هر روز که ميگذرد، موزيلا امکانات بيشتري را براي کاربران فايرفاکس بتا 4 مهيا ميکند. اين امکانات غالبا به نحوي است که به کاربر اجازه ميدهد تا رفتار اينترنتي خود را برنامهريزي کند؛ صفحات وب را دستهبندي کرده و يک برنامه کاملا شخصي براي فعاليتهاي اينترنتي خود سامان دهد.
يکي از قابليتهاي جالب مرورگر روباه آتشين، امکان هماهنگي در استفاده از مرورگر در هر رايانه يا وسيله اتصال به اينترنت است.
توضيح بيشتر اينکه، در حال حاضر مرورگر فايرفاکس پس از کسب اجازه از کاربر، بسياري از اطلاعات وي از قبيل بوکمارکها، سوابق وبگردي، کلمات عبور، فرمهايي که بهصورت اينترنتي پر شدهاند، زبانههاي مخصوص و اطلاعاتي ديگر از اين دست را براي وي ذخيره ميکند.
در نسخه جديد اين مرورگر، کاربر در هنگام استفاده از مرورگر در هر رايانه يا وسيله ارتباط با اينترنت از قبيل iPhone يا PocketPCها و موارد مشابه، ميتواند به اين اطلاعات مفيد دست يابد.
در اين حالت، شرايط به گونهاي ميشود که گويي مرورگر شخصي خود را با خود حمل ميکند و تمام اطلاعات ارسالي از طريق مرورگر، قبل از ارسال به سرور مقصد، کدگذاري ميشوند.
با در نظر گرفتن اين نکته، کاربر در هنگام استفاده از مرورگر شخصي خود در رايانههاي مختلف، نبايد نگران افشاي اطلاعات و نقض حريم شخصي باشد. همچنين در هر بار بهروز رساني مرورگر، اطلاعات شخصي شما از بين نرفته و مرورگر شخصي شما هر روز توانمندتر از ديروز ميشود.
هنگامي که براي اولينبار، زبانهها در مرورگرها متولد شدند، انقلابي در وبگردي کاربران روي داد. کاربران از آن پس بهراحتي و بدون اينکه نگران شلوغي ميز کار خود باشند، چندين و چند صفحه اينترنتي را باز ميکنند.
قدم بعدي مرورگر فايرفاکس 4 در اين خصوص، چينش زبانهها بهصورت پانوراما در مرورگر است.
اين چينش، سازماندهي زبانهها را بسيار راحتتر ميکند و توانايي مديريت کاربر بر زبانهها را افزايش ميدهد و حتي اگر يک کاربر در يکبار وبگردي، زبانههاي متعددي را براي اهداف متعدد از قبيل پيگيري اخبار، مطالعه وبلاگها، جستوجوي اينترنتي و... باز کرده باشد، مرورگر به وي امکان ميدهد که زبانهها را دستهبندي کند.
در نهايت با اين خصوصيت، اين امکان به کاربر داده ميشود که بتواند بهصورت يکجا همه زبانهها را ديده و هرکدام را که خواست از ميان آنها برگزيند.بايت