به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

باتوجه به همه‌گيري استفاده از تلفن همراه، كودكان نيز علاقه‌مند به استفاده يا حتي صرفا نگهداري از آن شده‌اند اما به عقيده متخصصان، زنان باردار و كودكان زير 7 سال نبايد از تلفن همراه استفاده كنند.

البته در مورد چگونگي روند اين ضايعات، توضيح خاصي وجود ندارد اما به دليل وجود تشعشعات، هماهنگي سيستم‌هاي بدن بخصوص سيستم عصبي دچار اختلال مي‌شود.

 

حتي مواردي هم يافت شده كه افراد به خاطر استفاده از تلفن همراه دچار سرطان مغز هم شده‌اند.

به گزارش فاكس نيوز، زنان بارداري كه روزانه 2 يا 3 بار از تلفن همراه استفاده مي‌كنند، احتمال به دنيا آوردن نوزادي كه مشكلات رفتاري داشته باشد، در آنها بشدت افزايش مي‌يابد.

همچنين كودكان زير 7 سال كه از تلفن همراه استفاده مي‌كنند، دچار مشكلات رفتاري مي‌شوند.

باتوجه به افزايش استفاده كودكان از تلفن همراه همچنان متخصصان از عوارض استفاده آن توسط كودكان نگران هستند.

در حال حاضر سن استفاده از تلفن همراه در جهان در حال كاهش است؛ به عنوان مثال براساس آمار سال 2005، بيش از 30 درصد نوجوانان داراي تلفن همراه بوده‌اند؛ در حالي كه هم‌اكنون اين آمار به حدود 80‌ درصد رسيده است، يعني به‌‌رغم اين كه هر روز محققان درباره عوارض استفاده از تلفن همراه بويژه كودكان هشدار مي‌دهند ولي روز به روز آمار استفاده از تلفن همراه توسط كودكان افزايش مي‌يابد.

از آنجا كه سيستم عصبي كودكان در حال تكامل است، اين قشر از جامعه در معرض آسيب‌پذيري بيشتري هستند.

‌تحقيقات جديد نشان داده است امواج تلفن همراه تا 5 سانتي‌متري داخل جمجمه نفوذ مي‌كند.ولي اين امواج تا عمق مغز كودكان نفوذ دارد كه اين مساله باعث شده تا كودكان در معرض تومور مغزي قرار گيرند و افرادي كه قبل از 20 سالگي از تلفن همراه استفاده مي‌كنند، 5 برابر بيشتر از بزرگسالان به تومور مغزي مبتلا شوند.

تلفن همراه باعث مشكلات رفتاري در كودكان مي‌شود و كودكاني كه قبل از 7 سالگي از تلفن همراه استفاده مي‌كنند، 80 درصد دچار مشكلات رفتاري و تا 30 درصد دچار بيش فعالي مي‌شوند.

در ضمن توصيه مي‌شود افراد بويژه زنان باردار و كودكان از قرار دادن تلفن همراه در معرض بدن يا پوست خود خودداري كنند و تلفن همراه را در زمان‌هايي كه مشغول صحبت نيستند، در فاصله‌اي دورتر از خود قرار دهند.

البته با توجه به اين‌كه بخشي از علاقه كودكان به تلفن همراه به استفاده زياد والدينشان از اين دستگاه برمي‌گردد، والدين مي‌توانند در فرهنگ‌سازي فرزندانشان نقش قابل ملاحظه‌اي داشته باشند.

 
ادامه مطلب
سه شنبه 29 تیر 1389  - 9:10 AM

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5833924
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی