دفاع مقدس

دفاع همچنان باقی است

علی غلامی

نام پدر: صابر تاریخ تولد: 01/01/1332
محل تولد: ایران - کردستان تاریخ شهادت: 01/09/1361
محل شهادت: مریوان طول مدت حیات: 29 سال
مزار شهید: گلزارشهدای مریوان-کردستان


زندگینامه
علی در یکم فروردین ماه سال 1332 در کردستان به دنیا آمد و با قدوم مبارکش چشم و چراغ خانه شد. 
علاقه پدر و مادرش به وی بر آن شد تا الفبای کودکی را با محبت به ائمه اطهار (ع) آموخته و درس مردانگی را پیشه راه خویش سازد. با شروع حرکت‌هاي انقلابي مردم غيور ايران به جرگه یاران امام خمینی (ره) پیوست و در پیروزی انقلاب اسلامی نقش بسزایی داشت. 
پس از مدتی جنگ از سوی عراق به کشور عزیزمان تحمیل شد؛ او نیز به منظور پاسداری از کیان ایران اسلامی به عنوان پاسدار از مرزهای کشور عزیزمان دفاع کرد. 
در این میان گروهک‌های تروریستی منافقین که طی اعمال جنایتکارانه خود هیچ برگی از تقویم انقلاب اسلامی را از ترور مردم بی گناه خالی نگذاشته بودند در تاریخ 1 آذر ماه سال 1361 در مریوان طی عملیات مسلحانه وی را در سن 29 سالگی به شهادت رساندند. 
پیکر پاکش پس از تشییع باشکوه در گلزار شهدای مریوان واقع در کردستان به خاک سپرده شد.

 


ادامه مطلب

[ یک شنبه 18 مرداد 1394  ] [ 3:49 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

مرتضی غلامی نژاد

نام پدر: - تاریخ تولد: 14/04/1341
محل تولد: ایران - تهران - تهران تاریخ شهادت: - / - /1361
محل شهادت: تهران طول مدت حیات: 20 سال
مزار شهید: -


زندگینامه
مرتضي غلامي‌نژاد در 14 تير ماه 1341 در يکي از محله‌هاي جنوب تهران به دنيا آمد. او نخستين پسر خانواده بود. در همان اوايل دوره راهنمايي همراه با خانواده به محله توليدارو نقل مکان کرد و با بچه‌هاي محله مراوده و ارتباط صميمانه‌اي داشت. بسيار خوش‌اخلاق بود و همه به ويژه همسايه‌ها او را تحسين مي‌کردند.
اهل ايستادن در کوچه و خيابان نبود و کمتر در محل ظاهر مي‌شد. مرتضي در هنرستان در رشته نقشه‌کشي ساختمان درس مي‌خواند. پس از پيروزي انقلاب اسلامي به عضويت بسيج درآمد و از همان آغاز جنگ تحميلي به طور مستمر در جبهه‌هاي نبرد حق عليه باطل حضور يافت چرا که همواره در فکر شهادت بود. وي در همان شرايط به درس خود ادامه داد و تا پايان هنرستان تحصيل نمود اما قبل از اخذ مدرک ديپلم فني به آرزويش دست يافت. 
او پس از مدت‌ها حضور در عرصه نبرد با دشمن بعثي، در جبهه به شدت مجروح و انگشت‌هاي پايش قطع شد و لذا مجبور گرديد به تهران برگردد. در اين شرايط فعاليت خود را در بسيج محل گسترش داد. با وجود معلوليت از ناحيه پا به دوستانش گفته بود: مديون امام هستيد اگر در مأموريتي من را بي‌خبر بگذاريد. از اين رو در يکي از مأموريت‌هاي شهري، دوستانش او را با خود بردند. 
در اين عمليات که با عنوان عمليات 25 خانه‌هاي تيمي اجرا شد وي جزء خط‌شکن‌ها بود. زماني که مرتضي به همراه نيروهاي بسيج به سوژه مورد نظر رسيدند همه راه‌ها را بستند و منافقان را در خانه محاصره کردند. براي نفوذ تنها راه اين بود که يک نفر خط‌شکن شود. مرتضي اين مسئوليت را پذيرفت و جلو رفت. آن‌ها هم او را زير رگبار گرفتند و وي در همان حال در سال 1361 در شهر تهران در سن 20 سالگي به شهادت رسيد.

 


ادامه مطلب

[ یک شنبه 18 مرداد 1394  ] [ 3:49 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

علی غلام حسینی

نام پدر: محمد تاریخ تولد: 01/01/1316
محل تولد: ایران - هرمزگان - - شورآبی تاریخ شهادت: 09/08/1360
محل شهادت: - طول مدت حیات: 44 سال
مزار شهید: -


زندگینامه
اولین روز از بهار سال 1316 کودکی مهربان در روستای شورآبی پا به عرصه ی هستی گذارد. گرچه کوچک بود، اما از نزدیک فقر و مشکلات مردم را حس کرد. 7 ساله بود که به شوق آموختن علم به مدرسه رفت. در پایان سال سوم دبستان به بندرعباس مهاجرت نمود. کم کم با روحانیون ارتباط پیدا کرد و ضمن حضور در فعالیت های انقلابی به یاری مردم ستم دیده شتافت. احداث مسجد در روستای زادگاهش و ساخت غسال خانه با هزینه ی شخصی خود از جمله اقدامات او بود. او حتی خانه ی خود را به اداره ی آموزش و پرورش بخشید تا کمکی به انقلاب کرده باشد.
غلام حسینی در برگزاری کلیه ی انتخابات با فرمانداری استان هرمزگان همکاری نمود و چون دیگر مردان انقلاب بارها مورد تهدید گروهک ها قرار گرفت و سرانجام در سوم محرم الحرام مصادف با روز نهم آبان ماه سال 1360 هنگام اذان ظهر در 44 سالگی توسط منافقین به شهادت رسید.

 


ادامه مطلب

[ یک شنبه 18 مرداد 1394  ] [ 3:49 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

ابراهیم غلام زاده

نام پدر: - تاریخ تولد: 01/01/1341
محل تولد: ایران - هرمزگان - جزیره هرمز تاریخ شهادت: 21/11/1361
محل شهادت: بندرعباس طول مدت حیات: 20 سال
مزار شهید: -


زندگینامه
ابراهیم در اولین روز از فروردین ماه سال 1341 در جزیره ی هرمز ( استان هرمزگان ) در آغوش مادری مهربان جای گرفت. آموختن علم را از سن 7 سالگی آغاز کرد. در دوره ی دبیرستان به فعالیت های انقلابی علاقمند شد و در جرگه ی یاران و یاوران امام (ره) قرار گرفت. 
نوشتن شعار بر روی دیوار و حضور در تظاهرات از جمله اقدامات او علیه حکومت بود. ابراهیم آن روزها و حتی در زمان حکومت نظامی شب ها به خانه ی دوستش (شهید) درویشی می رفت تا در جلسات سیاسی شرکت کند.
بعد از پیروزی انقلاب از طرف سپاه بندر لنگه به جبهه اعزام شد تا حافظ مرزهای کشور باشد. چندی بعد برای مراسم ازدواجش به بندرعباس بازگشت. او در شب عروسی در تاریخ 21/11/1361 به خون سرخ خود کفن شد و لکه ی ننگ دیگری در کارنامه ی منافقین ثبت نمود.

 


ادامه مطلب

[ یک شنبه 18 مرداد 1394  ] [ 3:49 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

محمد غفاری

نام پدر: - تاریخ تولد: - / - /1340
محل تولد: - تاریخ شهادت: - / - /1363
محل شهادت: دانشگاه تهران طول مدت حیات: 23 سال
مزار شهید: -


زندگینامه
محمد غفاری در سال 1340 در خانواه ای مذهبی چشم به جهان گشود، تحصیلات ابتدایی و سپس متوسط را با موفقیت پشت سر نهاد. از همان کودکی با شرکت در جلسات قرائت قرآن، روح خود را با حقیقت اسلام صیقل می داد، زمانی که هنوز 15 سال بیشتر نداشت جلسات آموزش قران مجید برگزار می کرد و به بچه های کوچک تر می آموخت. با اوج گیری انقلاب به صفوف مبارزان پیوست و با پخش اعلامیه های امام، فعالیت گسترده خود را شروع و با شرکت در تظاهرات و راهپیمایی خشم و انزجار خود را نسبت به حکومت پهلوی عنوان می کرد.
با پیروزی انقلاب، او برای حراست از خون شهدا و انقلاب خود را برای خدمت مقدس سربازی معرفی کرد و پس از مدتی به جبهه اعزام گردید. در اثر اصابت خمپاره دشمن، از ناحیه پا و شکم مجروح گردید و به بیمارستان منتقل شد و بعد از خدمت سربازی در یکی از مناطق آموزش و پرورش مشغول کار شد و مسئولیت هدایت دانش آموزان را به عهده گرفت و چندین بار مورد تهدید دشمنان اسلام قرار گرفت. او پیرو خط امام بود و علاقه زیادی به آیت الله بهشتی داشت و اکثر مواقع در نمازهای جمعه و جماعت و دعاهای کمیل شرکت می کرد.
و بالاخره در آخرین نماز جمعه سال 1363 در دانشگاه تهران در سن 23 سالگی به شهادت رسید.
بنیاد شهید استان تهران

 


ادامه مطلب

[ یک شنبه 18 مرداد 1394  ] [ 3:49 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

صفرعلی عیدی

نام پدر: ابراهیم تاریخ تولد: 02/01/1338
محل تولد: ایران - خراسان - چناران تاریخ شهادت: 14/08/1360
محل شهادت: چهارراه راهنمایی-مشهد طول مدت حیات: 22 سال
مزار شهید: گلزارشهدای خواجه ربیع-خراسان


زندگینامه
صفرعلی عیدی در دومین روز از بهار سال 1338 در خانواده ای تنگدست و زحمتکش در شهرستان چناران دیده به دنیا گشود. 
پس از دوران طفولیت برای کسب معاش و برداشتن بار اقتصادی خانواده به همراه برادر به تهران رفت و به کار نانوایی مشغول گردید. وی هم زمان با روحیه جسور و علاقمند به ورزش، پا به عرصه ورزش های رزمی گذارد. در جریان انقلاب اسلامی فعالیت مستمری داشت و پس از انقلاب به عضویت سپاه پاسداران درآمد. 
پس از آغاز جنگ تحمیلی عراق بر علیه ایران، چندین نوبت به جبهه ها رفت و یک بار اسیر عراقی ها شد که با زیرکی توانست، پس از 24 ساعت از چنگال آنان بگریزد. 
عیدی آموزش های چتربازی را در شیراز گذراند و به مأموریت های مختلف در جبهه های دفاع مقدس رفت و سرانجام در یک اقدام ناجوانمردانه از سوی منافقین که با حیله گری، طی تماسی اعلام کرده بودند که در چهارراه راهنمایی مشهد بمب گذاری شده است، عیدی و 3 همرزم دیگرش برای خنثی سازی بمب و جلوگیری از شهادت مردم بی گناه به محل شتافتند که هنگام انجام وظیفه با گلوله عوامل منافق در سن 22 سالگی در 14 آبان ماه سال 1360 به شهادت رسید. 
مزار پاک و مطهرش در گلزار شهدای خواجه ربیع واقع می باشد. از وی یک فرزند به یادگار مانده است.

 


ادامه مطلب

[ یک شنبه 18 مرداد 1394  ] [ 3:47 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

داود عمریه

نام پدر: اصغر تاریخ تولد: 01/01/1327
محل تولد: ایران - تهران - تهران تاریخ شهادت: 05/07/1360
محل شهادت: خیابان شکوفه-تهران طول مدت حیات: 33 سال
مزار شهید: بهشت زهرا(س)-قطعه24-ردیف105-شماره23مکرر-تهران


زندگینامه
در روز اول بهار سال ۱۳۲۷ در سه راه ژاله ی قدیم و میدان شهدای امروز متولد شد. مادری دلسوز و متدین داشت که هیچ گاه فرزندش را بدون وضو شیر نمی داد.
داوود تحصیلات ابتدایی و راهنمایی را با موفقیت به اتمام رساند و بعد از چند سال در نیروی هوایی تهران مشغول به کار شد. 
او پیوسته خدا را ناظر بر اعمال خود می دانست و بسیار به این مهم تاکید می ورزید. خویشتن دار بود، صبور و پر حوصله. با سعه صدر رفتار می کرد. بیشتر شنونده بود تا گوینده. به نظم و انضباط بسیار اهمیت می داد. از غیبت و دروغ به شدت پرهیز می کرد و نسبت به حلال و حرام بی نهایت حساس بود و تا جایی که می توانست به دیگران کمک می کرد. داود با این خصوصیات اخلاقی بسیار مورد توجه دیگران قرار می گرفت و جایگاهی ویژه در دل اطرافیان خود داشت. 
در ۲۲ سالگی زندگی مشترک را در فضایی آکنده از مهر و صفا، ساده اما صادقانه آغاز نمود. او عاشق ساده زیستن بود و از تجمّل بیزار. ۴ فرزند حاصل این پیوند که رونق گلستان مصفای زندگیشان گردید و آرزویش اینکه فرزندانش در راه قرآن و اسلام گام بردارند و پیروان راستین دین مبین اسلام باشند. 
اعتقاداتی عمیق و ریشه دار داشت و نسبت به انجام واجبات و ترک محرمات بسیار مقید بود. قبل از انقلاب زمانی که امام خمینی(ره) فرمودند کار کردن برای شاه و ارتش حرام است از کار استعفا داد. شیفته ی امام بود و ارادتش به آن بزرگوار خالصانه و عاشقانه بود در آستانه ی پیروزی انقلاب در تظاهرات و راه پیمایی ها علیه رژیم شاه حضوری پر شور داشت و در توزیع اعلامیه ها و نوارهای سخنرانی روشنگرانه امام (ره) فعالانه شرکت می جست. 
با شروع جنگ تحمیلی چندین بار داوطلبانه برای دفاع از مرز و بوم و آیین ناب محمدی(ص) به جبهه های حق علیه باطل شتافت. 
منافقین زمان، تاب تحمل حضورش را در وادی محبت و معرفت نیاوردند و بارها او را تهدید به کشتن کردند اما داود همچنان با عزمی راسخ و عقیده ای استوار دست از فعالیت های خود بر نداشت و هر چند بیشتر اوقات لباس مبدل می پوشید اما می دانست که تحت نظر است منافقین سرانجام طی نقشه ای از پیش تعیین شده او را در مغازه ی پدرش در خیابان شکوفه تهران در تاریخ 5 مهر ماه 1360 در سن 33 سالگی به شهادت رساندند و گلوله ای را به قلبش نشانه گرفتن و گلوله ی دیگر در سینه اش جای گرفت ، سینه ای که لبریز از عشق به خدا بود و سرشار از کلام گهربار نهج البلاغه. رفت تا با شهادتش در گوش خفتگان خاکی بیداری را فریاد کند. پیکر پاکش را در بهشت زهرا(س)- قطعه 24-ردیف 105- شماره 23 به خاک سپردند. 

 


ادامه مطلب

[ یک شنبه 18 مرداد 1394  ] [ 3:46 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

علی عوض پور

نام پدر: یاور تاریخ تولد: 04/01/1344
محل تولد: ایران - هرمزگان - بندرعباس - طیفکان تاریخ شهادت: 14/07/1360
محل شهادت: - طول مدت حیات: 16 سال
مزار شهید: -


زندگینامه
علی عوض پور در چهارمین روز از بهار سال 1344 در روستای طیفکان از توابع استان هرمزگان در خانواده ای ساده و صمیمی دیده به جهان گشود. بعد از گذشت مدتی به همراه خانواده به بندرعباس مهاجرت نمود. دوران کودکی را با شوری کودکانه و شعفی زائدالوصف در کنار پدر و مادری مهربان سپری نمود و با تشویق و راهنمایی پدر در مکتب خانه به آموزش قرآن پرداخت. با فرا رسیدن هفتمین بهار زندگی جهت آموختن علم و دانش راهی مدرسه گردید و دوره دبستان را در مدرسه حافظ بندرعباس گذراند و سپس وارد مدرسه راهنمایی امیرکبیر شد. علی به همراه پسرعموی شهیدش غلام رضا عوض پور در جلسات مذهبی شرکت می کرد. با اوج گیری مبارزات مردم بر علیه رژیم پهلوی در صفوف مبارزان روح الله قرار گرفت و با پخش اعلامیه ها و نوارهای حضرت امام (ره) در پیشبرد این انقلاب وارد عرصه جدیدی از زندگی خود گردید و در کنار سایر مردم انقلابی در اکثر تظاهرات ها و راهپیمائی ها حضور پیدا کرد .
با پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی هم چنان راه مبارزه و دفاع را ادامه داد و با تأسیس کتابخانه ای به نام «میثم» و کانون تبلیغ اسلام و انقلاب در آبیاری این نهال تازه به ثمر رسیده کوشید و این گونه کینه خود را در دل منافقین ایجاد کرد. با عضویت در بسیج و تلاش های فراوانش در جهت حفظ انقلاب وارد عرصه جدیدی از زندگی خود گردید و همین امر موجب شد تا به عضویت رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درآید. او لحظه ای از مبارزه و دفاع غافل نبود تا این که مورد خشم و کینه منافقین قرار گرفت و سرانجام در ظهر روز پنج شنبه چهاردهم مهرماه سال 1360 از پشت مورد اصابت رگبار منافقین قرار گرفت و به همراه پسرعمویش غلام رضا عوض پور به مقام شهادت نائل آمد.
روحش شاد و یادش گرامی باد.

 


ادامه مطلب

[ یک شنبه 18 مرداد 1394  ] [ 3:46 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

مسعود علی محمدی

نام پدر: - تاریخ تولد: 03/06/1338
محل تولد: ایران - تهران - کن تاریخ شهادت: 22/10/1388
محل شهادت: تهران _ قیطریه طول مدت حیات: 50 سال
مزار شهید: امامزاده علی اکبر (ع) چیذر


زندگینامه
مسعود علی محمدی سومین روز از شهریور ماه سال 1338 در روستای کن از توابع استان تهران دیده به جهان هستی گشود. دوران کودکی و نوجوانی را در دامان خانواده گذراند و در سایه رحمت آنان درس عشق و آزادگی آموخت. دیپلم اش را که گرفت سال 1364 وارد دانشگاه شیراز شد و پس از اخذ مدرک کارشناسی، سال 1367 با کسب کارشناسی ارشد و سال 1371 با کسب دکتری فیزیک با گرایش ذرات بنیادی از دانشگاه صنعتی شریف به تحصیلات خود پایان داد. ایشان از دانشجویان نخستین دوره دکتری فیزیک در داخل ایران بود و اولین کسی بود که در ایران دکتری خود را در فیزیک دریافت نمود. 
استاد علی محمدی از سال 1374 در دانشکده فیزیک دانشگاه تهران مشغول به تدریس شد و عضو هیئت علمی دانشگاه گردید. از جمله درس هایی که ایشان تدریس می کردند می توان به مکانیک کوانتومی و الکترومغناطیس، مکانیک آماری، ذرات بنیادی و نظریه میدان های کوانتومی اشاره کرد. علی محمدی یکی از برگزیدگان جشنواره بین المللی خوارزمی در سال 1386 بود و در پژوهش های بنیادی رتبه دوم را کسب کرد. 
استاد 50 ساله فیزیک نوترونی و مؤلف بیش از هشتاد مقاله معتبر که خواری در چشم دشمنان انقلاب اسلامی و ایران بودند سرانجام پس از کسب افتخارات بسیار در جهاد علمی کشور ساعت 7:30 صبح 22 دی ماه سال 1388 درحالی که در حال خارج شدن از منزل خویش در قیطریه تهران بودند بر اثر انفجار موتورسیکلتی که نزدیک خانه شان پارک شده بود در دم به شهادت رسیدند. استاد عالی قدر، شهید راه انرژی هسته ای ایران در گلزار شهدای امامزاده علی اکبر (ع) چیذر به خاک سپرده شدند.

 


ادامه مطلب

[ یک شنبه 18 مرداد 1394  ] [ 3:44 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

عبدالله علی بیگی

نام پدر: فرج الله تاریخ تولد: 01/05/1341
محل تولد: ایران - مرکزی تاریخ شهادت: 01/09/1361
محل شهادت: سنندج طول مدت حیات: 20 سال
مزار شهید: گلزارشهدای سیدعلی اصغر-مرکزی


زندگینامه
عبدالله در یکم مرداد ماه سال 1341 در استان مرکزی به دنیا آمد و با قدوم مبارکش چشم و چراغ خانه شد. 
علاقه پدر و مادرش به وی بر آن شد تا الفبای کودکی را با محبت به ائمه اطهار (ع) آموخته و درس مردانگی را پیشه راه خویش سازد. با شروع حرکت‌هاي انقلابي مردم غيور ايران به جرگه یاران امام خمینی (ره) پیوست و در پیروزی انقلاب اسلامی نقش بسزایی داشت. 
پس از مدتی جنگ از سوی عراق به کشور عزیزمان تحمیل شد؛ او نیز به منظور پاسداری از کیان ایران اسلامی به عنوان سرباز از مرزهای کشور عزیزمان دفاع کرد. 
در این میان گروهک‌های تروریستی منافقین که طی اعمال جنایتکارانه خود هیچ برگی از تقویم انقلاب اسلامی را از ترور مردم بی گناه خالی نگذاشته بودند در تاریخ 1 آذر ماه سال 1361 در سنندج طی عملیات مسلحانه وی را در سن 20 سالگی به شهادت رساندند. 
پیکر پاکش پس از تشییع باشکوه در گلزار شهدای سیدعلی اصغر واقع در مرکزی به خاک سپرده شد.

 


ادامه مطلب

[ یک شنبه 18 مرداد 1394  ] [ 3:44 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

.: تعداد کل صفحات :. [ <> [ 40 ] [ 41 ] [ 42 ] [ 43 ] [ 44 ] [ 45 ] [ 46 ] [ 47 ] [ 48 ] [ 49 ] [ > ]