به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

خواستگارى جنس مذكر از مونث شيوه‏اى طبيعى است كه اين اختصاص به جنس بشر ندارد بلكه حيوانات نيز معمولًا همين گونه عمل مى‏كنند.

خداوند طبيعت مرد را مظهر طلب، عشق و تقاضا، و زن را مظهر مطلوب بودن و معشوق بودن آفريده است. طبيعت زن را گل و مرد را بلبل، زن را شمع و مرد را پروانه قرار داده است. از بزرگ‏ترين عوامل حفظ حيثيت و حرمت زن اين است كه مردان به خواستگارى زنان مى‏روند.

اين‏كه زن به دنبال مرد برود خلاف حيثيت و حرمت زن است. براى مرد قابل تحمل است كه از زنى خواستگارى كند و جواب رد بشنود و از زن ديگرى خواستگارى كند، ولى براى زن كه مى‏خواهد محبوب و معشوق و مورد ستايش باشد و بر قلب مرد بلكه بر سراسر وجودش حكومت كند، قابل تحمل نيست كه مردى را به همسرى خود دعوت كند و احياناً جواب رد بشنود.

خواستگارى جنس مذكر از مونث شيوه‏اى طبيعى است كه اين اختصاص به جنس بشر ندارد بلكه حيوانات نيز معمولًا همين گونه عمل مى‏كنند.

در نتيجه، اصل طبيعى و غريزى در خواستگارى اين است كه طلب از سوى مرد اعلام شود و پذيرش و رضايت از سوى زن باشد.

عرف و عادت در نوع خواستگارى و كيفيت آن تاثير دارد و لازم است عرف هر منطقه رعايت شود تا افراد مورد تمسخر قرار نگيرند؛ براى مثال، در هند بسيار مى‏شود كه خواستگارى از ناحيه خانواده عروس صورت مى‏گيرد. آن‏ها به سراغ خانواده داماد و انتخاب او مى‏روند و حتى سعى مى‏كنند با تعهد جهيزيه‏هاى سنگين دل آن‏ها را به دست آورند. در بسيارى از كشورهاى غربى هر دو به خواستگارى يكديگر مى‏روند.

دختر و پسر مشخصات خود را در بعضى از روزنامه‏ها عنوان كرده و آمادگى خود را براى ازدواج با همسرى كه داراى شرايط و مشخصاتى چنين و چنان باشد، اعلام مى‏كند. « انتخاب همسر و ازدواج، سيد مهدى شمس الدين، شفق، چاپ اول، قم، 1375، ص 79»


ادامه مطلب
پنج شنبه 25 شهریور 1389  - 11:15 PM

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 6076294
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی