به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.


مایكروسافت نسبت به نوع جدیدی از بد‌افزار به‌نام Rogue:MSIL/Zeven هشدار داد.

مایكروسافت نسبت به نوع جدیدی از بد‌افزار به‌نام Rogue:MSIL/Zeven هشدار داد كه با شناسایی نوع مرورگر مورد استفاده كاربر، نسخه ساختگی از صفحه هشدار بدافزار آن مرورگر را نمایش می‌دهد.

كلیك برروی هشدار دروغینی كه از سوی این بدافزار نمایش داده می‌شود، كاربر را به وب‌سایتی می‌برد كه نرم‌افزار آنتی‌ویروس ساختگی معروف به Win7 AV عرضه می‌كند اما برخلاف طراحی ظاهریش در واقع از كاربران كلاهبرداری می‌كند.

بد‌افزارها كه بیش‌تر به عنوان نرم‌افزار آنتی‌ویروس ساختگی شناخته شده‌اند با اسكن ویروس ساختگی كاربران را نسبت به آلوده بودن سیستم‌شان می‌ترسانند تا به خرید نرم‌افزارهای بی‌فایده‌ای ترغیب كنند كه وعده می‌دهند ویروس‌ها یا بدافزارهای شناسایی شده در سیستم آن‌ها را پاكسازی كنند. در حالی كه سیستم آن‌ها به هیچ ویروسی آلوده نیست تا نرم‌افزار خریداری شده آن‌ها را پاك كند.

اما متاسفانه شناسایی بدافزار Rogue:MSIL/Zeven به دلیل طراحی دقیق صفحه‌های هشدار جعلی مرورگرهای اینترنتی بسیار دشوار است.(ايسنا)

ادامه مطلب
شنبه 27 شهریور 1389  - 10:38 AM

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 6264331
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی