دفاع مقدس

دفاع همچنان باقی است

محمود زارعی

نام پدر: جعفرقلی تاریخ تولد: - / - /1319
محل تولد: - تاریخ شهادت: 08/06/1361
محل شهادت: خیابان پامنار-تهران طول مدت حیات: 42 سال
مزار شهید: بهشت زهرا(س)-قطعه26-ردیف75-شماره7-تهران


زندگینامه
محمود زارعي در سال 1319 در خانواده‌اي متدين ديده به جهان گشود. تحصيلات ابتدايي را تا پايان کلاس ششم ابتدايي پشت سر گذاشت و سپس در مغازه‌اي به کارگري پرداخت و پس از مدتي توانست با پشتکار و تلاش فراوان مغازه بقالي کوچکي دائر و به کسب مشغول شود. در 15 خرداد 1342 در ميدان بهارستان از نزديک شاهد جنايات رژيم سفاک پهلوي در کشتار مردم بي‌گناه و مظلوم و مسلمان بود و از همان زمان ماهيت ضداسلامي اين رژيم وابسته بر او آشکار گرديده بود. 
از ابتداي نهضت امام خميني از پيروان و مريدان صديق ايشان بود و اعلاميه‌ها و اطلاعيه‌هاي ايشان را مخفيانه پخش مي‌کرد و در شرايطي که حتي نام بردن از ايشان نيز خطرات جاني به همراه داشت از هر فرصتي براي معرفي ايشان استفاده مي‌کرد. از اولين روزهاي اوج‌گيري نهضت اسلامي در آن حضور و شرکتي فعال داشت و به همين جهت نيز از همان آغاز نامش در ليست کلانتري مرکز رژيم طاغوت ثبت شد و در صدد دستگير کردنش برآمدند، ليکن او بدون کوچک‌ترين تزلزلي با ايماني راسخ به فعاليت ادامه مي‌داد. 
به هنگام مراجعت پيروزمندانه حضرت امام، جزء انتظامات بهشت زهرا بود و پس از اقامت امام در مدرسه رفاه به عنوان انتظامات در خيابان ايران انجام وظيفه مي‌کرد و از رهبري انقلاب حفاظت مي‌نمود. در يوم‌الله 22 بهمن هم‌چون سربازي فداکار در همه صحنه‌ها حضور داشت و مغازه‌اش محل جمع‌آوري دارو جهت کمک به مصدومين و مجروحين بود. 
پس از پيروزي انقلاب بر فعاليت‌هايش ابعادي جديد بخشيد و در کليه مراحل پيشرفت انقلاب و تحکيم مباني جمهوري اسلامي حضور خلاق داشت. در انتخابات مسئول صندوق بود و با صداقت انجام وظيفه مي‌کرد. به دنبال آغاز جنگ تحميلي و تجاوز مزدوران بعثي به خاک ميهن اسلامي، براي دفاع از کيان اسلام به فراگيري فنون نظامي پرداخت و آماده عزيمت به جبهه‌ها گرديد، ليکن مسئوليت‌هايي که در تهران داشت مانع از آن شد که به اين هدف دست يابد. 
پس از عزيمت برادرش به کردستان، در ارتباط با کمک‌رساني به آن منطقه قرار گرفت و با تلاش فراوان توانست به تأسيس بهداري سپاه در مهاباد ياري رساند و با ارسال داروهاي مورد نياز اين مرکز به مردم محروم آن منطقه مدد رساند. هم زمان با اوج‌گيري دسيسه‌هاي گروهک‌هاي ضدانقلابي به همکاري با دادستاني انقلاب اسلامي تهران پرداخت و در مبارزه با عوامل ضدانقلاب، از گروهک‌هاي ضدانقلابي گرفته تا فروشندگان مواد مخدر فعاليتي چشمگير نمود. 
در خانواده شوهري شايسته و پدري دلسوز بود و در تربيت فرزندانش سعي وافر داشت و مي‌کوشيد تا آنان را آن‌چنان بار آورد که شايسته يک جامعه اسلامي و شهيدپرور باشند. عشقش به اسلام و خاندان عصمت و طهارت به وصف نمي‌آيد. به هنگام نماز مغازه‌اش را تعطيل و در نماز جماعت شرکت مي‌جست و در مسجد آيت‌الله کاشاني حضوري دائم داشت، به طوري که امام جماعت آن مسجد وي را "دست" خود مي‌دانست که در همه امور آماده جانبازي و فداکاري در راه اسلام بود. 
فعاليت‌هاي چشمگير او بيش از هر چيز کينه دارودسته‌هاي ضدانقلابي و به خصوص منافقين را برانگيخته بود و خاري بود در چشم دشمنان رنگارنگ اسلام و از همين رو نيز قصد جانش را کردند تا مگر با خارج ساختن وي از صحنه راه براي مقاصد پليدشان باز شود. صبح روز دوشنبه هشتم شهريور 1361، در سالگرد شهادت معلمان بزرگوار انقلاب اسلامي، رجايي و باهنر، دو نفر از تروريست‌هاي منافق با شناسايي قبلي به محل مغازه او مراجعه کرده و با شليک چند گلوله، زارعي را در حالي که آماده يک روز ديگر خدمت به خلق خدا مي‌شد به شهادت رساندند و خود متواري شدند. او در 42 سالگي در خيابان پامنار تهران آسماني شد و کالبد زميني‌اش در قطعه 26 رديف 75 شماره 7 بهشت زهرا (س) آرميد.

 


ادامه مطلب

[ شنبه 17 مرداد 1394  ] [ 11:53 AM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

کاسگل زبانبر

نام پدر: رحمان تاریخ تولد: - / - /1299
محل تولد: ایران - گیلان - شفت تاریخ شهادت: - / - /1360
محل شهادت: شهرستان شفت طول مدت حیات: 61 سال
مزار شهید: شهرستان شفت


زندگینامه
کاسگل زبانبر فرزند رحمان در سال 1299 در روستای دوبخشر شهرستان شفت از توابع استان گیلان دیده به جهان گشود. در مبارزه علیه رژیم ستم شاهی فردی فعال و از جان گذشته بود و همراه سایر دوستان در برپایی مجالس و اجتماعات نقش عمده ای داشت. پس از پیروزی انقلاب اسلامی جهت تشکیل نهادهای انقلابی و برگزاری انتخابات به فعالیت پرداخت. با ایجاد حزب جمهوری اسلامی سرپرستی دفتر حزب را در محل سکونت خود عهده دار شد و با دستور حضرت امام خمینی مبنی بر تشکیل کمیته امداد امام خمینی (ره) مسئولیت این نهاد را بر عهده گرفت. فعالیت های شبانه روزی او کابوس دشمنان شد و سرانجام در سال 1360 به دست منافقین کوردل به شهادت رسید.

 


ادامه مطلب

[ شنبه 17 مرداد 1394  ] [ 11:53 AM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

غلام حسن زحمت کش بی فرددافچاهی

نام پدر: غلام تاریخ تولد: - / - /1321
محل تولد: ایران - گیلان - خمام تاریخ شهادت: 24/09/1361
محل شهادت: مقابل دانشگاه علوم پایه گیلان طول مدت حیات: 40 سال
مزار شهید: گلزارشهدای خمام-گیلان


زندگینامه
غلام حسن در سال 1321، در خانواده ای مذهبی و متدین از شهرستان خمام پا به عرصه گیتی گذاشت. وی پس از تحصیل در مدرسه وارد حوزه علمیه گردید و از روحانیون مبارز دیار میرزا کوچک جنگلی گردید و در کنار فراگیری علوم حوزوی و معارف اسلامی خدمت به مردم را همواره سرلوحه و شعار زندگی خویش ساخته بود و متواضعانه و بی توقع در این مسیر گام می نهاد و از اینکه می توانست، چشمی را به حقیقت روشن و اندیشه ای را غنی و دستی را در گره گشایی و ظلم ستیزی قوت و از بیان دروغ و تهمت و ناسزا و ناروا بر حذر دارد بر خود می بالید. 
با پیروزی شکوهمند نظام مقدس جمهوری اسلامی در راه تثبیت و استقرار آن از هر آنچه در توان داشت از اعماق جان مایه می گذاشت و سرانجام برای خدمتگزاری در بنیاد مسکن انقلاب اسلامی مشغول گردید. سرانجام این روحانی مبارز و خدوم مردمی در تاریخ 24 آذر ماه 1361 روبروی دانشگاه علوم پایه گیلان مورد اصابت گلوله منافقین از خدا بی خبر و دشمنان بشریت قرار گرفت و به حیات پربرکتش خاتمه، و در نهایت مظلومیت در سن 40 سالگی به فیض شهادت نائل آمد و همنوا با عرشیان گردید. 
مزار پاکش در گلزار شهدای خمام استان گیلان واقع گردیده است تا مأمنی باشد برای همسر و فرزندش.

 


ادامه مطلب

[ شنبه 17 مرداد 1394  ] [ 11:53 AM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

خود ساختگی در اوقات فراغت...


شاید بشود گفت همیشه بیشترین شهدا و مجروحان از افراد خود ساخته و پرداخته بودند....
خود ساختگی در اوقات فراغت...

به گزارش فضای مجازی دفاع پرس، شاید بشود گفت همیشه بیشترین شهدا و مجروحان از افراد خود ساخته و پرداخته بودند.

معقول و ممکن نبود که تصادفاً کسی شهید شود.

بر اثر همین تجربه مکرر بود که وقتی آتش سنگین میشد، بچه‌ها با شوخی به هم میگفتند: غیبت کن، دروغ بگو، تهمت بزن!

و منظورشان این بود که با چنین شرایطی، خدا کسی را به حضور نمیپذیرد.

 


ادامه مطلب

[ جمعه 16 مرداد 1394  ] [ 11:01 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

روزشمار دفاع مقدس (16 مرداد 94)


16 مرداد 1394 هجری شمسی برابر با20 شوال 1436 هجری قمری و 7 آگوست 2015 میلادی
روزشمار دفاع مقدس (16 مرداد 94)

رویدادهای مهم این روز در تقویم شمسی (16 مرداد 1393)

• تشکیل جهاد دانشگاهی به فرمان امام خمینی(ره) (1359 ش)

• رحلت آیت‌الله شیخ "هادی تهرانی" عالم و فقیه مسلمان (1321 ق)

• درگذشت ابوعلی محمد بن عبداله بغدادی، معروف به ابن مقله (328ق)

• شهادت شهید محمود غلامی (1339ش)

• درگذشت عالم نیکوکار آیت‌الله "سید رضا فیروزآبادی" در ری (1344 ش)

 


ادامه مطلب

[ جمعه 16 مرداد 1394  ] [ 11:01 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

ستاد بزرگداشت هفته دفاع مقدس در استان قزوین تشکیل شد


اولین جلسه ستاد بزرگداشت هفته دفاع مقدس استان قزوین در استانداری قزوین برگزار شد.
ستاد بزرگداشت هفته دفاع مقدس در استان قزوین تشکیل شد

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس از قزوین، در این نشست که به ریاست ایوب رحیمی معاون سیاسی امنیتی استاندار،و دبیری سرهنگ پاسدار مهدی طاهرخانی مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان قزوین و با حضور اعضای ستاد برگزار شد، چگونگی برگزاری مراسم بزرگداشت سی و پنجمین سالروز هفته دفاع مقدس در سطح استان، مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

در ابتدای این جلسه، سرهنگ پاسدار مهدی طاهرخانی، مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان، با اشاره به رشادت ها و ایثارگری های غیور مردان این سرزمین در دوران 8 سال جنگ تحمیلی گفت: اگر آن از جان گذشتگی ها و دلاوریها نبود امروز این وفاق همدلی و همزبانی در کشور به وجود نمی آمد.

طاهرخانی ادامه داد: امروز اگر افتخاراتی داریم مدیون این رشادت ها و خون شهدا هستیم و هریک از اقشار جامعه رشادت هایی داشتند و در دفاع مقدس سهیم بودند، سال گذشته بسیج مهندسان، پزشکان و صنعت در برگزاری هفته دفاع مقدس حضور و نقش برجسته ای داشتند، امسال هم طبق ابلاغیه ستاد کل نیروهای مسلح، اقشار زنان، روحانیت و اصناف و پشتیبانی برجسته تر از سایرین می باشندو امیدواریم با برنامه هایی نقش این اقشار را به جوانان امروز معرفی نمایند.

وی با اشاره به اینکه در زمان دفاع مقدس  تنها در یک نوبت 1000 کامیون اقلام پشتیبانی و کمک های مردمی از قزوین به مناطق عملیاتی ارسال شد گفت: اینگونه کارها و نقش مردم در حمایت از جبهه باید مورد توجه قرار گیرد و به آن پرداخته شود.

این مسئول در ادامه با اشاره به برخی برنامه های شاخص هفته دفاع مقدس در استان قزوین گفت: طراحی باغ موزه دفاع مقدس استان قزوین پیشرفت خوبی را داشته است و بازدیدهایی نیز از باغ موزه 3 استان دیگر شده و در صورتی که مراحل طراحی آن به اتمام برسد، انشاالله در هفته دفاع مقدس شاهد کلنگ زنی این پروژه شاخص خواهیم بود.

در انتهای این جلسه 2 ساعته، رحیمی، معاون سیاسی و امنیتی استاندار و رئیس ستاد بزرگداشت هفته دفاع مقدس استان قزوین در سخنانی گفت: به برکت ایستادگی ،غیرت و مردانگی شهدا و رزمندگان در دفاع مقدس بود که امروز این گونه جسورانه در عرصه های بین المللی حضور پر رنگ داریم.

رحیمی گفت: وظیفه همه ماست که قدر این جانفشانی ها را بدانیم، زیرا ما در برابر خون شهدا مسئول هستیم و در روز قیامت باید پاسخگو باشیم، باید تلاش و کوشش کنیم تا در راه حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس که به درستی وظیفه همه ماست، سربلند بیرون بیاییم.

وی تاکید کرد دستگاه های متولی ضمن پرداختن به برنامه های ویژه هفته دفاع مقدس خواستار آن شد تا دستگاها امسال برنامه های جدیدی را نیز ارائه نمایند.

معاون استاندار قزوین در پایان گفت: باید به بانوان ایثارگر و طلاب رزمنده و بسیجی بیش از گذشته توجه کنیم. همچنین ما خواستار این هستیم که اقشار مختلف جامعه همانطور که در دفاع مقدس نقش فعالی داشتند در زمینه برگزاری یادواره ها و یادمان ها شهدای قشر خود فعال تر عمل کنند.

گفتنی است در میانه این جلسه اعضای ستاد بزرگداشت هفته دفاع مقدس برنامه های خود را ارائه کردند.

انتهای پیام/

 


ادامه مطلب

[ جمعه 16 مرداد 1394  ] [ 11:00 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

سردار شهید محمدزمان شاهینی در بخشی از وصیت‌نامه خود می‌گوید: «جنگ موجب شناخت ارزشهای والای انسانیت شد. این جنگ خود نعمتی است برای ما و لطفی است از الطاف خفیه الهی، حال آنکه ما آنرا خرابی و مرگ می دانیم.»
 

ادامه مطلب

[ جمعه 16 مرداد 1394  ] [ 10:59 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

ترکش خمپاره‌ای که در قلب حسین فرو رفت/ به او گفتم اگر در این عملیات شرکت کنی...


گفت:« بچه‌ها دارند با هم خداحافظی می‌کنند. من طاقت دیدن این صحنه‌ها را ندارم.» نگاهم را به چشم‌های قرمزش دوختم. حس کردم با دفعات قبل خیلی فرق دارد. گفتم:«حسین! به دلم افتاده اگر در این عملیات شرکت کنی...»
ترکش خمپاره‌ای که در قلب حسین فرو رفت/ به او گفتم اگر در این عملیات شرکت کنی...

به گزارش خبرگزاری  دفاع مقدس از سمنان، شهید «حسین غنیمت‌پور» شهید شاخص ورزشکار سال 93 در تاریخ دهم فروردین 1341 در تهران دیده به جهان گشود.

از کودکی آرام و صبور بود .شرکت در نماز جماعت، نماز جمعه و دعای توسل و... شخصیتش را بیش از پیش رشد داد. در زمان شروع جرقه‌های انقلاب، حسین در مقطع راهنمایی درس می‌خواند. او از تک‌تک  اعلامیه‌های امام پس از مطالعه، یادداشت برمی‌داشت و در کتابخانه‌اش حفظ می‌نمود. همچنین در راهپیمایی‌ها هم شرکت می‌کرد. تحصیلاتش را تا دیپلم در تهران به پایان رساند. همزمان با تحصیل به ورزش تکواندو نیز می پرداخت و توانست دان چهار ورزش تکواندورا با موفقیت پشت سربگذارد. مدتی رئیس هیئت تکواندو در شهرستان شاهرود بود، همچنین در کلاس‌های بسیج هم حضوری فعال داشت.

 وقتی در سن هجده سالگی همراه خانواده به شاهرود نقل مکان کردند، از طرف سپاه پاسداران عازم جبهه شد. مدت سی ماه در گردان کربلا به عنوان فرمانده دسته تا فرمانده گردان  جانفشانی کرد. در عملیات‌های کربلای چهار، پنج و والفجر هشت هم حضور داشت. بیست و چهارمین روز دی ماه سال هزار و سیصد و شصت و پنج، در منطقه شلمچه ترکش خمپاره‌ای در قلب حسین فرو رفت و او را که در زمان شهادت فرمانده گردان کربلا بود ، به شهادت رساند. پیکر مطهرش پس از تشییع در گلزار شهدای شاهرود آرام یافت.  

خاطرات

مادر شهید:

از بچگی ارادت خاصی به ائمه مخصوصاً حضرت اباعبدالله و حضرت ابوالفضل علیهم‌‌السلام داشتم. بعد از ازدواج نذر کردم اگر خداوند یک پسر به من بدهد، نامش را حسین بگذارم. وقتی سومین فرزندم به دنیا آمد. نذرم را ادا کردم.

حسین رضوانی (همرزم شهید):

قرار بود فردا عملیات کربلای پنج شروع شود. من و دوستانم در رفت‌ و آمد بودیم تا مقدمات کار را فراهم کنیم. وقتی کارها سر و سامان گرفت، به سمت تدارکات گردان ذوالفقار رفتم. بیرون چادر کفش‌های آشنایی را دیدم. به آرامی وارد چادر شدم. پشتش به من بود. گوشه‌ای ایستادم. حسین رو به قبله دستهایش را رو به آسمان بالا برده بود و به آرامی می‌نالید. انتهای دعایش را با سه سلام خاتمه دادسرش را که برگرداند، چشمش به من افتاد. در حالی که با دست اشک‌هایش را پاک می‌کرد، گفت:« این جا چکار می‌کنی؟»

گفتم:« اول تو بگو این جا چه خبره؟»

گفت:« بچه‌ها دارن با هم خداحافظی می‌کنن. من طاقت دیدن این صحنه‌ها رو ندارم»

نگاهم را به چشم‌های قرمزش دوختم. حس کردم با دفعات قبل خیلی فرق کرده است.

 گفتم:«حسین! به دلم افتاده اگه تو این عملیات شرکت کنی...»

نگذاشت حرفم را تمام کنم که با خوشحالی گفت:« یعنی می‌شه؟»

گفتم: «تو این‌جا فرمانده‌ی گردان نیستی. گردان تو مالک اشتره که توی خط نیاوردی. تو جزء پشتیبانی گردان ذوالفقاری»

با لبخندی شیرین گفت: «گردان چیه، اصل سه نفرن؛ اول خدا، دوم امام زمان و سوم رهبر بزرگمون»

بعد دست در گردنم انداخت. مرا بوسید و گفت:« هر بدی ازم دیدی، حلالم کن»

با شروع عملیات لحظه‌ای احساس خستگی نکرد تا حاجتش برآورده شد.

خواهر شهید:

می‌خواست برود. با همه خداحافظی کرد. تا جلوی در دنبالش رفتم. آخرین لحظه نگاهی به من کرد و گفت: «نمی‌دونم چرا خدا لیاقت شهید شدن رو به من نمی‌ده؟»

گفتم:« این چه حرفیه؟ ان‌شاءالله که می‌ری و صحیح و سالم برمی‌گردی».

و او رفت و به آرزوی دیرینه اش رسید.

انتهای پیام /

 


ادامه مطلب

[ جمعه 16 مرداد 1394  ] [ 10:58 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

شهدای روحانی رسالت الهی خویش را با شهادت فی سبیل الله تکمیل کردند


مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان قم گفت: شهدای روحانی انقلاب و دفاع مقدس، رسالت الهی خویش را در هدایتگری جامعه با خون خود و شهادت در راه خدا تکمیل و تثبیت کردند.
شهدای روحانی رسالت الهی خویش را با شهادت فی سبیل الله تکمیل کردند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دفاع مقدس از قم، احمد حسینی در دیدار با خانواده شهید حجت الاسلام محمد شیخ شعاعی تنها روحانی احراز هویت شده از 175 شهید غواص، اظهار داشت: شهدای احراز هویت شده از جمله شهید شیخ شعاعی دو بار حال و هوای معنوی و روحانی به جامعه و خانواده خود می بخشند که بار اول آن موقع رسیدن خبر شهادت و بار دوم نیز هنگام احراز هویت و تشییع پیکر پاک آنان است که در این زمان در فضای جنگ نرم دشمن و هجمه های سنگین علیه ارزش های انقلاب اسلامی، هدایتگر جامعه شده و زنگارهای غفلت را از دل ها زدودند.

وی افزود: شهدای روحانی با شهادت خود، آنچه را که در مقصد غایی پیام آنان در روی منابر بود، خالصانه و عملا با شهادت خویش به مخاطبان آموختند و با رسیدن به فیض عظمای شهادت، رسالت خویش را تکمیل و تثبیت نمودند.

مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان قم همزمانی تشییع پیکر شهید شیخ شعاعی با شهدای مدافع حرم را بیانگر این موضوع دانست که شهدای دفاع مقدس با شهدای مدافع حرم اهل بیت(ع) در یک هدف احیاء و حفظ مکتب قرآن و اهل بیت(ع) و شعائر اسلامی و مقابله با جلوه های کور استکبار مشترکند.

حسینی در پایان، پیگیری مقدمات انجام آزمایش دی ان ای از خانواده تا احراز هویت شهید را افتخار بزرگی برای مجموعه اداره کل حفظ آثار قم نامید و اظهار امیدواری کرد: وجود و حضور پیکر مطهر این شهید بزرگوار در مراسم استقبال و تجلیل در قم و سپس خاکسپاری در کرمان، همچنان که انتظار می رود، منشاء آثار و برکات فراوانی برای مردم این دو شهر باشد.

در این دیدار که در منطقه یزدانشهر قم و در حاشیه مراسم استانی استقبال و تجلیل از شهید شیخ شعاعی صورت گرفت، مادر و برادران بزرگوار شهید، بانو عامری همسر و دختران برومند و تعدادی دیگر از بستگان شهید حضور داشتند و توضیحاتی در ارتباط با آثار شهید و نمایشگاه کوچکی که از  آلبوم تصاویر و آثار تفحص شده شهید در منزل برپا شده بود، ارائه دادند.

حسین، تنها پسر شهید شیخ شعاعی نیز شبانه روز و منزل به منزل همراه پیکر پدر در محافل عشاق چشم انتظاری که در تجلیل و استقبال از شهید، بی تابی می کردند، حضور می یافت.

انتهای پیام/

 

 


ادامه مطلب

[ جمعه 16 مرداد 1394  ] [ 10:57 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

انتشار نامه محسن رضایی به امام خمینی (ره) پس از ۲۷ سال


پایگاه اطلاع‌رسانی محسن رضایی برای اولین بار بخشی از نامه فرمانده پیشین سپاه پاسداران به امام خمینی (ره) بعد از پایان جنگ هشت ساله ایران و عراق و پاسخ آن را به همراه اصل دستخط رهبر انقلاب منتشر کرده است.
انتشار نامه محسن رضایی به امام خمینی (ره) پس از ۲۷ سال

به گزارش دفاع پرس، پایگاه اطلاع‌رسانی محسن رضایی برای اولین بار پس از ۲۷ سال بخشی از نامه فرمانده پیشین سپاه پاسداران به امام خمینی (ره) بعد از پایان جنگ هشت ساله ایران و عراق و پاسخ آن را به همراه اصل دستخط رهبر انقلاب منتشر کرده است.

 


ادامه مطلب

[ جمعه 16 مرداد 1394  ] [ 10:56 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

.: تعداد کل صفحات :. [ <> [ 70 ] [ 71 ] [ 72 ] [ 73 ] [ 74 ] [ 75 ] [ 76 ] [ 77 ] [ 78 ] [ 79 ] [ > ]