به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

ايده دستگاهي الکترونيکي که در مغز قرار داده شود، حس عجيبي به آدم مي‌دهد، اما تيمي متشکل از چندين دانشمند بين‌المللي، در حال تحقيق روي يک تراشه بيومتيک به نام نانوتراشه توانبخشي (رناچيپ) هستند که بتواند نرم‌افزارهاي کامپيوتري را به سنسورهاي مغز منتقل کند. خود تراشه قرار نيست در مغز جاي‌گذاري شود و تنها الکترودهايي به بدن متصل مي‌شود که از طريق آنها اطلاعات به مغز ارسال مي‌شود.

به‌تازگي فرآيند جديدي به‌نام تحريک عميق مغز (DBS) کشف شده است که براي ترميم سمپتوم‌هاي نئورولوژيک به‌کار مي‌رفت و تاثير آن در درمان پارکينسون به‌خوبي دريافت شده است. اين فرآيند که در بدن کار گذاشته مي‌شود، يک ابزار پزشکي با باتري همراه خود است که دستورات الکتريکي مغز را به آن نقطه از بدن که توانايي دريافت اطلاعات ندارد، ‌مي‌رساند، اما از آنجا که ممکن است اين اقدام، روي بهبود بدن بيمار تاثير منفي بگذارد اين گروه متشکل از دانشمندان تصميم گرفته است وارد ميدان شده و ضعف متد DBS را رفع کند.

به‌گزارشCNET، اين بستر آنقدر منعطف خواهد بود که ابزارهايي توليد کند که بتواند آن دسته از عمليات مغزي را که براثر تصادف يا ضربه از بين رفته است، کنترل کند و جايگزين مغز شود. تيم رناچيپ در نظر دارد اين آزمايش را تا 6 ماه آينده به پايان برساند و طي يکي دوسال آينده، نتايج تحقيقات خود را عملي کند. دانشگاه‌هايي از کشورهاي انگليس، سوئد و اسپانيا حامي اين تحقيق هستند.جام جم

 
ادامه مطلب
دوشنبه 28 تیر 1389  - 7:18 AM

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5838129
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی