به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

 جوان نوشت؛ غني ابادي مسئول فروش شركت مدرن سامانه پارسmsp كه يك شركت فروش وارايه گارانتي وخدمات پس از فروش است مدعي است سري سي.اس csلپ تاپ هاي وايو(سوني ) دچار مشكل فن، سي پي يو هستند وبه همين دليل قطعه يدكي فن دستگاه مذكور ناياب است به نحوي كه صاحب دستگاه هاي اين سري بايد حداقل يك ماه منتظر امدن اين قطعه يدكي بمانند.
همچنين مشهدي فراهاني كارشناس اين شركت نيز ضمن تاييد اين مشكل سري cs وايو خراب شدن ال -اي -دي هاي سري سي پي cp را از ديگر مشكلات لپ تاپ هاي سوني (وايو) عنوان كرد وگفت : توصيه ما به خريداران اين است كه لپ تاپ هايي بخرند كه داراي نمايندگي معتبر فروش در داخل باشند. كه متاسفانه لپ تاپ هاي سوني نماينده معتبر در داخل ايران نيست وتامين قطعات آن با مشكل شديد مواجه است .
گفتني است تمامي لپ تاپ هاي سوني در بازار ساخت چين بوده وبعضا به بهانه سفارش توليد امريكا اپ تاپ هاي اين برند را با قيمت گرانتري به مصرف كنندگان ارايه مي دهند.
ادامه مطلب
چهارشنبه 30 دی 1388  - 11:57 PM
 شبهه نوشت؛ امروزه فرياد "وا فيلترا - وا سانسورا " كه توسط بلندگوهاي خارجي پخش و توسط برخي از رسانه‌ها يا شايع‌پراكنان داخلي منتشر مي شود، در گوشه و كنار شنيده مي‌شود! چنان چه گويي در همه جاي دنيا آزادي (دمكراسي به معناي غربي) وجود دارد، به جز ايران!
ما در جهاني زندگي مي‌كنيم كه به نام علم، دمكراسي، ارتباطات ... و در نهايت نظم نوين و صلح جهاني، جايزه‌ي نوبل صلح‌اش را به جنگ‌افروزي چون اوباما مي‌دهند - در ميان هفت ميليارد انسان و ميليون‌ها متفكر در كشورهاي متفاوت، زهرا رهنورد را به عنوان متفكر جهان در سال 2009 انتخاب مي‌كنند و نام بورسيه تحصيلي در يك دانشگاه فرانسوي را "ندا آقا سلطان " مي‌گذارند(؟!)
ما در جهاني زندگي مي‌كنيم كه سازمان‌هاي جاسوسي آن مانند "سيا "، "آنتلي جنت سرويس " و "موساد "، مراجع تقليد و فقهاي شيعه را رده بندي مي‌كنند و نتيجه مي‌گيرند كه "صانعي " خوب است و بقيه مراجع خطرناك‌اند! و ما در جهاني زندگي مي‌كنيم كه براي اشغال افغانستان 11 سپتامبر به راه مي‌اندازند و براي اشغال عراق اذهان عمومي را با تهديد كذب مي‌ترسانند و براي نسل كشي مسلمانان، پرچم مبارزه با تروريسم بلند مي‌كنند!
ما در جهاني زندگي مي‌كنيم كه در كشوري "چون فرانسه " كه معروف به مهد تمدن است و اكثريت قريب به اتفاق ملتش مسلمان نيستند، حتي تاب تحمل روسري يك دختر دبيرستاني يا دانشجو را ندارند و براي اخراج آنها و چند صد نفر كارمند در ميان هفتاد ميليون نفر جمعيت، قانون منع حجاب وضع مي‌كنند و اصلاً نگران نيستند كه اين يك ديكتاتوري است و مردم خودشان شعور دارند كه تشخيص دهند يا نه؟! لذا امروزه سخن از غرب و دمكراسي به معناي غربي، واقعاً جايگاهي جز براي استهزاء و خنده ندارد.
بر كسي پوشيده نيست كه تكنولوژي اينترنت و شبكه‌هاي ماهواره‌اي ارمغان علمي غرب است و تكنولوژي فيلتر نيز از همان غرب آمده است و مخصوص نظام جمهوري اسلامي ايران طراحي نشده است. لذا معلوم مي‌شود كه مصرف ممالك مدعي دمكراسي در فيلتر كردن سايت‌ها و شبكه‌هاي ماهواره‌اي به مراتب بيش از ايران است و به هنگام فيلتر كردن نيز هيچ توجهي به معناي دمكراسي يا شعور مردم ندارند!
امروزه در آمريكا و اغلب كشورهاي قدرتمند اروپايي، نه تنها اخبار به صورت سانسور شده و هدفمند منتشر مي‌گردد و نيز بسياري از سايت‌هاي خبري و يا علمي و بسياري از شبكه‌هاي راديويي و تلويزيوني و ... فيلتر مي‌شوند، بلكه حتي با كد گزاري كلمات مورد نظر، تمامي ايميل‌ها و حتي گفتگوهاي تلفني (به هر زباني) ره‌گيري مي‌شود و در صورت لزوم به بازداشت و حبس طولاني مدت بدون محاكمه همراه با شكنجه (با مجوز دولت و دادگاه‌هاي آمريكا) مي‌انجامد. تازه اگر منجر به ترور از نوع انفجار و يا تصادف با خودرو (روش متداول در آمريكا) نيانجامد! چه شد نوبت به ايران در دفاع از تهاجمات كه مي‌رسد، به ياد دمكراسي و شعور مردم مي‌افتند؟!
بديهي است كه معناي "جنگ نرم " با حملات سايبري همين است. دشمن از همه‌ي امكانات خود براي حمله استفاده مي‌كند و طرف مقابل نيز همه‌ي امكانات را خود براي دفاع به كار مي‌بندد.
حال چه شده است كه انتظار دارند ايران عرصه را براي هجوم دشمن باز بگذارد تا هر طور كه مي‌خواهند توطئه كنند و نامش را بگذارند دمكراسي يا احترام به شعور مردم(؟!) آيا چنين رفتاري كه فقط خوشايند دشمنان است، احترام به دمكراسي است يا نوعي "بلاهت سياسي و امنيتي "؟!
جالب است بدانيد كه هم زمان با آشوب‌هاي تهران، تظاهرات گسترده و وسيعي در اغلب كشورهاي اروپايي مانند: فرانسه - ايتاليا - بلژيك و حتي سوئيس صورت پذيرفت. هر چند كه هدف تظاهر كنندگان ايجاد آشوب در براندازي نبود، اما پليس شديدترين برخوردهاي فيزيكي و دستگيري‌هاي بدون دليل را داشت (رجوع شود به عكس‌هاي مندرج در گالري سايت). البته درگيري پليس در اروپا هيچ ايرادي ندارد و اين فقط نيروي انتظامي ايران است كه بايد با دست گل و شيريني به استقبال اغتشاش‌گران برود و اگر باتومي در درست داشت، عكس و فيلمش در همه شبكه‌ها و سايت‌هاي خبري پخش مي‌شود! چنان چه رئيس پليس سوئيس طي يك مصاحبه گفت: "هر چيزي حدي دارد، از حدش كه گذشت بايد برخورد و ممانعت كنيم ". اما جالب است بدانيد هم زمان با سانسور خبري اين تظاهرات، خبرگزاري‌ها و شبكه‌هايي چون بي‌بي‌سي فارسي و ...، فقط اخبار راست و دروغ راجع به تهران را گزارش مي‌كردند (؟!) البته در اخبار آنها خبر زيادي راجع به شعارها - كشتارها - آتش‌سوزي‌ها و به آتش كشيدن نام ابا عبدالله الحسين (ع) و قرآن كريم از يك سو و رقصيدن دختران و پسران در زير پل گيشا و عريان كردن مردم و رقصيدن به دور آنها و ... نبود!
و در نهايت آن كه كدام سايت خبري فيلتر شده است؟! آيا اينها سايت‌هاي خبري هستند و يا پايگاه‌هاي تبيين استراتژي براي مبارزه با يك نظام سياسي و يك ملت(؟!)
آيا اين كه در كدام روز به خيابان بياييد - چه شعاري دهيد - كجا اغتشاش كنيد - با چه شماره تلفن‌هايي تماس بگيريد - چه شبهه‌هايي را دهان به دهان نقل كنيد - چه كسي را چگونه بكشيد و ...، "خبر " است يا سازماندهي و برنامه‌ريزي(؟!)
و آيا حملات گسترده دشمن و سكوت و بي‌تفاوتي يك نظام (هر نظامي) در دفاع از تماميت ارضي و ارزش‌هاي خود (خواه طرف مقابل يا طرفداران انديشه‌هاي متفاوت قبول داشته باشند يا نه)، احترام به دمكراسي و شعور مردم است، يا بلاهت؟!
ادامه مطلب
چهارشنبه 30 دی 1388  - 11:56 PM
  شركتeMachines از ساخت رايانه روميزي جديدي خبر داده است كه شامل همه امكانات مورد نياز كاربران مي‌شود و در عين حال قيمت بسيار ارزاني دارد.

  اين رايانه روميزي كامل EZ1601-01 نام دارد و در حالي كه قيمت آن 399 دلار اعلام شده، شامل پردازنده 6/1 گيگاهرتزي Atom اينتل مي‌شود و روي آن سيستم‌عامل نسخه خانگي سيستم‌عامل ويندوز 7 نصب شده است.
اين رايانه يك گيگابايت رم، هاردديسك 160 گيگابايتي، درايور ذخيره اطلاعات روي DVD، قابليت پشتيباني از سيستم بي‌سيم Wi-Fi و Ethernet را در خود جا داده است.
نمايشگر اين رايانه روميزي در اندازه 5/18 اينچ ساخته شده است كه مي‌تواند تصاوير را با كيفيت 1366 در 768 پيكسل به نمايش بگذارد.
رم و هاردديسك اين رايانه قابليت ارتقا دارد و شركت سازنده اعلام كرده است كه كاربران علاقه‌مند مي‌توانند با پرداخت 10 دلار بيشتر، اين محصول را به همراه رم 2 گيگابايتي در اختيار بگيرند.
ادامه مطلب
چهارشنبه 30 دی 1388  - 11:53 PM
 اين روزها كمتر كاربر اينترنتي را مي‌توانيد پيدا كنيد كه نام سايت " ‏يوتيوب " (‏youtube.com‏)‏‎ را نشنيده باشد و از آن استفاده نكرده باشد.
يوتيوب به وسيله " چاد هرلي "، "استيون چن " و "جواد كريم " ايجاد شد كه هر سه از كارمندان شركت Pay Pal مي‌باشند.
دامنه يوتيوب دقيقاْ در فوريه فعال و سايت به تدريج در ماه‌هاي بعد راه‌اندازي و شش ماه بعد در ماه مي‌ سايت به طور رسمي و عمومي افتتاح شد.
ايده آنها اين بود كه كاربران بتوانند به طور رايگان كليپ‌هاي ويدئويي خود را آپ‌لود و ديگران نيز بتوانند به راحتي ويدئو را ببينند و نظر دهند.
يوتيوب در حال حاضر به عنوان پرطرفدارترين سايت آنلاين براي اشتراك‌گذاري برنامه‌هاي ويدئويي است. اين سايت هم اكنون 46 درصد از سهم بازار اشتراك ويديويي آمريكا را در اختيار دارد.
يوتيوب هم اكنون بيش از 100 ميليون كليپ رايگان در اختيار كاربران اين سايت قرار داده است.
محبوبيت يوتيوب باعث شد در اكتبر 2006 گوگل اين سايت را به مبلغ يك و 65 ميليارد دلار خريداري كند.
بر اساس آمار و محاسبات سايت الكسا، يوتيوب هم ‌اكنون چهارمين سايت‏ پربازديدكننده جهان است و تنها سايت‌هاي ياهو، ‏MSN‏ و گوگل را بالاتر از خود مي‌بيند. ‏‏
كاربران ايالات متحده، برزيل و ژاپن بيش از بقيه كشورها به اين سايت علاقمندند، آنها ‏به ترتيب 9 و 15 ، 7 و 5 ، ‏5 و 2 ‎‏درصد بازديدكنندگان سايت را تشكيل مي‌دهند.‏
با اينكه كاربران ايراني، به خاطر سرعت پايين دسترسي به اينترنت در ايران، مشكلاتي ‏زيادي براي تماشاي راحت ويدئوهاي يوتيوب دارند ولي اين سايت در ايران هم مورد توجه ‏است و باز بر طبق آمار سايت الكسا، سايت يوتيوب هفدهمين سايت پربازديد در ‏ايران است و از اين حيث بر سايت‌هاي تمامي خبرگزاري‌هاي كشور، برتري دارد.‏
آپ‌لود كردن ويدئوهايي با مضامين غيراخلاقي و نژاد‌پرستانه باعث شده تا انتشار اين كليپ‌ها، اعتراضاتي را برانگيزد. از سوي ديگر برخي به شيوه ويرايش و حذف برخي از كليپ‌ها اعتراض كرده‌اند.
نكته مهم درباره يوتيوب حذف كليپ‌هاي ضد اسرائيلي پس از چند ساعت از سايت است.
باتوجه به اينكه يوتيوب هنگام ثبت نام براي آپلود كردن تصاوير، يك تعهد آنلاين از كاربران مي‌گيرد كه تصاوير مستهجن و تصاوير تبعيض‌نژادي را از روي سايت حذف خواهد كرد، اما كليپ‌هاي اين‌چنيني در اين سايت به وفور يافت مي‌شود.
قرار دادن كليپ‌هايي با محوريت تمسخر مسؤولان بلندپايه نظام جمهوري اسلامي، سياه‌نمايي از وضعيت مردم در كشور، انعكاس موارد ناهنجار اجتماعي در ايران و موارد غيراخلاقي كه در بسياري از موارد به عنوان بلوتوث در گوشي‌هاي تلفن همراه رد و بدل مي‌شود از جمله مهم‌ترين ويدئوهايي است كه كاربر پس از جستجوي كلمه ايران به آن برمي‌خورد. اين سايت هم‌اكنون مشمول قانون فيلترينگ مي‌باشد.
منبع : وبلاگ يادداشت‌هاي يك خبرنگار/ دلم گرفت اي همنفس
ادامه مطلب
چهارشنبه 30 دی 1388  - 11:48 PM
 محمدرضا شفيعي كدكني در سال 1318 در بخش كدكن شهرستان تربت حيدريه در استان خراسان رضوي چشم به جهان گشود.
شفيعي كدكني دوره‌هاي دبستان و دبيرستان را در مشهد گذراند و چندي‌ نيز به‌ فراگيري‌ زبان‌ و ادبيات‌ عرب، فقه،‌ كلام‌ و اصول‌ سپري كرد.
مدرك كارشناسي خود را در رشته زبان و ادبيات پارسي از دانشگاه فردوسي و مدرك دكتري را نيز در همين رشته از دانشگاه تهران گرفت.
او از جمله دوستان نزديك مهدي اخوان ثالث شاعر خراساني به شمار مي‌رود و دلبستگي خود را به اشعار وي پنهان نمي‌كرد؛ محمدرضا شفيعي كدكني، پنجشنبه 5 شهريور 1388 تهران را به مقصد آمريكا ترك كرد. او براي استفاده از يك فرصت مطالعاتي به دانشگاه پرينستون رفت.

* كتاب‌ها و اشعار

وي سرودن شعر را از جواني به شيوه كلاسيك آغاز كرد، ولي پس از چندي به سوي سبك نو مشهور به نيمايي روي آورد.
كدكني با نوشتن در كوچه باغ‌هاي نيشابور به نام‌آوري رسيد. آثار شفيعي را مي‌توان به دو گروه انتقادي و مجموعه اشعار خود وي تقسيم كرد.
آثار انتقادي اين نويسنده، شامل تصحيح آثار كلاسيك فارسي و نگارش مقالاتي در حوزه نظريه ادبي مي‌شود.
در ميان آثار نظري شفيعي كدكني كتاب موسيقي شعر جايگاهي ويژه دارد و در ميان مجموعه اشعار در كوچه باغ‌هاي نيشابور آوازه بيشتري دارد.
از آثار اين استاد برجسته مي‌توان به مجموعه اشعار "زمزمه‌ها "، "شبخواني "، "از زبان برگ "، "در كوچه باغ‌هاي نشابور "، "بوي جوي موليان "، "از بودن‌ و سرودن "، "مثل درخت‌ در شب‌ باران " و "هزاره‌ دوم‌ آهوي‌ كوهي " اشاره كرد.
آثار نظري و انتقادي و تصحيح و ترجمه نيز بدين شرح است: صور خيال در شعر فارسي، موسيقي شعر، تصحيح اسرارالتوحيد نوشته محمد بن منور، تصحيح تاريخ نيشابور نوشته حاكم نيشابوري، تصحيح آثار عطار نيشابوري، تصحيح مختارنامه و تصحيح مصيبت‌نامه، تصحيح منطق‌الطير، تصحيح اسرارنامه، تصحيح ديوان عطار، تصحيح تذكرةالاولياء (هنوز به چاپ نرسيده است)، تصحيح آفرينش و تاريخ در دو جلد، مفلس كيميا فروش درباره شعر انوري، زبور پارسي نگاهي به زندگي و غزل هاي عطار، تازيانه‌هاي سلوك در باره قصايد سنايي، در اقليم روشنايي تفسير چند غزل حكيم سنايي، شاعر آيينه‌ها بررسي سبك هندي و شعر بيدل دهلوي و ...
اشعار محمدرضا شفيعي كدكني با قلم و طبعي شاعرانه بسيار زيبا سروده شده كه يكي از آنها كه درباره امام حسين (ع) است در ذيل آورده شده:

باز در خاطره‌ها ياد تو، اي رهروِ عشق
شعله سركش آزادگي افروخته است
يك جهان بر تو و بر همت و مردانگي‌ات
از سر شوق و طلب، ديده جان دوخته است

نقش پيكار تو در صفحه تاريخ جهان
مي‌درخشد، چو فروغ سحر از ساحل شب
پرتوش بر همه كس تابد و مي‌آموزد
پايداري و وفاداري در راه طلب

چهر رنگين شفق، مي‌دهد از خون تو ياد
كه ز جان بر سر پيمان ازل ريخته شد
راست، چون منظره تابلوِي آزادي
كه فروزنده به تالار شب آويخته شد

رسم آزادي و پيكار حقيقت‌جويي
همه‌جا صفحه تابنده آيين تو بود
آنچه بر ملت اسلام، حياتي بخشيد
جنبش عاطفه و نهضت خونين تو بود

تا ز خون تو جهاني شود از بند آزاد
بر سرِ ايده انسانيِ خود جان دادي
در ره كعبه حق‌جويي و مردي و شرف
آفرين بر تو كه هفتاد و دو قربان دادي

آنكه از مكتب آزادگي‌ات درس آموخت
پيش آمال ستمگر ز چه تسليم شود؟
زور و سرمايه دشمن نفريبد او را
كه اسير ستم مردم دژخيم شود

رهرو كعبه عشقي و در آفاق وجود
با پر شوق، سوي دوست برآري پرواز
يكه ‌تاز ملكوتي، كه به صحراي ازل
روي از خواسته عشق نتابيدي باز

جان به قربان تو اي رهبر آزادي و عشق
كه روانت سر تسليم نياورد فرود
زان فداكاري مردانه و جانبازي پاك
جاودان بر تو و بر عشق و وفاي تو درود
ادامه مطلب
چهارشنبه 30 دی 1388  - 11:39 PM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 50

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5821765
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی