به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

خبر آنلاين به نقل از فاينشنال تايمز نوشت؛ در دادخواستي كه به دادستاني پاكستان ارائه شده مارك زاكربرگ و گردانندگان فيس بوك به اتهام انتشار تصاوير موهن عليه پيامبر اسلام متهم رديف اول شده و بايد در دادگاه حاضر شده و به سوالات پاسخ دهند. ماده 295 در قوانين رسمي پاكستان توهين به مقدسات را جرم نابخشودني دانسته و متهمين را به مجازات مرگ محكوم مي كند.
محمد اظهر صديق وكيل و تنظيم كننده شكايت مي گويد مطابق با قوانين ماده 295 صاحبان فيس بوك مستقيم در اين باره دخالت داشته و بايد به مسلمانان جواب پس دهند. به گفته وي ساير كاربراني كه در اين مسابقه زشت شركت كرده اند، نيز بايد در برابر عمل خود پاسخگو باشند. زني به نام اندي از آلمان نيز به دليل باز كردن صفحه خود در فيس بوك به روي توهين كنندگان و همكاري مستقيم با آنها تحت تعقيب قرار گرفته است.
محمد صديق رسما از اينترپول براي دستگيري صاحبان و گردانندگان فيس بوك و نيز خانم اندي تقاضاي كمك كرده است ولي هنوز پاسخي در اين باره نگرفته است.
فيس بوك چندي پيش با راه اندازي مسابقه كاريكاتور به كاربران خود اجازه داد رسما به مقدسات مسلمانان توهين كنند كه بااعتراض مسلمانان روبرو شد. سپس پاكستان فيس بوك را مسدود كرده و 45 ميليون كاربر پاكستاني به سايت فيس بوك اسلامي به نام "ملت فيس بوك داتكام " دعوت شدند.
گروههاي غربي به ظاهر مدافع حقوق بشر عمل پاكستان، مسدود كردن فيس بوك را محكوم كردند اما حرفي در مورد توهين به مقدسات مسلمانان نزده و خشم مسلمانان را بيشتر بر انگيختند. در اغلب قريب به اتفاق كشورهاي اسلامي هر نوع تصوير سازي از پيامبر و مقدسات در بين مسلمانان جرم محسوب شده و متهمين به اشد مجازات محكوم مي شوند.
دادگاه عالي لاهور با ارسال نامه اي به وزارت خارجه كشورش خواستار انتشار اعتراض پاكستان عليه فيس بوك در مجامع بين المللي شده و دولت پاكستان نيز در ديدار با مقامات سازمان ملل اعتراض رسمي خود را نسبت به عمل غير قانوني صاحبان و گردانندگان فيس بوك به طور مكتوب تقديم كرده اند. قرار است نماينده پاكستان در سازمان ملل اين موضوع را در مجمع عمومي سازمان ملل نيز مطرح نمايد. دولت آمريكا اظهار نظر رسمي مبني بر دادن شهروندانش به پاكستان براي محاكمه نكرده و بعيد است چنين اتفاقي هم بيفتد.
خبرنگاران رسانه هاي مختلف با زاكربرگ و گردانندگان فيس بوك تماس گرفته ولي آنان حاضر به اظهار نظر در اين باره نشده اند.
چندي پيش سه نفر از مديران ارشد گوگل به دليل قرار گرفتن تصاوير كتك خوردن نوجوان ايتاليايي روي يوتيوب در دادگاه محكوم شده و تقاضاي تجديد نظر در راي دادگاه كردند و اين قضيه باعث شد تا صاحبان رسانه هاي مجازي كه باعث نقض قوانين عليه افراد مي شوند مصون نبوده و تحت پيگرد قرار گيرند. موضوع فيس بوك نيز مي تواند به اين عمل وسعت بخشيده و مديران رسانه هاي ديجيتال را بيشتر درگير مسائل حقوقي ناشي از قرار دادن موضوعات خلاف قوانين كشورها كند.
فيس بوك به عنوان يكي از پر طرفداترين شبكه هاي اجتماعي مجازي بيش از 300 ميليون عضو در سراسر جهان داشته و به طور مستقيم و غير مستقيم از حمايتهاي مالي دولت امريكا بخصوص در حوادث پس از انتخابات ايران برخوردار شده و ابزار سياسي براي پيشبرد اهداف رسمي و غير رسمي سياستگذاران امريكايي شده است.
 
ادامه مطلب
یک شنبه 30 خرداد 1389  - 3:57 PM

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5825498
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی