به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

بر اساس تازه‌ترين بررسي هاي مؤسسه Virus Bulletin از 54 نرم افزار و برنامه مشهور امنيتي موجود در بازار 19 برنامه از كيفيت و كارآيي لازم برخوردار نيستند.

 به نقل از اينترنت ويك، آزمايش 54 محصول امنيتي ياد شده بر روي ويندوز ويستا نسخه SP2 نشان مي دهد كه برخي از آنها در برابر بدافزارها و مشكلات امنيتي آسيب پذير بوده و توان مقابله ندارند.
برخي از اين نرم افزارها هم اگر چه از قابليت تشخيص خطرات برخوردار هستند، اما در برابر حملات سنگين بدافزاري توان مقابله را ندارند و از كار مي افتند. تعداد محصولات امنيتي كه از چنين نقصي برخوردارند نسبت به گذشته افزايش نشان مي دهد.
جالب آنكه تعدادي از اين محصولات هم به اشتباه نرم افزارهاي مشهوري مانند Corel، Roxio و Adobe را به اشتباه به عنوان ويروس و بدافزار شناسايي كرده و جلوي اجراي آنها را مي گيرند.
بر اساس اين بررسي Kingsoft و Bkis BKAV از جمله ضعيف ترين نرم افزارهاي امنيتي و مجموعه امنيتي رايگان مايكروسافت موسوم به Security Essentialsاز جمله بهترين ها بوده اند
 
ادامه مطلب
شنبه 23 مرداد 1389  - 3:31 PM

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5915689
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی