به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

بررسي هاي جديد محققان انگليسي نشان مي دهد، آسپرين به حفظ حيات و كاهش ميزان حملات قلبي و سكته كمك مي كند.

 اين محققان با تجزيه و تحليل اطلاعات مربوط به بيش از 18 هزار فرد 50 تا 80 ساله و مبتلا به فشار خون دريافتند، مصرف روزانه آسپرين به حفظ و دوام حيات افراد و كاهش ميزان حملات قلبي و سكته كمك مي كند.

در جريان اين تحقيق مشخص شد با مصرف روزانه آسپرين طي يك دوره 4 ساله به ازاي هر هزار نفر از وقوع 54 مورد مرگ، 40  سكته و 40 مورد حملات قلبي غير مهلك پيشگيري شده است.

همچنين مصرف روزانه آسپرين براي افرادي كه حداقل يكبار دچار حملات قلبي يا سكته شده اند، موثر است و به جلوگيري از حملات بعدي كمك مي كند.

علاوه بر اين ميزان خونريزي داخلي در افرادي كه از بيماري مزمن كليوي رنج مي برند، با مصرف آسپرين كاهش يافته و به ازاي هر هزار نفر 27 مورد خونريزي مهم و اصلي و 12 مورد خونريزي فرعي و نه چندان مهم صورت مي گيرد.

نتايج اين تحقيق در مجله «كالج قلب شناسي امريكا» منتشر شده است.


ادامه مطلب
چهارشنبه 24 شهریور 1389  - 8:32 PM

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 6079955
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی