به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

CERES: سرس با وسعتي تقريبا معادل مساحت ايالت تگزاس، بزرگ‌ترين جرم سماوي در كمربند اخترواره‌اي منظومه شمسي ما به حساب مي‌آيد. به لحاظ فني تصور مي‌شود سرس نوعي سياره در رديف كوتوله‌ها باشد. در صورتي كه ناسا بخواهد يك اردوگاه اخترواره‌اي براي مقاصد گردشگري فضايي بنا كند، سرس تنها 228 ميليون كيلومتر دورتر از ماست و هدف مناسبي براي تورهاي مسافرتي فضايي به سرزمين‌هاي دوردست محسوب مي‌شود.

 مسافر فضايي با ورود به سرس منجمد شده و به حالت شناور درمي‌آيد. بزرگي سرس تنها به اندازه يك‌چهارم ماه زمين است. فاصله مدارگردي اين سياره كوچك نيز 2 برابر دورتر از محيط مدارگردي زمين به دور خورشيد است. دماي اين سياره هيچ گاه گرم‌تر از منفي 36 درجه فارنهايت نخواهد بود. به اين ترتيب، دو فاكتور مهم جاذبه و درجه حرارت محيطي نامناسب از شرايط دشوار اقامت در اين جزيره دورافتاده براي گردشگري فضايي خبر مي‌دهند.

COROT-7b: نخستين سياره خارجي سنگي است كه تاكنون كشف شده است. بزرگي آن 2 برابر قطر زمين و فاصله‌اش از ما 480 سال نوري است. اين سياره با كشش زيادي رو به خورشيدش قفل شده است. به عبارتي يك جانب سياره براي هميشه رو به خورشيد قرار گرفته و جانب ديگرش به شكلي متفاوت دورافتاده است.مسافر فضايي ما با ورود به اين سياره ذوب شده و سپس درهم كوبيده و له مي‌شود. در بخشي از سياره كه روز است اين سياره چنان داغ مي‌شود كه سنگ‌ها شروع به تبخير شدن مي‌كنند و زماني كه بخارات حاصل از سنگ‌ها به جانب ديگر سياره كه سردتر است مي‌رسند مجدد به مواد جامد تغيير شكل و ماهيت مي‌دهند به نحوي كه همواره بارشي از سنگ در روي سياره رخ مي‌دهد.

GJ 1214b: اين جرم سماوي 3 برابر بيشتر از زمين وسعت داشته و بيشتر از 6 بار متراكم و سنگين‌تر از زمين ماست و اين نسبت و تناسبي است كه به لحاظ فني حاكي از وجود دنيايي آبي است. ميانگين درجه حرارت سياره 204 درجه سانتي‌گراد است، اما فشار اين سياره آنقدر زياد است كه آب در روي آن نمي‌تواند بجوشد. مسافر فضايي ما با گام نهادن روي اين سياره دچار اختناق و خفگي شديد شده و مانند يك تخم‌مرغ آب‌پز مي‌شود. اتمسفر داغ و چگالي بالاي اين سياره كه فشاري معادل 200 برابر فشار روي زمين را تجربه مي‌كند باعث وارد آمدن فشار بيش از حدي به بدن فضانورد شده به نحوي كه هواي درون ريه‌هاي انسان را مانند كاري كه با يك انار براي گرفتن آبش انجام مي‌شود در هم فشرده و بيرون مي‌كشد و با له كردن و چلاندن كالبد فرد خودش را با فشار وارد بدن وي مي‌كند.جام جم

 
ادامه مطلب
جمعه 25 تیر 1389  - 8:47 PM

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5843823
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی