به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

تشديد مطالعات و پيشرفت تکنولوژي در صنعت روباتها مدتها است نگراني هايي را در رابطه با امکان غلبه اين دستگاهها بر بشر و کشنده شدن آنها براي انسان به وجود آورده است اما اکنون نگراني جديدي علاوه بر مهلک بودن روباتها ايجاد شده است زيرا روباتهاي جديد توانايي دروغ گفتن نيز خواهند داشت.

طي تست هاي آزمايشگاهي سيستم هاي هوشمند در فرانسه روباتهايي که در انجام پروژه هاي اکتشافي و تحقيقاتي به منظور يافتن منابع پاک و اجتناب کردن از منابع سمي شرکت داشتند آموختند که چگونه براي حفظ منابع سودمند به يکديگر دروغ گفته و يکديگر را فريب دهند.

در اين آزمايش بيش از هزار روبات شرکت داشته و در دسته هاي 10 تايي تقسيم شده بودند. هر يک از روباتها داراي يک حسگر ، نور آبي و کدهاي دوتايي 264 بايتي يا ژنوم بوده است که اختيار عملکرد روبات را در برابر محرکهاي آزمايش به عهده داشته است.

روباتهاي گروه اول به گونه اي برنامه ريزي شده بودند تا پس از يافتن منابع پاک چراغهاي خود را روشن کنند تا به اين شکل روباتهاي ديگر را به سوي منبع هدايت کنند.

در عين حال روباتها با يافتن منابع پاک امتياز مثبت و در صورت يافتن منبع سمي امتياز منفي دريافت مي کردند. در حدود 200 ژنوم در ميان روباتها به گونه اي تغيير کردند تا بتوانند نسل جديدي از برنامه ريزي را درون خود به وجود آورده به خوبي قادر به يافتن منابع پاک و برقراري ارتباط با روباتهاي ديگر باشند.

با اين حال تعداد منابع پاک بسيار محدود بوده و اين به آن معني است که تمامي روباتها توانايي استفاده از منابع پاکي را که يافته اند ، نداشته و افزايش تعداد روباتها مي توانست روبات يابنده منبع را از دريافت امتياز محروم کند.

پس از گذشت چند دوره از آزمايش 60 درصد از روباتها به گونه اي تکامل يافتند که مي توانستند در هنگام يافتن منبع پاک چراغهاي خود را خاموش نگاه داشته و به اين شکل منابع را در انحصار خود حفظ کنند.

به اين شکل روباتها به گونه اي تکامل پيدا کردند که توانايي دروغگويي و فريب دادن ديگر روباتها را به دست آورده و نفع خود را به کمک به روباتهاي ديگر ترجيح دادند.


ادامه مطلب
چهارشنبه 25 شهریور 1388  - 4:25 PM


به گزارش مركز اطلاعات دارويي ايران سير با داشتن آنزيم‌هاي طبيعي به جذب بهتر غذا كمك مي‌كند. از طرفي به عنوان يك ضد نفخ عالي و يك ماده ضد انگل و كرم‌هاي روده‌اي شناخته شده است.

مصرف سير يكي از بهترين درمان‌ها براي سرفه‌هاي شديد است و معمولا از شربت سير براي درمان آن استفاده مي‌شود.

سير داراي تركيبات ضد باكتري و ضدقارچي است و مي‌تواند با انواع عفونت‌ها مبازه كند بدين منظور مي‌توان از آن هم به صورت استعمال خوراكي و هم موضعي براي درمان قارچ‌ها و عفونت هاي باكتريايي پوست استفاده نمود.

تحقيقات متعددي نشان مي‌دهد كه سير مي‌تواند از سيستم قلبي و عروقي محافظت نمايد زيرا مي‌تواند ميزان كلسترول و تري گليسريد در خون را كاهش داده و تجمع پلاكت‌ها را مهار كرده و ميزان فيبرينوليز را كه لخته را از بين مي‌برد، افزايش دهد.

از سير همچنين به عنوان يكي از درمان‌هاي كاهنده فشار خون ياد شده است زيرا مي‌تواند مويرگ هاي ريز را باز كرده و ريتم قلب را تنظيم كند.

مطالعات نشان داده‌اند كه خوردن منظم سير باعث كاهش احتمال ابتلا به سرطان‌هاي مري، معده و روده بزرگ مي‌شود. اين اثرات به اين علت است كه سير از تشكيل مواد سرطانزا جلوگيري مي‌نمايد.

سير حاوي تركيبات سولفورداري است كه از رشد تومورهاي سرطاني خصوصا در سينه و پوست جلوگيري مي‌نمايد. مهم‌ترين اثر جانبي سير خوراكي، ايجاد بوي بد در تنفس و بدن است.

مصرف بيش از حد سير با معده خالي باعث ناراحتي هاي گوارشي مي‌شود. همچنين گزارش‌هايي مبني بر واكنش‌هاي آلرژيك در اثر استفاده زياد سير خام وجود دارد.

تهيه سير به صورت پودر باعث مي‌شود عصاره آن به فرم خالصتر در اختيار مصرف‌كننده قرار گيرد. همچنين استفاده از سير به صورت كپسول مي‌تواند از ايجاد بوي بد در دهان جلوگيري و بلع آن را آسان‌تر كند.

سير بر متابوليسم داروها تاثيري ندارد، اما بهتر است كه از مصرف همزمان مقدار زياد آن با داروهاي ضد انعقاد اجتناب كرد. همچنين بهتر است 107 روز پيش از اعمال جراحي نيز از مصرف سير زياد خودداري شود زيرا زمان خونريزي را افزايش مي‌دهد.

مصرف مقدار كم سير در دوران شيردهي و بارداري مجاز است اما به علت تاثيري كه بر بو و طعم شير دارد برخي نوزادان را ناراحت مي‌كند بنابراين بهتر است از مصرف سير در دوران شيردهي اجتناب شود.

گفتني است سير داراي غلظت بالاي مواد سولفوردار است و ماده‌اي به نام آليسين ماده فعال سير را تشكيل مي‌دهد كه اكثر خواص سير را به آليسين نسبت مي‌دهند.

آليسين زماني در سير توليد مي‌شود كه حبه سير خورد شده يا جويده شود در اين صورت تركيب سولفور داري به نام آليين (alliin) تحت تاثير آنزيمي ‌به نام آليناز به آليسين تبديل مي‌شود. به علت اين‌كه آليناز در اثر گرما از بين مي‌رود سير پخته شده اثرات درماني كمتري دارد.

ادامه مطلب
چهارشنبه 25 شهریور 1388  - 4:21 PM

محققان به تازگي اعلام کردند برخي از حيوانات نسبت به ديگر گونه هاي جانوري متفکرتر هستند. اين نتيجه گيري بر اساس مطالعاتي ارائه شده است که طي آن روانشناسان اعلام کردند دلفين ها و نوعي از ميمون ها از اين توانايي انسان براي تفکر کردن ، کنترل و يا تنظيم حالتهاي ذهني برخوردارند.

محققان در دانشگاه بافالو معتقدند انسانها از توانايي آگاهي از آگاهي يا تفکر درباره فکر کردن برخوردارند و مي توانند بلاتکليفي و ترديد را حس کنند. آنها آگاهند چه زماني نمي دانند يا به خاطر نمي آورند و با به تعويق انداختن پاسخ و جستجو براي اطلاعات بهترين پاسخ را مي يابند. نمونه مناسب براي توضيح اين پديده زماني است که از فردي پرسيده مي شود آيا مي تواند نام شخصي را که شب گذشته در ميهماني ديده است به ياد بياورد يا خير، فرد با تفکر کردن درباره توانايي خود در به ياد آوردن نام در نهايت نام را به ياد آورده و جواب مثبت مي دهد بنابراين فرد در اين موقعيت به خوبي و درستي عملکرد شناختي خود را پيش بيني مي کند و بر اساس آن پاسخ مي دهد.

محققان با انجام بررسيهاي متعدد دريافتند که توانايي تفکر درباره فکر کردن تنها مختص انسانها نيست و برخي از حيوانات نيز چنين خصوصياتي را از خود نمايان مي کنند.

جانوران توانايي خود را در اين ويژگي در آزمايشهايي که توسط دانشمندان انجام گرفت نمايان کردند. دانشمندان در اين آزمايشها وظايف پيچيده اي به گونه هاي متفاوت جانوري دادند که از آن جمله تصميم گيري درباره تعداد نقاط موجود بر روي يک جعبه بود. به گفته دانشمندان حيوانات به خصوص دلفينها زماني که درباره نتيجه نهايي مطمئن نيستند به صورتي آشکار بين دو پاسخ احتمالي خود مردد مي مانند اما زماني که از پاسخ خود اطمينان دارد به اندازه اي سريع پاسخ مي دهند که براي فشردن کليد الکتريکي با شناي سريع خود محققان را خيس مي کنند. کبوترها نيز در هنگام مردد بودن در پاسخ به خواسته اي، رفتاري مشابه دلفينها از خود نمايان مي کنند.

آزمايشهاي متعدد بر روي ميمونها نيز نشان مي دهد اين جانداران مي توانند توانايي شناختي که در دلفينها وجود دارد را نمايان کرده و درباره تفکر فکر کنند. محققان معتقدند اين خصوصيت ذهني انساني بيشتر در جانداراني شکل مي گيرد که از گنجايش مغزي بيشتري برخوردارند.

بر اساس گزارش ام اس ان بي سي، محققان در تلاشند اين توانايي ذهني انساني را در مورد جاندارن متفاوتي مورد بررسي قرار دهند تا از وجود آن در جانداران بيشتري آگاه شوند.

مهر
ادامه مطلب
چهارشنبه 25 شهریور 1388  - 4:16 PM

اگر شما دوست دارید که بفهمید گوشی تلفن همراه شما مال چه کشوری است و بدانید فروشنده سر شما را کلاه گذاشته یا نه و بدانید کارائی گوشی تلفن همراهتان خوب است یا نه حتما این مطلب را مطالعه کنید.

ابتدا کد # ۶ ۰ # * را وارد کنید.
بعد از نوشتن کد ، شما عددی ۱۵ رقمی (مانند زیر )خواهید دید.
۴۳ ۴ ۵ ۶ ۶ ۱ ۰ ۶ ۷ ۸ ۹ ۴ ۳ ۵
- اگر شماره های هفتم و هشتم ۰۲ یا ۲۰ باشد، گوشی شما مونتاژ امارات متحده عربی است.
- اگر شماره های هفتم و هشتم ۰۸ یا ۸۰ باشد، گوشی شما در آلمان تولید شده است و کارکرد آن بدک نیست.
- اگر شماره های هفتم و هشتم ۰۱ یا ۱۰ باشد، گوشی شما تولید فنلاند است و کارکرد آن خوب است.
- اگر شماره های هفتم و هشتم ۰۰ باشد، گوشی شما ساخت کارخانه اصلی و دارنده نشان (مارک) خود گوشی است و دارای بهترین کیفیت است.
- اگر شماره های هفتم و هشتم ۱۳ باشد، گوشی شما مونتاژ کشور آذربایجان و کیفیت یه کمکی پایین میباشد. 
ادامه مطلب
چهارشنبه 25 شهریور 1388  - 4:09 PM
در اكثر خانمهای مبتلا به بیماری گریوز، در حین بارداری آنتی بادیهای تحریك كننده تیرویید از بین رفته یا از میزان آنها در خون كاسته می شود. با اینحال در بعضی از خانمها، این مقدار بالا باقی می ماند و از آنجایی كه خون مادر در ارتباط با خون جنین قرار دارد، در خون جنین هم، سطح بالایی از آنتی بادیهای تحریك كننده تیرویید پیدا می شود و ممكن است ایجاد پركاری تیرویید در نوزاد كند.با مشاهده سطح بالای آنتی بادیهای تحریك كننده تیرویید در اواخر دوران بارداری در خون مارد، می توان پیش بینی نمود كه نوزاد نیز دچار پركاری تیرویید خواهد شد. اگر پركاری تیرویید نوزاد در این مرحله شناسایی شود به آسانی درمان شده و بعد از دو تا سه هفته كه آنتی بادیهای مادر در خون نوزاد از بین می روند، پركاری تیرویید هم از بین خواهد رفت. گاهی اوقات مادرانیكه چندین سال قبل به علت بیماری گریوز با موفقیت تحت درمان قرار گرفته اند به تولید آنتی بادیهای تحریك كننده تیرویید ادامه می دهند و باعث می شوند كه نوزادشان در خطر ابتلاء به پركاری تیرویید قرار گیرد.
تمام نوزادان در بریتانیا در هنگام تولد تحت آزمایش تیرویید قرار می گیرند و در صورت وجود هرگونه كمبودی از هورمون تیرویید، تحت درمان قرار می گیرند.
 
ادامه مطلب
چهارشنبه 25 شهریور 1388  - 11:23 AM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 10

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5898356
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی