دفاع مقدس

دفاع همچنان باقی است

محمدعلی افضلی بغدادآبادی

نام پدر: حبیب تاریخ تولد: 12/01/1352
محل تولد: ایران - خراسان - مشهد تاریخ شهادت: 28/05/1365
محل شهادت: میدان فردوسی-تهران طول مدت حیات: 13 سال
مزار شهید: گلزارشهدای حرم مطهر-خراسان


زندگینامه
محمدعلی در دوازدهمین روز از فروردین ماه سال 1352 در شهر مقدس مشهد و در خانواده ای مذهبي به دنيا آمد. وی از ابتدای تحصيل تا زمان شهادت همه ساله شاگرد ممتاز کلاس و حائز رتبه اول بود. اين استعداد تحصيلي و اخلاق بسيار نيک و احساسات لطيفي که در وی وجود داشت از او شخصيت ممتازی ساخته بود و با وجود اين ويژگي هايش اميد آن مي رفت که بتواند خدمتگزار مفيدی برای اسلام و انقلاب گردد، اما سرانجام در تاريخ 28 مرداد ماه 1365 زماني که همراه پدر خود به تهران رفته بود در ميدان فردوسي تهران به علت انفجار بمب کار گذاشته شده توسط منافقين در سن 13 سالگی به شهادت رسيد. مزار پاکش در گلزار شهدای حرم مطهر-خراسان واقع می باشد.

 


ادامه مطلب

[ یک شنبه 4 مرداد 1394  ] [ 6:10 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

طاهر اقدامی کل افزانی

نام پدر: - تاریخ تولد: - / - /1342
محل تولد: ایران - تهران - تهران تاریخ شهادت: 30/02/1361
محل شهادت: - طول مدت حیات: 19 سال
مزار شهید: -


زندگینامه
طاهر اقدامی به سال 1342 در تهران در خانواده ای مؤمن و متعهّد چشم به جهان هستی گشود. دوره کودکی و نوجوانی خویش را با طی کردن مقاطع ابتدایی و راهنمایی سپری نمود. او در همان دوران کودکی قرائت قرآن در مدرسه و مساجد را عهده دار بود. تحصیل در مقطع متوسطه را که همزمان بود با اوج گیری قیام مردمی علیه رژیم ملعون ستم شاهی رها نمود و در تظاهرات و راهپیمایی ها شرکت می کرد. وی با تدبیر و توجه خانواده مهربان و مؤمنش انسانی خودباور و مذهبی بار آمد و شب و روز عمر کوتاه و بابرکتش را وقف نظام مقدس انقلاب اسلامی و احیاء دین می نمود.
شهید با سن و سالی کمی که داشت دائماً اطرافیان و دوستان و آشنایان را به امر به معروف و نهی از منکر و دفاع از حق و حقیقت و ارزش های مقدس الهی ترغیب می نمود. اقدامی با عشق وافری که به دفاع از تمامیت ارضی کشور عزیزمان داشت در سال 60 به استخدام کمیته انقلاب اسلامی درآمد و در این مجموعه مقدس در ستاد مرکزی در قسمت مواد مخدر همراه با دیگر همراهانش مشغول خدمت شد. بعد از هشت ماه فداکاری و ایثار در این مجموعه و درگیری با منافقین و قاچاقچیان در اوایل سال 61 برای پیوستن به صف پرشکوه زمندگان اسلام در جبهه های حق علیه باطل آماده گشت و به آنجا عزیمت نمود. 
پس از بازگشت از جبهه و مراجعت به محل کارش در مأموریتی که به او محول شده بود در تاریخ سی ام اردیبهشت ماه سال 61 در سن 19 سالگی توسط منافقین مورد اصابت تیر مستقیم قرار گرفت. وی با دنیایی از عشق و وفاداری و رشادت در عرصه حراست از امنیت و سلامت جامعه اسلامی به فیض شهادت نایل آمد و خاطرات رشادت هایش را تا ابد در ذهن عاشقان حقیقت جاودان ساخت.

 


ادامه مطلب

[ یک شنبه 4 مرداد 1394  ] [ 6:10 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

عبدالعلی اکبری

نام پدر: - تاریخ تولد: - / - /1338
محل تولد: ایران - اصفهان - لنجان - گرکن تاریخ شهادت: 02/07/1360
محل شهادت: منطقه مرزی میرجاوه طول مدت حیات: 22 سال
مزار شهید: قریه کوشگیچه


زندگینامه
در یکی از روزهای سال 1338 ه.ش در قریه کو شگیچه در اطراف اصفهان عبدالعلی اکبری دیده به جهان گشود. در آغوش پرعطوفت پدر و مادر جای گرفت و رشد کرد. اما مدتی بعد زمانیکه عبدالعلی 4 سال بیشتر نداشت از نوازش دستان پر مهر مادر محروم گشت و تنها یاد او در تمام لحظه های زندگی اش باقی ماند.
اکبری پس از دوران کودکی پای در راه تعلیم و تربیت نهاد تا لوح سپیددلش را با فروغ دانش روشنی بخشد. عبدالعلی دوران دبستان و راهنمایی را پشت سر نهاد اما به دلیل بروز برخی مشکلات از ادامه تحصیل منصرف شد و به کار و تلاش پرداخت.
پس از آغاز نهضت اسلامی او نیز به خیل عظیم مبارزان پیوست و با تکثیر و توزیع اعلامیه های حضرت امام (ره) و شرکت در راهپیمائی ها نقش فعالی را در بیداری مردم روستای خود ایفا نمود.
وی در شهریورماه سال 1357 علیرغم میل باطنی خود به سربازی رفت اما چند ماه بعد به همراه دوستش بنا به فرموده حضرت امام (ره) شبانه از پادگان گریخت. و ماموران در جست و جوی او پدرش را مورد ضرب و شتم قرار دادند. عبدالعلی پس از پیروزی انقلاب اسلامی در تیرماه سال 1358 به خیل پاسداران انقلاب پیوست و به سیستان و بلوچستان رفت تا با اشرار آن منطقه مقابله نماید پس به ساربوک رفت و در مبارزه با اشرار دوستانش صالحی و ساوجی را از دست داد آنگاه در منطقه ذهلکود و هامون جازموریان از توابع کهنوج به فعالیت های فرهنگی پرداخت. اما مدتی بعد به سنندج و دیواندره رفت و در درگیری با نیروهای خودفروخته حضور فعالی داشت.
شروع جنگ تحمیلی و تجاوز نیروهای عراقی اکبری را به «بهمن شیر» کشاند تا متجاوز را به خاک مذلت کشاند. و در آنجا به سختی از ناحیه فک و گردن مجروح شد اما پس از بهبودی مجدداً عازم زاهدان گشت و فرماندهی سپاه میرجاوه را بر عهده گرفت.
سرانجام پس از سال ها تلاش و خدمت عبدالعلی اکبری در سن بیست و دو سالگی و در دوم مهرماه سال 1360 چون شقایقی سرخ در محراب عبادت لبیک اجابت شنید و جام حقیقت نوشید.

 


ادامه مطلب

[ یک شنبه 4 مرداد 1394  ] [ 6:10 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

عبدالحسین اکبری مازندرانی سارونی(حجت الاسلام)

نام پدر: - تاریخ تولد: - / - /1315
محل تولد: ایران - مازندران - ساری - لالیم تاریخ شهادت: 07/04/1360
محل شهادت: ساختمان حزب جمهوری اسلامی طول مدت حیات: 45 سال
مزار شهید: -


زندگینامه
عبدالحسین اکبری مازندرانی سارونی در سال 1315 در روستای لالیم از توابع استان مازندران دیده به جهان گشود. ایام کودکی را در دشتهای سرسبز زادگاهش سپری کرد و طراوت طبیعت را با عطر مهر پدر و مادری فداکار درهم آمیخت تا روح خویش را جایگاه عشق الهی نماید.همین شور او را به یادگیری علوم اسلامی فراخواند و حوزه علمیه شهرستان ساری اولین کلاس درس او شد و پس از چندی با پشت سر گذاردن تحصیلات مقدماتی به حوزه علمیه شهر مشهد رفت .ادبیات عرب، علوم صرف و نحو، منطق ، مبانی بیان و یک دوره فقه اصولی استدلالی را در محضر اساتید بزرگ این حوزه فرا گرفت و جهت تکمیل تحصیلات خود به نجف اشرف مهاجرت نمود و در محضر مراجع تقلید بزرگ حوزه علمیه این شهر تلمذ کرد.وی در سال 1351 با تیره شدن روابط ایران و عراق به وطن مراجعت کرد و در زمره پیروان روح الله قرار گرفت.با ایراد سخنرانیهای پرشور پرده از مظالم رژیم پهلوی برداشت.حجت الاسلام اکبری مازندرانی پس از پیروزی انقلاب اسلامی به مبارزه با جریانهای فکری منحرف برخاست و عضویت در هیات 5 نفره کشاورزی را پذیرفت و در حل اختلافات و نزاعهای محلی تلاشهای بسیاری کرد و سرانجام در هفتم تیرماه سال 1360 در حادثه بمب گذاری دفتر حزب جمهوری اسلامی به دست منافقین، بال در بال 71 تن از عزیزان امت اسلامی به عرش پر گشود و 45 سال زندگی پربار را بدرود گفت و 6 فرزند از خود به یادگار نهاد.

 


ادامه مطلب

[ یک شنبه 4 مرداد 1394  ] [ 6:10 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

سیدمجتبی افضلی موسوی

نام پدر: سیدمحمد تاریخ تولد: - /01/1323
محل تولد: ایران - قزوین - بوئین زهرا تاریخ شهادت: 27/12/1360
محل شهادت: - طول مدت حیات: 37 سال
مزار شهید: گلزار شهدای بوئین زهرا(س)_ قزوین


زندگینامه
سیدمجتبی افضلی موسوی فرزند سیدمحمد، در اوایل فروردین ماه سال 1323 در قریه ی بوئین زهرای قزوین در خانواده ای مومن متولّد شد. پس از اتمام تحصیلات ابتدایی به سبب عشق و علاقه به اسلام و فراگیری علوم حوزوی، به حوزه ی علمیه ی قزوین روی آورد و از محضر اساتید آن حوزه بهره گرفت. بعد از مدتی به قم مشرف شد و در حوزه ی علمیه ی قم در محضر درس اساتید حاضر شد و روح تشنه اش را از تعالیم اسلامی سیراب کرد. 
موسوی به حکم وظیفه ی دینی و به منظور گسترش فعالیت های اجتماعی به تهران عزیمت کرد و بر مبارزات سیاسی، مذهبی اش افزود. دامنه ی این فعالیت ها بدان حد بود که دو بار توسط ساواک دستگیر و روانه ی زندان شد و هر بار شکنجه های فراوانی را تحمل کرد. پس از آزادی از زندان مبارزات و خدمات اجتماعی اش را از سر گرفت و در ساختن مسجد، حمام و یاری رساندن به مومنان پیش قدم بود. 
در دوران اوج گیری انقلاب اسلامی، با سخنرانی های جامع و افشاگری رژیم شاهنشاهی، پیشاپیش صفوف راهپیمایان مردم را به مبارزه علیه رژیم جبار و وابسته ی پهلوی تشویق می کرد. پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، خدمات اجتماعی اش را شدت بخشید و در منطقه ی غرب تهران و شهرستان کرج، منشأ خدمات چشمگیری شد. قلب و روحش مالامال از عشق به اسلام و قرآن بود و در کسوت مقدس روحانی پوینده ی راه انبیا و ائمه اطهار (ع) و میراث دار امین پیام آن ها بود. بارها از سوی منافقین کوردل تهدید شد؛ اما لحظه ای از نشر فرهنگ شریعت و تشیع در میان جوانان باز نایستاد. 
وی در 27 اسفندماه سال 1360 در حالی که قصد عزیمت به کرج را داشت، توسط منافقین تروریست با شلیک گلوله هدف قرار گرفت و در سنّ 37 سالگی روح مطهرش به سوی بارگاه الهی رجعت کرد و به فیض عظمای شهادت نایل آمد. پیکر مطهر این شهید عزیز در گلزار شهدای بوئین زهرا و در کنار دیگر شهدا آرام گرفت. 

 


ادامه مطلب

[ یک شنبه 4 مرداد 1394  ] [ 6:10 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

سیدمحمود افتخاری سلیمانی

نام پدر: سیدجواد تاریخ تولد: 04/04/1310
محل تولد: ایران - مرکزی - اراک تاریخ شهادت: 25/07/1361
محل شهادت: تهران طول مدت حیات: 51 سال
مزار شهید: بهشت زهرا(س)-قطعه26-ردیف94-شماره8-تهران


زندگینامه
در روز چهارم تير ماه سال 1310 در شهرستان اراک ديده به جهان گشود. چهار ساله بود که پدرش را از دست داد. در سيزده سالگي براي کمک به خانواده مشغول کار شد. پس از مدتي به اتفاق خانواده به تهران عزيمت کرد. بيست ساله بود که وارد ارتش شد و 9 سال در آن‌جا بود. ليکن به علت اعتقادات مذهبي ارتش را ترک کرد. پس از ترک ارتش به استخدام شرکت هواپيمايي "هما" درآمد و به عنوان تکنسين تلفن‌هاي خودکار و بي‌سيم به کار پرداخت ليکن آن‌جا را بهتر از ارتش نديد. عاقبت زير اين فشار عصبي بيمار و مدتي در بيمارستان بستري شد. بعد از بهبود خود را بازخريد کرد و در يکي از اتاق‌هاي منزلش مغازه الکتريکي کوچکي را دائر کرد. 
صبح روز يک‌شنبه 25 مهر ماه سال 1361 دو نفر از تروريست‌هاي منافق به محل کار او مراجعه مي‌کنند و با شليک گلوله او را در سن 51 سالگي به شهادت مي‌رسانند. 
پيکر پاکش را در بهشت زهرا(س) به خاک سپردند.

 


ادامه مطلب

[ یک شنبه 4 مرداد 1394  ] [ 6:09 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

هوشنگ افشار

نام پدر: احمد تاریخ تولد: 15/11/1315
محل تولد: - تاریخ شهادت: 13/06/1360
محل شهادت: - طول مدت حیات: 45 سال
مزار شهید: گلزارشهدای ملامجدالدین1-2-مازندران


زندگینامه
افشار در پانزدهمین روز از بهمن ماه سال ۱۳۱۵ به دنیا آمد. 
وی از جمله افراد مومن و مذهبی و پیرو عملی انقلاب اسلامی بود که از همان ابتدا با حضور در مراسم مکتبی و مذهبی، میل وافری به شناخت ابعاد اساسی انقلاب اسلامی داشت. 
وی راننده کامیون بود، اما فعالیت در این شغل هیچگاه سبب نگردید از پیگیری اخبار و وقایع پس از پیروزی انقلاب اسلامی غافل بماند. 
سرانجام در تاریخ ۱۳ شهریور ماه سال 1360 بر اثر اصابت نارنجک پرتاب شده توسط منافقین در سن 45 سالگی به شهادت رسید. 
مزار پاک و مطهرش در گلزار شهدای ملامجدالدین1-2 مازندران واقع می باشد. 

 


ادامه مطلب

[ یک شنبه 4 مرداد 1394  ] [ 6:09 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

حبیب الله افضلی بغدادآبادی

نام پدر: - تاریخ تولد: - / - /1323
محل تولد: ایران - خراسان - مشهد تاریخ شهادت: 28/05/1360
محل شهادت: میدان فردوسی-تهران طول مدت حیات: 37 سال
مزار شهید: -


زندگینامه
حبیب الله در سال 1323 در خانواده ای مذهبي در شهر مقدس مشهد چشم به جهان گشود. پدرش شخصي متدين و درستکار بود که در آن موقع به شغل بافندگي اشتغال داشت. او دوران ابتدايي و راهنمایی را با موفقیت به پایان رساند. سال اول دبیرستان بود که جهت کمک به پدر در تأمین معاش خانواده و کار زیاد در شغل بافندگی مجبور به ترک تحصیل گردید. 
قبل از پيروزی انقلاب در کليه تظاهرات و مجالسي که بر ضد رژيم گذشته - در حوزه بازار -ترتيب مي يافت با علاقه خاصي شرکت مي کرد. بعد از پيروزی انقلاب اسلامی فعاليت گسترده ای در انجمن اسلامي و محافل صنفي داشت. تا اينکه سرانجام زماني که به همراه پسر بزرگ خود(شهيد محمدعلي افضلي بغدادآبادی) به تهران رفته بود، هنگام عبور از ميدان فردوسي و در تاريخ 28 مرداد ماه 1360 به علت انفجار بمب کار گذاشته شده توسط منافقين در سن 37 سالگی به درجه رفيع شهادت نائل گرديد.

 


ادامه مطلب

[ یک شنبه 4 مرداد 1394  ] [ 6:09 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

علی اصلی پورفرقانی

نام پدر: محمد تاریخ تولد: - / - /1343
محل تولد: - تاریخ شهادت: 29/06/1360
محل شهادت: تهران طول مدت حیات: 17 سال
مزار شهید: -


زندگینامه
علی اصلی پورفرقانی در سال 1343 بدنیا آمد و در کودکی با فوت پدر و مادرش از دامن پرمهر مادر و سایه آرامش بخش پدر محروم شد و سرپرستی او را خواهرش به عهده گرفت. 
تحصیلات خود را پس از دوره ابتدایی و راهنمایی در هنرستان صنعتی سیدجمال الدین اسدآبادی در رشته برق ادامه داد. با تعهّد به مکتب رهایی بخش اسلام در جریان پیروزی انقلاب و پس از آن فعّالانه در انجمن اسلامی هنرستان به خدمت مشغول شد و به بسیج مدرسه طلاچیان پیوست و در رشد و گسترش آن نقشی مؤثر ایفا نمود با شور و اشتیاق، آموزش های نظامی را فراگرفت و با شروع جنگ تحمیلی به طور شبانه روزی در بسیج به فعالیت و حراست از انقلاب پرداخت. با علاقه و استعداد فراوانی که داشت، در مدت کوتاهی توانست چند قطعه بمب و نارنجک الکترونیکی و دستی بسازد و در اختیار بسیج قرار دهد تا در جبهه های جنگ مورد استفاده قرار گیرند. او آنقدر فعّال و با شهامت بود که روزها در محل مأموریتش تا 15 ساعت مداوم به پاسداری می پرداخت و در حراست از اسلام از جان مایه می گذاشت. از دشمنان انقلاب بیزار بود. بارها توسط ایادی آمریکا مورد ضرب و جرح قرار گرفته و چندی در بیمارستان بستری شد.
در روز 29 شهریور سال 60 در حالی که با چند تن از یارانش به حفاظت از نمایشگاه جنگ در خ استاد مطهری مشغول بود، مورد یورش ناجوانمردانه سه تن از تروریست های منافق قرار گرفته و زخمی شد؛ با این حال به تعقیب منافقین پرداخته و یکی از آنان را با تیر زد. اما ماشین دیگر منافقین از پشت، او را به رگبار بست و یک تیر به قلبش خورد و در سن 17 سالگی به درجه شهادت نایل گشت.

 


ادامه مطلب

[ یک شنبه 4 مرداد 1394  ] [ 6:06 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

قربان اطاعتی

نام پدر: - تاریخ تولد: - / - /1321
محل تولد: - تاریخ شهادت: 08/02/1361
محل شهادت: تهران طول مدت حیات: 40 سال
مزار شهید: -


زندگینامه
قربان در سال 1321 در میان خانواده ای مؤمن و معتقد متولد شد، و از همان کودکی به علت تربیت مذهبی خانواده با سیره اهل بیت (ع) آشنا شد، او قبل از رسیدن به سن تکلیف انجام واجبات دین مبین اسلام را آغاز کرد. زمانیکه به مدرسه راه یافت، تمام تلاش خود را برای یاری دوستان خود انجام داد، اما به علت مشکلات متعدد نتوانست تحصیلاتش را ادامه دهد. تلاوت قرآن و مطالعه نهج البلاغه از جمله فعالیت های او بود. اطاعتی اغلب با رفتاری نیکو و دلسوز با خانواده و دوستان برخورد می کرد تا اینکه انقلاب اسلامی به اوج خود رسید و او به رهبری امام (ره) مبارزه با شاه را آغاز کرد. قربان بعد از پیروزی انقلاب اسلامی به عضویت بسیج مسجد درآمد. او با سمت متصدی خدمات عمومی دبیرستان مقداد (منطقه 7 تهران) در آموزش و پرورش به کار پرداخت، و در روز هشتم اردیبهشت ماه سال 1361 در حالیکه به همراه یکی از روحانیون مبارز به فرودگاه می رفت توسط منافقین کوردل به شهادت رسید، رگبار گلوله قربان و حجة الاسلام سمرقندی را بر خاک انداخت و آنان را شاهد بزمگاه الهی ساخت.

 


ادامه مطلب

[ یک شنبه 4 مرداد 1394  ] [ 6:06 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

.: تعداد کل صفحات :. [ <> [ 110 ] [ 111 ] [ 112 ] [ 113 ] [ 114 ] [ 115 ] [ 116 ] [ 117 ] [ 118 ] [ 119 ] [ > ]