مجله آمريكايي "تايم " ، در گزارشي به قلم "چارلز مك دريميد " و "نزار لطيف " تحت عنوان آمادگي براي بازگشت مقتدا صدر "، نوشت: مقتدا صدر بعنوان شخصيت ديني شيعي عراق بدترين كابوس واشنگتن است كه خواب آن را آشفته كرده است. زيرا اين رهبر ديني جنبش ضد آمريكايي را در عراق هدايت ميكند. وي كه از محبوبيت مردمي نيز برخوردار است موفق شده است با قدرت به عرصه سياسي عراق بازگردد.
جريان صدر در انتخابات اخير پارلماني عراق 39 كرسي را بدست آورده است و در كابينه جديد "نوري المالكي " نخستوزير عراق چند كرسي وزارتي نيز دارد.
در ادامه اين گزارش به ايجاد همگرايي بيشتر ميان مالكي و جريان صدر اشاره شده است و بيان ميشود كه طي 5 ماه اخير تعداد زندانيان جريان صدر از 3 هزار نفر به كمتر از 1500 نفر رسيده است.
در ادامه اين گزارش آمده است كه احتمال دارد آمريكا در همكاري با جريان صدر تجديد نظر كند و تلاش كند با اين جريان مذاكره كند اما تاكنون صدريها از ديدار با مقامات آمريكايي خودداري كردهاند.
مقتدا صدر يك رهبر ديني و سياسي است كه بيش از 5 ميليون طرفدار در عراق دارد كه اغلب آنها در جنوب بغداد و بطور مشخص در شهرك صدر ساكن هستند. وي داراي مواضعي كاملا ضد آمريكايي است.
به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .