به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

بررسي هاي تازه مؤسسه pew حاكي است كه كاربران وب و اينترنت اين روزها نسبت به تلاش هايي كه براي هك كردن و سرقت اطلاعات حساس آنها به كار مي‌رود هشيارتر هستند و سخت تر از گذشته اجازه سوءاستفاده به كلاهبرداران آنلاين مي دهند.
بر همين اساس كاربران جوان تر و كم سن و سال تر بيشتر از افراد مسن و داراي سن بالا نسبت به مسائل و تمهيدات امنيتي توجه نشان مي دهند.
تحقيقات pew كه حد فاصل آگوست تا سپتامبر سال 2009 انجام شده حاكي است كه كاربران اينترنت در حال حاضر بسيار بيشتر از گذشته در مورد حفظ هويت خود در اينترنت حساس هستند و به شيوه هاي مختلف سعي مي كنند هويت خود را مخفي نگهدارند.
همچنين 57 درصد از كاربران بزرگسال هم اكنون اطلاعات مربوط به خود را در فضاي آنلاين جستجو مي كنند كه اين رقم نسبت به سال 2006 حدود 10 درصد بيشتر شده است.
از سوي ديگر در حالي كه در سال 2006 حدود 36 درصد از مردم از طريق اينترنت در جستجوي سوابق افراد بودند اين رقم هم اكنون به 46 درصد رسيده است.
فارس
 
ادامه مطلب
سه شنبه 25 خرداد 1389  - 10:45 PM

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 6161917
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی