دانشمندان مي گويند موفق به كشف ماده اي جديد شده اند كه انقلابي در صنعت الكترونيك و رايانه ايجاد خواهد كرد.
![Electronics Technology equipment](http://www.stevenscollege.edu/files/Programs/Electronics%20Technology/etrn%20home%20750x1000_Resized_480x640.jpg)
به گفته محققان دانشگاه كورنل در امريكا اين ماده جديد با تركيب لايه اي بسيار نازك از europium titanate در مقياس نانو با dysprosium scandate به دست مي آيد.
خاصيت رسانايي فوق العاده اين ماده و استعداد استثنايي آن براي خرد كردن در مقياس بسيار ريز و ميكروسكوپي باعث تحول در طراحي انواع محصولات الكترونيكي به خصوص تراشه هاي رايانه اي خواهد شد.
كاهش شديد مصرف برق براي پردازش اطلاعات در حجم وسيع و جلوگيري از داغ شدن تراشه ها و پردازنده ها در صورت افزايش ظرفيت پردازش از جمله ديگر مزاياي استفاده از اين ماده شيميايي جديد است.
نزديك ترين ماده به اين تركيب شيميايي كه nickel boracite نام دارد در مقام مقايسه تنها از يك هزارم توان و ويژگي هاي شيميايي ماده ياد شده برخوردار است.
عليرغم آزمايش موفق اين ماده شيميايي ساخت وسايل برقي و الكرونيكي بر مبناي اين ماده مدتها به طول خواهد انجاميد. چون ماده ياد شده فعلا در شرايط آزمايشگاهي و در دماي منفي 4 تا منفي 269 عملكرد درست و مناسبي دارد و در دماهاي بيشتر خاصيت خود را از دست مي دهد.