گوگل حريم شخصي هزاران كاربر شبكه هاي بي سيم در كانادا را با تلاش براي جمع آوري بدون اجازه اطلاعات آنان نقض كرده است.

به نقل از گاردين، گوگل در جريان عكس برداري از خيابان هاي شهرهاي كانادا براي استفاده در سرويس نماي خياباني خود و نقشه هاي آن اطلاعات شخصي كاربران شبكه هاي بي سيم مجاور را هم جمع آوري كرده اما براي اين كار مجوزي دريافت نكرده است.
جنيفر استودارت كميسيونر حريم شخصي در كانادا با تاييد اين خبر افزوده بررسي اطلاعات جمع آوري شده نشان مي دهد كه اطلاعات مربوط به ايميل هاي كاربران و حتي برخي اطلاعات پزشكي آنها از اين طريق جمع آوري شده است.
گوگل در مواردي حتي كلمات رمز ايميل هاي كاربران را هم جمع آوري كرده است.
وي به گوگل هشدار داده كه اگر به تداوم فعاليت در كانادا علاقه دارد بايد تا قبل از فرا رسيدن اول فوريه شيوه كار دستگاه هاي عكاسي خود در شهرهاي مختلف را تغيير دهد.
گوگل پيش از اين در بسياري از كشورهاي اروپايي و در داخل خاك امريكا هم مرتكب تخلفات مشابه شده بود.