به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

«ابوالحسن محصص مستشاري قزوني» هنرمند خوشنويس، صبح امروز بر اثر عوارض ناشي از سكته مغزي در سن 79 سالگي در منزلش درگذشت.

 


 
 
ابوالحسن محصص مستشاري قزويني متولد 1310 در قزوين و بنيان‌گذار انجمن خوشنويسان قزوين و عضو شوراي عالي انجمن خوشنويسان ايران بود كه صبح امروز پس از دو سال بيماري بر اثر عوارض ناشي از سكته مغزي دار فاني را وداع گفت.
امير عاملي هنرمند خوشنويس و يكي از دوستان و شاگردان اين هنرمند با تأييد اين خبر گفت:‌ محصص شاگردان بسياري را تربيت كرد و آثار بسياري را از خود به جا گذاشته است كه كتاب «سلسه موي دوست» از آن جمله است.
وي افزود: استاد محصص مجموعه‌دار آثار خطاطي و خوشنويسي بود و مجموعه‌اي غني از خوشنويسي‌هاي دوره تيموري تا امروز را در اختيار داشت كه همه آن‌ها را به موزه انجمن خوشنويسان قزوين اهدا كرده است.
عاملي گفت:‌اين هنرمند طبق وصيت خودش در شهر قزوين كه مهد خوشنويسي ايران است دفن خواهد شد اما مراسم تشييع ايشان هنوز معلوم نيست.
ابوالحسن محصص مستشاري در سال 1310 در پايتخت خوشنويسي ايران «قزوين» متولد شد و شاگردان بسياري را تعليم داد.
كتاب «سلسله موي دوست» هنرمند فقيد ابوالحسن محصص مستشاري داراي 178 اثر خوشنويسي ايشان در سطرنويسي، سياه مشق، سرمشق، مرصع‌نويسي، شكسته نستعليق و چليپا با موضوعات مذهبي، انقلابي و اشعار حافظ، سعدي، خيام، صائب تبريزي است.


ادامه مطلب
سه شنبه 13 مهر 1389  - 11:47 PM

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 6274426
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی