پايگاه خبري الانتقاد در گزارشي با عنوان "چه كسي از جنايتهاي صورت گرفته عليه مسيحيان سود ميبرد؟ " به قلم "عقيل الشيخ حسين " ضمن بررسي جنايت انفجار اخير در كليساي شهر اسكندريه در مصر، آن را توطئهاي از سوي دشمنان اسلام ميداند كه در پي بدنام كردن اسلام در غرب هستند و راه مقابله با آن را حفظ اتحاد ميان مسلمانان و مسيحيان برميشمارد.
*تلاشي آشكار نيروهاي استكبار در بدنام كردن اسلام و مسلمين
الشيخ حسين در اين مقاله مينويسد: كشور مجروح عراق زير چكمه قيموميت انگلستان و پس از آن نيز زير سيطره بزرگترين سازمانهاي كودتايي حاكم بر آن و درگيريها، جنگها و تلاشهاي غرب در اجراي طرحهاي قدرتطلبانه خود جهت كشاندن عراق به زير سيطره اشغال و اقدامات خرابكارانه ارتش اشغالي و دستگاههاي اطلاعاتي نياز به اقدامات اصلاحي بيشماري دارد.
اما در كنار آتش فتنههاي فرقهاي و قومي، عراق ديگر احتياجي به فتنههاي ديني ندارد؛ فتنههايي كه با به استضعاف كشاندن مسيحيان، آنها را در كليساهايشان به قتل رسانده و با ترور و ترس گزينههايي را در برابرشان قرار داده كه مهاجرت در قبال آن چيز دردناكي نيست. اين تلاشي است كه همزمان با سعي آشكار نيروهاي استكبار در بدنام كردن اسلام و مسلمين صورت ميگيرد تا بدنامي اخير نيز دامن مسلمانان را بگيرد.
*رهبران مصر يا در آغوش اسرائيل هستند، يا دست به دست آنها دارند
به عقيده نويسنده اين مقاله، مصر نيز به مانند عراق با وجود نياز به اقدامات اصلاحي بيشمار، ديگر نيازي به فتنه ميان مسلمانان و مسيحيان قبطي ندارد؛ مسألهاي كه مصر از زمان رها كردن نقش رهبري امت عربي و كاهش وزنه سياسي، منطقهاي و بينالمللي خود از آن رنج ميبرد، به علاوه توطئههايي كه در كنار امنيت و وحدت رگههاي حياتي مصر مانند رود نيل را هدف ميگيرد كه به اندازه ضربههايي كه به امنيت سودان وارد شده است، اين كشور را نيز تحت تاثير خود قرار ميدهد.
اينها جداي از دردها و حقارتهايي است كه مصر با ديدن سركشي اسرائيل و جاسوسان موساد در بخشهاي امنيتي، ارتباطي، اقتصادي و فرهنگي خود، آن را احساس ميكند. مصر شاهد است كه رهبرانش يا در آغوش اسرائيل هستند، يا دست به دست آنها دارند و همراه آنها سياستهايي را ترتيب ميدهند كه تناسبي با حاكميت مصر و جايگاه آن در ميان اعراب و مسلمانان ندارد. اينها جداي از مشكلات اقتصادي و اجتماعي همچون گستردگي فقر، كاهش دستمزد و تبديل گورستان به سكونتگاه هزاران مصري است كه مصر از آنها رنج ميبرد.
*دشمنان كينهتوز اسلام توان خراب كردن روابط دوستانه مسلمانان با مسيحيان را ندارند
الانتقاد ميافزايد: چه در عراق يا در مصر، آزار مسيحيان مسألهاي است كه در هيچيك از دولتهاي اسلامي تاريخ اسلام، سابقه نداشته، بلكه عكس اين ماجرا صحت دارد چرا كه روابط ميان دو طرف اگرچه برخي مواقع تيره شده، اما بر پايه احترام، همكاري و تحمل استوار بوده است و دشمنان كينهتوز اسلام توان خراب كردن آن را نداشتهاند.
اعراب و مسلمانان نميتوانند سهم عظيم و خدمات بزرگ مسيحيان شرق به تمدن عربي اسلامي را فراموش كنند. براي نمونه كافي است "گل جمال " شهروند مسيحي سوري را به خاطر آوريم كه طي حملات سه جانبه انگليس، فرانسه و اسرائيل به مصر در سال 1956، در راه دفاع از مصر شهيد شد. شمار اسامي درخشان مسيحياني كه تأثير فراواني در دفاع از مسأله فلسطين و ساير مسائل آزاديبخش عربي داشتند، زياد است.
به نوشته الشيخ حسين امكان ندارد كه بتوان موضعگيري شرافتمندانه كليساي قبطيهاي مصر را در قبال قضيه قدس ناديده گرفت، آن هم زماني كه بسياري از اعراب و مسلمانان موضعگيري متفاوتي در قبال قدس و فلسطين اتخاذ كردند. همچنين نميتوان اين مسأله را ناديده گرفت كه رسول خدا (ص) مسلمانان را نسبت به هيچ قومي مانند قبطيان مصر سفارش نكردند.
*انسجام ميان مسلمانان و هموطنان مسيحيشان، تنها راه مقابله با توطئههاي اسرائيل است
لذا اگر جنايتي در حق مسيحيان عراق و مصر صورت بگيرد، نميتواند به دست مسلمانان باشد و اگر برخي مسلمانان در دوره جنگهاي جغرافيايي و اسرائيلي و تبعات ناشي از آن بر اين باورند كه مشكلاتشان مربوط به هموطنان مسيحي يا ساير فرقهها و مذاهب اسلامي است، اين اعتقاد غلط بوده و نشأت گرفته از ديدگاه اسلامي درستي نيست.
اگر مزدوران دستگاههاي اطلاعاتي صهيونيستي و ارگانهاي وابسته و شركتهاي امنيتي از هر وسيلهاي براي تجهيز عناصر كوتهبين و واداشتن آنان به ارتكاب اين جنايات بهره ميبرند تا آتش دشمني عليه اسلام در غرب را بيفروزند و بدين وسيله بر افكار عمومي غرب در مخالفت با جنگ و دخالت در امور جهان عرب و اسلام تأثير بگذارند، تنها راهحل اين مشكل همگرايي و انسجام ميان مسلمانان و هموطنان مسيحيشان است تا از اين طريق بتوانند آن عناصر را كشف و فعاليتهايشان را باطل سازند.
تحقق اين امر تنها از طريق پروژهاي منسجم در مقابله با نيروهاي سلطه كه تلاشهاي فتنهانگيز و براندازانه خود را در چارچوب "استراتژي هرج و مرج " انجام ميدهند، ممكن خواهد بود. پروژه و طرحي كه در غياب عامدانه يا غيرعمد سازمانهاي مسئول در توجه به حل مشكلات مشترك بزرگ كشورهاي منطقه بدون تبعيض ميان مسلمان و مسلمان، مسلمان و مسيحي، عرب و غيرعرب متصدي حل امور باشد.
به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .