به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

شركت اينتل از ساخت دستگاه قابل‌حمل جديدي با نام Intel Reader خبر داده كه مي‌تواند متن‌هاي نوشتاري چاپ شده را به فايل‌هاي صوتي تبديل كند تا امكان خواندن همه متون براي نابينايان فراهم شود.

http://www.donjohnston.com/products/intel_reader/vl_intel_reader.jpg
به نقل از سي‌نت، اين دستگاه كه به پردازنده Atom اينتل مجهز شده است، شامل دوربين ديجيتالي باكيفيتي مي‌شود كه مي‌تواند از كليه متون چاپ شده عكس‌برداري كند تا پس از انجام فرآيند مربوطه، اين عكس‌ها به فرمت ديجيتالي مناسب براي خوانده شدن و تبديل شدن به فايل صوتي تغيير حالت دهند.
دستگاه Reader اينتل مي‌تواند به صورت مجزا براي اين فرآيند مورد استفاده قرار گيرد و كليه مشكلات نابينايان در اين زمينه را برطرف كند. اما اينتل به همراه آن دستگاه ديگري را با نام Portable Capture Station عرضه كرده است كه قابليت‌هاي گسترده‌تري دارد. اين دستگاه كه مي‌تواند Reader را نيز در خود جا دهد، قادر است حجم وسيع‌تري از متن‌هاي چاپ شده نظير كتاب‌ها را دريافت كرده و به فايل صوتي تبديل كند.
"لوئيس برنز " مدير گروه خدمات بهداشتي ديجيتالي اينتل در اين خصوص توضيح داد: «با افتخار دستگاه جديد Reader را به عنوان ابزاري براي حل مشكل نابينايان معرفي مي‌كنيم و معتقديم كه همه افراد و كساني كه در خواندن متن‌هاي نوشتاري مشكل دارند، به‌راحتي مي‌توانند از اين محصول به‌صورت روزانه استفاده كنند».
اين طور كه گفته مي‌شود، دستگاه Intel Reader با قيمت 1499 دلار وارد بازار شده است و دستگاه مكمل Capture Station نيز 399 دلار قيمت دارد.
ادامه مطلب
دوشنبه 26 مهر 1389  - 9:16 PM

طبق ماده 1005 قانون مدني، اقامتگاه زن شوهردار همان اقامتگاه شوهر است ولي زني كه شوهر او اقامتگاه معلومي ندارد همچنين زني كه با رضايت شوهر خود يا با اجازه محكمه، مسكن عليحده اختيار كرده است، مي‌تواند اقامتگاه شخصي عليحده نيز داشته باشد.


يكي از موضوعاتي كه در حقوق داخلي و حقوق بين‌الملل اهميت بسزايي دارد موضوع اقامتگاه است.

قطعاً پرداختن به مبحث اقامتگاه و توضيح و تفسير آن مي‌تواند ما را به اهميت و تبيين هر چه بهتر جايگاه آن در اسناد رسمي نيز واقف كند؛ ضمن اينكه تأثير اقامتگاه در مواردي از قبيل محل اقامه دعوي عليه خوانده، صلاحيت محاكم حقوقي و محل ابلاغ اخطارها و احكام قضايي نيز غير قابل انكار است.

اقامتگاه‌، اصطلاح‌ حقوقى‌ به‌ معناى‌ محل‌ سكناي‌ شخص‌ و مركز مهم‌ امور اوست و همچون‌ «اسم‌» از مشخصات‌ هر شخص‌ حقيقى‌ يا حقوقى‌ است‌ همچنين اقامتگاه‌ در حقوق‌ داخلى‌ و حقوق‌ بين‌الملل‌ خصوصى‌ داراي‌ اهميت‌ و آثار گوناگونى‌ است‌.

اقامتگاه‌ در لغت‌ به‌ معناى‌ محل‌ سكنا به‌ كار رفته‌ و در اصطلاح‌ حقوقى‌ و طبق ماده 1002 قانون مدني، «اقامتگاه‌ هر شخص، عبارت‌ از محلى‌ است‌ كه‌ شخص‌ در آنجا سكونت‌ داشته‌ و مركز مهم‌ امور او نيز در آنجا باشد؛ اگر محل سكونت شخصي غير از مركز مهم امور او باشد مركز امور او، اقامتگاه محسوب است».

بر اساس ماده 1003 قانون مدني، هيچ‌كس نمي‌تواند بيش از يك اقامتگاه داشته باشد.

همچنين طبق ماده 1004 قانون مدني، تغيير اقامتگاه به وسيله سكونت حقيقي در محل ديگر به ‌عمل مي‌آيد مشروط بر اينكه مركز مهم امور او نيز به ‌همان محل انتقال يافته باشد.

در ماده 1005 قانون مدني آمده است كه اقامتگاه زن شوهردار همان اقامتگاه شوهر است معذلك زني كه شوهر او اقامتگاه معلومي ندارد و همچنين زني كه با رضايت شوهر خود يا با اجازه محكمه، مسكن عليحده اختيار كرده است، مي‌تواند اقامتگاه شخصي عليحده نيز داشته باشد.

به گزارش «توانا»، طبق ماده 1006 قانون مدني، اقامتگاه صغير و محجور همان اقامتگاه ولي يا قيم آنهاست.
ادامه مطلب
دوشنبه 26 مهر 1389  - 9:14 PM

هركس شبيه هر نوع مسكوك طلا يا نقره داخلي يا خارجي از قبيل سكه بهار آزادي و نظاير آن را از پول‌ها و ارزهاي ديگر كه مورد معامله واقع مي‌شود، بسازد يا عالماً داخل كشور كند يا مورد خريد و فروش قرار دهد يا ترويج سكه قلب كند، به حبس از يك تا ده سال محكوم مي‌شود.


يكي از مصاديق جرايم عليه نظام اقتصادي كشور، دخل و تصرف متقلبانه در سكه‌هاي رايج داخلي يا خارجي است. به طور كلي در سايه تأمين آسايش عمومي در يك جامعه، افراد آن در روابط متقابل، از اعتماد و اطمينان بيشتري برخوردار شده و روابط با ديگران را فراهم مي‌سازند. در نتيجه، آسايش عمومي ايجاب مي‌كند كه معاملات و خريد و فروش مسكوكات اعم از طلا و نقره و يا مسكوكات رايج ديگر، از هرگونه تقلب و دستكاري و مخدوش شدن مصون بمانند.

سكه به پول‌هايي اطلاق مي‌شود كه با عيار مخصوص و وزن معلوم از فلزات قيمتي مانند طلا و نقره و يا فلزهاي عادي نظير مس يا برنج يا نيكل و يا مخلوطي از آنها به صورت آلياژ ساخته مي‌شود. در كشور ايران حق امتياز ضرب سكه به موجب قانون مسكوكات طلا مصوب سال 1337 فقط در انحصار دولت است كه توسط بانك مركزي جمهوري اسلامي ايران صورت مي‌گيرد.

واژه «قلب» و «تقلب» نيز همواره در برابر سكه واقعي و اصيل رايج داخلي و خارجي به كار رفته و شامل هر نوع شبيه سازي و يا مخدوش كردن آن است.

مجازات تهيه و ترويج سكه تقلبي در قوانين جزايي ايران:

براساس قانون مجازات اسلامي هر كس شبيه هر نوع مسكوك طلا يا نقره داخلي يا خارجي از قبيل سكه بهار آزادي، سكه‌هاي حكومت هاي قبلي ايران، ليره و نظاير آن را از پول‌ها و ارزهاي ديگر كه مورد معامله واقع مي‌شود، بسازد يا عالماً داخل كشور كند يا مورد خريد و فروش قرار دهد يا ترويج سكه قلب كند، به حبس از يك تا ده سال محكوم مي‌شود.

همچنين هر كس به قصد تقلب به هر نحو از قبيل تراشيدن، بريدن و نظاير آن از مقدار مسكوكات طلا يا نقره ايراني يا خارجي بكاهد يا عالماً و عامداً در ترويج اين قبيل مسكوكات شركت كند يا آن را داخل كشور كند به حبس از يك تا سه سال محكوم مي‌شود و چنانچه شبيه مسكوكات رايج داخلي يا خارجي غير از طلا و نقره را بسازد يا عالماً آنها را داخل كشور كند يا در ترويج آنها شركت كند يا مورد خريد و فروش قرار دهد به حبس از يك تا سه سال محكوم خواهد شد.

علاوه بر مجازات‌هاي مقرر در فوق، تمام اموال تحصيل شده از طريق موارد مذكور نيز به عنوان تعزير به نفع دولت ضبط مي‌شود البته هرگاه اشخاصي كه مرتكب جرايم مذكور شده‌اند، قبل از كشف قضيه، مأموران تعقيب را از ارتكاب جرم مطلع كنند يا در ضمن تعقيب به واسطه اقرار خود موجبات تسهيل تعقيب سايرين را فراهم آورند يا مأموران دولت را به نحو مؤثري در كشف جرم كمك و راهنمايي كنند، بنا به پيشنهاد دادستان مربوط و موافقت دادگاه و يا با تشخيص دادگاه در مجازات آنان تخفيف مناسب داده مي‌شود و حسب مورد از مجازات حبس معاف مي‌شوند، مگر آن كه احراز شود قبل از دستگيري توبه كرده‌اند كه در اين صورت از تمام مجازات‌هاي مذكور معاف خواهند شد.

مرتكب جرم

قانونگذار براي اشاره به عامل جرم از كلمه "هر كس " استفاده كرده است. بنابراين همه افراد اعم از كارمند و غيركارمند، نظامي يا غيرنظامي، ايراني يا خارجي، زن يا مرد، مسئول و غير مسئول صرف نظر از شغل يا سمت يا مرتبه اداري مي‌توانند مشمول اين حكم قانوني قرار گيرند.

فعل مرتكب جرم

با توجه به مواد مربوط به تهيه و ترويج سكه تقلبي، فعل مرتكب همواره يك عمل مثبت مادي خارجي است كه حسب مورد مي‌تواند شامل ساخت و شبيه سازي سكه، مخدوش كردن سكه، داخل كشور كردن و ترويج آن باشد. بنابراين جرم قلب سكه با ترك فعل مصداق پيدا نمي‌كند.

ضمناً جرم مذكور مبتني بر اضرار فرد نيست و ديدگاه قانونگذار نسبت به اين قبيل جرايم بر اين است كه جامعه بيشترين ضرر را از ارتكاب آنها خواهد برد و خطر اوليه و ابتدايي آن متوجه كل نظام اجتماعي و اقتصادي كشور است.

موضوع جرم

موضوع جرم تهيه و ترويج سكه تقلبي شامل موارد زير است:

- ساختن سكه تقلبي: عمل سكه سازي قلب هنگامي تحقق پيدا مي‌كند كه مرتكب، شخصاً مقدار كمي فلزات طلا يا نقره و يا غير آن را با فلزات ديگر مخلوط كرده و پس از ذوب و قالب گيري، شبيه سكه‌هاي رايج را بسازد. البته براي تحقق اين جرم، وزن و عيار سكه واقعي ملاك نيست و اگر وزن و عيار سكه تقلبي با وزن و عيار سكه واقعي مساوي و يا حتي بيشتر از آن هم باشد، باز در صورت احراز ساير شرايط، جرم محقق خواهد شد.

به هر حال، چون اقداماتي كه در راستاي ساختن و شبيه سازي سكه صورت مي‌گيرد غالبا به صورت مخفيانه و پنهاني است، بنابراين كشف وسايل ذوب، قالب گيري، شبيه سازي و منگنه در نزد مرتكب مبيّن عمل سكه‌سازي قلب است.

- مخدوش كردن سكه: عمل مادي مخدوش كردن مسكوك طلا يا نقره ممكن است به وسيله تراشيدن، سوهان كردن و يا بريدن سكه صورت گيرد. همچنين ممكن است اين عمل با استفاده از وسايل الكتريكي يا شيميايي واقع شده و بدين ترتيب مقداري از فلز قيمتي را كاهش داد.
البته عمل مخدوش كرن فقط در مورد سكه هاي طلا و نقره جرم محسوب مي شود و اگر كسي اقدام به مخدوش كردن سكه هاي غير از طلا و يا نقره كند، مورد از شمول حكم قانون خارج است، زيرا به علت كم اهميت بودن ارزش فلزات مسكوك غير از طلا يا نقره، كمتر كسي حاضر مي شود كه رنج تحمل اين عمل را به خود بدهد و از اين راه منفعتي كسب كند.

- ترويج سكه تقلبي: ترويج در لغت به معناي رواج دادن، رونق دادن و روا كردن چيزي است و از نظر حقوقي عمل هر شخصي است كه با علم به اين كه سكه متصرفي او تقلبي يا مخدوش است، آن را بلاعوض و يا در مقام پرداخت دين به جريان انداخته و به ديگري بدهد.
بنابراين در جهت تحقق جرم ترويج سكه قلب يا مخدوش، اهميتي ندارد كه رواج دادن آن در ازاي گرفتن وجه بوده يا اينكه به صورت مجاني و رايگان در اختيار ديگري قرار گيرد. همچنين اهميتي ندارد كه در اثر ترويج سكه تقلبي به شخص يا اشخاص زيان و ضرري واقع شده يا نشده باشد و شرط تحقق جرم مبتني بر اضرار غير نيست.

البته عمل ترويج بايد به گونه‌اي باشد كه بر حسب عرف، رواج دادن و و رونق دادن بر آن اطلاق شود. بنابراين اگر صراف و يا جواهر فروشي جهت تزئين ويترين مغازه‌اش از سكه‌هاي تقلبي استفاده كند يا سكه‌هاي مخدوش را در معرف ديد مشتريان قرار دهد، هر چند كه علم به تقلبي بودن يا مخدوش بودن آنها باشد، اما نمي‌توان عمل او را عرفاً ترويج سكه دانست. به هر حال، تشخيص اينكه عمل مرتكب ترويج سكه تقلبي هست يا خير؟ بر عهده دادگاه رسيدگي كننده به جرم است.
ادامه مطلب
دوشنبه 26 مهر 1389  - 9:12 PM

"مركز ابركامپيوتر سانتياگو "(SDSC) واقع در دانشگاه كاليفرنيا در نظر دارد نخستين سايت ابركامپيوتري دنيا مبتني بر حافظه فلش را تاسيس كند تا بزرگترين جايگزيني اين حافظه‌هاي مجازي با هاردديسك‌ها در اين زمينه صورت گيرد.


به نقل از سي‌نت، اين مركز دانشگاهي از "موسسه ملي علوم آمريكا "(NSF) بودجه 20 ميليون دلاري دريافت كرده است تا اين ابركامپيوتر را با نام Gordon توليد كند.
اين ابركامپيوتر كه با همكاري شركت توسعه سيستم‌هاي رايانه‌اي پيشرفته Appro توليد مي‌شود، 32 گره فوق پيشرفته رايانه‌اي(Supernode) را در خود جا داده است كه هر كدام از آن‌ها 32 گره محاسباتي را شامل مي‌شوند كه براي هر گره 240 گيگافلاپ توان رايانه‌اي و 64 گيگابايت حافظه DRAM در نظر گرفته شده است.
هر يك گره فوق پيشرفته رايانه‌اي همچنين شامل دو گره I/O مي‌شود كه هر كدام از گره‌هاي I/O نيز 4 ترابايت حافظه فلش را درخود جا داده‌ است. زماني كه اين حافظه‌ها با يكديگر به اشتراك گذاشته مي‌شوند، هر گره فوق پيشرفته رايانه‌اي، توان محاسباتي 7/7 ترافلاپ را به همراه 10 ترابايت حافظه شامل مي‌شود كه اين 10 ترابايت حافظه متشكل از 8 ترابايت حافظه فلش و 2 ترابايت حافظه DRAM است.
زماني كه ابركامپيوتر Gordon به صورت كامل راه‌اندازي شود، در مجموع با توان محاسباتي 245 ترافلاپ فعاليت مي‌كند و شامل 64 ترابايت حافظه DRAM، 256 ترابايت حافظه فلش و 4 پتابايت حافظه ذخيره‌ساز اطلاعات مي‌شود.
ادامه مطلب
دوشنبه 26 مهر 1389  - 9:10 PM

آيت الله بهجت مي فرمودند : " اگر مردم مي دانستند كه استقبال اين سيد چقدر ثواب دارد هيچ كس در خانه نمي نشست ".


نويسنده وبلاگ "بلوغ سياسي " در تازه‌ترين پست خود نوشت:
حجت الاسلام فقيهي اصفهاني از اساتيد حوزه علميه قم نقل مي كند : يكي از رفقا ما به نام آقاي رجالي ، كه خيلي رفت و آمد داشت از قديم با حضرت آيت الله بهجت و درس ايشان را خيلي شركت مي كرد و خيلي آدم با صفا و سالم و خوبي است، ايشان چند مورد از ايشان را براي ما نقل مي كرد .يكي اينكه مي گفت ،به اين راحتي هر كسي را راه نمي دادند براي ملاقات ، آن هم براي ملاقات هاي طولاني و اين حرف ها .ولي آيت الله خامنه اي مرتب خدمت آيت الله بهجت مي رسيدند و اين ها يك رابطه صميمي داشتند . زياد و به طور مخفيانه آقا مي آمدند قم و مي رفتند خدمت آيت الله بهجت .

يكي از زمان هايي كه ايشان مي گفت زمان ملاقات اين دو بزرگوار بوده است ، سحر بود دو ساعت مانده به اذان صبح . ايشان مي گفت كه آيت الله خامنه اي گاهي سحر مي آمدند . در آن موقعيت حساس مي آمدند خدمت آيت الله بهجت و مي رفتند . خوب اين نشانه علاقه شديد آيت الله بهجت به مقام معظم رهبري است كه در اين موقع شب و سحر آقا را مي خواستند و با هم بودند و صحبت مي كردند .

بعد باز ايشان مي گفتند چند سال پيش كه آيت الله خامنه اي يك هفته اي تشريف آوردند قم ، جمعيت زيادي براي استقبال آمده بودند در خيابان ها .

آيت الله بهجت هم آمدند جزء جمعيت استقبال كنندگان . حالا يك مرجعي در سن حدود نود سال ! ايشان هم آمدند در جمع استقبال كنندگان آيت الله خامنه اي . ايشان مي گفت كه يك شخصي به ايشان گفت كه حاج آقا شما با اين سن و سال آمديد وسط اين جمعيت استقبال كنندگان ؟

آيت الله بهجت فرمودند : " اگر مردم مي دانستند كه استقبال اين سيد چقدر ثواب دارد هيچ كس در خانه نمي نشست ".
اين تعبير خيلي زيباست كه اگر مردم مي دانستند استقبال اين سيد چقدر ثواب دارد هيچ كس تو خانه نمي نشست .

حاج آقا صديقي هم كه خوب تو مراسم آيت الله بهجت نقل كردند كه چقدر آقا براي سلامتي آيت الله خامنه اي نذر مي كردند و گوسفند نذر مي كردند و كارهايي انجام مي دادند . خوب اين باز نشانه شدت علاقه بود به آقا بعد چيزي كه نقل كردند اين كه شش ماه قبل از فوت آيت الله بهجت ايشان فرموده بودند كه : " آقا را بگوييد بيايند اينجا با ايشان كار دارم " .
ادامه مطلب
دوشنبه 26 مهر 1389  - 9:06 PM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 46

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5826911
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی