به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

از صبح امروز دسترسي به شماري از سايت‌هاي اشتراك گذاري فايل به دليل انتشار محتواي مجرمانه محدود شده و كاربران در مراجعه با اين صفحات به پيغام " دسترسۍ به تارنماۍ فراخوانده شده امكان پذير نمۍ باشد. " مواجه مي‌شوند.

 از صبح امروز دسترسي به شماري از مطرح ترين سايت‌هاي اشتراك گذاري محدود شده و كاربران در مراجعه با اين صفحات با پيغام " دسترسۍ به تارنماۍ فراخوانده شده امكان پذير نمۍ باشد " مواجه مي‌شوند.
بنابراين گزارشuploading.com، sharingmatrix.com، rapidshare.com، megaupload.com filefactory.com،badongo.com depositfiles.com،zshare.net،hotfile.com از جمله مطرح‌ترين اين سايت‌ها هستند.
براساس اين گزارش، كاربران به صورت رايگان و يا از طريق خريدن اكانت ( حساب كاربري) از امكانات اين سايت‌ها كه به آنها سايت‌هاي اشتراك گذاري فايل اطلاق مي‌شود براي بارگذاري و دريافت اطلاعات در محيط اينترنت استفاده مي كنند.
علت فيلتر شدن اين سايت‌ها انتشار برخي محتواي مجرمانه در آنها اعلام شده كه پس از بررسي موضوع توسط مسئولان ذيربط نسبت به تداوم فعاليت يا توقف آن تصميم‌گيري خواهد شد.فارس
ادامه مطلب
شنبه 29 خرداد 1389  - 6:43 PM
برخلاف افزايش علاقه‌مندي كاربران براي خريد رايانه‌هاي لوحي و نسل جديد دستگاه‌هاي الكترونيكي مجهز به نمايشگرهاي لمسي بزرگتر، شركت سوني‌اريكسون اعلام كرد كه سياست‌هاي جديد خود را بر پايه توليد بيشتر گوشي‌هاي هوشمند دنبال مي‌كند تا موفقيت خود در بازار آتي تلفن‌همراه را تضمين كند.

 "كريستين تير " مدير بازاريابي و فروش جهاني محصولات سوني‌اريكسون گفت: ما به تمام فرصت‌ها و امكانات پيش‌روي خود توجه مي‌كنيم و آن‌ها را مورد بررسي قرار مي‌دهيم، اما با اين وجود براي حركت به جلو استراتژي واضح و شفافي داريم و آن هم موفقيت در حوزه ارتباطات و سرگرمي است و به اعتقاد ما بهترين دستگاه در اين حوزه گوشي هوشمند محسوب مي‌شود.
سوني‌اريكسون اميدوار است كه با عرضه سري جديد گوشي‌هاي هوشمند خود مبتني بر سيستم‌عامل متن‌باز اندرويد گوگل، محبوبيت از دست رفته خود نزد كاربران را به دست آورد.
بهترين گوشي هوشمند اندرويدي كه سوني‌اريكسون هم‌اكنون توليد كرده است Xperia X10 نام دارد. سوني‌اريكسون در اين ميان مي‌كوشد گوشي‌هاي هوشمند جديدي را اواخر سال جاري ميلادي با سيستم‌عامل ويندوزفون 7 مايكروسافت روانه بازار كند.
در حالي كه گوشي‌هاي هوشمند محبوبيت فراواني نزد كاربران دارند، توليد رايانه‌هاي لوحي بازار جديدي را پيش‌روي شركت‌هاي الكترونيكي قرار داده است تا آن‌ها با ورود به اين حوزه بتوانند تعداد بيشتري از كاربران را به سمت خود بكشانند.
با اين وجود شركت سوني‌اريكسون اعلام كرده است كه قصد توليد رايانه‌ لوحي را ندارد و با تمركز بر گوشي‌هاي هوشمند، موفقيت آتي خود را تضمين مي‌كند.
ادامه مطلب
شنبه 29 خرداد 1389  - 6:39 PM
گوگل براي زنده كردن خاطرات كاربران دهه‌هاي 80 و 70 رايانه خدمات جديدي را راه اندازي كرده است.

 سرويس جديد كه GoogleCL نام دارد به كاربران امكان مي دهد فرامين مورد نظر را به صورت متني صادر كنند.
در دهه‌هاي 70 و 80 ميلادي كه رايانه ها هنوز به اندازه امروز پيشرفت نكرده بودند رابط كاربري آنها متني و نه گرافيكي بود و براي صدور هر فرمان بايد دستورات در قالب جملاتي تايپ مطرح شد، حال گوگل اين خاطره شيرين را براي كاربران 30 سال به بالاي رايانه ها زنده كرده است.
با استفاده از اين سيستم صدور فرامين متني مي توان محتواي سايت ها و سرويس هاي مختلف وابسته به گوگل مانند بلاگر و پيكاسا را كنترل كرد. سرويس ياد شده همچنين با خدمات Docs، Calendar، Contacts گوگل هم سازگاري دارد.
به عنوان مثال با استفاده از اين سرويس مي توان با صدور چند فرمان متني آلبوم عكس آنلاين ايجاد كرد، محتواي يك سند را تغيير داد و قرار ملاقات تازه‌اي را به سرويس تقويم افزود.
قرار است در آينده سرويس هاي بيشتري با GoogleCL سازگار شوند.
ادامه مطلب
شنبه 29 خرداد 1389  - 6:38 PM
محققان دانشگاه استنفورد موفق به ساخت نانوالكترود‌هاي منحصربه‌فردي شدند كه براي ورود به سلول‌هاي زيستي مناسب است. اين نانوالكترود از جنس طلاست و مي‌توان آن را به‌ راحتي از غشاي سلول وارد آن كرد؛ به طوري كه بعد از وارد شدن به سلول اطراف نانوالكترود بسته شده، عبور و مرور از كنار آن ممكن نخواهد بود. بنابراين سلول مي‌تواند به فعاليت‌هاي زيستي خود ادامه داده، زنده بماند. با اين كار نانوالكترود مي‌تواند الكترون‌هايي را كه طي فرايند فتوسنتز توليد شده‌اند، از كلروپلاست سلول جمع كرده، به بيرون انتقال دهد.
فتوسنتز فرايندي است كه در گياهان رخ مي‌دهد تا در آن انرژي موجود در نور خورشيد به انرژي شيميايي تبديل ‌شود. اين انرژي به‌صورت پيوند شيميايي در شكر اتفاق مي‌افتد و براي گياه حكم غذا را دارد. در واقع سلول‌هاي گياهي با جذب نور خورشيد مي‌توانند با شكافتن آب، الكترون توليد كنند و اين الكترون پس از عبور از يك‌سري پروتئين‌ها و جذب الكترون‌هاي بيشتر، موجب توليد قند شده و نياز روزانه‌ي گياه را براي غذا تأمين مي‌كند. در اين آزمايش الكترون درون كلروپلاست، دقيقاً پس از توليد شدن جذب الكترود مي‌شود و به بيرون گياه منتقل مي‌شود. از آنجا كه محصولات جانبي اين فريند، آب و اكسيژن است، مي‌توان از آن به‌عنوان روشي كاملاً تميز براي توليد الكتريسيته استفاده كرد. استخراج الكترون از اين راه بسيار بهينه‌تر از سوزاندان سوخت‌هاي فسيلي است؛ به طوري كه بازده آن 20 درصد است. اين رقم براي سوخت‌هاي فسيلي 3 ال 6 درصد است.
يكي از مشكلات پيش رو در اين روش، مقدار كم الكتريسيته توليدي است؛ به‌طوري كه از هر سلول تنها يك پيكوآمپر جريان مي‌توان گرفت. براي پر كردن يك باتري AA بايد يك تريليون سلول را به مدت يك ساعت به كار گرفت. علاوه‌براين، سلول به‌دليل نرسيدن غذا بعد از يك ساعت مي‌ميرد، همچنين هرگونه نشت مواد از غشا كه در اثر فرو كردن الكترود به درون سلول ايجاد مي‌شود، منجر به مرگ سلول مي‌شود؛ بنابراين دانشمندان بايد در اولين گام راه حلي براي اين مشكلات بيابند. يكي از راه‌هاي پبيشنهادي استفاده از گياهاني با كلروپلاست بزرگ است.
ادامه مطلب
شنبه 29 خرداد 1389  - 6:38 PM
اشاره:
چندي پيش دريابان علي شمخاني وزير سابق دفاع كه به مناسبت سالروز آزادي خرمشهر در برنامه تلويزيوني ديروز امروز فردا حضور يافته بود در خصوص بني صدر گفت: " بني‌صدر خائن نبود. اين تفاوت نگاه وي در اداره جنگ بود و انديشه‌ي عمل وي غلط بود اما خيانت نبود.بني‌صدر مي‌خواست با پيروزي در جنگ در ميدان جنگ تهران نيز پيروز شود و به هيچ بهايي حاضر نبود جنگ را ببازد و حتي نمي‌خواست پيروزي در جنگ را با هيچ كس شريك شود. او مطمئن بود كه پيروز جنگ خواهد بود و اميدوار بود با پيروزي در جنوب در تهران هم پيروز شود كه البته اين نيت صادق و سالم نبود و روش‌هاي وي براي جنگ نيز غلط بود كه منجر به آن نتايج شد،اما خيانت هرگز و من هيچ‌وقت اينگونه فكر نكرده و نمي‌كنم. "

بقيه در ادامه
ادامه مطلب
شنبه 29 خرداد 1389  - 6:36 PM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 74

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5825545
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی