به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

روزنامه اسرائيلي "جوراليزم پست " اعلام كرد: وزارت دفاع اسرائيل در نظر دارد چندين ميليون دلار در پروژه ارتقاي توانايي هاي مخابراتي فضايي سرمايه گذراي كند تا از اين پس، ماهواره هاي شناسايي و نظارتي تحت اختيار وزارت جنگ اسرائيل بتوانند اطلاعات را بصورت زنده و بدون تأخير براي فرماندهان اسرائيلي ارسال كنند. در حال حاضر ماهواره هاي اسرائيلي تنها به هنگام پرواز بر روي آسمان اسرائيل مي توانند اطلاعات موجود در حافظه خود را براي ايستگاه هاي زميني ارسال كنند كه همين محدوديت منجر به ايجاد وقفه اي 90 دقيقه اي در ارسال اطلاعات مي شود. همين اختلاف 90 دقيقه اي مي تواند در زمان جنگ بسيار حياتي باشد.
ارتقاي سيستم ماهواره هاي جاسوسي كنوني اين امكان را براي دولتمردان اسرائيل فراهم ميكند كه هر نقطه از كره زمين را بصورت زنده زير نظر داشته باشند.

اسرائيل در حال حاضر ماهواره هاي افق 9، 7 و 5 در مدار دارد. علاوه بر اين سه ماهواره، ماهواره "تسكار " نيز به نام "اسرائيل " در خارج از جو قرار دارد. ماهواره تسكار يكي از معدود ماهواره هاي موجود در جهان است كه با فن آوري پيشرفته خود، به جاي استفاده از دوربين از تكنولوژي پشيرفته راداري براي جمع آوري اطلاعات استفاده مي كند. وزارت جنگ اسرائيل دو ماهواره ديگر را نيز با قراردادهاي تجاري در خدمت دارد؛ ماهواره هاي "اروس آ " و "ب ".

يك منبع مطلع در اداره C41 وزارت جنگ اسرائيل اعلام كرد: يكي از اشكالات فعلي سامانه ماهواره اي اسرائيل، ناتواني آن در ارسال تصاوير ضبط شده پيش از طي طول كل مدار است. ماهواره هاي اسرائيلي تنها پس از طي يك مدار كامل كه 90 دقيقه به طول مي انجامد مي توانند با يكي از پايگاه هاي زميني موجود در خاك اسرائيل تماس برقرار كنند و اطلاعات خود را ارسال نمايند.
اين افسر اسرائيلي افزود: ما به دنبال راهي هستيم تا ماهواره هاي ما بتوانند حتي در زماني كه بالاي جو اسرائيل نيستند نيز اطلاعات خود را ارسال كنند. اين قابليت به ما امكان مي دهد در زمان دلخواه، اطلاعات مورد نظر خود را از مكان مورد نظر داشته باشيم.

در حال حاضر اسرائيل با توجه به در اختيار داشتن تعداد قابل توجهي ماهواره، پوشش ماهواره اي نسبتاً جامعي دارد. وزارت جنگ اسرائيل مي تواند با داشتن حداقل چهار ماهواره نظامي بر روي يك هدف، با ايجاد فاصله اي كوتاه بين ماهواره ها، اهداف مورد نظر را بصورت مداوم تحت نظر داشته باشد.

براي تسهيل در ارسال اطلاعات به اسرائيل، وزارت جنگ اين كشور درصدد پرتاب يك ماهواره مخابراتي با كاركرد صرفاً نظامي به فضاست. چنين پروژه اي، بلند پروازانه و بسيار هزينه بر خواهد بود.

در همين حال، اسرائيل بنا دارد ماهواره "آموس 4 " را در سال 2013 به فضا پرتاب كند. اين ماهواره، توانايي مخابراتي دو ماهواره موجود در مدار را ارتقا خواهد داد.

گفته مي شود اين ماهواره 4.2 تني كه توسط صنايع هوافضاي اسرائيل ساخته شده است، از سه ماهواره آموس قبلي تواناتر خواهد بود.اين ماهواره با استفاده از 10 آنتن تعبيه شده مي تواند قاره هاي آفريقا، آسيا و اروپا را تحت پوشش داشته باشد. يكي از اين 10 آنتن، آنتني چندموجي است و دو آنتن ديگر نيز دوبانده و داراي پهناي باند بالا هستند و مي توانند به صورت همزمان، فركانس هاي مخابراتي را دريافت و ارسال نمايند.

اين افسر اسرائيلي تصريح كرد: ما ميخواهيم حتي زماني كه ماهواره هاي اسرائيل از محدوده ايستگاه هاي زميني ما خارج هستند نيز بتوانيم تصاوير مناطق مختلف زمين را بصورت زنده تماشا كنيم.

بخشي از برنامه چند ساله وزارت جنگ اسرائيل كه بناست از ماههاي آتي عملياتي شود عبارت است از خريد سامانه هاي جديد براي كنترل داده كه براي اداره اطلاعات ارتش اين امكان را ايجاد مي كند اطلاعات را رمزگشايي و دسته بندي كند.در حال حاضر حجم اعظم تحليل داده هاي ماهواره ها توسط سربازاني كه براي خواندن تصاوير تعليم ديده اند، انجام مي شود.

يكي از افسران بلندپايه نيروي هوايي اسرائيل مي گويد: "ما مي خواهيم سامانه اي طراحي كنيم كه بتواند علاوه بر رمزگشايي، اطلاعات ارسالي ماهواره ها را با سرعتي بالاتر تحليل و دسته بندي كند ".

ادامه مطلب
پنج شنبه 22 اردیبهشت 1390  - 7:02 AM

باستان‌شناسان در حومه شهر منچستر انگلستان شيئي 900 ساله را كشف كردند كه نشان مي‌داد اين شهر از مناطق صنعتي انگلستان در قرون وسطي بوده است.


گروهي از باستان‌شناسان در حاشيه‌اي يكي از جاده‌هاي ارتباطي به شهر منچستر انگلستان بقايايي از چند كوره متعلق به قرون وسطي را كشف كردند كه براي ساخت مصالحي همچون ملاط، گچ و آب و آهك به منظور احداث ساختمان، ايجاد شده بودند.

«ديويد گيل»، سرپرست تيم اكتشاف با اشاره به اينكه كاوش در اين منطقه به معناي حفر لايه‌هاي مختلف تاريخ انگلستان بود افزود: در اين كاوش‌هاي تمام نمونه‌هاي متعلق به قرن‌هاي دوازدهم تا شانزدهم ميلادي را كشف كرديم.

«گيل» خاطرنشان كرد: در اين منطقه نشانه‌هاي از صنايع مختلف متعلق به دوره‌هاي مختلفي از قرون وسطي به چشم مي‌خورد. در اين كاوش‌ اشيا و آثاري كه تاكنون در اين شهر ديده نشده بود، كشف شد.

باستان‌شناسان همچنين موفق به كشف كوره‌هايي شدند كه نقش خشك‌كن را براي مصالح و سفال‌هاي مخصوص ساخت ساختمان ايفا مي‌كردند. به عقيده كارشناسان وجود چنين كوره‌هايي حاكي از شناخت بالاي مردم اين منطقه از صنعت خانه‌سازي بوده است.
ادامه مطلب
پنج شنبه 22 اردیبهشت 1390  - 12:50 AM

سردرگمي برخي از حكام منطقه به مرحله اي رسيده است كه نظاميان سعودي اكنون با روش هاي مشابه رژيم صهيونيستي در حال قلع و قمع مردم مسلمان بحرين مي باشند. آنان در عمل حاكميت بحرين را ناديده انگاشته و در اين كشور داراي اكثريت شيعي به تاخت و تاز پرداخته‌اند.


1- تحولات منطقه خاورميانه، سونامي سياسي- اجتماعي است كه در حوزه تمدني اسلامي به طور فزاينده در حال پيشرفت مي باشد. وجه مشترك تحولات خاورميانه عبارتند از:
اول- بيداري اسلامي ملت ها: نمونه و مصاديق آن را در تمركز حركت هاي اسلامي در نمازهاي جمعه، معارضه اسلامي و مخالفت مردم با نظام هاي استكباري و ديكتاتوري مي توان يافت.
دوم- حضور جوانان در مركزيت، موج آزاديخواهانه و شعائر اسلامي
سوم- حضور زنان محجبه و مسلمان عرب، در حالي كه در بسياري از كشورهاي منطقه نقش اجتماعي- سياسي زنان به شدت محدود بوده است.
چهارم- بهره برداري معارضه اسلامي از موج تحولات در راستاي ارتقاي دموكراسي، اسلام خواهي و معيشت جوامع.
تحولات مزبور منجر به شكل گيري پارادايم جديدي در خاورميانه خواهد شد كه از هم اينك نشانه هاي آن آشكار شده است.
2- مارتين اينديك سفير سابق آمريكا در تل آويو و طراح استراتژي مهار دوگانه آمريكا در مورد جمهوري اسلامي ايران و عراق، طي مقاله اي در نيويورك تايمز مي نويسد:
اول- شرايط حكومت عربستان سعودي بحراني است. همسايگان اين كشور شامل يمن، بحرين و اردن با خيزش جدي مردمي روبه رو هستند. حسني مبارك، متحد سعودي سقوط كرده است و در عراق نيز حكومتي دموكراتيك و داراي اكثريت شيعي حاكم است.
دوم- اوباما براي حفظ تعادل قيمت نفت چاره اي انديشيده كه مشتمل بر حمايت از حكومت آل سعود و ناديده گرفتن سركوب شيعيان در عربستان سعودي و بحرين مي باشد، يعني اين كشور را از اجراي حقوق بين الملل مستثني كرده است. اما نه اين روش اوباما و نه اختصاص يكصد ميليارددلار ملك عبدالله سعودي براي ايجاد اشتغال مشكل را حل نخواهد كرد.
سوم- ما بايد بپذيريم كه حركت مردم در خاورميانه متوقف نخواهد شد، لذا در حوزه خليج فارس، سهيم كردن مردم در قدرت سياسي و تبديل حكومت هاي پادشاهي و خانداني به "پادشاهي مشروطه " مي تواند راهكار مناسب تري باشد.
3- مشكل اساسي سياسيون و استراتژيست هاي عرب و غرب در حوزه روابط بين الملل و در قبال تحولات منطقه اين است كه:
الف- نظام سلطه و حكومت هاي محلي فاقد درك صحيحي از تحولات و خيزش اسلامي منطقه هستند.
ب- آمريكا و غرب طي دهه هاي گذشته "حاكمان عرب " را بيش از اندازه ديدند، اما "مردم " را مطلقا "نديدند " در نتيجه فاقد درك جامعه شناختي از منطقه تمدني- اسلامي خاورميانه مي باشند و نمي توانند تئوري مناسبي را براي رفتار كنوني مردم ارائه كنند.
4- سردرگمي برخي از حكام منطقه به مرحله اي رسيده است كه نظاميان سعودي اكنون با روش هاي مشابه رژيم صهيونيستي در حال قلع و قمع مردم مسلمان بحرين مي باشند. آنان در عمل حاكميت بحرين را ناديده انگاشته و در اين كشور داراي اكثريت شيعي به تاخت و تاز پرداخته اند. آمريكا و انگليس نيز عملا با وضعيت موجود همراهي كرده اند. اكنون مردم بحرين توسط شوراي نظامي متشكل از مقامات نظامي و امنيتي سعودي، امارات و بحرين و مشاوران آمريكايي و انگليسي سركوب مي شوند. اخراج دسته جمعي معترضان از كار، يورش شبانه به منازل شيعيان، دستگيري، شكنجه هاي نامتعارف و منجر به قتل، تفتيش عقايد، كشتار شيعيان با گلوله مستقيم و در زندان ها، هتك حرمت اماكن مقدس ديني و تخريب كامل مساجد، تجاوز به برخي زنان و دختران معترض از جمله اقدامات كميته نظامي مزبور مي باشد. اين رفتارها آن قدر خشن و مستبدانه است كه حتي روزنامه نيويورك تايمز در هفته گذشته مي نويسد: "وضعيت آن قدر وخيم شده كه بخشي از گروه هاي مخالف كه قبلا نظر مساعدي نسبت به اصلاحات داشتند، اكنون با پيوستن به ديگر گروه هاي مخالف كه قبلا نظر مساعدي نسبت به اصلاحات داشتند، اكنون با پيوستن به ديگر گروه ها درصدد مسلح شدن برآمده اند. "
5- علي رغم رفتار متعارض آمريكا و انگليس در تحولات خاورميانه و سركوب هاي خشن در منطقه خاورميانه و از جمله يمن، ليبي و بحرين، "مردم " با استمداد از اعتقادات اسلامي و آزاديخواهانه، حركت رو به جلوي خود را ادامه مي دهند. در بحرين نيز به دور از شعارهاي ساختگي فرقه اي و ادعاي درگيري شيعه و سني، مردم مطالبات مسالمت آميز خود را فعالانه پيگيري مي كنند و آل خليفه بايد براي اعاده مشروعيت از دست رفته خود كه در اثر هجوم اشغالگرانه در اين كشور حاصل شده است چاره اي فوري بينديشد و "استقلال از دست رفته بحرين " را در توجه جدي به مطالبات مسالمت آميز مردم بازيابد. زيرا پارادايم جديد مبتني برخواست و اراده ملل عرب در حال تثبيت بوده و فردا خيلي دير است؟!

نويسنده : حسين اميرعبداللهيان
ادامه مطلب
پنج شنبه 22 اردیبهشت 1390  - 12:48 AM

در اين نوشتار ابعاد مختلف كپى رايت و حقوق مرتبط با آن, با توجه به جديدترين اسناد بين المللى موجود در اين باره مورد بحث قرار گرفته است. همچنين از ابعاد مختلف كپى رايت در حقوق جمهورى اسلامى ايران نيز در اين مقاله بحث شده است. و در پايان, عمده ترين جنبه هاى كپى رايت كه در خور بررسى دقيق فقهى است مورد اشاره قرار گرفته است.


چكيده:
حقوق معنوى و به ويژه حقوق مالكيت فكرى و بالاخص كپى رايت, از حوزه هاى جذاب و داراى گستره روز افزون حقوقى و فقهى است. اگر چه اولين جلوه هاى پذيرش آن, به قريب سيصد سال قبل برمى گردد, ولى به دليل فراوانى مصاديق جديد و گسترش قلمرو آن به حوزه هاى نو, هنوز هم به ويژه در حلقه هاى فقهى موضوعى نوپديد به شمار مى آيد.شايد بتوان بارزترين جنبه ورود حقوق مالكيت معنوى و حقوق مالكيت فكرى به حوزه مباحث سنتّى موجود در فقه و حقوق اموال را طرح نوعِ جديدى از مال دانست كه به دليل تفاوت ماهوى و ويژگى هاى خاص خود بسيارى از قواعد رايج در حقوق اموال را تحت تأثير قرار داده و تدوين اصول جديدى را در حوزه فقه و حقوق اموال ضرورى ساخته است. امروزه از اين اصول و قواعد خاص به عنوان (حقوق مالكيت معنوى و فكرى) ياد مى شود. 

بقيه در ادامه

 

ادامه مطلب
پنج شنبه 22 اردیبهشت 1390  - 12:39 AM

سخنراني آيت‌الله "محمد تقي مصباح يزدي "را پيرامون بازتوليد تشكيلات فراماسونري در ايران كه روز 24 فروردين 1390 در جمع مسئولان "شوراي عالي زنان " ايراد شد، بايد يكي از مهمترين سخنراني‌هاي تاريخ سياسي معاصر دانست؛ چه اينكه نمادها و نشانه‌هاي معرفتي- سياسي دو دهه گذشته حكايت از ظهور پديده‌اي به نام "كودتاي ايدئولوژيك ماسون‌ها " در ايران دارد كه در تحليل‌هاي امنيتي، موفقيت چنين كودتايي را "شرط لازم " براي "سقوط فيزيكال " يك نظام سياسي مي‌دانند. هر چند دو ماه پيش ‌نيز يكي از نزديكان آيت‌الله مصباح يزدي در گفتگويي خبر از نقطه نظرات ايشان پيرامون "افزايش نفوذ جريان فرهنگي فراماسونري در بدنه دولت " داده بود، اما اين‌بار اشارات صريح رييس "موسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني (ره) " به شاخص‌هاي اين فرقه نفوذي و مقايسه تطبيقي آن با رويكردهاي شبه‌معرفتي مانند "مكتب ايراني " و "ملي‌گرايي " سبب شد تا دوباره حساسيت پيرامون كاركرد فراماسونري در ايران از حاشيه بحث‌هاي تئوريك به متن مسائل سياسي كشور بيايد.

گويي تاريخ هم براي "آيت‌الله " - كه نه تنها "فقيه " بلكه "فيلسوفي الهي " است - و هم براي ما تكرار مي‌شود. او يكبار پيش‌تر در پايان دهه 1370 با ارائه سلسله گفتارهاي انتقادي خود پيش از خطبه‌هاي نماز جمعه تهران عليه گفتمان ماسوني اصلاح‌طلبان شوريده بود و اكنون نيز در روزهاي آغازين دهه 1390 بار ديگر با اتخاذ موضعي به‌هنگام عليه بازتوليد ايدئولوژي و تشكيلات فراماسونري در ايران به ميدان آمده است. با اين تفاوت كه يك دهه پيش، آيت‌الله "مصباح يزدي " به "خودي‌ها " پيرامون نفوذ "غيرخودي‌ها " هشدار داد، اما نگراني امروز او از "نفوذ ماسون‌ها در جريان خودي " است؛ هر چند محور هر دو هشدار آيت‌الله به فاصله يك دهه، ظهور قرائت‌هاي التقاطي ديني از "اسلام سكولار " و "نسبي‌گرايي " تا "مكتب ]اسلام[ ايراني " و "ملي‌گرايي " است. هشدار آيت‌الله روشن است: نزاع ميان "اسلام آمريكايي " با "اسلام ناب محمدي(ص) " با صورتي نوين و ماهيتي ثابت براي "تجزيه دين " - اين بار توسط جريان انحرافي- ادامه دارد و بنابر آموزه‌هاي امام خميني(ره) نبايد از اين دشوارترين "جنگ عقيدتي " ميان حق و باطل غافل بود. براي همين آيت‌الله مصباح يزدي مي‌گويد: "خطري كه من احساس مي‌كنم شديدترين خطري است كه تاكنون اسلام را تهديد كرده است و آن هم از سوي نفوذي‌هايي است كه در بين خودي‌ها در حال رشد هستند. "

* فراماسونري؛ از لندن تا تهران
-----------------------------------
ظهور لژهاي سري فراماسونري را در جهان بايد در دهه‌هاي 1650 و 1660 ميلادي در "دانشگاه آكسفورد " انگلستان جستجو كرد؛ دانشگاهي كه هفته‌ گذشته نيز نامش به سبب حمايت از "مهدي هاشمي " در صدر اخبار جنجالي قرار گرفت. دانشمنداني مانند "اسحاق نيوتن " و فلاسفه تجربه‌گرا مانند "جان لاك " - كه تئوري "جامعه مدني " او در نيمه دهه 1370 به شعار اصلاح‌طلبان و دولت "سيدمحمد خاتمي " بدل گشت - از نخستين كساني بودند كه با تاسيس انجمن‌هاي مخفي زمينه‌هاي رشد فراماسونري را فراهم ساختند و با توليد "مباني نظري سرمايه‌داري " به تدوين ايدئولوژي ماسوني كمك كردند. فراماسونري در اروپاي قرن هفدهم، از يك سو مبنايي ايدئولوژيك و زيربنايي معرفتي يافت كه پروتستان‌هاي مسيحي آن را بر شاخص‌هاي "ليبراليسم كلاسيك " (با تكيه بر مالكيت خصوصي و مشروعيت سرمايه‌داري) و "اومانيسم الحادي " (با تكيه بر انسان‌محوري و انكار فطرت الهي) بنا كردند؛ پيشروان آن شعار "عشق به انسان " و واژگان سه‌گانه "آزادي، برابري، برادري " را با نوعي از "معنويت يهودي " (كاباليستي/ صهيونيستي) و "تساهل مذهبي " درآميختند و سرانجام از دل رواج اين مباني تئوريك، در دهه 1680 يك تجديدنظرطلبي بزرگ و سپس كودتايي ايدئولوژيك عليه آئين مسيحيت آغاز گشت كه به تحولات موسوم به "انقلاب باشكوه " 1688.م انگلستان رسيد؛ اين اولين "انقلاب مدرن " به روايت اصلاح‌طلبان سكولار، اما در واقع نخستين "كودتاي ماسوني " در جهان بود و از قضاء توسط "حزب سبزهاي انگلستان " (حزب ويگ‌ها) و سرمايه‌داران يهودي به وقوع پيوست و نخستين حلقه از كودتاهايي بود كه موج آن به فرانسه و سپس آمريكا در سال 1789.م رسيد.


* دين و فراماسونري در ايران معاصر
-----------------------------------------
اگرچه موج ترويج ايدئولوژي ماسوني با دستور "جرج سوم " پادشاه انگلستان به "سر گوراوزلي " (سفير وقت بريتانيا در تهران) به ايران نيز رسيد، اما تاسيس "انجمن مخفي فراموشخانه " توسط "ميرزا ملكم خان ارمني " را در سال 1275ه‍.ق نخستين تكاپوي رسمي- تشكيلاتي فراماسونرها مي‌دانند كه براي ساخت طبقه روشنفكران سكولار (غيرديني/ عرفي) و گسترش فلسفه اومانيستي پديد آمد تا به روايت ملكم‌خان، اين روشنفكران از دل قرآن و با استفاده ابزاري از اسلام به صورتبندي گفتمان ليبراليستي بپردازند؛ گفتماني التقاطي كه با شعار "رنساس اسلامي " به پيدايش "اسلام ليبرال " انجاميد و در تحولات منتهي به "انقلاب مشروطه " نيز نقش‌آفرين بود. يكي از كليدي‌ترين بخش‌هاي سخنراني آيت‌الله مصباح يزدي معطوف به همين بازه زماني و شيوه عمل ماسون‌ها است، چنانكه اين فيلسوفِ متأله معاصر از رهگذر مقايسه تطبيقي ميان دوران مشروطه با عصر پس از انقلاب اسلامي مي‌گويد: "امروزه در درون جامعه ما تشكيلات فراماسونري در حال شكل گرفتن است و همانطور كه در دوران مشروطه، فراماسونري با شعار قرآن و اسلام پيش آمد، امروز نيز فراماسونري با شعارهاي اسلام و انقلاب جلوه مي‌كند و تحت پوشش آن حرف خود را بيان مي‌كند، يعني قالب را حفظ و محتوا را عوض مي‌كند. "

ماسون‌هاي ايران هيچ‌گاه از روش ميرزا ملكم‌خان براي "استفاده ابزاري از دين " عدول نكردند و در طول سه دهه تاريخ انقلاب اسلامي كوشيدند تا اصول موضوعه گفتمان ليبرال سرمايه‌داري را از دل اسلام استخراج و استنتاج كنند و تئوري‌هاي ماسوني را با مستندات قرآني درآميزند تا تجديدنظرطلبي ايدئولوژيك خود را به نام "اصلاح‌طلبي ديني " پيش ببرند، چرا كه به روايت "مصطفي ملكيان " (ايدئولوگ جريان موسوم به روشنفكري ديني) هيچ گفتماني در ايران بدون اتكاء به ادبيات ديني رشد نخواهد كرد و حتي لائيك‌ها نيز براي گسترش آراء خود راهي جز استفاده از ادبيات مذهبي ندارند. اين همان روشي بود كه "عبدالكريم سروش " و "محمد مجتهد شبستري " براي صورتبندي تئوري‌ "دين سكولار " از پايان دهه 1360 در حلقه ماهنامه "كيهان فرهنگي " پيش گرفتند. سروش از ارديبهشت 1367 تا هنگام توقف انتشار "كيهان فرهنگي " در زمستان 1369 به انتشار سلسله گفتارهاي "قبض و بسط تئوريك شريعت " پرداخت كه در آن تمام اركان ايدئولوژي ماسوني، از هرمنوتيك متن قدسي تا نسبي‌گرايي ديني تحت عنوان "قرائت رحماني از اسلام " جمع شده بود و ديري نپائيد كه در پائيز 1370 با انتشار ماهنامه "كيان " كوشش مستمر براي گسترش تفسير سكولار از اسلام انسجام و صورت تازه‌اي يافت. حلقه كيان، در نيمه اول دهه 1370، از يك سو با مشاركت مروجان فراماسونري (مانند رامين جهانبگلو) به نهادينه ساختن تئوري جامعه مدنيِ "جان لاك " (از نخستين فلاسفه فراماسون) پرداخت و از سوي ديگر، با انتشار آراء جناح موسوم به "روشنفكران ديني " مانند "عبدالكريم سروش "، "محمد مجتهد شبستري "، "محسن كديور "، "محمدتقي فاضل ميبدي " و... به قرائت‌سازي از متن قدسي قرآن روي آورد.

گفتمان "اسلام سكولار " يك "كودتاي ايدئولوژيك " عليه فلسفه انقلاب اسلامي بود و نزاع ميان "اسلام آمريكايي " و "اسلام ناب محمدي(ص) " را كليد زد؛ نزاعي سرنوشت‌ساز كه امام خميني(ره) آن را پيچيده‌ترين و دشوارترين "جنگ عقيدتي " در جبهه حق و باطل دانسته‌اند. رهبران فكري "اسلام آمريكايي " (دين سكولار) در ايران صرفاً مترجماني دست سوم به شمار مي‌رفتند كه با كپي‌برداري از تئوري‌هاي فيلسوفان يهودي مانند "هانا آرنت "، "سر كارل پوپر "، "سر آيزايا برلين "، "ريمون آرون " مي‌خواستند "تئوري ماسوني علم " را از محافل آكادميك به عرصه عمومي بكشند. كار به جايي رسيد كه "سيدمحمد خاتمي " نيز سال 1373 در كتاب "از دنياي شهر تا شهر دنيا " فلاسفه فراماسون از "جان لاك " تا "دني ديدرو " (سردبير دايره‌المعارف فرانسه، ارگان فكري فراماسونري فرانسه) را آزاديخواه و دين‌دار معرفي كرد و شعار "جامعه مدني " را به عنوان اصلي‌ترين ركن تبليغات انتخاباتي خود در انتخابات رياست‌جمهوري دوم خرداد 1376 برگزيد. پيروزي اصلاح‌طلبان در دوم خرداد 1376 از سوي سروش به "پيروزي روشنفكران ديني " تعبير گشت، اما هيچ‌گاه عصر اقتدار سياسي ماسون‌ها در ايران فرا نرسيد؛ حتي اهداء "جايزه اراسموس " در سال 1383 از سوي "كلوپ سري بيلدربرگ " (مجمع عالي فراماسونري جهاني) و توسط "پرنس برنهارد " (وليعهد هلند) به "عبدالكريم سروش " نيز بر دايره نفوذ اين نحله سياسي در كشور نيافزود. سروش در دهه 1380 از سوي بيلدربرگي‌ها به لقب "پرنس اومانيست‌ها " ملقب شد، اما اكنون چه كسي گزينه ماسون‌ها براي دريافت پنهان يا آشكار اين لقب درايران است؟!


* اسلام آمريكايي؛ از دين سكولار تا مكتب ايراني
------------------------------------------------------
مرگ گفتمان اصلاحات در ايران، اما پايان تكاپوهاي ماسون‌ها براي كودتاي ايدئولوژيك عليه انقلاب اسلامي نبود و صورتبندي "اسلام آمريكايي " در چهره‌اي ديگر پديدار گشت. سال 1386، به پيشنهاد "مايكل لدين " (كارشناس ارشد CIA و نظريه‌پرداز يهودي موسسه امريكن اينترپرايز) چاپ قرآن سكولار در دستور كار "پنتاگون " قرار گرفت. يكسال بعد "عبدالكريم سروش " نيز از كنار كاخ سفيد، براي مخدوش ساختن اصالت متن و مرجعيت قرآن، وحي را به الهام و پيامبر را به شاعر تشبيه كرد و همان هنگام "اكبر گنجي " با انتشار رساله "قرآن محمدي " در "راديو زمانه " به ارائه تفسيري اومانيستي از اسلام پرداخت، اما ناگهان در ايران نيز از درون دولت اصول‌گرا موسوم به "جريان انحرافي " ظهور كرد كه با اتكاء آشكار به تئوري‌هاي "ريچارد فراي " (ايران‌شناس فراماسون و عضو رسمي سازمان اطلاعات نظامي ايالات متحده) از تريبون‌هاي رسمي به ترويج يك "قرائت " جديد از "اسلام " دست زد: "اسلام ايراني " و "مكتب ايراني "، همان تفكري كه در كتاب "عصر طلايي فرهنگ ايران " به عنوان "قرائتي رحماني از اسلام در ايران " ستايش شده و روي ديگر سكه "تجديدنظرطلبي اسلامي " و "تجزيه‌طلبي ديني " است.

تنها عملكرد سياسي "جريان انحرافي " محل نقد و تأمل نيست؛ وقتي سال 1388 عنصر اصلي اين فرقه در دولت بر اهداء جايزه "حكمتانه بوعلي سينا " به "سيدحسين نصر " - كه از مبلغان اسلام آمريكايي و تصوف انحرافي در دانشگاه آمريكايي "جرج واشنگتن " است- اصرار مي‌كند و سرانجام رييس دفتر "فرح پهلوي " در دهه 1350 به واسطه كوشش اين دولتمرد دل ربوده از رياست محترم جمهوري "براي فعاليتهاي برجسته همبستگي‌ساز دانش و معنويت در ارتقا كيفيت زندگي " ستوده مي‌شود، بايد از سطح يك بحث سياسي به درون يك مساله معرفتي رفت. تبليغات "جريان انحرافي " عين تفكر اومانيستي برخاسته از غرب سكولار است؛ چنانكه اصلي‌ترين عنصر اين جريان حاشيه‌ساز در سخنراني‌هاي خود گفت "تعظيم به انسان برابر تعظيم به خداوند است " و وعده "خداشدن انسان " را داد؛ وعده‌اي كه چهار قرن پيش در عصر موسوم به "روشنگري " فراماسونرهايي مانند اصحاب دايره‌المعارف فرانسه دادند و نتيجه آن جز فروپاشي اركان پروژه مدرنيته نبود.

فرجام فروپاشي مدرن‌ها به آنجا رسيد كه سال 2005 "ريچارد رورتي " (بزرگترين فيلسوف آمريكا) با اعلام "مرگ فلسفه غرب سكولار " از "تراژدي غرب مدرن " گفت و حالا، هنگامي كه مرگ ايدئولوژيك ايالات متحده آمريكا رقم خورده و بيداري اسلامي خاورميانه تحقق يافته است، "جريان انحرافي " در پوشش ادبيات مذهبي بر ترويج "مكتب ايراني " (قرائت ايراني از تشيع) اصرار مي‌ورزد. اصلي‌ترين گزاره‌ اين فرقه، يعني شعار "خدا شدن انسان " (اومانيسم اسلامي) كه هر از گاهي با عبارات "سلام بر انسان " و "عشق به انسان " در هم مي‌آميزد، ترجمه دست چندم و كپي‌برداري كهنه‌اي از تئوري "اسلام آمريكايي " براي "تجزيه دين " است. اين گزاره لاجرم به "همسان‌پنداري " و چه بسا "همذات‌پنداري " انسان و خدا مي انجامد و از حيث معرفتي مغاير با انديشه "فقر ذاتي انسان " است كه در مكتب اسلام ناب امام خميني(ره) متجلي است. اين فرقه كه مي‌كوشد خود را با عرفان و معنويت اسلامي گره بزند، رودررو با حقيقت عرفان و سلوك "عارفان مبارزه جو " است كه در آن حضرت روح‌الله مي‌فرمايند: "ما همه هيچيم و هرچه هست از او و به سوي اوست. "

شعارهاي تبليغاتي "جريان انحرافي " نه تنها يادآور نقطه آغازين فلسفه اومانيستي و مشرب ليبرال سرمايه‌داري در غرب، بلكه تداعي‌گر يك گفتمان ناقص‌الخلقه ماسوني است. اين فرقه نوظهور اگرچه نه خاستگاه اصيل فلسفي و نه پتانسيل عميق اجتماعي دارد، اما نبايد مواجهه انتقادي با آن را صرفاً به سطح يك جدال سياسي تنزل داد و از خطر معرفتي آن براي "اسلام ناب محمدي " غفلت كرد. اين هشدار تاريخي آيت‌الله "محمدتقي مصباح يزدي " به ما و دكتر "محمود احمدي‌نژاد " است؛ رييس جمهوري كه حضرت استاد، مهمترين نقش را در دفاع از وي در نهمين دوره انتخابات رياست جمهوري داشته است و اكنون نيز ايشان درباره خطر نفوذي‌ها در دولت اصولگرا مي‌گويند: "خطري كه من احساس مي‌كنم شديدترين خطري است كه تاكنون اسلام را تهديد كرده است. "

منبع: سايت 9 دي

ادامه مطلب
پنج شنبه 22 اردیبهشت 1390  - 12:38 AM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 29

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5823025
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی