دفاع مقدس

دفاع همچنان باقی است

سکینه احمدی

نام پدر: شوذب علی تاریخ تولد: 10/01/1323
محل تولد: - تاریخ شهادت: 09/05/1366
محل شهادت: - طول مدت حیات: 43 سال
مزار شهید: بهشت زهرا(س)-قطعه26-ردیف29-شماره5-تهران


زندگینامه
سکینه در 10 فروردین ماه سال 1323 به دنیا آمد و با قدوم مبارکش چشم و چراغ خانه شد. 
علاقه پدر و مادرش به وی بر آن شد تا الفبای کودکی را با محبت به ائمه اطهار (ع) بیاموزد. او نوجوانی را پشت سر نهاد و در ایام پرشور جوانی ازدواج نمود که ثمره این پیوند آسمانی 3 فرزند پسر و 5 دختر بود. 
با شروع حرکت‌هاي انقلابي مردم غيور ايران به جرگه یاران امام خمینی (ره) پیوست و در پیروزی انقلاب اسلامی نقش بسزایی داشت. 
وی سرانجام در روز 9 مرداد ماه سال 1366 در سن 43 سالگی در خون خود غلطید و به شهادت رسید. 
پیکر پاکش پس از تشییع با شکوه در بهشت زهرا(س) واقع در تهران به خاک سپرده شد.

 



[ چهارشنبه 30 اردیبهشت 1394  ] [ 7:19 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

ثریا احمدی

نام پدر: احمد تاریخ تولد: 01/07/1352
محل تولد: ایران - کردستان - کامیاران - سرریز تاریخ شهادت: 08/08/1362
محل شهادت: روستاي سرريز طول مدت حیات: 10 سال
مزار شهید: گلزار شهداي روستاي سرريز


زندگینامه
نونهال ده ساله ؛ ثریا احمدی ، فرزند احمد ، در روز اول مهر ماه سال 1352 در روستای « سرریز» از توابع شهرستان کامیاران در استان کردستان در خانواده ای کشاورز و روستایی به دنیا آمد . 
ثریا کوچکترین فرزند خانواده احمدی بود . او تنها ده سال از زندگی را تجربه کرده بود که به دست ناپاک گروهک های جنایتکار و تروریست به دیار باقی شتافت .
او در ساعت 18 بعد از ظهر روز هشتم آبان ماه سال 1362 به همراه خواهرش فریده به هنگام خروج از منزل در روستا مورد اصابت تیر مستقیم عناصر تروریست حزب دموکرات واقع شد و به شهادت رسید . 
ثریا در زمان شهادت 10 سال داشت و خواهرش 15 ساله بود و هر دو در کنار هم در گلزار شهدای روستای سرریز به خاک سپرده شدند .

 



[ چهارشنبه 30 اردیبهشت 1394  ] [ 7:18 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

خان زاده احمدی

نام پدر: - تاریخ تولد: - / - / -
محل تولد: - تاریخ شهادت: 23/04/1361
محل شهادت: خرم آباد طول مدت حیات: -
مزار شهید: -


زندگینامه
بيست و سوم تير ماه سال 1361 بود. مادري به همراه 5 فرزند فداکار و با دو نوه‌ي خردسال با لباني تشنه به سوي ديدار سالار شهيدان شتافتند. خانم خان‌زاده احمدي مادري دل‌سوخته که ثمره تمام زندگي سختش را به همراه جان خويش در راه اعتلاي توحيد نثار نمود دختراني را که فاطمه‌گونه تقديم بانوي اسلام نمود، دختراني به نام‌هاي مهري پانزده ساله، معصومه 17 ساله، طيبه 21 ساله، طاهره بيست و هفت ساله، به همراه دو طفل عاشق که فرزندان طاهره بودند به نام‌هاي سارا رشنو هجده ماهه و علي رشنو چهار ساله و در آخر شيرمرد راه خدا، جواني بيست و يک ساله که در اولين ساعت ورودش به منزل پس از اتمام دو سال خدمت وظيفه در شديدترين جبهه‌ حق عليه باطل به نام مصطفي، همگي به نداي پروردگار لبيک گفته و به شهادت رسيدند و در ساعت دوازده و پنج دقيقه ظهر در ايام مبارک رمضان با دهان روزه همانند سالار شهيدان خاک ميهن را گلگون نمودند. پدر خانواده، حاج ‌عباس سپهوند با ديدن پسرش مصطفي که از خدمت مقدس سربازي ترخيص شده بود و با بدني ضعيف، و صورتي که از آفتاب داغ خوزستان سوخته بود اشک‌هاي شوق از ديدگانش مي‌چکيد و پسر رزمنده‌اش را در آغوش گرفته و با اشتياق مي‌بوسد. بله منزل حال و هوايي عجيب داشت، پدر به شکرانه‌ي بازگشت پسر، قرآن قديمي‌اش را زير بغل گرفت و راهي مسجد شد و مصطفي را در ميان گريه شوق مادر و خواهران واگذاشت، انگار حال و هواي منزل دوباره جان گرفته بود طاهره نيز به خانه‌ي مادر آمد. طفل هجده ماهه‌اش سارا را در بغل گرفته و دست کودک خردسالش علي را در دست، با ديدن برادر عزيزش انگار دوباره زنده مي‌شود، بي‌اختيار مصطفي را به آغوش مي‌کشد و بازگشتنش را خوش‌‌آمد مي‌گويد. ياد دارم هنگامي که طاهره اولين فرزندش علي را به دنيا آورده بود مصادف بود با روزهاي پرالتهاب قبل از انقلاب حس مسئوليت اين زن فداکار تا حدي بود که هنوز ده روز از به دنيا آمدن نوزادش نگذشته اين طفل شيرخوار را با بدني ضعيف در آغوش مي‌کشيد و در مبارزه عليه عوامل ستم‌شاهي هميشه در صف اول قرار مي‌گرفت. 
غرش هواپيماهاي بعثي فضاي جمع عرفاني خانواده را که با آمدن مصطفي گرم شده و هنوز ساعتي از ورودش نگذشته بود شکست و لحظه‌اي بعد، هشت انسان مظلوم هشت کبوتر بهشت در خرم‌آباد به سوي ديدار يار پرواز کردند. يکايک آن‌ها بدن‌هاي پاره‌پاره‌شان را تقديم انقلاب نمودند.

 



[ چهارشنبه 30 اردیبهشت 1394  ] [ 7:18 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

اشرف احمدی

نام پدر: عباس تاریخ تولد: - / - /1337
محل تولد: ایران - تهران - تهران تاریخ شهادت: 07/03/1364
محل شهادت: تهران طول مدت حیات: 27 سال
مزار شهید: -


زندگینامه
اشرف احمدی در سال 1337 دیده به جهان گشود. دوران کودکی را در آغوش گرم خانواده سپری کرد و وارد مدرسه شد. تحصیلات مقاطع راهنمایی و دبیرستان را با موفقیت های چشمگیری پشت سر گذاشت و در رشته علوم سیاسی در مقطع کارشناسی مشغول به تحصیل شد سپس با داود اغنامیان ازدواج کرد و صاحب سه فرزند گردید. اشرف زنی سختکوش و طالب علم بود زنی با گذشت و فداکار که در تمام مراحل زندگی با توکل به خدا طعم شیرین موفقیت را می چشید تا اینکه سرانجام در تاریخ 7 خردادماه سال 1364 در پی بمباران رژیم بعثی در سحرگاه ماه مبارک رمضان در حالی که 27 سالش بود همراه دو فرزند، همسر و خانواده ی همسرش به سوی آسمان پرواز کرد و در یادها جاودان شد.

 



[ چهارشنبه 30 اردیبهشت 1394  ] [ 7:17 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

اقدس احمدوند

نام پدر: مرتضی تاریخ تولد: - / - /1335
محل تولد: ایران - همدان - ملایر تاریخ شهادت: 07/11/1357
محل شهادت: پیچ شمیران طول مدت حیات: 22 سال
مزار شهید: بهشت زهرا (س)


زندگینامه
اقدس در سال 1335 چشم به جهان گشود. روزهای شیرین کودکی را در زادگاهش شهرستان ملایر استان همدان پشت سر گذاشت و آنگاه به تحصیل پرداخت. او پس از اخذ مدرک دیپلم در بیمارستان مشغول کار شد.
او از اخلاق خوبی برخوردار بود و همواره در زندگی شخصی اش از رهنمودهای اسلام الگو میگرفت. از ظلم و بیداد بیزار بود و همواره برای آسایش محرومان می کوشید.
همزمان با اوج گیری مبارزات مردمی او نیز به یاری انقلاب شتافت و در این راه از تهدیدهای رئیس بیمارستان نمی هراسید.روح بلند اقدس در وجودش او را مهیای لقاءالله ساخت تا اینکه در تاریخ 7/11/1357 پس از رسیدگی به بیماران در بیمارستان در تظاهرات پیچ شمیران شرکت نمود. اما سفاکان رژیم بیرحمانه او را هدف گلوله قرار دادند و در 22 سالگی به شهادت رساندند. مزار پاک او در بهشت زهرا (س ) قرار دارد.

 



[ چهارشنبه 30 اردیبهشت 1394  ] [ 7:16 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

پری احمدوند

نام پدر: علی تاریخ تولد: 14/07/1333
محل تولد: - تاریخ شهادت: 22/05/1362
محل شهادت: اندیمشک طول مدت حیات: 29 سال
مزار شهید: گلزارشهدای اندیمشک-قطعه قدیم-خوزستان


زندگینامه
پري احمدوند در چهاردهم مهر 1333 قدم به عرصه‌ي هستي نهاد. او بانويي مؤمنه بود که مهر خود را نثار اهل خانه مي‌کرد اما حمله‌ي موشکي دشمن بعثي به انديمشک در بيست و دوم مرداد 1362 اين بانوي 29 ساله را آسماني کرد. مزارش در قطعه قديم گلزار شهداي انديمشک قرار دارد.

 



[ چهارشنبه 30 اردیبهشت 1394  ] [ 7:13 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

صدیقه احمدزاده

نام پدر: باباخان تاریخ تولد: - / - /1304
محل تولد: ایران - مازندران - بابل - سیاه کلا محله شرقی تاریخ شهادت: 25/05/1366
محل شهادت: مکه طول مدت حیات: 62 سال
مزار شهید: گلزار شهدای سیاه کلا محله شرقی_ بابل


زندگینامه
"صدیقه احمدزاده" در سال 1304 در روستای سیاه کلا محله شرقی از توابع شهرستان بابل دیده به جهان گشود. وی در یک خانواده ی کشاورز که پایبند به عقاید مذهبی بودند، رشد کرد. سنین بالندگی را با محبت خانواده درآمیخت و عواطف درونش با ازدواج با همسرش محمد حسن زاده شکفت. محمد مردی کارگر و فقیر بود و از درآمد کمی بهره داشت؛ اما "صدیقه" که در مکتب اسلام پرورانده شده بود، پیشنهاد محمد را برای ازدواج پذیرفت. زندگی مشترک صدیقه و محمد در اوج سادگی و صفا و صمیمیت در سال 1323 آغاز شد که حاصل آن 7 فرزند است. 
محمد در عین حالی که به کارهای سخت می پرداخت، متولی امور مسجد هم بود و صدیقه در کارهای کشاورزی و امور مسجد با عشق و علاقه به همسرش کمک می کرد. صدیقه زنی خوش قلب بود و همه خلق حسنه ی او را می ستودند. او با صبوری همه ی مشکلات را تحمل می کرد ولی در عین حال سختی ها خدشه ای به عقاید مذهبی و واجبات او وارد نمی کرد. حجاب و خوش زبانی از صفات بارز او بود. در تظاهرات انقلاب تا واپسین روزها نقش فعالی داشت و عمیقاً معتقد به رهبری و ولایت بود و استدلال او بر این اعتقادش از آن جهت همگان را به تعجب وا می داشت که او سوادی نداشت. در زمان دفاع مقدس هم یاریگر رزمندگان در جبهه ها بود. 
رفتار او با فرزندان بسیار خوب بود و سعی می کرد که آن ها را افرادی معتقد و انقلابی بار بیاورد. آرزوی دیرینه ی این دو همسر، دیدار و زیارت خانه ی خدا بود. فرزند کوچکشان در این خصوص می گوید: پدر و مادرم از زمانی که برای حج ثبت نام کرده بودند، بی صبرانه منتظر رفتن بودند. 
سال 1366 فرا رسید؛ پس از سال ها انتظار نام این زوج در لیست سفر درآمد و آن ها از خوشحالی سر از پا نمی شناختند. روز وداع به صورت زیبا و دلنشینی از همه خداحافظی کرد و برای رفتن بی تاب شده بود. روز گرم برائت از مشرکین سال 1366 بود؛ جمعه ی آن سال حال و هوای دیگری داشت و گویا فضا،بوی خون می داد. همه در حال انجام فریضه ی برائت از مشرکین بودند که ناگهان حمله ی صعودی ها آغاز شد. همه ی حجاج سراسیمه به این طرف و آن طرف می گریختند. همسرش صدیقه را گم کرد؛ س از تظاهرات همه ی خانم ها به محل استقرار کاروان بازگشتند ولی صدیقه برنگشت. همسرش نگران شد همه جا را به دنبال او گشت اما خبری از او نبود. در همین هنگام رییس کاروان اعلام کرد او به شهادت رسیده است. پیکر صدیقه با لباس خونین احرام ،که از شدت ضربات جانفرسای عمال سعودی به شهادت رسیده بود، سبکبال بر دست های مردم تشییع شد و در تاریخ بیست و پنجم مردادماه 1366 در حالی که 62 سال داشت، در مزار شهدای سیاه کلا محله شرقی از توابع بابل به خاک سپرده شد. 

 



[ چهارشنبه 30 اردیبهشت 1394  ] [ 7:12 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

فرشته آتش بریزبیگانه

نام پدر: محسن تاریخ تولد: - / - /1341
محل تولد: ایران - تهران - تهران تاریخ شهادت: 12/03/1364
محل شهادت: تهران طول مدت حیات: 23 سال
مزار شهید: -


زندگینامه
فرشته آتش بریز بیگانه در سال 1341 در تهران چشم به جهان گشود. سالیانی بعد پیمان مقدس ازدواج را با فرهاد کارگری بست و ثمره این پیوند روحانی یک فرزند بود. 
و سرانجام شقایق زیبای وجودش به همراه همسر و فرزند دلبندش و نیز برادر همسرش در پی حملات هوایی رژیم بعثی به تهران در 12 خردادماه 1364 در سن 23 سالگی پرپر شد و به درجه رفیع شهادت نایل آمد.

 



[ چهارشنبه 30 اردیبهشت 1394  ] [ 7:12 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

ماه رخسار ابوالقاضی

نام پدر: سادبیک تاریخ تولد: - / - /1327
محل تولد: ایران - همدان - ملایر - سیاه کمر تاریخ شهادت: 22/11/1357
محل شهادت: خ خاوران طول مدت حیات: 30 سال
مزار شهید: بهشت زهرا (س)


زندگینامه
ماه رخسار در سال 1327 در روستای سیاه کمر شهرستان ملایر استان همدان دیده به جهان گشود. ظلم و جور رژیم پهلوی از همان آغاز کودکی روح بی قرار و عاشق عدالت او را آزار می داد.ابوالقاضی در همان روستا ازدواج کرد، سپس به تهران مهاجرت نمود وی زنی با تقوا و اهل ایمان بود. ماه رخسار در جریان مبارزات ملت غیور ایران به همراه دخترش به خیل تظاهرکنندگان پیوست و با زبان روزه در تاریخ 22 بهمن ماه سال 1357 در سن 30 سالگی در خیابان خاوران مورد اصابت گلوله قرار گرفت و به شهادت رسید.پیکر پاکش رادر گلزار شهدای بهشت زهرا (س) به خاک سپردند.

 



[ چهارشنبه 30 اردیبهشت 1394  ] [ 7:10 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

مریم ابراهیمی

نام پدر: حمزه تاریخ تولد: 08/04/1334
محل تولد: - تاریخ شهادت: 10/04/1366
محل شهادت: سردشت طول مدت حیات: 32 سال
مزار شهید: گلزارشهدای سردشت-آذربایجان غربی


زندگینامه
مریم در روز 8 تیر ماه سال 1334 قدم به عرصه هستی نهاد و در آغوش گرم خانواده اش جای گرفت.
او روزهای کودکی را گذراند و از کوچه های نوجوانی نیز عبور کرد.
پس از اینکه انقلاب شکوهمند اسلامی ایران به پیروزی رسید، جنگ از سوی مزدوران عراقی به میهن عزیزمان تحمیل شد. 
نیروهای بعثی که بر استفاده از عوامل شيميايي در جبهه‌هاي جنگ اكتفا نكردند، در یکی از بعدازظهرهای گرم تابستان مصادف با هفتم تیر ماه سال 1366 با فرستادن چند فروند هواپیمای عراقی سکوت شهر کوچک سردشت را شکستند و 7 بمب شیمیایی خردل را در نقاط مختلف شهر انداختند. 
مریم که بر اثر استنشاق گاز شیمیایی مسموم شده بود سرانجام در روز 10 تیر ماه سال 1366، تسلیم رضای حق گردید و در سن 32 سالگی عروجش جاودانه شد. 
پیکر پاک و مطهرش در گلزار شهدای سردشت واقع در آذربایجان غربی به خاک سپرده شد. 


[ چهارشنبه 30 اردیبهشت 1394  ] [ 7:10 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

.: تعداد کل صفحات :. [ <> [ 10 ] [ 11 ] [ 12 ] [ 13 ] [ 14 ] [ 15 ] [ 16 ] [ 17 ] [ 18 ] [ 19 ] [ > ]