون بالا و نيز كاهش خطر سكته مغزي كمك مي‌كند.

بر اساس اين گزارش، قارچ‌ها براي تقويت استخوان‌ها مفيد هستند، خستگي را رفع و كمبود ويتامين د را جبران مي‌كند.

علاوه بر اين، براي اينكه تمام مواد مغذي از مواد غذائي به بهترين صورت جذب شوند، بدن نياز به ويتامين‌هاي گروه ب دارد و قارچ يك دسته از اين ويتامين‌ها را مي‌تواند، تامين كند.

به گزارش سايت "تغذيه‌ گياهخواري"، قارچ‌ها منبع سرشاري از ريبوفلاوين، نياسين و سلنيوم هستند. سلنيوم آنتي اكسيداني است كه با همكاري ويتامين «اي» سلول‌ها را از تاثيرات آسيب‌رسان و مخرب راديكال‌هاي آزاد در امان نگه مي‌دارد. همچنين مصرف سلنيوم در مردان مسن خطر بروز سرطان پروستات را تا 65 درصد كاهش مي‌دهد.

قارچ‌ها همچنين منبع مهمي از اسيد فوليك هستند كه ويتامين مهمي براي زنان بويژه در دوران بارداري محسوب مي‌شود. معمولا قارچ را بايستي فقط به صورت پخته مصرف کرد زيرا قارچها آلوده به موادي هستند که فقط در اثر طبخ از بين مي روند. ولي قارچ‌هايي را که در واحدهاي صنعتي توليد مي‌شوند، مي‌توان بدون هيچ مشکلي پس از تميز کردن مصرف کرد. با وجود خواص سرشاري كه اين خوردني دارد متخصصان تغذيه توصيه مي‌كنند؛ اشخاصي که نمي‌خواهند از گوشت استفاده کنند براي تامين پروتئين مورد نياز بدنشان نمي‌توانند قارچ را جايگزين آن کنند چون قارچ جاي گوشت را نمي‌گيرد.

 
ادامه مطلب
چهارشنبه 19 خرداد 1389  - 12:38 AM

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 6044429
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی