به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.


معمولا يکي از اجزاي اصلي نرم‌افزارهاي چندرسانه‌اي طراحي يک لوگوي مناسب جهت نمايش در صفحه اصلي و صفحات داخلي است و اگر بتوانيم اين لوگو را بصورت 3بعدي و متحرک طراحي كنيم، موجب جذابيت بيشتر محيط نرم‌افزارمان خواهيم شد.

وقتي صحبت از طراحي 3بعدي و متحرک‌سازي به‌ميان مي‌آيد، بيشتر نرم‌افزارهاي قدرتمند و پيچيده‌اي مانند

3DMax و Maya و نرم‌افزارهايي از اين دست به ذهن خطور مي‌کند؛ در صورتي که مي‌توانيم با استفاده از نرم‌افزارهاي ساده و کم‌حجمي چون Xara3D در مدت زماني بسيار کوتاه و بدون نياز به آموزش‌هاي پيشرفته، لوگوي 3بعدي دلخواه خود را با چند کليک ساده بصورت ثابت يا متحرک طراحي کنيم.

با نصب نرم افزار 5 مگابايتي زارا

Xara3D محيط ساده آن همانند آنچه در شکل آمده، ظاهر خواهد شد. دقت کنيد که اگر نرم‌افزار ريجيستر نشده باشد، آرم نرم‌افزار در پس‌زمينه همه طرح‌ها نمايش داده مي‌شود. براي کار با اين نرم‌افزار، 9 مرحله در پيش داريم:

1- طراحي خود لوگو

2- تنظيم رنگ قسمت‌هاي مختلف لوگو

3- ايجاد حجم

4- تنظيم حالت نمايش لوگو

5- تنظيم شکل حجم کناره‌هاي لوگو

6- نورپردازي

7- تعريف جنس و بافت

8- تعريف انيميشن

9- ايجاد خروجي

در مرحله طراحي لوگو مي‌توانيم آن‌را بصورت متني يا گرافيکي در نظر بگيريم در صورتي که بخواهيم لوگوي ما بصورت متن باشد، کافي است با کليک روي آيکن متن در جعبه ابزار سمت چپ، محيط برنامه متن دلخواه خود را تايپ کنيم. فقط دقت کنيد که براي تايپ متون فارسي حتما بايد آن‌را ابتدا در محيط يک برنامه فارسي‌نويس (مانند شتاب و مريم) تايپ کنيد و بعد آن‌را به محيط اين نرم‌افزار ببريد تا بصورت صحيح ديده شود.

اگر در نظر داريد لوگوي دلخواه‌تان بصورت گرافيکي باشد، بايد ابتدا آن‌را در يک نرم‌افزار برداري مثل ادوبي ايليستريتور يا کورل‌دراو طراحي کرده و با فرمت wmf يا emf از قسمت import design به برنامه وارد سازيد.

پس از طراحي لوگو يا نوشتن متن مورد نظر، با بردن ماوس روي لوگوي طراحي شده و درگ آن مي‌توانيم حجم دلخواهي را روي آن پياده کنيم.

با درگ ماوس در خارج از محيط لوگو نيز مي‌توانيم نسبت به تغيير زاويه ديد لوگو اقدام کنيم. جهت تنظيم رنگ کافي است روي آيکن دوم جعبه ابزار کليک کنيم و از بخش بازشده در سمت راست محيط برنامه، با انتخاب قسمت مورد نظر از لوگو مثل خود متن، پس‌زمينه متن، لبه‌هاي متن و يا نورهاي موجود نسبت به‌تعويض رنگ آنها اقدام کنيم.

با انتخاب چهارمين ابزار از جعبه ابزار مي‌توانيم يکي از حالت‌هاي نمايش لوگو مانند حالت فقط متن، حالت دکمه مانند و... را انتخاب کرده و اندازه هر کدام را تنظيم كنيم.

پنجمين ابزار از جعبه ابزار ما را در طراحي لبه‌هاي حجم ايجاد شده کمک خواهد کرد و به‌کمک اين قسمت و با استفاده از حالت‌هاي پيش‌فرضي که با انتخاب آن در سمت راست محيط کاري ظاهر مي‌شود، مي‌توانيم نسبت به تنظيم شکل لبه‌هاي حجم ايجاد شده اقدام کنيم.

براي تنظيم نورپردازي لوگو بايد از قسمت بالاي محيط کاري روي آيکن لامپ کليک کنيم تا چهار فلش نشان‌دهنده جهت نورپردازي ظاهر شود.

پس از آن با کليک روي هر فلش و جابه‌جايي آن مي‌توانيم مکان نور مورد نظر را تنظيم و جلوه دلخواه را ايجاد کنيم.

از فلشي که به‌رنگ سياه و سفيد ديده مي‌شود، جهت تنظيم سايه لوگو استفاده خواهد شد و مقدار سايه نيز با کليک روي ابزار ششم از نوار ابزار و تنظيم مقادير پنجره سمت راست قابل تغيير خواهد بود.

با انتخاب ابزار هفتم نوار ابزار و فعال کردن گزينه Texture از سمت راست مي‌توانيم بافت دلخواهي از بافت‌هاي موجود در اين برنامه را جهت اعمال روي لوگوي خودمان انتخاب کنيم و در نهايت با آخرين ابزار جعبه ابزار مي‌تواني انيميشن دلخواهي را متناسب با نحوه نمايش لوگوي خود از بين انيميشن‌هاي موجود برنامه انتخاب و با کليک روي آيکن پخش انيميشن که کنار آيکن فعال‌سازي نورها (لامپ) در بالاي محيط برنامه قرار گرفته، مي توان انيميشن انتخاب شده را پخش کرد.

در پايان با انتخاب گزينه export از قسمت فايل، مي‌توانيم خروجي بصورت ثابت (عکس) و انتخاب export animation خروجي متحرک با فرمت avi، swf يا gifتوليد كنيم.

همچنين با انتخاب گزينه export screen saver مي‌توان لوگو توليدشده را بصورت محافظ صفحه نمايش ذخيره ساخته و در محيط ويندوز از آن استفاده کرد.

اين نرم‌افزار خود داراي نمونه‌هاي آماده فراواني است که از قسمت open در مسير نصب برنامه قابل دسترس است و افزون بر آن از بخش import که خود 3 قسمت animation، style و design را دربردارد نيز مي‌توان به طرح‌هاي متنوع ديگري در زمينه‌هاي نام برده شده دست يافت.

دانلود

ادامه مطلب
جمعه 30 مهر 1389  - 8:58 AM

اينترنت نتيجه انديشه‌هاي بلندپروازانه مردم در دهه60 ميلادي است. زماني که کامپيوترها هنوز به بلوغ فعلي نرسيده بودند و وجود قابليت انتقال اطلاعات براي تحقيقات و توسعه در کامپيوترها يک رويا بود. در سال 1962، در پايان‌نامه ليکلايدر (J.C.R. Licklider) از دانشگاه MIT، براي نخستين بار شبکه جهاني کامپيوترها بررسي شد و در اواخر همان سال به آژانس پروژه‌هاي تحقيقات پيشرفته دفاعي آمريكا (DARPA) منتقل شد تا اين ايده توسعه پيدا کند.

بقيه در ادامه
 

ادامه مطلب
جمعه 30 مهر 1389  - 8:55 AM

داستان اين بازي بسيار ساده است: پادشاه را يک هيولا کشته است و روح خود پادشاه به‌دنبال انتقام گرفتن است! او بهترين سربازان سرزمين را جمع مي‌کند و براي کشتن آن هيولا پيش مي‌روند.

در اين بازي مي‌توان با کامل کردن هر مرحله به سلاح‌ها و جايزه‌هاي مختلف دست‌يافت و با کشتن هر هيولا، مقداري طلا يا پول به‌دست مي‌آوريد که مي‌توانيد در سفر آنها را خرج کرد.

سفر 5‌نفره پادشاه و همراهانش براي نابودي تمام هيولاهاي سرزمين است و 12 غولآخر براي کشتن وجود دارند. همچنين مي‌توان در اين بازي با دوستان نيز همراه شد و ارتشي دوستانه و کوچک عليه دشمنان تشکيل داد.

صفحه بازي

ادامه مطلب
جمعه 30 مهر 1389  - 8:53 AM

ارتباطات با مشتري به‌شيوه قرن بيستمي، امروزه در حال گذر به فازي نوين است. در گذشته، اگر مشتري با يک سرويس يا محصول مشکلي داشت، تلفن را برمي‌داشت و شماره سرويس‌دهنده يا فروشنده را مي‌گرفت. در بيشتر مواقع، بايد با مشاور فني صحبت مي‌کرد که اطلاعات جزيي سرويس يا محصول وي را مي‌پرسيد تا مشکل وي را حل کند. مشکلات پيچيده‌تري که نمي‌توان به‌صورت تلفني حل کرد، نيازمند چند تماس ديگر از سوي مشتري بود که بدين ترتيب، مشتري بايد دوباره اطلاعات را از نو و در هر زمان تماس تکرار کند. هر چه بخت مشتري بهتر باشد و با شخصي حرفه‌اي‌تر صحبت کند، تعداد تماس‌هاي وي کمتر مي‌شود.

بقيه در ادامه
 

ادامه مطلب
جمعه 30 مهر 1389  - 8:49 AM

موزيلا نسخه چهارم بتاي فايرفاکس را براي گوشي‌هاي مبتني بر Android و Maemo ارائه کرد.

شركت موزيلا اعلام کرده است كه نسخه 4 بتاي فايرفاکس براي گوشي‌هاي مبتني بر اندرويد و مائمو همانند نسخه دسکتاپ آن است و از همان قابليت‌ها و کاربردها برخوردار خواهد بود.

اين مرورگر از واکنش سريع برخوردار است و انتظار مي‌رود هم در بخش اجرايي و گرافيکي شامل اسکرول، زوم و انيميشن‌ها پيشرفتي چشمگير نسبت به ديگر نسخه‌هاي اين مرورگر داشته باشد.

بر پايه گزارش موزيلا، اين نسخه، از نرم افزار فلش پشتيباني نمي‌کند اما با نسخه

Froyo 2.2 اندروييد سازگار است. از ويژگي‌هاي اين نسخه مي‌توان به Firefox Sync اشاره کرد که تاريخ، بوک‌مارک‌ها، نوارها، گذرواژه و اطلاعات را با رايانه کاربران هماهنگ مي‌کند.

کاربران همچنين مي‌توانند از مرورگرهاي HTML

5، CSS و JavaScript در اين نسخه استفاده کنند.

ادامه مطلب
جمعه 30 مهر 1389  - 8:46 AM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 46

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5822831
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی