به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

در جلد 14 از صحفيه نور حضرت امام خميني (ره) آمده است: « ملت ما به جرم اينكه مي‌خواهد به اسلام خدمت كند و به اسلام برگردد و تحت لواي اسلام زندگي كند، به ما از هر طرف حمله كردند».


هجوم وحشيانه و گسترده رژيم بعث از زمين، هوا و دريا به ام‌القراي جهان اسلام در آخرين روز شهريور 59، حادثه‌اي بزرگ را در روز شمار تاريخ انقلاب اسلامي به ثبت رساند. حادثه‌اي كه سرانجام به خلق حماسه‌اي جاودان و حيرت‌انگيز در تاريخ سرزمين ايران انجاميد.
اين جنگ از ديدگاه عرفاني و معنوي حضرت امام (ره)، براي ملتي كه به تازگي از قيد استبداد رژيم ستمشاهي رهايي يافته بود، يك امتحان الهي قلمداد شد.

* امام خميني (ره) جنگ را عامل آگاهي و خروج از سستي مي‌دانست

حضرت امام خميني (ره) با توجه به منافع معنوي جنگ براي انسجام ملت و رشد انقلاب اسلامي در جهان فرمود: «جنگ هم يك مسئله‌اي بود كه انسان خيال مي‌كرد كه يك هائلي است براي ما و يك مسئله‌اي است بسيار مهم، لكن معلوم شد كه منافعش بيشتر از ضررهايش بود. آن انسجامي كه در اثر جنگ بين همه قشرها پيدا شد و آن معناي روحاني و معنوي كه در خود سربازان عزيز ارتش و ژاندارمري و سپاه پاسداران به نمايش گذاشته شد و آن روح تعاوني كه در همه ملت از زن و مرد در سرتاسر كشور تحقق پيدا كرد، به دنيا فهماند كه اين مسئله‌اي كه در ايران است، با همه مسائل جداست (صحيفه نور، ج16، ص19)».
امام خميني (ره) جنگ را براي ملت مقاوم و مبارز ايران، عامل آگاهي، حركت و خروج از فتوت و سستي مي‌دانست. (صحيفه نور، ج12، ص 157).

* سرنگوني نظام اسلامي؛ اعتراف مطرح شده از سوي محافل بين‌المللي

رژيم بعث عراق كه خود، آغازگر تجاوز به ميهن اسلامي ايران بود در همان روزهاي شروع جنگ براي فريب افكار عمومي جهان و ملت‌هاي مسلمان و عرب منطقه، علت‌هايي را براي اين تهاجم برشمرد.
الزام ايران به شناسايي حاكميت عراق بر اروندرود، بازگرداندن سه جزيره ابوموسي، تنب بزرگ و تنب كوچك به اعراب، قطع دخالت ايران در امور داخلي عراق و پاسخ به تحريكات و تهديدات ايران با استناد به دو حمله تروريستي مشكوك به برخي از مسئولان رژيم بعث عراق و مجبور كردن ايران به پذيرش خودمختاري برخي از استان‌ها و مناطق مرزي جمهوري اسلامي ايران مانند خوزستان از جمله دلايل مطرح شده از سوي عراق براي حمله به ايران بود.
هرچند مجامع و محافل سياسي و بين‌المللي در روزهاي آغاز جنگ به گمان پيروزي نظامي عراق بر ايران، درباره دلايل واقعي عراق سكوت اختيار كردند، اما چند ماه پس از شروع جنگ، هنگامي كه عراق را در نابودي انقلاب اسلامي ايران ناكام ديدند، اعتراف كردند كه رژيم عراق به قصد سرنگوني نظام اسلامي ايران و شكست انقلاب اسلامي و پيشگيري از نفوذ آن به جهان اسلام و خاورميانه به ايران حمله كرده است.

* اينكه مي‌بينيد عراق به ايران حمله مي‌كند، علتش گرفتن‌ چهار وجب خاك نيست

رهنمودهاي امام (ره) به ملت ايران و خواسته‌هاي آنها در راهپيمايي‌هاي ميليوني، اين مطلب را به خوبي آشكار كرد كه انقلاب اسلامي ايران براي تحقق حاكميت ديني به وجود آمده است.
پس از پيروزي انقلاب اسلامي، برپايي نظام جمهوري اسلامي، پيدايش نهادهاي انقلابي و طرح اصول و سياست‌هاي داخلي و خارجي بر اساس احكام اسلام، واكنش و مخالفت استكبار جهاني را برانگيخت.
از سوي ديگر، عواملي مانند رهايي از سلطه بيگانگان، قطع رابطه با رژيم اشغالگر قدس، تاكيد بر مشتركات اسلامي و وحدت فرقه‌هاي اسلامي، بر دشمني آنان افزود؛ زيرا تشكيل يك حكومت مستقل اسلامي بر اساس احكام و دستورات اسلام راستين را به معناي از دست دادن منافع مادي و سياسي خود در منطقه مي‌دانستند.
حضرت امام (ره) در اين باره مي‌فرمايد: «اينكه مي‌بينيد عراق به ايران حمله مي‌كند، علتش گرفتن‌ چهار وجب خاك نيست، بلكه علت اصلي، ترس آنها از حكومت اسلامي و اتحاد اسلامي است» (صحيفه نور، ج 15، ص 15) و بدين ترتيب، استكبار جهاني براي خاموش كردن چراغ پرفروغ نظام اسلامي، تهاجم خود را به وسيله يك سرسپرده به ايران اسلامي آغاز كرد.

* ملت ايران به جرم اينكه مي‌خواهد به اسلام خدمت كند مورد حمله قرار مي‌گيرد

حضرت امام خميني (ره) در اين باره فرمودند: «ملت ما به جرم اينكه مي‌خواهد به اسلام خدمت كند و به اسلام برگردد و تحت لواي اسلام زندگي كند، به ما از هر طرف حمله كردند. حمله نظامي (حادثه طبس)، توطئه كودتاي نوژه و اخيراً هم، حمله نظامي به دست يك نفر سرسپرده به اسم صدام حسين. (صحيفه نور، ج 14، ص 108)»
«امروز مسئله اصلي كشور چنان كه معلوم است، جنگ است، دفاع از اسلام و كشور اسلامي است؛ در حالي كه هر تيري از هر طرف رها شود، به جرم اسلامي بودن آن است »( صحيفه نور، ج 19، ص 9).
«جرم واقعي ما از ديد جهانخواران و متجاوزان، دفاع از اسلام و رسميت دادن به حكومت جمهوري اسلامي به جاي نظام طاغوت ستمشاهي است (همان، ج 16، ص 120)».

* انقلاب اسلامي الگويي مناسب براي خيزش مستضعفان و مسلمانان جهان بود

حركت توفنده انقلاب اسلامي، مرزهاي جغرافيايي سياسي كشورهاي اسلامي و حتي غيراسلامي را درنورديد و بانگ بيدار باش را براي خفتگان در چنگال استعمار به صدا در آورد. استكبار جهاني كه اين خيزش اسلامي و پرتو افكني را بر نمي‌تابيد، براي مهار آن به جنگ متوسل شد.
امام در تحليل و تبيين يكي ديگر از علت‌هاي جنگ مي‌فرمايد: «آنها (استكبار جهاني) احساس مي‌كنند كه ايران است كه مي‌تواند خودش و ديگر كشورها را از قيد اسارت ابر قدرت‌ها و چپاولگري آنها نجات بدهد. (صحيفه نور، ج 18، ص 147)»
انقلاب اسلامي الگويي مناسب و معياري كامل براي خيزش ستمديدگان، مستضعفان و مسلمانان جهان بود. از اين رو، استكبار جهاني براي جلوگيري از تكرار وقوع انقلاب اسلامي در جهان و حفظ عوامل دست‌نشانده خود در منطقه خاورميانه و جهان سوم، جنگ را به ايران تحميل مي‌كند.فارس
ادامه مطلب
سه شنبه 30 شهریور 1389  - 9:53 PM

«Phobos» بزرگ‌ترين قمر مريخ بر اثر برخورد يك جرم آسماني با اين سياره متولد شده است.


دانشمندان اعلام كردند كه «Phobos» بزرگ‌ترين قمر سياره مريخ بر اثر برخورد يك سنگ آسماني با سطح اين سياره به وجود آمده و شكل گرفته است.

شناخت دو قمر «Phobos» و «Deimos» براي دانشمندان هميشه جالب بوده و يافته‌هاي جديد در مورد اين دو قمر به تازگي در كنفرانس رم ارائه شده است.

اين تحقيقات جديد سناريوي جديدي را در علم كيهان‌شناسي ايجاد كرده است و نشان مي‌دهد كه قمر «Phobos» كه در مدار سياره مريخ قرار دارد بر اثر برخورد سنگ آسماني با سطح اين سياره متولد شده است.

نظريه‌هاي مختلفي در مورد شكل‌گيري اين قمر وجود دارد كه يك نظريه معتقد است «Phobos» باقي مانده يك قمر تخريب شده است ولي تحقيقات نشان مي‌دهد كه مواد تشكيل دهنده «Phobos» با مواد سطح مريخ يكسان است.
ادامه مطلب
سه شنبه 30 شهریور 1389  - 9:13 PM

وطن‌پرست؛ مردي كه نام خانوادگي‌اش، مصداق بارزي از شخصيتش بود. در آن روز كه خسرو و گروهي از آزادگان به ايران بازمي‌گشتند، كناري ايستاد و گفت تا همه آزادگان سوار نشوند، سوار نمي‌شوم و تا اين اتفاق هم نيفتاد، واقعاً سوار نشد.


پيش روي خسرو، عكسي بود كه حس عجيبي نسبت به آن داشت. يك عكس پنج نفري در گردان آموزشي مهرآباد كه خسرو دقيقاً نفر وسط بود. همين‌طور كه داشت به عكس نگاه مي‌كرد، رفت به حدود بيست سال پيش.
خرداد ماه بود و آن سال، ماه رمضان با ماه آخر بهار تلاقي كرده بود. يك روز، همين طور كه داشت به عكس پنج نفري‌شان نگاه مي‌كرد، ته دلش آشوبي احساس كرد. نفر اول و دوم عكس اسير شده بودند. با خود انديشيد:
ـ نوبتي‌ام كه باشه، نبوت منه! نكنه اسير بشم؟!
غرق اين فكر‌ها بود كه يكي از دوستانش از پشت سر صدايش كرد:
ـ چيه؟ خيلي تو فكري! نكنه... (خسرو ته دلش خالي شد و خدا خدا كرد كه آن چيزي كه به آن فكر مي‌كرده، بر زبان دوستش نيايد)
ـ با توام!
خسرو تازه فهميد كه دو سه جمله‌ دوستش را اصلاً نشنيده است. پاسخ داد:
ـ جان، چي مي‌گي!؟
ـ يه چيزي بگم ناراحت نمي‌شي؟ والله، شرمنده؛ فكر كنم نوبت توئه ديگه بابا! خوب به عكسا نگاه كن! خداييش نوبتي‌ام كه باشه!
خسرو احساس كرد كه زمين و زمان دارند برايش نشانه‌اي ارائه مي‌دهند. نقل اين عكس نبود؛ اصلاً مدتي بود خودش هم يك حس خاصي داشت. دو سه ماهي بود كه به هر كسي مي‌رسيد، خداحافظي مي‌كرد و حلاليت مي‌طلبيد؛ بدون اينكه دليل خاصي براي اين كار داشته باشد. بيست سال پيش با تمام جزئياتش در ذهن خسروجان گرفته بود. ياد «مهدي ذوقي» افتاد. يادش به خير! پهلواني بود. صداي مهدي در گوشش پيچيد كه از پست فرماندهي زنگ مي‌زد:
ـ الو! خسروجان سلام! بالا خواستن‌ات!
حدس زد كه بايد جلسه‌اي چيزي باشد. آخر تازه مأموريت حمله به پايگاه الرشيد عراق به او ابلاغ شده بود. خلبان‌ها به توصيه امام كه فرموده بود، احساساتي نشوند و موقع عمليات شهرهاي بي‌دفاع را مورد حمله قرار ندهند، غالباً سراغ شهرهاي مسكوني و حتي بغداد نمي‌رفتند و اين به خاطر عمل به توصيه حضرت امام (ره) بود؛ نه ترس از پدافند هوايي! به هر حال وقتي خسرو به اتاق جلسات رفت، به او گفتند كه افراد مدنظرش را براي مأموريت انتخاب كند تا پيش از عمليات، توجيه شوند.
در آن اتاق، مردي به نام حسيني هم بود كه اصرار داشت همزمان با ساعتي كه خلبان‌ها به بغداد مي‌‌رسند، دو سه موشك سطح به سطح شليك شود تا حواس پدافند هوايي عراق پرت شود و با اعلام وضعيت اضطراري در بغداد، از خلبانان ايراني غافل شوند.
خسرو موافق اين ايده نبود؛ چون معتقد بود كه بغداد، شهر كوچكي نيست كه با دو سه موشك بتوان اوضاع غيرعادي‌اي در آن ايجاد كرد. با اين همه، از آنجا كه دستور از طريق سلسله مراتب بالاتر ابلاغ مي‌شد، آن را پذيرفت و راهي خانه شد تا در فاصله دو ساعتي كه تا انجام مأموريت زمان داشت؛ بر روي مأموريتش تمركز كند. در آن دو ساعت ياد نخستين تجربه ناكام مأموريتي‌اش افتاد. ناكام از اين جهت كه با لغو شدن مأموريتش، حسابي توي ذوقش خورده و با خود انديشيده بود كه اگر جنگ تمام شود و به او مأموريتي نرسد چه؟ پيش دوستانش چطور بايد سر بلند كند.
يك ماه پس از شروع جنگ تحميلي بود و خسرو غفاري تازه از پايگاه بندر‌عباس به پايگاه بوشهر منتقل شده بود و به محض ورود، خبر شهادت دو تن از همرزمانش را شنيده بود؛ «ابراهيم سپيدپي» و «حسن زنهاري»؛ چه خاطراتي از آنها به ياد داشت.
آري! هيچگاه روز اول ورودش به بوشهر را فراموش نكرده بود. ابراهيم و حسن آن روز به اتفاق تعدادي ديگر از خلبانان براي مأموريت رفته بودند و هواپيماي اين دو، توسط دشمن مورد هدف قرار گرفته بود. فرداي آن روز هم مأموريتي براي خسرو غفاري و هفت نفر ديگر از خلبانان در نظر گرفته بودند كه لازم بود براي آن توجيه شوند و پيش از انجام مأموريت، آشنايي ابتدايي‌اي با منطقه پيدا كنند. خسرو هم پرواز اكرادي شد. شب عجيبي بود. در پوست خودش نمي‌گنجيد. در مدتي كه در بند‌ر‌عباس بود، مدام ته دلش لرزيده بود كه نكند جنگ تمام شود و مأموريتي به او محول نشود.
بنابراين شوق بيش از حدي داشت؛ شوقي كه فقط در حد همان شوق ماند چون هواپيماي خسرو و هم‌پروازش به علت مشكلي كه در اسلحه‌ هواپيما به وجود آمده بود، از دسته پروازي جا ماند و آن مأموريت براي خسرو هيچگاه انجام نشد.
خسرو به ساعتش نگاه كرد؛ ساعت سه و نيم زمان انجام مأموريتشان بود و زمان زيادي نداشت. خود را به پايگاه رساند و همراه دوستش عقيلي كه خلبان كابين عقب هواپيمايش بود، بلند شدند. پس از عبور از ايلام و رد كردن مرز، از آسمان بعقوبه كه گذشتند، هواپيمايشان مورد هدف قرار گرفت. خسرو صدايي از گيرنده خود مي‌شنيد كه واضح نبود. ناگهان متوجه شد هواپيما خاموش شده و سعي كرد حين گردش به چپ، موتور هواپيما را روشن كند؛ غافل از اينكه موتور آتش گرفته و صداي نامفهوم شنيده شده از گيرنده، از هواپيماي كناري آنها بوده كه سعي داشته وضعيت صدمه ديدن و هدف قرار گرفتن هواپيمايشان را به آنها اطلاع بدهد؛ اما در آن وضعيت هيچ اقدامي جواب نمي‌داد. خسرو چاره را در اين ديد كه با هم‌پروازش، اجكت كنند ولي كمي دير اقدام كردند. بنابراين به علت فرود سريع و پايين بودن ارتفاع، به شدت با زمين برخورد كردند و هواپيما نيز چند متر آن طرف‌تر سقوط كرده بود و داشت مي‌سوخت.
محل فرود آمدن آنها در زمين كشاورزي‌اي بود كه افرادي آنجا مشغول كار بودند و به محض ديدن خلبانان ايراني، به سمت آنها هجوم آوردند تا به آنها آسيب برسانند.
ولي يكي از افراد تنومند آن جمع، مانع ضربه زدن كشاورزان عراقي شد و خسرو و عقيلي را سوار خودروي وانتش كرده، به نيروهاي عراقي تحويل داد و خسرو از آن تاريخ تا پنج سال و نيم ديگر، از وطن و خانواده‌اش جدا شد و دوران تلخ اسارت را پشت سر گذاشت.
پنج سال و نيمي كه نزديك به صد روزش در زندان انفرادي گذشت؛ زنداني كه زمان و مكان در آن گم مي‌شد و تنها ياد خدا و ايمان به آرماني كه بر سر آن جنگيده بود، آن را تحمل‌پذير مي‌كرد. خسرو بعد از كابوس انفرادي، به اردوگاه صلاح‌الدين و تكريت عراق منتقل شده و باقي اسارتش را در آن اردوگاه گذرانده بود و آخرين تصويري كه به خروج هميشگي‌شان از عراق و بازگشتشان به ايران گره خورده بود، تصوير يكي از نظاميان غيور و ايثارگر ارتشي بود.
وطن‌پرست؛ مردي كه نام خانوادگي‌اش، مصداق بارزي از شخصيتش بود. در آن روز كه خسرو و گروهي از آزادگان به ايران بر مي‌گشتند، كناري ايستاد و گفت تا همه آزادگان سوار نشوند، سوار نمي‌شود و تا اين اتفاق هم نيفتاد، واقعاً سوار نشد.
خسرو سربلند كرد. هنوز داشت به عكس نگاه مي‌كرد ولي مدت‌ها بود كه از عكس‌ كنده شده بود. عكس را به آلبوم سپرد و به ياد تمام دوستاني كه از دست داده بود، فاتحه‌اي فرستاد.

*خاطره سرتيپ 2 خلبان «خسرو غفاري» به نقل از كتاب «خاطرات و خطرات»
ادامه مطلب
سه شنبه 30 شهریور 1389  - 9:12 PM

شركت اپل به كاربران آي پد و آيفون امكان مي دهد تا از اواخر سال 2010 به طور بي سيم با استفاده اين دو محصول از اسناد مورد نظرشان پرينت بگيرند.

http://cache.boston.com/bonzai-fba/Third_Party_Photo/2007/12/07/1197065856_1668.jpg
  راه اندازي چنين خدماتي آيفون و آي پد را براي صاحبان مشاغل تجاري جذاب تر مي كند و رقابت آنها با گوشي هاي بلك بري را هم ساده تر و مطمئن تر مي كند.
AirPrint نام نرم افزاري است كه اپل به همين منظور طراحي كرده و همزمان با به روز رساني سيستم عامل اين دو محصول در ماه نوامبر عرضه خواهد كرد. البته برخي برنامه نويسان حرفه اي زودتر از سايرين به اين نرم افزار دسترسي پيدا خواهند كرد.
AirPrint به كاربران اجازه مي دهد تا در محيط اطراف آي پد و آيفون به دنبال چاپگر بگردند و فايل متني، عكس و گرافيك خود را براي چاپ ارسال كنند. اين سيستم بي سيم روند چاپ و انتشار اسناد را سريع تر كرده و به كاركنان سيار شركت ها امكان مي دهد تا راحت تر وظايف اداريشان را انجام دهند.
براي نصب اين نرم افزار نيازي به نصب درايور يا هيچ نرم افزار اضافي نيست. اين محصول فعلاً از چاپگرهاي HP و از هر دو سيستم عامل مك و ويندوز پشتيباني مي كند.
ادامه مطلب
سه شنبه 30 شهریور 1389  - 9:10 PM

همزمان با عرضه آيفون 4 در نقاط مختلف جهان، اين گوشي لمسي پيشرفته در خاورميانه هم عرضه مي شود.


اتصالات اعلام كرده كه از تاريخ 25 سپتامبر اين گوشي را در امارات روانه بازار مي كند. با اين حال هنوز مشخص نيست اين گوشي به چه قيمتي در دسترس علاقه‌مندان قرار خواهد گرفت.
اين گوشي در ماه ژوئن در اروپا و آمريكا عرضه شد و برخي مشكلات در زمينه آنتن دهي اين گوشي موجب نارضايتي كاربران آن شد. برخي از آنان اظهار داشتند زماني كه اين گوشي را بر روي گوش سمت چپ خود مي گذارند نمي توانند به خوبي مكالمه كنند.
اپل براي حل اين مشكل چند راه حل متفاوت را عرضه كرد.
اين گوشي مجهز به قابليت هاي مختلفي همچون FaceTime،‌ مكالمه ويديويي و نمايشگري با دقت و تفكيك رنگ فوق العاده است.
دوربين ديجيتال 5 مگاپيكسلي با فلاش LED،‌ قابليت ضبط ويديو با امكانات متنوع، پردازنده A4‌اپل و باتري با 40 درصد امكان نگهداري شارژ بيشتر از جمله امكانات اين گوشي است.
ادامه مطلب
سه شنبه 30 شهریور 1389  - 9:07 PM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 79

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5898232
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی