به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

سلامت مردان - mahu.ir

بیماری در سکوت شکل می گیرد و به تدریج و شاید هم ناگهان خود را به رخ می کشد. اما هر غیاب سلامتی در همان نطفه گرفتن با زمزمه هایی بر آنست تا ما را از خود مطلع کند ولی در غوغای زندگی سعی بر آن داریم این زمزمه را نشنویم و یا نادیده بگیریم. تنها باید به یاد بیاوریم جسم ما با عادت هایش شناخته می شود و اگر روی این عادت ها تمرکز کنیم اولین نشانه بیماری، خود را خیلی زود به رخ خواهد کشید.

در طول تحصیل همه ما از گرفتن نمره بیست لذت می بریم.اما برای گرفتن آن تلاش بزرگی را باید شکل می دادیم ولی برای گرفتن نمره بیست در سلامت تنها کمی دقت لازم زندگی است.

اگر به ۲۰ توصیه ذیل که حاصل سالها تجربه است توجه کنیم و هر توصیه را یک نمره بگیریم خیلی ساده با کیفیت زندگی خواهیم کرد. ما مردان اگر به خود، خانواده و آشنایانمان می اندیشیم باید این نکات را بخوانیم و مهمتر از آن اجرا کنیم.

بقيه در ادامه

 

ادامه مطلب
چهارشنبه 21 اردیبهشت 1390  - 7:21 AM

هدف اصلي از ادغام وزارت‌خانه‌ها تجميع قدرت نظارتي و كاهش موازي كاري‌ها و دست‌يابي به راندمان بالاي كارآمدي است اما اتفاقات اخير به نحوي فضاي سياسي كشور را وارد فاز تازه‌اي مي‌كند كه مهم‌ترين شاخصه‌ي آن افزايش التهابات سياسي بي‌مورد و متمركز نبودن دولت و مجلس بر چالش‌هاي اساسي كشور است.


در علم مديريت، تأليف منابع مديريتي و يك‌پارچه كردن قوه‌ي تصميم‌گيري يكي از راهكارهاي اساسي براي تنقيح روابط سازماني و مسدود كردن روزنه‌هاي فرار نظارتي است. ايجاد قوه‌ي عاقله‌ي مديريتي متمركز ضمن افزايش كارآيي و اثربخشي، بخش عمده‌اي از موازي كاري‌ها و تداخل‌هاي سيستمي را نيز برطرف مي‌سازد.

بر همين اساس در برنامه‌ي پنجم توسعه، مقرر گرديده است تا در بخش كلان مديريتي كشور تجميع صورت پذيرد. در ماده‌ي 53 قانون برنامه‌ي پنجم توسعه آمده است: «دولت مكلف است يك يا چند وزارت‌خانه را به نحوي در وزارت‌خانه‌هاي ديگر ادغام كند كه تا پايان سال دوم برنامه، تعداد وزارت‌خانه‌ها از 21وزارت‌خانه به 17وزارت‌خانه كاهش يابد. بر اساس اين قانون، وظايف و اختيارات وزارت‌خانه‌هاي جديد با پيشنهاد دولت به تصويب مجلس شوراي اسلامي مي‌رسد.»

در همين راستا نيز هيأت وزيران طي مصوبه‌اي ادغام وزارت‌خانه‌هاي مسكن و راه و وزارت‌خانه‌هاي بازرگاني و صنايع را در هم اعلام كرد كه طبق قانون تا پايان برنامه‌ي پنجم توسعه، دولت براي كاهش 21 وزارت خانه‌ي فعلي به 17 عدد، فرصت دارد اما آن‌چه كه اكنون در طرح ادغام وزارت‌خانه‌ها قابل تأمل است وقفه‌ي دولت در معرفي كردن وزير راه و ترابري به مجلس شوراي اسلامي است كه بار ديگر قوه‌ي اجرايي را در مظان اتهام به بي‌توجهي به جايگاه قوه‌ي تقنيني كشور، قرار داده است.

پس از استيضاح و بركناري «حميد بهبهاني» در مجلس شوراي اسلامي، طبق قانون دولت ظرف سه ماه موظف بود تا وزير جديد خود را به مجلس معرفي كند اما تاكنون و پس از گذشت مدت قانوني اداره‌ي وزارت راه و ترابري توسط سمت سرپرستي، اين شائبه پيش آمده است كه دولت سعي دارد با مطرح ساختن طرح ادغام وزارت‌خانه‌هاي مسكن و راه به نحوي از ارايه‌ي وزير به مجلس طفره رفته و تا مدت ارايه‌ي لايحه‌ي ادغام وزارت‌خانه‌ها، وزارت راه و ترابري به سرپرستي «علي نيكزاد» وزير مسكن و شهرسازي، اداره شود.

پر واضح است كه اقدام دولت در معرفي نكردن وزير راه و و ترابري به مجلس در حقيقت نوعي بي‌توجهي به قانون است كه منتقدان مي‌توانند با استناد به آن دولت را متهم به اقتدار گرايي و عبور از مرزهاي قانوني كنند كه البته نمونه‌هاي چنين كنش و واكنشي در فضاي سياسي كشور نيز طي چند ساله‌ي گذشته بارها تكرار شده است. در حقيقت عملكرد كنوني دولت به نحوي است كه مجلس شوراي اسلامي و ساير نهادهاي حكومتي را با چالش مواجه مي‌سازد و مجلس را كه وظيفه‌ي نظارت بر عملكرد قوه‌ي اجرايي را دارد مجبور به موضع‌گيري‌هاي جدي مي‌كند. امري كه ضمن افزايش التهاب‌هاي سياسي در كشور بخشي از توان مديريتي را نيز مختل و حاشيه‌هاي سياسي را پر رنگ تر از متن وقايع اصلي كشور مي‌سازد البته بسياري سرنخ اين رفتارها را در تصميم سازي‌هاي گروه به اصطلاح وابسته به رييس جمهور در پيش پاي دولت مي‌دانند. چنان‌چه «اسفنديار رحيم‌مشايي» رييس دفتر رييس جمهور پس از استيضاح وزير راه به ايسنا گفت: «]هم اكنون[ ادغام وزارت راه و ترابري با وزارت مسكن مطرح است كه رييس‌جمهور قرار بود اين ادغام را پس از عيد نوروز انجام دهد، اما پس از استيضاح انجام شده توسط مجلس، رييس‌جمهور وزير ديگري اعلام نكرده و مقدمات انجام اين ادغام را در نظر گرفته است.» وي در پاسخ به سؤال ديگري مبني بر اين‌كه برخي عنوان كرده‌اند پيش از اين اقدام نيز بايد فردي به مجلس به عنوان وزير راه و ترابري معرفي شود، افزود: «چنين چيزي وجود ندارد.»

متأسفانه عملكرد جريان همراه رييس جمهور طي ماه‌هاي گذشته به گونه‌اي بوده كه اقدام‌هاي دولت را مشوب به ايجاد اختلال در فرآيند توزيع قدرت و ايجاد چالش در برابر نهادهاي بالادستي و فرو دستي قوه‌ي مجريه كرده است. هرچند جريان وابسته به رييس جمهور تاكنون اين اتهام‌ها را قبول نكرده و مدام سعي دارد اين‌گونه انتقادها را به نحوي عقده گشايي از عملكرد مثبت دولت! جلوه دهد اما ضمن در نظر گرفتن عملكردهاي مثبت دولت در خط تلاش و كوشش كه مورد حمايت مقام معظم رهبري و جامعه نيز است نمي‌توان حركات غيرقابل قبول دولت فراي مرزهاي قانوني كشور را ناديده گرفت.

طيف به اصطلاح وابسته به رييس جمهور هم اكنون از سوي بسياري از جريان‌هاي سياسي كشور به فساد مالي، اشرافي‌گري و انحراف متهم است و ايجاد منافذ غيرقانوني مانند ادامه‌ي نابه‌ساماني در مديريت وزارت راه و ترابري و بي‌توجه‌اي به خواست نمايندگان مجلس شوراي اسلامي كه در رأس امور قرار دارد به نحوي بار انتقادها را عليه دولت افزايش مي‌دهد كه به هيچ نحو به نفع كشور و منافع عمومي نيست.

هدف اصلي از ادغام وزارت‌خانه‌ها همان‌گونه كه پيش‌تر نيز اشاره شد تجميع قدرت نظارتي و كاهش موازي كاري‌ها و دست‌يابي به راندمان بالاي كارآمدي است اما اتفاقات اخير به نحوي فضاي سياسي كشور را وارد فاز تازه‌اي مي‌كند كه مهم‌ترين شاخصه‌ي آن افزايش التهابات سياسي بي‌مورد و متمركز نبودن دولت و مجلس بر چالش‌هاي اساسي كشور است البته دولتي‌ها در دفاع از معرفي نكردن وزير به مجلس شوراي اسلامي معتقدند به دليل آن‌كه دولت پيش از اتمام مهلت قانوني اقدام به ادغام وزارت‌خانه‌هاي مسكن و راه نموده در اين راستا وزير مسكن به طور قانوني وظايف وزارت راه را نيز برعهده گرفته است و وزير مسكن به علت اين‌كه يك‌بار از مجلس شوراي اسلامي رأي اعتماد گرفته است ديگر نياز به رأي اعتماد مجدد ندارد. در حالي كه بار حقوقي رأي اعتماد مجلس به وزير مسكن در چارچوب قواعد پيشين بوده است و با ارايه‌ي لايحه‌ي جديد و تصويب آن وزير بايد براي تصدي يك پست حقوقي جديد كه بي شك مسؤوليت آن از تصدي بر وزارت‌خانه‌ي پيشين بيش‌تر است رأي اعتماد مجددي را كسب كند.


نويسنده:محمد اسكندري
ادامه مطلب
سه شنبه 20 اردیبهشت 1390  - 11:47 PM

من گاهي كه درباره آن استاد بزرگوار صحبتي مي كنم، از خودم مي پرسم اگر مطهري زنده بود،‌ امروز براي چه مي گفت؟ امروز ما را از چه خطري بر حذر مي داشت؟ امروز زمينه را براي چه اشتباهي موجود مي ديد؟



بسم الله الرحمن الرحيم
سلام عرض مي كنم به حضور جمع ارجمند حاضر خواهران و برادران كه به ياد استاد شهيد متفكر بزرگ اسلام و ايران، شهيد مطهري در سالروز شهادت او گرد آمده ايد.

بقيه در ادامه

 

ادامه مطلب
سه شنبه 20 اردیبهشت 1390  - 11:46 PM

امام صادق عليه السلام - خطاب به ابن سنان - : بزودى در شبهه‏اى خواهيد افتاد و بدون نشانه‏اى نمايان وامامى رهنما خواهيد ماند . از اين شبهه رهايى نيابد مگر آن كس كه‏دعاى غريق را بخواند.


الإمامُ‏الصّادقُ عليه السلام - لِابْنِ سِنانٍ - : سَتُصيبُكُم شُبْهةٌ فَتَبقَونَ بلا عَلَمٍ يُرى‏ ولا إمامِ هُدىً ، لا يَنْجو مِنها إلّا مَن دَعا بدُعاءِ الغَريقِ . قلتُ : وكيفَ دُعاءُ الغَريقِ ؟ قالَ : تقولُ :
يا اللَّهُ يا رحمانُ يا رحيمُ ، يا مُقلِّبَ القلوبِ ثَبِّتْ قلبي على‏ دِينِكَ .
فقلتُ : يا مُقلِّبَ القلوبِ والأبصارِ ثَبِّتْ قلبي على‏ دِينِكَ ! فقالَ : إنّ اللَّهَ‏عزّ و عجل مُقلِّبُ القلوبِ والأبصارِ ، ولكنْ قُلْ كما أقولُ : يا مُقلّبَ القلوبِ ثَبّتْ قلبي على‏ دِينِكَ .
امام صادق عليه السلام - خطاب به ابن سنان - : بزودى در شبهه‏اى خواهيد افتاد و بدون نشانه‏اى نمايان وامامى رهنما خواهيد ماند . از اين شبهه رهايى نيابد مگر آن كس كه‏دعاى غريق را بخواند. عرض كردم: دعاى غريق چگونه است ؟ فرمود : مى‏گويى : خدايا ! بخشايشگرا ! مهربانا ! اى دگرگون‌ساز دلها ! دل مرا بر دينت استوار گردان . عرض كردم اى دگرگون ساز دلها و انديشه ها ! دل مرا بر دينت استوار گردان . فرمود : البته خدا عزّ و جل دگرگون كننده دلها و انديشه‌‏هاست . امّا تو همان بگو كه من مى‏گويم : اى ديگرگون‌ساز دلها ! دل مرا بر دينت استوار ساز .

بعد هريك از نمازهاي يوميه واجب قرائت شود:

(1) سوره مباركه حمد

(2) آية الكرسي{255و256و257 بقرة}

(3) آيه شريفه{18و19آل عمران}:

شَهِدَ اللهُ أنَّهُ لا إِلهَ اِلّا هوَ وَ المَلائِكَةُ وَ أولُوا العِلمِ قائِمَاً بِالقِسطِ لا إِلهَ اِلّا هُوَ العَزيزُ الحَكيمُ * إِنَّ الدينَ عِندَاللهِ الإِسلامُ وَ مَا اختَلَفَ الذينَ أوتُوا الكِتابَ الّا مِن بَعدِ ما جَاءَهُم العِلمُ بَغيَاً بَينَهُم وَ مَن يَكفُر بِأياتِ اللهِ فَإِنَّ اللهَ سَريعُ الحِسابِ

(4) آيه شريفه {26و27آل عمران}:
قُل اللّهُمَّ مالِكَ المُلكِ تُؤتِي المُلكَ مَن تَشاءُ وَ تَنزِعُ المُلكَ مِمَّن تَشاءُ وَ تُعِزُّ مَن تَشاءُ وَ تُذِلُّ مَن تَشاءُ بِيَدِكَ الخَيرِ إِنَّكَ عَلَي كُلِّ شَيئٍ قَديرٌ * تُولِجُ اللَّيلَ فِي النَّهارِ و تُولِجُ النَّهارَ فِي اللَّيلِ وَ تُخرِجُ الحَيَّ مِن المَيِّتِ وَ تُخرِجُ المَيِّتَ مِن الحَيِّ وَ تَرزُقُ مَن تَشاءُ بِغَيرِ حِسابٍ.

بعد از نماز عشاء قرائت شود:
اللّهُمَ صَلِّ علي مُحمّدٍ و آلِ مُحمّدٍ صلوةً تُبَلِّغُنا بِها رِضوانَكَ و الجَنّةَ و تُنجِينا بِها مِن سَخَطِكَ و النّار، اللّهُمَ صَلِّ علي مُحمّدٍ و آلِ مُحمّدٍ و أَرنِي الحَقّ حقّاً حتّي أتَّبِعَهُ و أَرِني الباطِلَ باطِلاً حتّي أجتَنِبَهُ وَلاتَجعَلهُما عَلَيَّ مُتَشابِهَين و أَتَّبِعَ هَوايَ بِغَيرِ هُدَيً مِنكَ واجعَل هَوايَ تَبَعاً لِرِضاكَ و طاعَتِكَ وَخُذ لِنَفسِكَ رِضاها مِن نَفسي وَاهدِني لِما اختُلِفَ فِيه مِن الحَقِّ بِإِذنِكَ، إِنَّكَ لَتَهدِي مَن تَشاءُ اِلي صِراطٍ مُستَقيمٍ

بعد از نماز صبح 7مرتبه قرائت شود:

بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم لا حَولَ وَ لا قُوَةَ الّا بِاللهِ العَليِّ العَظيمِ

بعد از نماز مغرب 7مرتبه قرائت شود:

بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم و َلا حَولَ وَ لا قُوَةَ الّا بِاللهِ العَليِّ العَظيمِ


منبع: پايگاه اطلاع رساني آيت الله جاودان
ادامه مطلب
سه شنبه 20 اردیبهشت 1390  - 11:44 PM

با افشاي راز جاسوسي گوشي ها آيفون، محققان با بررسي ديگر گوشي‌هاي موبايل دريافتند كه گوشي هاي تلفن همراه شركت هاي آمريكايي تبديل به جاسوس 2جانبه براي آمريكا شده‌اند.


روزنامه انگليسي "هافينگتن پست " در گزارشي به افزايش نگراني ها در خصوص فعاليت هاي جاسوسي تلفن هاي همراه پرداخت و نوشت: به گفته استيو جابز، مديرعامل شركت اپل، مناقشه هفته هاي اخير مبني بر اين كه گوشي هاي آيفون بطور مخفيانه حركات كاربران را رديابي مي كند، به دليل خطا در برنامه نويسي و سوء تفاهم بوده است.

معطوف شدن توجه همگان به اين موضوع به اين معنا است كه عليرغم بكارگيري "شيوه هاي تحريف واقعيت " كه جابز بواسطه آنها معروف و شناخته شده است، تعداد كاربراني كه متوجه شده اند گوشي هوشمند آنها مي تواند جاسوس 2جانبه باشد، روز به روز در حال افزايش است.

شيوه هاي تحريف واقعيت، مزاحي است كه در حوزه فناوري به توانايي غيرعادي و فوق العاده ي آقاي جابز در منحرف كردن انتقادها اطلاق مي شود. اين جاسوسي 2جانبه بدان معنا خواهد بود كه علاوه بر دادن اطلاعات كاربران به خريداران، مي تواند اطلاعات آنها را نيز جمع آوري كند.

روي سخن آقاي جابز به كار دو محقق انگليسي به نام هاي "آليسداير آلن " و "پيت واردن " بود. آنها طي دو سال گذشته و درحاليكه با امكانات مكان يابي گوشي هاي آيفون خود كلنجار مي رفتند، يك فايل موقعيت يابي را يافتند كه حاوي مختصات نزديكترين دكل تلفن همراه و مشخصات زماني آن بود؛ اطلاعاتي كه بواسطه آن مي توانستند حركات خود را برنامه ريزي كنند.

چنين سندي، كه هم برروي گوشي هاي آيفون و هم برروي كامپيوترهاي مرتبط با آنها ذخيره مي شد، براي يك كارمند كنجكاو و جاسوس بسيار ارزشمند خواهد بود. ارسال اين اطلاعات به شركت اپل نيز بلافاصله كشف شد.

بلافاصله پس از اينكه آلن و واردن يافته هاي خود را برروي اينترنت گزارش دادند، موج شديدي از انتقادات از عدم رعايت حريم شخصي بوجود آمد و مشخص شد كه در برخي از كتاب ها و مقالات متخصصان ديجيتال و حوزه فناوري، موضوع مكان يابي موقعيت افراد ثبت شده است و چگونگي استفاده از آن را براي كارگاهان و افراد مشتاق توضيح داده بود.

اينگونه بود توجه همگان به سرعت به ديگر سيستم عامل‌هاي گوشي هاي هوشمند معروف، معطوف شد. درواقع، مشخص شد زمانيكه كاربران دستگاه هاي آندرويد گوگل درحال گشت زني و قدم زدن در خيابان ها بودند، اين دستگاه ها شبكه هاي واي فاي را كشف كرده و موقعيت آنها را ذخيره مي كردند؛ هرچندكه زمان اين ذخيره سازي كوتاه تر از گوشي هاي آيفون بود.تلفن هاي آندرويد نيز اين اطلاعات را به گوگل مخابره مي كردند و يك شناسه ي منحصربفردي را ارسال مي كرد تا پايگاه داده هاي گوگل، زمان و مكان حضور كاربر را بطور مشخص ثبت كند. آگاهي از اطلاعاتي نظير محل زندگي و كار افراد از اين داده ها، كار دشواري نيست.
با تحقيقات بيشتر مشخص شد كه گوشي هاي مايكروسافت مجهز به ويندوز7 نيز بسته هايي حاوي اطلاعات مختصات شبكه هاي واي فاي و دكل هاي تلفن همراه را به پايگاه داده خود ارسال مي كنند. گوشي هاي ويندوز اين اطلاعات را برروي دستگاه تلفن همراه ذخيره نمي كردند، اما در گزارش هاي خود يك شناسه منحصربفرد را براي دستگاه تعريف مي كنند.

اين افشاگري ها بسياري از كاربران معمولي را شگفت زده كرد، اما به استناد مداركي كه قبل از اين مناقشات در مقالات و كتاب ها ثبت شده بودند، پليس و نيروهاي اطلاعاتي از پيش اين موضوع را مي دانستند.
امروزه به نيروهاي پليس انگلستان آموزش داده مي شود تا پس از كشف و مصادره اموال، گوشي هاي هوشمند را بلافاصله رديابي كنند. شايد در زمان گذشته، اولين مدرك حقوقي، اثرانگشت بود، اما امروزه اولويت با آثار ديجيتالي است كه هرشخص از خود برجا مي گذارد و كاراگاهان بدنبال آن هستند. براي كاراگاهان، چند مورد وجود دارد كه از سابقه كامل حركات مظنون، مفيدتر است - و بيشتر گوشي هاي هوشمند مي توانند دقيقا اين اطلاعات را به ما بدهند.

با اين وجود، دليل اصلي جمع آوري اطلاعات و مختصات دكل هاي تلفن همراه و شبكه هاي واي فاي بصورت مركزي براي شركت هاي سازنده گوشي هاي هوشمند بسيار سودمند است. دستگاهي كه از سرويس GPS استفاده مي كند، مي تواند درعرض چند دقيقه موقعيت خود را بطور دقيق مخابره كند، درحاليكه دستگاهي كه به پايگاه اطلاعات شبكه هاي بي سيم محلي دسترسي داشته باشد، مي تواند درعرض چند ثانيه همين كار را انجام دهد. در نتيجه، برنامه ها يا امكانات مكان يابي كه بتوانند نزديك ترين رستوران را براي شما پيدا كنند، سريعتر و دقيق تر است.

درحاليكه شركت اپل مدعي است كه اطلاعات و سوابق آنها بي نام و نشان است، پروفسور "راس اندرسون " كه در كارگاه كامپيوتر دانشگاه كمبريج مشغول به فعاليت است، معتقد است كه اين بدان معنا نيست كه يك آدم كنجكاو يا جاسوس مصمم، نتواند آنها را رديابي كند.
او مي گويد: "كسي كه بداند شما در يك زمان مشخص كجا قرار داشته‌ايد، مي تواند سابقه مكاني شما را از ميان موقعيت چندين ميليون نفر ديگر تشخيص دهد و مي تواند متوجه شود كه بعنوان مثال شب يا آخر هفته، كجا بوديد. "

البته، اين موضع براي استيو جابز بسيار ساده است: اطلاعات و مختصات موقعيت خودتان را داوطلبانه ارائه دهيد يا به شدت كاربري هاي گوشي آي-فون خود را محدود كنيد. وي اين هفته به خبرنگاران و روزنامه نگاران گفت: "اگر كاربران نمي خواهند در اين فعاليت ها شركت كنند، مي توانند خدمات مكان يابي گوشي را غيرفعال كنند. "
ادامه مطلب
سه شنبه 20 اردیبهشت 1390  - 11:42 PM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 29

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5825601
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی