به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

آیا شما یکی از شیفتگان حل جدولهای عددی (سودوکو) هستید اما ممکن است که نتوانید راه حل یک عدد سخت را پیدا کنید؟ اکنون گوگل با ارائه یک برنامه جانبی به شما در حل جدول سودوکو کمک می کند.

 

کاربر پیش از استفاده از این برنامه جانبی جدید که Google Goggles نام دارد باید با تلفن همراه خود از جدول یک عکس تهیه کند. سپس این برنامه، عکس جدول را به یک جدول دیجیتالی تبدیل کرده و آن را از راه اینترنت به سرور گوگل می فرستد. سرور بزرگترین جستجوگر دنیا در مدت چند ثانیه جدول را حل کرده و آن را برای تلفن همراه کاربر ارسال می کند.

 

براساس گزارش فول پرس، این نرم افزار که در دو نسخه سیستم عاملهای "آندروئید" و "آی- فن" در دسترس است به طور کلی با عکس گرفتن از روی هرچیز اطلاعات مربوط به آن را در وب جستجو کرده و اطلاعات مرتبط با عکس را ارائه می کند که در تازه ترین به روز سازی این نرم افزار، امکان حل جدولهای سودوکو نیز به آن افزوده شده است.

 

تحقیقات نشان می دهد که حل جدول می تواند مغز را 14 سال جوانتر نگه دارد.

ادامه مطلب
پنج شنبه 23 دی 1389  - 10:10 PM

محققان دانشگاه «رود‌آيلند» آمريكا به سرپرستي يك استاد ايراني موفق به ساخت يك دستگاه قابل حمل براي آزمايش خون شده‌اند كه نتايج آزمايش را در كمتر از 30 دقيقه در اختيار فرد قرار مي‌دهد

آزمايشگاه پزشكي

تا كنون براي آزمايش خون بايد مدت‌ها در صف آزمايشگاه ايستاده و روزها براي پاسخ آن منتظر مي‌مانديم اما دكتر محمد فقري از استادان مهندسي مكانيك دانشگاه رود‌آيلند با ساخت اين تراشه مدت پاسخ‌گويي را به كمتر از 30 دقيقه رسانده‌ است.

 

فقري كه رهبري اين تحقيقات را به عهده دارد، اظهار كرد: اين پيشرفت گامي بزرگ در تشخيص بيماري‌ها از طريق خون است كه بيمار مي‌تواند اين آزمايش را در يك كلينيك، مطب دكتر يا به راحتي در خانه انجام دهد. ديگر نيازي به چند روز انتظار براي نتيجه نبوده و بيماران مي‌توانند در همان روز مراجعه به پزشك، پاسخ را دريافت كنند.

 

با اين فناوري تراشه آزمايشگاهي، يك قطره خون روي يك كارتريج پليمر پلاستيك كه اندازه آن كوچك‌تر از يك كارت اعتباري بوده قرار گرفته و سپس اين كارت وارد يك بيوحسگر به اندازه يك جعبه كفش شده كه داراي يك طيف‌سنج مينياتوري و ميكروپمپ فيزوالكتريك است.

 

اين سيستم در مقايسه با دستگاه‌هاي مشابه از اندازه بسيار كوچك‌تري برخوردار بوده، حمل آن ساده‌تر و نمونه خوني بسيار كمي براي استفاده در آن لازم است.

 

به گفته فقري، ممكن است كارتريج‌هاي بيشتر نيز براي كشف نشانه‌هاي زيستي بيماري‌هاي ديگر طراحي شوند.

 

محققان در حال‌حاضر در حال كار بر روي اين دستگاه به منظور شناسايي سطوح پروتئين آميلوئيد بتا كه از نشانه‌هاي بيماري آلزايمر است، هستند. اين دستگاه همچنين مي‌تواند پاتوژن‌هاي بدخيم را از جمله اچ.آي.وي، هپاتيت B و آنفلوانزاي خوكي تشخيص دهد.

 

همچنين فقري از كوچك‌سازي اين فناوري تا اندازه يك برنامه قابل نصب روي گوشي‌هاي هوشمند در آينده خبر داد.

 

وي معتقد است كه با تعبيه بيوحسگر در كارتريج و با استفاده از انرژي رايانه‌يي گوشي همراه و همچنين قابليت‌هاي ارتباط بي‌سيم، بيماران قادر خواهند بود كه اين آزمايشات را خود انجام داده و نتايج را بلافاصله از طريق تلفن همراه به مطب پزشك خود منتقل كنند. از اين طريق بسياري از هزينه‌هاي پزشكي كاهش خواهند يافت.


ادامه مطلب
پنج شنبه 23 دی 1389  - 10:08 PM

 "پارک چان-ووک" کارگردان اهل کره جنوبی که یکی از فیلمهای وی در سال 2003 بسیار جنجال برانگیز شد اعلام کرده تازه ترین فیلمش را با کمک دوربین تلفن هوشمند آی-فن 4 تصویربرداری کرده است.

فیلم Paranmanjang به معنی "زندگی پر فراز و نشیب" فیلمی در ژانر فانتزی - وحشت بوده و مدت آن نیم ساعت است که برای ساخت این فیلم 133 هزار دلار سرمایه صرف شده است.

 

پارک می گوید ابعاد کوچک و وزن کم آی-فن، در کنار این که همه می توانند از این گوشی استفاده کنند، این گوشی تلفن همراه را به ابزاری مناسب تبدیل کرده است.

 

به گفته برادر پارک که در ساخت این فیلم با وی همکاری کرده است، به دلیل امکان استفاده از تعداد زیادی از گوشی های آی-فن، زاویه های تصویربرداری متنوع و متعددی در اختیار آنها بوده و فضای پردازش گرافیکی وسیعی برای تصحیح صحنه ها داشته اند.

 

پارک چان-ووک یکی از مشهورترین و شناخته شده ترین کارگردانان کره جنوبی است و قرار است فیلم آی-فنی او در 27 ژانویه بر روی پرده های سینما به نمایش درآید. او اولین کارگردانی نیست که با استفاده از آی-فن 4 به فیلمسازی پرداخته است.

 

بر اساس گزارشی از وال استریت ژورنال، شرکت KT که پخش محصولات آی-فن را در کره جنوبی به عهده دارد، در اکتبر سال گذشته جشنواره فیلم کوتاهی را راه اندازی کرد که در آن 12 فیلم کوتاه که با استفاده از آی-فن 4 تصویربرداری شده بودند در این جشنواره به نمایش درآمدند.

 

بر اساس گزارش سی ان ان، به نظر می رسد تمایل به تجربه تصویر برداری فایلهای ویدیویی به جای تصویربرداری های خانوادگی، طی ماه های اخیر افزایش پیدا کرده است. گوشی نوکیا N8 نیز از جمله ابزارهای مورد توجه کاربران برای تصویربرداری های تجربی بوده است.

ادامه مطلب
پنج شنبه 23 دی 1389  - 10:07 PM

باکتری

 

این محققان شیوه ای چنان موثر برای ذخیره اطلاعات بر روی DNA این باکتری ها یافته اند که میزان ذخیره اطلاعات بر روی یک گرم از این باکتری ها با میزان اطلاعات ذخیره شده بر روی 450 دیسک سخت دو ترابایتی برابری می کند.

 

این ابزار زیستی ذخیره اطلاعات با اینکه به تازگی در حال متولد شدن است اما پدیده ای جدید به شمار نمی رود و تا کنون بیش از یک دهه بر روی آن مطالعه و تحقیق انجام گرفته است. اما با این حال تا کنون رمزگذاری اطلاعات بر روی DNA این باکتری ها نمایشی و تنها به منظور نشان دادن عملی بودن این روند بوده است.

 

برای مثال چند سال پیش گروهی از دانشمندان ژاپنی معادله نسبیت انیشتین را بر روی DNA این باکتری رمز نویسی کردند  تا نشان دهند این کاری شدنی است، سه سال پس از آن محققان در هنگ کنگ نشان دادند نه تنها می توان متن را بر روی این باکتری ها ذخیره کرد، بلکه تصویر، موسیقی و فایلهای ویدیویی را نیز می توان در DNA باکتری های ای-کولی گنجاند.

 

محققان چینی شیوه ای را برای تعبیه کردن اطلاعات فشرده شده به صورت توده ای ارائه کردند که می توان آنها را در سلولهای مختلف باکتری قرار داده و نقشه این سلولها را برای دسترسی آسان به اطلاعات ثبت کرد.

 

 محققان حتی سیستم امنیتی قدرتمندی را برای این سیستم زیستی ذخیره اطلاعات ابداع کرده اند که با کمک آن اطلاعات به شیوه ای غیر قابل نفوذ بر روی DNA ذخیره می شود.

 

سیستم ذخیره زیستی به صورت تئوری از قابلیت ذخیره کردن حجم بزرگی از اطلاعات در فضایی بسیار محدود برخوردار است و از آنجا که باکتری که به صورت مداوم در حال تکثیر هستند، می توانند اطلاعات را برای چندین قرن در خود حفظ کنند اما کاربرد این ابزار در اینجا به پایان نمی رسد.

 

بر اساس گزارش پاپ ساینس، محققان در جستجوی یافتن راهی هستند تا با کمک آن بتوانند اطلاعات اضافی را بر روی محصولات کشاورزی تراریخته ثبت کنند و از آن به عنوان بارکدهای زیستی استفاده کنند، با استفاده از چنین بارکدهایی می توان منشا بسیاری از محصولات کشاورزی تراریخه را مشخص کرده و میزان مصرف نوعی خاص از این محصولات را پیگیری کرد.

ادامه مطلب
پنج شنبه 23 دی 1389  - 10:05 PM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 30

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5822948
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی