دفاع مقدس

دفاع همچنان باقی است

به گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاع پرس، ششمین یادواره شهدای روستای آزادبر روز پنجشنبه 4 شهریور ساعت 17 الی19، در گلزار شهدای این روستا برگزار می‌شود.

این مراسم با حضور خانواده‌های معزز شهدا و مردم شهید پرور استان البرز، همراه با مدیحه‌سرایی ذاکرین اهل بیت(ع)، برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/ 151


ادامه مطلب

[ چهارشنبه 3 شهریور 1395  ] [ 8:48 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

مدافعان حرم تربیت یافته مسجد و منبرند

به گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس،مدافعان خداترسی که امروز در سوریه حماسه می آفرینند، تربیت یافته مساجد و منابر هستند که مقاومت آنها دنیا را تحت تاثیر قرار داده است.

حجت الاسلام والمسلمین صدیقی، در اولین همایش محله مسجد محور که در محل حسینیه ارشاد تهران برگزار شد، با اشاره به اهمیت مسجد در جامعه اسلامی، اظهار داشت: همانگونه که برای حفظ امنیت سیاسی مان نیاز به نیروهای اطلاعاتی، امنیتی و انتظامی داریم، در امنیت عمومی و اجتماعی به پایگاه های معنوی و الهی مثل مسجد نیاز مبرم داریم.

امام جمعه موقت تهران ادامه داد: همه این نیاز ها در جامعه امروز بدون فرهنگ، اخلاق و ایمان اثری ندارد، چرا که کشورهای قدرتمند امروز به سلاح اتمی مسلح هستند، اما به جایی نرسیده اند و می بینید که آمریکا هنوز در تامین امنیت خود با مشکل مواجه است.

وی خاطرنشان کرد: تحمیل جنگ ها و شرایط سخت منطقه حاکی از آن است که اخلاق اعتقادات، شرعیات و آشنایی به وظایف اجرایی در دنیای امروز کاربردی نشده است. لذا پیامبر اکرم(ص) اولین گامی که در تشکیل حکومت اسلامی برداشتند، ساختن مسجد بود.

دبیر کل بنیاد بین المللی غدیر افزود: مسجد پیوند با خدا را تضمین کرده وابدی بودن بشر را تبیین می کند، تنها با مسجد است که عشق به خدا، پیامبران و صالحین بر انسان به وجود آمده و جذبه ای زاید الوصف ایجاد می کند.

امام جمعه موقت تهران تصریح کرد: مسئولی که در مسجد تربیت شده، خدا باور است، آخرت را قبول دارد و به اخلاق پایبند است. امام خمینی(ره) میوه شیرین مسجد است، کجای دنیا سراغ دارید، فردی که در اوج قدرت همانند امام در برابر جوانان تواضع داشته و سعه صدر به خرج دهد. همچنین رهبر معظم انقلاب نیز پرورش یافته همین مسجد می باشند.

حجت الاسلام والمسلمین صدیقی یادآور شد: حوزه های علمیه را مساجد تولید می کنند و به برکت همین علمای صالح حوزه است که شاهد پیشرفت و تعالی جامعه هستیم، حوزویان به سان طبیبان بی مرز و افسران رشید، همواره در همه میدان ها حضور دارند و تربیت اساتیدی مثل شهید مطهری و شهید بهشتی از برکات تربیت دینی و آثار مسجد محوری است.

وی با بیان این که امام راحل هم انقلاب را از مسجد آغاز کردند، اظهار داشت: امروز دنیا با همه ددمنشی به ما چنگ و دندان نشان داده و با تشکیل گروه هایی مثل داعش برای انحراف دین تلاش می کند، ضرورت محور بودن مسجد در تبیین دینی که دین اخلاقیات و معنویات استف ملموس تر است.

حجت الاسلام والسلمین صدیقی با اشاره به روایتی از امیرالمومنین علی علیه السلام یادآور شد: امام علی علیه السلام فرمودند؛ هرکس به مسجد رفت و آمد کند، یا دعای او در دنیا بیمه اش می کند، یا کلید بهشت می یابد و یا انسانی شریف حامی او می شود. مسجدی هیچ گاه ربا خوار، دزد و هرزه نمی شود. مسجد نشاط آور برای روح و جسم است، مسجد انسان را منضبط می کند، مسجد ورزش روح و جسم است و انسان را از تکبر دور می نماید.

امام جمعه موقت تهران با بیان این که آبادانی مساجد از نظر قرآن کریم به عهده افراد با ایمان، خداترس و معاد شناس قرار داده شده است، گفت: مسجد، رزمنده پرور و بسیج پرور است، مدافعان خداترسی که امروز در سوریه حماسه می آفرینند، تربیت یافته مساجد و منابر هستند که مقاومت آنها دنیا را تحت تاثیر قرار داده است.

حجت الاسلام والمسلمین صدیقی در پیایان با اشاره به این که مسجد پایگاه آرامش روحی و پناه گاه مومنین است، اظهار داشت: اگر مسجد آباد شود، جبهه ها آباد است، امنیت داریم و هم از پول های نجومی خبری نیست، مسجد سنگر، درمانگاه و دار الشفاء است، به خانه های خدا بروید و با خدا آشتی کنید.
منبع:حوزه


ادامه مطلب

[ چهارشنبه 3 شهریور 1395  ] [ 8:48 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

10 مهر؛ آغاز اردوهای راهیان نور دانش آموزی

به گزارش خبرنگار دفاع پرس از خوزستان، معاون فرهنگی هنری وزارت آموزش و پرورش گفت: خوشبختانه در سال‌های اخیر بهترین تعامل میان آموزش و پرورش و سپاه در رابطه با برگزاری اردوهای راهیان نور ایجاد شده است و هم اکنون دستورالعمل آن آماده شده است که براین اساس 10 مهرماه، آغاز برگزاری اردوهای راهیان نور اعلام شده است.

 

علی اکبر زاده در جلسه شورای هماهنگی بسیج دانش آموزی اظهار کرد: این دستورالعمل تفاوتی با سال‌های گذشته نخواهد داشت به طوری که آغاز برگزاری این برنامه تربیتی و ملی را از 10 مهرماه از کنار بارگاه ملکوتی حضرت معصومه(س) در نظر گرفته‌ایم و هر استانی نیز می‌تواند در زمان مقرر اقدام به برگزاری این برنامه کند.

وی افزود: یکی از نکات مهم این است که هم اکنون دبیرخانه تشکل‌های دانش آموزی در اداره کل معاونت فرهنگی هنری وزارت مستقر است که بر این اساس جلساتی پیرامون مسائل مختلف برگزار می‌شود.

معاون فرهنگی هنری وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه بسیج دانش آموزی بازوی توانمندی در وزارت آموزش و پرورش است، عنوان کرد: با وجود بسیج دانش آموزی، فعالیت‌های تربیتی بسیاری داخل مدارس در کنار فعالیت‌های آموزش و پرورش صورت می‌گیرد چرا که این کار باعث هم افزایی خواهد شد.

وی تصریح کرد: طبق دستورالعمل مربوطه، استفاده از تجهیزات استاندارد، مکان اردو، شرایط حین اردو و .... باید از استانداردهای لازم برخوردار باشند.

علی اکبرزاده در ادامه اظهاراتش گفت: هم اکنون بسیج دانش آموزی و بخش‌های خصوصی باید به کمک آموزش و پرورش بیایند چرا که آموزش و پرورش به تنهایی توانایی انجام بسیاری از برنامه‌ها را ندارد.

لازم به ذکراست که استان خوزستان بزرگترین میزبان کاروان‌های راهیان نور کشور است.

انتهای پیام/


ادامه مطلب

[ چهارشنبه 3 شهریور 1395  ] [ 8:47 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

به گزارش دفاع پرس از یزد، دومین نشست هماهنگی مناسبت‌های دفاع مقدس در سالن جلسات اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس یزد برگزار شد.

در ابتدای جلسه مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان یزد و دبیر ستاد بزرگداشت هفته دفاع مقدس استان ضمن گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر دوران دفاع مقدس، دفاع 8 ساله را صفحه درخشانی از حیات مقتدرانه و مایه فخر و مباهات ملت قهرمان ایران اسلامی دانست.

محمد رجبی حماسه بزرگ آن دوران را سرآمد مبارزات علیه سلطه جویان مستکبر و هدف از گرامی‌داشت یاد و خاطره دفاع مقدس را حفظ و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و ترویج فرهنگ ولایت‌مداری، ایثار، جهاد، شهادت برشمرد.

در خلال جلسه  شیبانی معاون تبلیغات و روابط عمومی این اداره کل نیز به اهم برنامه‌های پیش‌بینی شده در این ایام اشاره کرد و درباره بعضی از آنان توضیحاتی ارائه داد.

در ادامه، چند تن از اعضای ستاد، ضمن پرداختن به ابعاد مختلف هفته دفاع مقدس  به تبادل نظر و ارائه برنامه‌های پیشنهادی پرداختند.

در این جلسه  نماینده بعضی از ادارت و ارگان‌های  استان از جمله دانشگاه یزد، بنیاد شهید و امور ایثارگران، صدا و سیما، فرماندهی انتظامی استان، اداره کل آموزش و پرورش، سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری، شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه، مرکز مدیریت حوزه علمیه و مرکز حفظ آثار سپاه الغدیر حضور داشتند.

انتهای پیام/


ادامه مطلب

[ چهارشنبه 3 شهریور 1395  ] [ 12:51 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

دو شهید با یک اسم+ عکس

سال ۵۹ «محمود» به شهادت می‌رسد، 8 سال بعد برادرزاده‌اش به دنیا می‌آید و نام عموی شهیدش را برای او انتخاب می‌کنند. سال۹۴ محمود نیز در سوریه به شهادت می‌رسد و کنار عمو به خاک سپرده می‌شود.

 


ادامه مطلب

[ چهارشنبه 3 شهریور 1395  ] [ 12:50 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

اقتدار وزارت اطلاعات، دشمن را به ستوه آورده است

به گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، «سید محمود علوی»، وزیر اطلاعات در مورد امنیت و هوشیاری سربازان گمنان امام زمان (عج) سخن گفت.

علوی اظهار کرد: دشمنان تمام امکانات مالی و تجهیزات نظامی خود را برای آسیب زدن به جمهوری اسلامی ایران بسیج کرده اند ولی با همدلی و انسجام مردم و دیگر نهادهای انتظامی و قضایی و ... باعث شده است که این عمل دشمنان خنثی شود.

وی بیان داشت: وزارت اطلاعات امان و نفس دشمنان را بند آورده است  به طوری که با هوشیاری سربازان گمنام امام زمان(عج) نقشه های دشمنان ناکام مانده است.

منبع: میزان


ادامه مطلب

[ چهارشنبه 3 شهریور 1395  ] [ 12:50 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

مراسم هفتم شهید «اسدالله قربانی» در گلزار شهدای اراک برگزار می‌شود

به گزارش دفاع پرس از استان مرکزی، مراسم هفتم شهید اسدالله قربانی از شهدای مدافع حرم، پنج‌شنبه چهارم شهریورماه از ساعت 17 الی 18 و 30 دقیقه در گلزار شهدای مدافع حرم اراک، با حضور خانواده این شهید والامقام و دیگر خانواده‌های معزز مدافع حرم برگزار می‌شود.

شهید اسدالله قربانی از لشکر فاطمیون اراک به سوریه اعزام و در جریان مبارزه حق علیه باطل در جبهه نبرد به فیض شهادت نائل شد؛ که صبح روز چهارشنبه 27 مردادماه مراسم تشییع پیکر مطهر این شهید با حضور مسئولان استانی برگزار شد.

انتهای پیام/


ادامه مطلب

[ چهارشنبه 3 شهریور 1395  ] [ 12:49 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

به وصیت‌نامه شهدا عمل کنید

به گزارش دفاع پرس از کرمان، شهید غلامرضا طاهریان سال 1342 در شهرستان بم به دنیا آمد. تحصیلات ابتدایی و راهنمایی را گذراند و به دبیرستان راه یافت؛ که این دوران مصادف با اوج گرفتن انقلاب اسلامی و سقوط رژیم طاغوت بود.

مجروحیت شدید توسط مزدوران پهلوی

یک بار توسط مزدوران پهلوی که به دبیرستان فردوسی حمله برده بودند، سخت مجروح شد؛ با این حال دست از مبارزه برنمی‌داشت. کلاس دوازدهم بود که رژیم بعث عراق به ایران حمله کرد و جنگ آغاز شد. از این جهت سنگر قلم را برای مدتی رها کرد و به سنگر رزم پیوست.

روح بزرگ و علاقه وافرش به مکتب و امام او را از استراحت بازداشت و در بهمن ماه 60 عازم لبنان شد. سه ماه درآنجا خدمت کرد وپس از بازگشت از لبنان دوباره به جبهه برگشت و تا زمان شهادت درآنجا شجاعانه جنگید و در شرق دجله درعملیات بدر به آرزوی دیرینه خود رسید.

وصیت‌نامه شهید:

با سلام و درود بر منجی عالم بشریت امام زمان(عج) و نائب برحقش امام امت و با سلام و درود بر خانواده‌های معظم شهدا و درود خداوند بر شما که در مصیبت‌های بزرگی چون از دست دادن فرزندانتان صبر کردید و در باز شدن راه کربلای حسین هم صبر کنید.

و شما ای مردم شجاع ایران! خداوند شما را برای یاری اسلام حفظ کند و اما ای مردم بم! ای کسانی که خون دادید، مجروح دادید، مال و زندگی خود را در راه اسلام دادید،‌ بدانید خداوند به شما عنایت دارد و امّا ای کسانی که همیشه چوب لای چرخ انقلاب می‌کردید و بر سر پُست و مقام دعوا می‌کردید و حاضر بودید اسلام به خطر بیفتد و خودتان به جایی برسید، شما ای مسئولان، به خاطر خدا دست از اختلافات و رسیدن به پُست و مقام بردارید و همه دست به دست هم بدهید و جبهه‌ها را گرم نگه دارید و ننشینید تا از کسانی که از جبهه می‌آیند اوضاع و احوال جبهه را بپرسید،‌ خودتان حرکت کنید تا در قیامت نزد شهدا و امام حسین علیه‌السلام روسفید باشید.

و شما ای پدر و مادر! مرا ببخشید؛ شما برای من زحمت زیادی کشیدید، و در مصیبت از دست دادن فرزندتان هم صبر کنید که قرآن می‌فرماید: «ان الله مع الصّابرین» و یک تقاضا و یک وصیّت دیگر به تمام مردم بم دارم، تنها به خواندن وصیّت‌نامه شهدا و گریه کردن بر آنها اکتفا نکنید و فقط هفتم و چهلم و سالگرد نگیرید!

شما بیاندیشید که آن شهید به چه راهی رفت و چه وصیّتی کرد، به وصیّت‌نامه شهدا، عمل کنید و در آخر از همه برادران و خواهرانم، اقوام وآشنایان تقاضای عفو دارم و مرا ببخشید که شما را از خود راضی نکردم دیگر عرضی ندارم.

انتهای پیام/


ادامه مطلب

[ چهارشنبه 3 شهریور 1395  ] [ 12:49 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

دوست دارم شهید شوم و جسمم مفقود شود

به گزارش دفاع پرس از کرمان، غلامرضا ششمین فرزند خانواده‌ای بود که در 2 دی ماه سال47 متولد شد. تا دوم راهنمایی در کرمان تحصیل کرد و سپس برای کسب تحصیلات حوزوی راهی قم شد. در آنجا از وی مدرک پایان سوم راهنمایی را خواستند، مجبور شد در مدرسه ثبت نام کند و پس از اخذ مدرک فوق، وارد حوزه علمیه شود. غلامرضا علاوه بر تحصیل علوم حوزوی، داوطلب اعزام به جبهه نیز شد و نهایتاً در عملیات کربلای 5 به فیض شهادت نائل شد.

بخشی از خاطرات شهید غلامرضا ساعدی کرمانی

من در بچگی دو تا از لامپ‌های بیت المال را شکسته‌ام؛ خسارت آن چند می‌شود؟

به حق الناس خیلی اهمیت می‌داد. زمانی که برای اولین بار می‌خواست به جبهه برود، به شهرداری رفت و گفت، من در بچگی دو تا از لامپ‌های بیت المال را شکسته‌ام. خسارت آن چند می‌شود؟ غلامرضا خسارت لامپ ها را پرداخت و با خیال راحت به جبهه رفت.

انسان باید از شکم و دنیا بگذرد تا به  خدا برسد

در سال‌هایی که در قم درس می‌خواند، با توجه به اینکه به او شهریه  داده بودند، یک روز سرزده پیش او رفتم. وقتی وارد اتاقش شدم، دیدم که چند دانه سیب زمینی را آب‌پز کرده تا به عنوان ناهار بخورد. به او اعتراض کردم که مگر پول نداری؟ چرا غذای کامل‌تری نمی‌خوری؟ ‌گفت: انسان باید از شکم و دنیا بگذرد تا به خدا برسد.

قدش کوتاه بود، اعزامش نمی‌کردند

بار اول و دوم از قم به عنوان «طلبه‌ی تبلیغی- رزمی» اعزام شد. بار سوم به کرمان رفت تا از آن‌جا به عنوان بسیجی اعزام شود. چون قد کوتاهی داشت ممکن بود با اعزامش مخالفت کنند. آن روزها کسانی را که سن کمی داشتند و یا قدشان کوتاه بود، اعزام نمی‌کردند. با اصرار داوطلب، او را آموزش می‌دادند.

وقتی سوار اتوبوس می‌شد در باغین او را به خاطر سن کم و یا قد کوتاه، پیاده می‌کردند و می‌گفتند شما نیّت خود را در راه خدا و انجام تکلیف به اثبات رساندید، برگردید و در کرمان در پایگاه‌های بسیج خدمت کنید. سومین اعزام غلامرضا که از کرمان صورت گرفت برای ایشان هم این اتفاق افتاد و در باغین می‌خواستند او را پیاده کنند. خیلی بحث کرد و گفت بار اولم نیست، قبلاً هم اعزام شده‌ام و نهایتاً اشک‌هایش جاری شد و به او اجازه ی حضور در جبهه را دادند.

بعضی وقت‌ها دیگران از زیادی بحث کردن او خسته می‌شدند

در انجام فریضه‌ی امر به معروف و نهی از منکر بسیار سماجت به خرج می‌داد. اگر رفتاری از رزمنده‌ای می‌دید که شایسته‌ی او نبود،‌ خیلی با او بحث می‌کرد تا او را قانع کند که از آن رفتار دست بردارد. مثلاً اگر رزمنده‌ای سیگار می‌کشید، آن قدر با او صحبت می‌کرد و از ضررهای سیگار و اهمیت حفظ سلامت جسم به عنوان امانت الهی سخن می‌گفت که آن رزمنده مجاب می‌شد سیگار نکشد. بعضی وقت‌ها دیگران از زیادی بحث کردن او خسته می‌شدند؛ اما او کوتاه نمی‌آمد تا نتیجه بگیرد.

دوست دارم شهید شوم و جسمم مفقود شود

در آخرین وصیت‌هایش به مادر چنین گفت: دوست دارم شهید شوم و جسمم مفقود شود؛ چرا که این جور، ثوابش بیشتر است.

غلامرضا ساعدی کرمانی در کربلای 5، به شهادت رسید و پیکرش مفقود شد. سال 74 گروه تفحص او را یافته و به زادگاهش منتقل کردند. خاک‌سپاری او مقارن با اربعین حسینی بود.

انتهای پیام/


ادامه مطلب

[ چهارشنبه 3 شهریور 1395  ] [ 12:43 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

روزشمار دفاع مقدس (3 شهریور 1395)

رویدادهای مهم این روز در تقویم شمسی (3 شهریور 1395)

• عملیات اورامانات در شرق اورامانات توسط سپاه (1360 ه.ش)

• آغاز نخستین دوره مذاکرات صلح بین ایران و عراق با نظارت سازمان ملل متحد (1367 ه.ش)

• سالروز شهادت شهید غلام‌حسین خلیلی (1366 ه.ش)

• سالروز شهادت شهید جواد بیلیارد (1361 ه.ش)

• عملیات پاکسازی محور مهاباد – سردشت توسط لشکر 52 قدس سپاه (1363 ه.ش)

• عملیات پاکسازی هزارکانیان در منطقه بینابینی دیواندره – سنندج توسط لشکر 52 قدس سپاه (1364 ه.ش)


ادامه مطلب

[ چهارشنبه 3 شهریور 1395  ] [ 12:43 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

.: تعداد کل صفحات :. [ <> [ 80 ] [ 81 ] [ 82 ] [ 83 ] [ 84 ] [ 85 ] [ 86 ] [ 87 ] [ 88 ] [ 89 ] [ > ]