به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

ناسا در تلاش است تا قبل از پايان فصل بهار در سياره مريخ، ارتباط خود را با مريخ‌نورد "اسپريت " كه هم اكنون در جنوب مريخ است، برقرار كند.

آژانس فضايي آمريكا "ناسا " ارتباط خود را با مريخ‌نورد "اسپريت " از 9 ماه قبل از دست داده است.

جان كالاس مدير پروژه كاوش‌هاي مريخ‌نوردان گفت: انرژي خورشيدي كه به كاوشگر "اسپريت " مي‌رسد تا چند ماه آينده روز به روز بيشتر مي‌شود.

بر طبق اين گزارش بهار سياره مريخ از نوامبر سال 2010 شروع شده و مقامات ناسا اعلام كرده‌اند كه احياي دوباره كاوشگر "اسپريت " بايد تا اواسط ماه مارس سال جاري انجام شود.

مقامات ناسا معتقدند كه سكون اين كاوشگر به دليل نداشتن انرژي كافي بوده استف كه البته اين اتفاق در زمستان سال قبل نيز براي اين كاوشگر رخ داد و مهندسان ناسا بعد از گرم شدن زمين توانستند اين كاوشگر را احيا كنند.

به گزارش فارس، 2 كاوشگر «اسپيرت» و «آپورچونتي» در روز سوم ژانويه 2004 بر روي سطح مريخ فرود آمدند و مهندسان ناسا در آن زمان تصور مي‌كردند كه اين دو مريخ‌نورد مي‌توانند تنها به مدت 3 ماه بر روي مريخ فعاليت كنند، اما هم اكنون 6 سال از فعاليت اين دوقلوها مي‌گذرد.

اين مريخ‌نوردها بيش از 13 مايل بر روي سطح مريخ حركت كرده‌اند و بيش از 25 ميليون تصوير به زمين ارسال كرده‌اند. اين دو كاوشگر شناخت انسان را از سياره مريخ بيشتر كرده‌اند و شواهد زيادي از وجود آب بر روي اين سياره پيدا كرده‌اند.

هزينه انجام مأموريت اين دو كاوشگر براي آژانس فضايي آمريكا «ناسا» در حدود 900 ميليون دلار بوده است.

ادامه مطلب
چهارشنبه 22 دی 1389  - 7:59 AM

"آلان مولالي "مديرعامل شركت فورد طي سخنراني خود در نمايشگاه CES 2011 محصول جديدي را معرفي كرد كه نخستين خودروي كاملاً الكترونيكي جهان محسوب مي‌شود و كارشناسان عنوان سازگارترين خودروي جهان با محيط زيست را به آن اطلاق كرده‌اند.


به نقل از سي‌نت، مديرعامل شركت فورد علاوه بر اين خودرو كه با نام Focus شناخته مي‌شود، در مورد دو فناوري جديد Sync و MyFord Touch نيز توضيحاتي را داده است.
شركت فورد طي چند سال اخير با مشكلات فراواني براي حضور در بازارهاي جهاني مواجه شده و هم‌اكنون به اين نتيجه رسيده است كه تاكيد بر فناوري‌هاي نوين تنها راهي است كه مي‌تواند آن را در بازار رقابتي جهان زنده نگه دارد.
فناوري Sync AppLink كه هم‌اكنون در نمايشگاه CES معرفي شده است شامل دو سيستم Pandora و OpenBeak مي‌شود كه از مهم‌ترين قابليت‌هاي آن مي‌توان به كنترل كامل خودرو توسط تلفن‌همراه، سيستم راننده خودكار، سيستم الكترونيكي هوشمند مصرف سوخت، سيستم الكترونيكي ضد سرقت، سيستم هوشمند ضد تصادف اشاره كرد.
شركت فورد اعلام كرده است كه الكترونيكي‌ترين اتومبيل دنيا كه هم‌اكنون در نمايشگاه CES 2011 به نمايش درآمده است را در سال جاري ميلادي وارد بازارهاي جهاني مي‌كند.
ادامه مطلب
چهارشنبه 22 دی 1389  - 7:57 AM

پايگاه خبري الانتقاد در گزارشي با عنوان "چه كسي از جنايت‌هاي صورت گرفته عليه مسيحيان سود مي‌برد؟ " به قلم "عقيل الشيخ حسين " ضمن بررسي جنايت انفجار اخير در كليساي شهر اسكندريه در مصر، آن را توطئه‌اي از سوي دشمنان اسلام مي‌داند كه در پي بدنام كردن اسلام در غرب هستند و راه مقابله با آن را حفظ اتحاد ميان مسلمانان و مسيحيان برمي‌شمارد.

*تلاشي آشكار نيروهاي استكبار در بدنام كردن اسلام و مسلمين

الشيخ حسين در اين مقاله مي‌نويسد: كشور مجروح عراق زير چكمه قيموميت انگلستان و پس از آن نيز زير سيطره بزرگترين سازمان‌هاي كودتايي حاكم بر آن و درگيري‌ها، جنگ‌ها و تلاش‌هاي غرب در اجراي طرح‌هاي قدرت‌طلبانه خود جهت كشاندن عراق به زير سيطره اشغال و اقدامات خرابكارانه ارتش اشغالي و دستگاه‌‌هاي اطلاعاتي نياز به اقدامات اصلاحي بي‌شماري دارد.

اما در كنار آتش فتنه‌هاي فرقه‌اي و قومي، عراق ديگر احتياجي به فتنه‌هاي ديني ندارد؛ فتنه‌هايي كه با به استضعاف كشاندن مسيحيان، آنها را در كليساهايشان به قتل رسانده و با ترور و ترس گزينه‌هايي را در برابرشان قرار داده كه مهاجرت در قبال آن چيز دردناكي نيست. اين تلاشي است كه هم‌زمان با سعي آشكار نيروهاي استكبار در بدنام كردن اسلام و مسلمين صورت مي‌گيرد تا بدنامي اخير نيز دامن مسلمانان را بگيرد.

*رهبران مصر يا در آغوش اسرائيل‌ هستند، يا دست به دست آن‌ها دارند

به عقيده نويسنده اين مقاله، مصر نيز به مانند عراق با وجود نياز به اقدامات اصلاحي بي‌شمار، ديگر نيازي به فتنه ميان مسلمانان و مسيحيان قبطي ندارد؛ مسأله‌اي كه مصر از زمان رها كردن نقش رهبري امت عربي و كاهش وزنه سياسي، منطقه‌اي و بين‌المللي خود از آن رنج مي‌برد، به علاوه توطئه‌هايي كه در كنار امنيت و وحدت رگه‌هاي حياتي مصر مانند رود نيل را هدف مي‌گيرد كه به اندازه‌ ضربه‌هايي كه به امنيت سودان وارد شده است، اين كشور را نيز تحت تاثير خود قرار مي‌دهد.

اين‌ها جداي از دردها و حقارت‌هايي است كه مصر با ديدن سركشي اسرائيل و جاسوسان موساد در بخش‌هاي امنيتي، ارتباطي، اقتصادي و فرهنگي خود، آن را احساس مي‌كند. مصر شاهد است كه رهبرانش يا در آغوش اسرائيل‌ هستند، يا دست به دست آن‌ها دارند و همراه آن‌ها سياست‌هايي را ترتيب مي‌دهند كه تناسبي با حاكميت مصر و جايگاه آن در ميان اعراب و مسلمانان ندارد. اين‌ها جداي از مشكلات اقتصادي و اجتماعي همچون گستردگي فقر، كاهش دستمزد و تبديل گورستان به سكونت‌گاه هزاران مصري است كه مصر از آن‌ها رنج مي‌برد.

*دشمنان كينه‌توز اسلام توان خراب كردن روابط دوستانه مسلمانان با مسيحيان را ندارند

الانتقاد مي‌افزايد: چه در عراق يا در مصر، آزار مسيحيان مسأله‌اي است كه در هيچ‌يك از دولت‌هاي اسلامي تاريخ اسلام، سابقه نداشته، بلكه عكس اين ماجرا صحت دارد چرا كه روابط ميان دو طرف اگرچه برخي مواقع تيره شده، اما بر پايه احترام، همكاري و تحمل استوار بوده است و دشمنان كينه‌توز اسلام توان خراب كردن آن را نداشته‌اند.

اعراب و مسلمانان نمي‌توانند سهم عظيم و خدمات بزرگ مسيحيان شرق به تمدن عربي اسلامي را فراموش كنند. براي نمونه كافي است "گل جمال " شهروند مسيحي سوري را به خاطر آوريم كه طي حملات سه جانبه انگليس، فرانسه و اسرائيل به مصر در سال 1956، در راه دفاع از مصر شهيد شد. شمار اسامي درخشان مسيحياني كه تأثير فراواني در دفاع از مسأله فلسطين و ساير مسائل آزادي‌بخش عربي داشتند، زياد است.

به نوشته الشيخ حسين امكان ندارد كه بتوان موضع‌گيري شرافتمندانه كليساي قبطي‌هاي مصر را در قبال قضيه قدس ناديده گرفت، آن هم زماني كه بسياري از اعراب و مسلمانان موضع‌گيري متفاوتي در قبال قدس و فلسطين اتخاذ كردند. همچنين نمي‌توان اين مسأله را ناديده گرفت كه رسول خدا (ص) مسلمانان را نسبت به هيچ قومي مانند قبطيان مصر سفارش نكردند.

*انسجام ميان مسلمانان و هم‌وطنان مسيحي‌شان، تنها راه مقابله با توطئه‌هاي اسرائيل است

لذا اگر جنايتي در حق مسيحيان عراق و مصر صورت بگيرد، نمي‌تواند به دست مسلمانان باشد و اگر برخي مسلمانان در دوره جنگ‌هاي جغرافيايي و اسرائيلي و تبعات ناشي از آن بر اين باورند كه مشكلاتشان مربوط به هم‌وطنان مسيحي يا ساير فرقه‌ها و مذاهب اسلامي است، اين اعتقاد غلط بوده و نشأت گرفته از ديدگاه اسلامي درستي نيست.

اگر مزدوران دستگاه‌هاي اطلاعاتي صهيونيستي و ارگان‌هاي وابسته و شركت‌هاي امنيتي از هر وسيله‌اي براي تجهيز عناصر كوته‌بين و واداشتن آنان به ارتكاب اين جنايات بهره مي‌برند تا آتش دشمني عليه اسلام در غرب را بيفروزند و بدين وسيله بر افكار عمومي غرب در مخالفت با جنگ و دخالت در امور جهان عرب و اسلام تأثير بگذارند، تنها راه‌حل اين مشكل هم‌گرايي و انسجام ميان مسلمانان و هم‌وطنان مسيحي‌شان است تا از اين طريق بتوانند آن عناصر را كشف و فعاليت‌هايشان را باطل سازند.

تحقق اين امر تنها از طريق پروژه‌اي منسجم در مقابله با نيروهاي سلطه كه تلاش‌هاي فتنه‌انگيز و براندازانه خود را در چارچوب "استراتژي هرج و مرج " انجام مي‌دهند، ممكن خواهد بود. پروژه و طرحي كه در غياب عامدانه يا غيرعمد سازمان‌هاي مسئول در توجه به حل مشكلات مشترك بزرگ كشورهاي منطقه بدون تبعيض ميان مسلمان و مسلمان، مسلمان و مسيحي، عرب و غيرعرب متصدي حل امور باشد.

ادامه مطلب
سه شنبه 21 دی 1389  - 8:36 AM

مجله آمريكايي "تايم " ، در گزارشي به قلم "چارلز مك دريميد " و "نزار لطيف " تحت عنوان آمادگي براي بازگشت مقتدا صدر "، نوشت: مقتدا صدر بعنوان شخصيت ديني شيعي عراق بدترين كابوس واشنگتن است كه خواب آن را آشفته كرده است. زيرا اين رهبر ديني جنبش ضد‌ آمريكايي را در عراق هدايت مي‌كند. وي كه از محبوبيت مردمي نيز برخوردار است موفق شده است با قدرت به عرصه سياسي عراق بازگردد.

جريان صدر در انتخابات اخير پارلماني عراق 39 كرسي را بدست آورده است و در كابينه جديد "نوري المالكي " نخست‌وزير عراق چند كرسي وزارتي نيز دارد.

در ادامه اين گزارش به ايجاد همگرايي بيشتر ميان مالكي و جريان صدر اشاره شده است و بيان مي‌شود كه طي 5 ماه اخير تعداد زندانيان جريان صدر از 3 هزار نفر به كمتر از 1500 نفر رسيده است.

در ادامه اين گزارش آمده است كه احتمال دارد آمريكا در همكاري با جريان صدر تجديد نظر كند و تلاش كند با اين جريان مذاكره كند اما تاكنون صدري‌ها از ديدار با مقامات آمريكايي خودداري كرده‌اند.

مقتدا صدر يك رهبر ديني و سياسي است كه بيش از 5 ميليون طرفدار در عراق دارد كه اغلب آنها در جنوب بغداد و بطور مشخص در شهرك صدر ساكن هستند. وي داراي مواضعي كاملا ضد آمريكايي است.

ادامه مطلب
سه شنبه 21 دی 1389  - 8:35 AM

شركت ال‌جي در بزرگترين نمايشگاه محصولات الكترونيكي مصرفي جهان موسوم به CES 2011 مانيتوري را به نمايش گذاشته كه باريك‌ترين مانيتور جهان ناميده مي‌شود.


به نقل از سي‌نت، اين مانيتور كه بر پايه فناوري نور پس‌زمينه LED كار مي‌كند، تنها 28/0 اينچ ضخامت دارد و با نام Forged شناخته مي‌شود.
بدنه باريك‌ترين مانيتور جهان از جنس كروم ساخته شده است و به گفته شركت ال‌جي، كاربران مي‌توانند تصاوير را با كيفيت 1920 در 1080 پيكسل در آن مشاهده كنند.
اين مانيتور شامل شفافيت 250 cd/M2 مي‌شود و كنتراست آن ده ميليون به يك اعلام شده است كه اين قابليت نيز آن را از تمام مانيتورهاي موجود در بازار مجزا مي‌كند. سرعت نمايشگر بيروني مانيتور جديد ال‌جي 2 ميلي‌ثانيه است و به عبارت ديگر، صفحه نمايشگر اين محصول هر 2 ميلي‌ثانيه به‌روز مي‌شود تا كاربر تصاوير واقعي‌تر و بهتري را مشاهده كند.
اين مانيتور كه شامل خروجي‌هاي VGA، DVI و HDMI مي‌شود، طي ماه جاري به دست كاربران جهاني مي‌رسد كه البته هنوز قيمت نهايي آن مشخص نشده است.
ادامه مطلب
سه شنبه 21 دی 1389  - 8:12 AM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 30

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 6070838
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی