به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

دانشمندان معتقدند توليد‌كنندگان تلفن‌همراه هم بايد هر چه سريع‌تر به سمت استفاده از پيغام‌هاي پيشگيرانه روي گوشي‌هاي خود پيش روند تا سلامت كاربران بيش از پيش تامين شود.

  به نقل از الكترونيستا،‌به اعتقاد اين افراد تلفن‌همراه مي‌تواند يكي از عوامل سرطان و تومورهاي مغزي باشد و بر اين اساس، همانطور كه روي پاكت‌هاي سيگار پيغام‌هاي هشدار دهنده در رابطه با خطر ابتلا به سرطان ريه منتشر مي‌شود، روي تلفن‌هاي همراه هم بايد پيام‌هاي هشدار دهنده نصب شود.


در اين زمينه مسؤولان دولتي نيز نبايد اشتباهي كه در رابطه با ارتباط سيگار و سرطان صورت گرفت، در زمينه تلفن‌هاي همراه تكرار كنند. از اين رو بهتر است پيش از آنكه جامعه جهاني به سمت بيماري‌هاي مغزي پيش رود، با راهنمايي مردم از اين وضعيت جلوگيري شود.


خطر استفاده از تلفن‌همراه براي كودكان بسيار بيشتر از بزرگسالان است و پيشنهاد مي‌شود كه ممنوعيت استفاده از تلفن‌همراه براي كودكان زير 12 سال بايد رعايت شود و با انتشار اطلاعيه‌هايي مبني بر رابطه تلفن‌همراه با بيماري‌هاي مغزي، خطر استفاده بيش از حد از اين وسيله الكترونيكي به اطلاع عموم برسد.

ادامه مطلب
سه شنبه 26 مرداد 1389  - 10:22 PM

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5900608
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی