استیکر ساز ی که عکس شما را کارتونی کرده و انواع استیکر را می سازد

یکی از ابزاری که برای انتقال احساس و جملات به کار می روند، استیکرها هستند. در این پست می خواهیم یک استیکر ساز را به شما معرفی کنیم که سلفی شما را تحلیل کرده، یک عکس کارتونی بامزه می سازد و شما می توانید انواع حالات استیکر را با آن ساخته و به اشتراک بگذارید.


مرتبط: تبدیل سلفی به ایموجی در گوگل


نام این اپل آینه یا mirror هست که هم نسخه اندروید دارد و هم نسخه iOS. با داشتن این اپ و گرفتن عکس سلفی می توانید استیکر های زیادی بسازی. البته لازم نیست که حتما همان موقع از خود عکس بگیرید و می توانید از عکس های گرفته شده از قبل نیز استفاده کنید.

 

عکس شما در برنامه تحلیل شده و یک خروجی کارتونی شده به شما نشان می دهد. شما به دلخواه خودتان می توانید آن را عوض کنید، رنگ و حالت مو، داشتن عینک، ریش و سیبیل و … خلاصه آنچه که می خواهید را می سازید و بعد اپ انواع و اقسام استیکر را برایتان می سازد.

البته توجه به این نکته مهم است که این اپ استیکر ساز استیکرها را به صورت عکس می سازد و شما درواقع عکس ها را به اشتراک می گذارید.


مرتبط: پیدا کردن استیکرهای مختلف در تلگرام


نکته جالب دیگر این است که اگر اول عکس خودتان را بسازید، بعد از شخص دیگری عکس بگیرید و وارد اپ کنید، این اپ استیکر ساز ، استیکرهای دو نفره می سازد. استیکرهایی جالب، بامزه و متنوع. توصیه داریم این اپ را دانلود و نصب نمایید و با آن تفریح کنید.

همیشه ما این نکته را گفته ایم و باز هم می گوییم. هر چقدر هم که از استیکر و اسمایلی و … استفاده کنید، هیچ یک از این شیوه ها حاوی احساسات نخواهند بود و کلا نوشتار با خود لحن و حالت ندارد و می تواند موجب ایجاد سوتفاهماتی شود که اصلا خوب نیست. مکالمه تلفنی از چت خیلی مناسب تر است و مناسب تر از همه ملاقات های حضوری است! دیدار دوستان و آشنایان خود را مجازی نکنید.

منبع: تعمیرات موبایل در هر مکان در هر زمان

ادامه مطلب

نوشته شده در : پنج شنبه 24 آبان 1397  ساعت :5:28 PM   |   توسط :اِلبان نظرات (0)

عضویت اجباری در کانال های تلگرامی را چگونه لغو کنیم؟

یکی از مشکلات شایع عزیزانی که درخواست مشاوره رایگان تلفنی از طریق سامانه دیجی دُکی دارند، مشکل عضویت اجباری در کانال های تلگرامی است. بر اساس گزارشات گردآوری شده در بخش مدیریت مشتری دیجی دُکی، نزدیک به هفتگی ۵۰مورد درخواست برای این مشکل ثبت شده است. برای همین برآن شدیم تا یک توضیح کلی بگوییم تا خیالتان راحت شود.


مرتبط: درخواست برای مشاوره رایگان تلفنی


حتما برایتان پیش آمده که به دفعات متعدد و ناگهانی بدون آنکه کار خاصی بکنید برایتان صفحه عضویت در یک کانال یا گروه تلگرامی باز می شود. شما دو گزینه دارید، عضویت یا عدم عضویت. اما می گوییم عضویت اجباری چرا که گاها مجبور می شوید تا به عضویت آن گروه یا کانال در بیایید تا از دست پیغام راحت شوید. آیا می دانید این پیغام ها چه هستند و از کجا نشئت می گیرند؟

Image result for ‫تلگرام‬‎

در وحله اول بگوییم که این پیغام ها ویروس نیستند. پس خیالتان راحت باشد. شاید به اندازه یک ویروس برایتان آزاردهنده باشد اما خوشبختانه ویروس نیستند. به این گونه پیام ها “پاپ آپ” می گویند. اگر تا به حال کانال های تبلیغاتی و اضافه کردن عضو در تلگرام را دیده باشید، با این اصطلاح هم مواجه شده اید، تحت عنوان اضافه کردن اعضا با استفاده از پاپ آپ.

اما مشکل از تلگرام نمی آید، مشکل از جای دیگری است. اپ هایی هستند که باعث به وجود آمدن این پیغام های عضویت اجباری در گوشی شما می شوند. عموما این اپ ها فارسی زبان بوده و از دسته اپ های رده پایین به اصطلاح چیپ می باشند. شاید زمانی فکر کرده اید که اپی به درد می خورد و با توجه به توضیحاتش آن را نصب کرده باشید، اما بعد از نصب متوجه می شوید که کارآیی چندانی ندارد. پاکش نمی کنید و فراموش هم می کنید تا بعدا پاکش کنید. همین اپ بلااستفاده ممکن است باعث بوجود آمدن چنین پیغام هایی بشود.


مرتبط: اطلاعات مهم قابل توجه هنگام نصب اپ در اندروید


همانطور که پیش از این نیز گفته بودیم، هنگام نصب یک اپ، حتما به توضیحات و نظرات کاربران دیگر در مورد آن دقت کنید و چندتایی از آنها را بخوانید. این گونه کمتر دچار چنین مشکلاتی خواهید شد.


منبع: تعمیر موبایل ، دیجی دکی

ادامه مطلب

نوشته شده در : چهارشنبه 23 آبان 1397  ساعت :5:25 PM   |   توسط :اِلبان نظرات (0)

کوچکترین موبایل دنیا هم ساخته شد، کوچکتر از انگشت شصتتان و به سبکی یک سکه

در روزهای آغازین عرضه انواع گوشی ها و موبایل ها، سایز آن ها بسیار بزرگ و وزن شان نیز زیاد بود. به عنوان مثال اولین گوشی همراه ۲۴۰۰گرم وزن داشت! با گذشت زمان و پیشرفت در ساخت مدارها، موبایل ها کوچکتر شدند. آنتن داخلی شد و میله آنتن از روی آنها حذف شد. انتظار می رفت این روند ادامه پیدا کند و در فیلم های کمدی و تخیلی از موبایل های بسیار کوچک استفاده می شد و هر کدام موبایلی را به عنوان کوچکترین موبایل دنیا نشان می داد.


مرتبط: تاریخچه گوشی های همراه


این رویه کوچک شدن تا آمدن صفحات لمسی و هوشمند شدن گوشی ها ادامه داشت. اما با اختراع و ایجاد صفحات لمسی و هوشمند شدن گوشی ها دیگر کوچک شدن یک مزیت نبود، بلکه سازندگان به فکر ساختن گوشی های بزرگتر و البته نه سنگین تر، برای استفاده بهتر از قابلیت های تلفن همراه بودند. بنابراین از زمانی به بعد اگر دقت کنید، متوجه می شوید که دیگر کوچک بودن گوشی یک مزیت به حساب نمی آید و همگان دوست دارند تا گوشی شان از یک حدی بزرگتر باشد و گاها به جای گوشی از تبلت استفاده می کنند.

Image result for zanco tiny t1

اما امسال شرکت زانکو، یک گوشی ساخته و ارائه کرده که به کوچکی انگشت شصت و به سبکی یک سکه است. این کوچکترین موبایل دنیا تاینی تی ۱ نام دارد به معنای تی ۱ کوچولو. از شبکه ۲G پشتیبانی می کند، یعنی به اینترنت وصل نمی شود، اما می توانید با آن مکالمه کنید. تا ۳ روز در حالت استندبای باطری حفظ می کند و می توانید با آن به مدت ۱۸۰دقیقه مکالمه داشته باشید. سیم کارت نانو می خورد و تقریبا با تمام اپراتورهای دنیا نیز قابل استفاده است. علاوه بر مکالمه می توانید با آن پیامک هم بدهید. دفترچه آن هم قابلیت ذخیره سازی تا ۳۰۰ شماره را دارد.

شاید این کوچکترین موبایل دنیا کارآیی زیادی نداشته باشد، اما می توان از آن به عنوان یک گزینه امنیتی برای مواقع خاص استفاده کرد. یک گوشی در جایی که فقط شما آن را می دانید و درمواقع لازم می توانید از آن استفاده کنید!


منبع: تعمیرات موبایل در هر مکان در هر زمان

ادامه مطلب

نوشته شده در : سه شنبه 22 آبان 1397  ساعت :5:23 PM   |   توسط :اِلبان نظرات (0)

درباره ما

اِلبان ایجاد شد تا مانع از تکرار تجربه تلخ تعمیرات موبایل ما برای دیگران باشد.

بایگانی

آمار بازدیدها

  • کل بازديد : 101391
  • تعداد کل مطالب : 482
  • تعداد کل نظرات : 0
  • تاریخ ایجاد وبلاگ : پنج شنبه 22 مهر 1395 

تماس با ما

پست الکترونيکي :
وب سایت :

خبرنامه