به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

تحقيقات نشان مي‌دهد فضانوردان مي‌دتوانند بعد از اقامت 6 ماهه در فضا همانند پيرمرد 80 ساله ضعيف شوند.


مطالعات جديد انجام شده در مورد سلامت فضانوردان نشان مي‌دهد خدمه ايستگاه بين‌المللي فضا كه به مدت 6 ماه در اين ايستگاه فعاليت مي‌كنند، همانند يك پيرمد 80 ساله ضعيف مي‌شوند. اين گزارش در راستاي برنامه‌هاي بعدي ناسا براي فرستادن انسان به سيارك‌ها و مريخ انجام شده، زيرا در اين سفرهاي فضايي فضانوردان از جو زمين دورتر مي‌شوند و بايد مدت بيشتري را در فضا باقي بمانند.

روبرت فيتس بيولوژيست دانشگاه «Marquette» كه اين تحقيقات را مديريت مي‌كرد گفت: استرس و فشارهايي كه در فضا روي فضانوردان است باعث پير شدن آن‌ها مي‌شود، اما در هنگام برگشت به زمين بعد از چند ماه ماهيچه‌هاي آن‌ها با درمان‌هاي صحيح به حالت اوليه باز مي‌گردد.

وي افزود: اما هنوز در مورد اثراتي كه استرس‌ها و فشارهاي فرودهاي اضطراري و سفر به مريخ مشخص نيست و چه بسا كه اين فشارها بسيار بيشتر از استرس‌ها فشارهاي ايستگاه فضايي كه در مدار زمين قرار دارد، است.

فيتس گفت: مي‌توان از ضعيف و ناتوان شدن فضانوردان با انجام مطالعات و تحقيقات بيشتر جلوگيري كرد و بايد ابزار و وسايل ورزش فضانوردان در مأموريت‌هاي فضايي تعبيه شود.

فيتس به همراه همكارانش مطالعات خود را روي 9 فضانورد آمريكايي و روسي در بين سال‌هاي 2002 تا 2005 انجام داده‌اند و اين نخستين تحقيقاتي است كه روي ضعف ماهيچه‌هاي فضانوردان انجام شده است.

ادامه مطلب
یک شنبه 31 مرداد 1389  - 7:04 PM

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5899515
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی