به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

محققان موفق به ساخت نوعي كاغذ الكترونيكي شده‌اند كه استفاده از آنها در خيابان مي‌تواند اطلاعات حياتي و ضروري را با سرعت زيادي منتشر كرده و جان هزاران نفر را هنگام وقوع اتفاقاتي مانند زمين‌لرزه نجات دهد.

 توكيو از نظر وقوع زلزله يكي از خطرناك‌ترين شهرهاي جهان محسوب مي‌شود و دانشمندان زيادي براي كاهش خطر زندگي در اين شهر مشغول به كار هستند.
در اين ميان، محققان شركت Toppan Printing دريافته‌اند كه با استفاده از كاغذهاي الكترونيكي نصب شده در خيابان‌ مي‌توان اطلاعات حياتي و ضروري را با سرعت زيادي منتشر كرد و در اختيار مردم گذاشت.
اين كاغذها هم‌اكنون در خيابان‌هاي اطراف شركت Toshima Ward Office كه يكي از زيرمجموعه‌هاي شركت Toppan محسوب مي‌شود، نصب شده است.
اين طرح هم‌اكنون مورد موافقت دولت ژاپن قرار گرفته است و بر اين اساس، مراكز موجود مي‌توانند به صورت بي‌سيم و ظرف مدت كوتاهي اطلاعات مورد نظر خود را روي كاغذهاي الكترونيكي منتشر كنند.
اندازه اين كاغذها كه هم‌اكنون در خيابان نصب شده يك در 3.2 متر است و تصاوير در آن با كيفيت 240 در 768 پيسكل به نمايش درمي‌آيد. پيكسل‌ها در اين نمايشگر كاغذي 4 ميليمتر بوده و توان مصرفي آن 24 وات است.
 
ادامه مطلب
چهارشنبه 30 تیر 1389  - 10:40 PM

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5970067
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی