صفحه لمسی مقاومتی و خازنی

به تدریج با هوشمند شدن گوشیها دگمه های آنها هم کم کم کاهش یافته و صفحه کلیدها جای خود را به صفحات لمسی دادند تا ضمن استفاده آسان از آنها امکان داشتن صفحات بزرگتر و گوشی در ابعاد توجیه پذیر نیز امکان پذیر باشد.

دو نوع متدوال صفحات لمسی به کار رفته از نوع خازنی و مقاومتی است که هردو را در این پست توضیح خواهیم داد. در ابتدا صفحات لمسی به صورت مقاومتی بودند. بعد از لایه های صفحه نمایش در انتها دو لایه فلزی با فاصله کم قرار می گیرد. هر قسمتی که لمس شود این دو صفحه به هم برخورد کرده و لمس شناسایی می شود. این تکنولوژی بسیار ساده و ارزان است و با هر شیئی می توان صفحه را لمس و استفاده نمود، اما از معایب آن می توان به بزرگ بودن ابعاد آن و عدم توانایی شناسایی همزمان چند لمس اشاره نمود.

image5

مدل پیشرفته تر صفحات لمسی، صفحات لمسی خازنی است. در این صفحات هرگاه انگشت یا وسیله ای رسانا به صفحه برخورد میکند (یا صفحه لمس می شود) خواص الکتریکی آن نقطه تغییر می کند، این تغییرات توسط مدارها پردازش شده و لمس شناسایی می شود. چند لمسی، حساسیت بالا و کوچک بودن مدارات مربوطه از مزایای این مدل صفحات لمسی شمرده می شود، اما از معایب آن این است که تنها می توان با اشیا رسانا و دست آنها را لمس نمود که این موضوع در فصول سرد که نیاز به استفاده از دستکش می باشد کمی ناراحت کننده است.

ctouch

منبع: تعمیر گوشی در محل ، دیجی دکی

نوشته شده در : یک شنبه 22 اسفند 1395  ساعت :8:55 AM   |   توسط :اِلبان نظرات (0)

درباره ما

اِلبان ایجاد شد تا مانع از تکرار تجربه تلخ تعمیرات موبایل ما برای دیگران باشد.

بایگانی

آمار بازدیدها

  • کل بازديد : 102063
  • تعداد کل مطالب : 482
  • تعداد کل نظرات : 0
  • تاریخ ایجاد وبلاگ : پنج شنبه 22 مهر 1395 

تماس با ما

پست الکترونيکي :
وب سایت :

خبرنامه