به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

اخيرا موسس سايت ويكي ليكس در اظهارنظري اين اتهام را عليه فيس بوك مطرح كرد كه عامل اطلاعاتي آمريكا است. پيشتر نيز گمانه زني‌هاي فراواني در مورد جزئيات پشت پرده اين سايت اجتماعي مطرح شده بود و در اين راستا شك و ترديدهايي در مورد اهداف واقعي سازماندهندگان فيس بوك وجود دارد.


به نقل از الف جوليان آسانژ مدير سايت ويكي ليكس اخيرا در مصاحبه با شبكه "راشا تودي " روسيه گفت كه فيس بوك براي نهادهاي اطلاعاتي آمريكا فعاليت مي كند و هر كسي كه عضو اين وب سايت اجتماعي است به طور غيرمستقيم با عوامل اطلاعاتي آمريكا همكاري دارد. اين اظهارنظر مدير سايت ويكي ليكس در حالي در مورد فيس بوك منتشر شده است كه اين سايت در دو سال اخير شهرت بسياري را براي خود بدست آورده و كمتر كسي در ميان كاربران اينترنتي يافت مي شود كه عضو فيس بوك نباشد. آسانژ معتقد است سايت‌هايي همچون گوگل، ياهو و فيس بوك به ابزا‌ر جاسوسي براي آژانس‌هاي اطلاعاتي آمريكا تبديل شده‌اند.

" جان سي.دورك " يك كارشناس امور IT در مورد اين اتهام آسانژ عليه سايت فيس بوك گفت: در عصر حاضر قدرتهاي بزرگ از هر ابزاري براي جاسوسي استفاده مي كنند و در حال حاضر اينترنت و فضاي مجازي بهترين ابزاري است كه آنها در اختيار دارند چون هزينه‌هاي كمتري در مقايسه با ابزار نظامي دارند. اين اتهام آسانژ را نمي توان رد كرد چون پيشتر سايت‌هاي بزرگ و مشهور سابقه جاسوسي براي كشورهاي مختلف را داشته‌اند. از طريق فيس بوك كشورهايي همچون آمريكا مي توانند به راحتي اطلاعات مورد نيازشان را در اختيار داشته باشند. عضويت در سايت هايي همچون فيس بوك، تويتر، فليرك و لينك اين براي كاربران خطرناك است. براي برخي از كاربران قرار دادن اطلاعات شخصي‌شان در صفحه خود موضوع مهمي نيست اما اين در آينده براي آنها پيامدهاي جدي در پي دارد. شكي نداشته باشيد كه قدرتهاي جهان در عصر حاضر از طريق فيس بوك از افراد جاسوسي مي‌كنند.

"دان تينان " از موسسه آي تي ورلد در اين راستا تصريح كرد: نمي‌توان با قاطعيت گفت كه اين اتهام آسانژ درست است چون نمي‌توان به اطلاعات درج شده در صفحات شخصي افراد اعتماد كرد. اين اطلاعات كامل نيستند و حتي ممكن است عوامل اطلاعاتي را سردرگم كنند. اما " استيو مورگان " يك مهندس كامپيوتر گفت: با توجه به اينكه بسياري از كاربران تمايل زيادي براي در ميان گذاشتن اطلاعات شخصي خود با ديگر كاربران با اهداف مختلف را دارند، اين فضا براي جاسوسي بسيار مناسب است. با توجه به فعاليت گسترده هكرها نمي‌توان گفت كه در فضاي مجازي حريم خصوصي به طور كامل رعايت مي شود.

" مارك شوستر " يك كارشناس شبكه‌هاي اجتماعي تصريح كرد: متاسفانه در حال حاضر اطلاعات شخصي افراد در فضاي مجازي ديگر اطلاعات شخصي نيستند و با اندكي تخصص مي توان به راحتي وارد حريم خصوصي افراد در اينترنت شد. كاربران با صداقت در صفحه‌هاي خود كوچكترين اطلاعات شخصي از جمله محل تولد، شماره تلفن و نام دوستان خود را قرار مي دهند و فكر مي كنند حريم خصوصي در اختيار دارند. بي شك مي توان گفت كه فيس بوك يكي از پيچيده ترين اختراعات بشر در عصر حاضر است و پتانسيل تبديل شدن به يك پايگاه اطلاعاتي بزرگ را براي سازمان سيا دارا مي باشد. بيش از 600 ميليون نفر و يا بيشتر تمايل زيادي براي ارائه اطلاعات شخصي خود در اين سايت نشان داده‌اند. ما با يك ابزار فريبنده بسيار پيشرفته و يك پايگاه اطلاعاتي جامع مواجه هستيم.

آسانژ در مصاحبه خود اظهار داشت: زمانيكه شما دوستي را براي عضويت در پروفايل‌تان دعوت مي كنيد، عملا براي نهادهاي اطلاعاتي آمريكا كار مي كنيد.

به گفته كارشناسان به دنبال شهرت جهاني فيس بوك سازمان سيا براي تحت كنترل گرفتن اين سايت با هدف استفاده از اطلاعات شخصي كاربران مدتهاست كه وارد عمل شده است. فيس بوك دقيقا سياست‌هاي قدرتهاي بزرگي را ايفا مي كند كه به دنبال افزايش قدرت و نفوذ خود در جهان هستند. قطعا در اختيار گرفتن اين پايگاه اطلاعاتي جامع نعمت بزرگي براي نهادهاي اطلاعاتي خواهد بود و حتي از قدرت نظامي نيز مي‌تواند بازدهي بيشتري داشته باشد. به علاوه اينكه سازمان سيا از طريق فيس بوك مي تواند عوامل زيادي براي انجام جاسوسي در كشورهاي مختلف به خدمت بگيرد.
ادامه مطلب
چهارشنبه 21 اردیبهشت 1390  - 8:39 PM

رسانه رژيم سلطنتي انگليس روز گذشته با انتشار گزارشي اعلام كرد با تصويب كليات طرح نظارت بر نمايندگان، كميسيون اصل 90 ايرادات اين طرح را بررسي خواهد كرد؛ كميسيوني كه دقيقاً 100 روز پيش وظيفه خود براي بررسي اين طرح را به كميسيون ديگري واگذار كرده است.


نمايندگان مجلس شوراي اسلامي سرانجام پس از گذشت ماه‌ها طرح "نظارت مجلس بر نمايندگان " را عصر روز گذشته به تصويب رساندند؛ طرحي كه فوريت آن در روز يكشنبه 4 مهر سال گذشته، با 79 رأي موافق و 81 رأي مخالف تصويب نشده بود.

پس از آنكه فوريت اين طرح به تصويب نرسيد، وكلاي ملت بررسي مجدد جزئيات‌ اين طرح را در تاريخ دهم بهمن‌ماه سال 89 به كميسيوني مشترك واگذار كردند و اين كميسيون هم پس از ماه‌ها تلاش كميسيون اصل 90 مجلس رسماً مسئوليت نهايي كردن طرح نظارت بر نمايندگان را برعهده گرفت و ‌نهايتاً در بيست‌وسوم فروردين‌ماه سال جاري جزئيات آن‌را ‌تصويب كرد.

اما سايت خبري رسانه رژيم سلطنتي انگليس (بي‌بي‌سي فارسي) روز گذشته با انتشار گزارش كوتاهي از روند تصويب كليات اين طرح در مجلس، نوشت: "قرار است كميسيون اصل نود مجلس به جزئيات اين طرح پيش از برگشت به جلسه علني رسيدگي كند. آقاي لاريجاني ابراز اميدواري كرده است كه ايرادات اين طرح در جلسات كميسيون اصل نود برطرف شود. "

اگر به خبر منتشر شده در ‌بي‌بي‌سي فارسي ‌دقت كنيم، به‌راحتي ‌به عقب‌افتادگي خبري اين رسانه پي خواهيم برد.

بي‌بي‌سي فارسي 20 ارديبهشت سال 90 (روز گذشته) خبر از بررسي ايرادات طرح نظارت در كميسيون اصل 90 داده است، كميسيوني كه رسما بررسي طرح نظارت بر نمايندگان را از تاريخ 10 بهمن‌ سال 89 به يك كميسيون مشترك واگذار كرده است؛ با اين حساب رسانه رژيم سلطنتي انگليس خبر 100 روز پيش مجلس را منتشر كرده است كه در آن روزها كميسيون اصل 90، وظيفه بررسي طرح نظارت بر نمايندگان را برعهده داشت.
ادامه مطلب
چهارشنبه 21 اردیبهشت 1390  - 8:38 PM

روزنامه آمريكايي نشنال ژورنال طي گزارشي انتقادي از سياست‌هاي دولت آمريكا در زمينه مبارزه با تروريسم نوشت پرهزينه‌ترين دشمن آمريكا در طول تاريخ اين كشور تنها با شليك دو گلوله از پاي درآمد.


روزنامه آمريكايي نشنال ژورنال با اشاره به خبر منتشر شده از سوي باراك اوباما مبني بر كشته شدن اسامه بن لادن توسط كماندوهاي آمريكا در پاكستان نوشت: پر هزينه ترين دشمن آمريكا در تاريخ اين كشور تنها با شليك دو گلوله از پاي درآمد.
اين گزارش افزود: اسامه بن لادن طي سالهاي گذشته هزينه هاي سنگيني را بر اقتصاد آمريكا وارد كرده است . با برآوردهاي كاملا محتاطانه بن لادن در 15 سال گذشته بيش از 3 تريليون دلار هزينه براي اقتصاد آمريكا داشته است و بار سنگين مالي را بر بودجه اين كشور تحميل كرده است . هزينه هاي بن لادن در بخشهاي مختلفي بر اقتصاد داخلي آمريكا، جنگ عليه تروريسم و عمليات امنيتي در سراسر جهان نمايان شده است .
بر اساس اين گزارش بهانه وجود بن لادن موجب وقوع دو جنگ عراق و افغانستان و درگيري بيش از 150 هزار نيروي نظامي آمريكا شد. يك چهارم بودجه نظامي آمريكا صرف اين دو جنگ در سالهاي اخير شده است . بخشي از افزايش قيمت نفت طي سالهاي اخير مربوط به مبارزه جهاني با شبكه تروريستي القاعده بوده است .بخشي از علت اصلي افزايش بدهي هاي ملي و كسري بودجه آمريكا نيز كه به شدت اقتصاد اين كشور را تهديد مي كند بن لادن بوده است .
اين گزارش در ادامه با اشاره به منافع مرگ بن لادن نوشت: همان طور كه شكست آدولف هيتلر موجب پايان ركود بزرگ اقتصادي و آغاز دوران رشد و رونق اقتصادي شد كشته شدن بن لادن نيز مي تواند تاثيرات مثبت زيادي بر اقتصاد آمريكا و اقتصاد جهان داشته باشد .
ليندا بيلمز استاد دانشگاه هاروارد در اين باره تاكيد كرد شايد برخي بگويند تنها فايده بن لادن براي اقتصاد آمريكا تقويت ساختارهاي نظامي اين كشور بوده است ولي هزينه هاي چندين ميليارد دلاري طي سالهاي گذشته براي مقابله با بن لادن موجب تقويت چشمگير نيروهاي نظامي آمريكا نشده است و تاثيرات منفي و مخرب زيادي بر اقتصاد آمريكا داشته است .
بن لادن در نوار ضبط شده اي پيش از مرگش بر اين نكته تاكيد كرده بود كه ما به سياستهاي خود بر ضد آمريكا تا زماني ادامه خواهيم داد تا اين كشور به ورشكستگي دچار شود . حدود يك پنجم توليد ناخالص داخلي آمريكا يعني بيشتر از كل بودجه سال 2008 صرف هزينه هاي جنگ با بن لادن در 15 سال گذشته شده است .
البته هزينه هاي جنگ آمريكا با بن لادن به هيچ وجه قابل قياس با هزينه هاي جنگ هاي داخلي آمريكا و جنگ جهاني دوم نخواهد بود . هزينه مالي جنگهاي داخلي آمريكا بيش از 280 ميليارد دلار بوده كه اين رقم معادل دو برابر توليد ناخالص داخلي اين كشور در سال 1860 ميلادي است . از سوي ديگر جنگهاي داخلي آمريكا و جنگ جهاني دوم گرچه خسارات انساني زيادي براي جامعه جهاني و آمريكا در بر داشته ولي پس از پايان اين جنگها آثار مثبت اقتصادي نيز بر اقتصاد آمريكا و جهان نمايان شده است .
هزينه هاي نظامي جنگ جهاني دوم بيش از 4.4 تريليون دلار بوده است. اين رقم معادل 40 درصد توليد ناخالص داخلي آمريكا بوده است . با پايان يافتن جنگ جهاني دوم موتور محرك اقتصادي آمريكا به خصوص در بخش صنعت و توسعه نيروگاههاي اتمي به سرعت به حركت افتاد . نظم نوين اقتصادي جهان با پيمان برتون وودز تاثيرات مثبت زيادي بر اقتصاد و تجارت بين المللي داشت .
بر اساس اين گزارش انفجار سفارتخانه هاي آمريكا در سال 1998 در آفريقا از سوي بن لادن موجب شد تا هزينه هاي امنيتي آمريكا در سراسر جهان چهار برابر شود . حملات تروريستي يازده سپتامبر نيز پر هزينه ترين حملات تروريستي در تاريخ آمريكا به شمار مي رود .
بر اساس برآوردهاي اقتصاددانان حملات تروريستي يازده سپتامبر بيش از 50 تا 100 ميليارد دلار به اقتصاد آمريكا خسارت وارد كرد كه اين رقم معادل 0.5 تا يك درصد توليد ناخالص داخلي اين كشور بوده است . اين حمله تروريستي همچنين بيش از 25 ميليارد دلار نيز به بخش مسكن آمريكا خسارت وارد كرد . ارزش سهام در بازارهاي مالي آمريكا نيز به شدت سقوط كرد .
اين گزارش افزود: اشغال افغانستان از سوي ارتش آمريكا پاسخ طبيعي به حملات تروريستي يازده سپتامبر بوده است . اشغال افغانستان در سال 2001 بهانه اي براي حمله به عراق و از بين بردن سلاحهاي كشتار جمعي شد . اين دو جنگ طي ده سال گذشته بيش از 1.4 تريليون دلار براي اقتصاد آمريكا هزينه داشته است . حملات تروريستي يازده سپتامبر و آغاز جنگ آمريكا با تروريسم موجب شد تا هزينه هاي نظامي و دفاعي از سال 2001 تا كنون 50 درصد افزايش يابد . ارتش آمريكا براي دستيابي به سلاحهاي جديد و پيشرفته تر و سازمانهاي جاسوسي اين كشور براي اجراي ماموريتهاي امنيتي و اطلاعاتي به بودجه بيشتري نياز داشتند .
بر اساس برآوردهاي بلومبرگ هزينه هاي ناشي از جنگ اطلاعاتي و نظامي با بن لادن و شبكه هاي تروريستي در ده سال گذشته معادل بيش از 15 درصد بدهي هاي ملي آمريكا بوده است . برخي كارشناسان اقتصادي بر اين باورند كه افزايش بدهي هاي ملي مهمترين تهديد عليه امنيت ملي آمريكا به شمار مي رود . كليه اين هزينه ها در طول 15 سال گذشته به بيش از 3 تريليون دلار رسيده است .
البته استيگليتز و بيلمز بر اين باورند كه تنها جنگ عراق بيش از 3 تريليون دلار هزينه در بر داشته است . به اعتقاد آنها هزينه پرداخت شده براي اين دو جنگ بيش از 4 تا 6 تريليون دلار بوده است . استيگليتز بر اين باور است كه افزايش قيمت نفت از سال 2003 و وقوع بحران مالي 2008 نيز بايد جزء هزينه هاي ناشي از جنگ افغانستان و عراق محاسبه شود .
ادامه مطلب
چهارشنبه 21 اردیبهشت 1390  - 8:36 PM

به نقل از لس آنجلس تايمز، چندي قبل با بررسي عملكرد نرم افزاري سيستم عامل و برخي برنامه هاي سيستم عامل آندرويد و همين طور گوشي آيفون و تبلت آي پد مشخص شد كه گوگل و اپل اطلاعات شخصي ميليون ها كاربر خود را بدون اجازه و اطلاع آنها جمع آوري كرده اند و حريم شخصي آنها را نقض كرده اند.
در حالي كه اپل هرگونه تخلف را رد كرده و مدعي شده كاربران در اين زمينه كاملا رضايت داشته اند، گوگل هم ضمن طرح ادعاي مشابهي تاكيد كرده كه جمع آوري اطلاعات شخصي كاربران را براي ارتقاي كيفيت خدمات خود ضروري مي داند! اين در حالي است كه بخش عمده اين اطلاعات به شركت هاي تبليغاتي ارائه شده تا از آنها براي نمايش دقيق تبليغات هدفمند استفاده شود.
اما روز گذشته نمايندگان اپل و گوگل در كميته فرعي حريم شخصي سناي آمريكا حاضر شدند و از اقدامات خود دفاع كردند. البته نمايندگان از اين اظهارات قانع نشدند و به اين دو شركت هشدار دادند كه جمع آوري چنين اطلاعاتي به سارقان هويت، هكرها و ديگر جنايتكاران هم فرصت مي دهد تا نهايت سوءاستفاده را از شهروندان به عمل اورند.
نمايندگان همچنين دولت آمريكا را به اهمال در زمينه حفظ حريم خصوصي شهروندان متهم كردند و از عدم وجود سياست گذاري مشخص در زمينه عملكرد برنامه هاي كاربردي تلفن همراه اظهار نگراني كردند. به اعتقاد آنها عدم محدوديت در زمينه دسترسي و نمايش اطلاعات مكاني كاربران برنامه ها و ابزار همراه مشكل مهم ديگري است كه بايد مورد توجه كاخ سفيد قرار بگيرد.
اين نگراني ها باعث شده تا طرحي موسوم به do-not-track براي جلوگيري از نقض حريم شخصي با سوءاستفاده از ابزار الكترونيك همراه در كنگره آمريكا مطرح شود.
جلسات استماع اظهارات نمايندگان اين دو شركت قرار است در آينده هم ادامه يابد. در جلسه اخير نماينده اپل مدعي شده بود اطلاعات مكاني جمع آوري شده از كاربران از دقت كافي برخوردار نيست و لذا قابليت سواستفاده ندارد، اما بررسي هاي فني نشان داده كه اين فناوري هاي نوين مكان ياب محل دقيق حضور هر فرد را با تقريب حدود 5 متر به خوبي مشخص مي كند.

ادامه مطلب
چهارشنبه 21 اردیبهشت 1390  - 8:35 PM

شركت ادوب با هدف افزايش استفاده از برنامه فوتوشاپ بر روي تبلت آي‌پد، سه برنامه كاربردي سازگار با اين رايانه لوحي را عرضه كرد.


به نقل از پي سي مگ، اين برنامه ها از طريق فروشگاه آنلاين شركت اپل قابل دسترسي است. برنامه هاي ياد شده كه ايزل، ناو و كالر لاوا نام دارند بين 2 تا 5 دلار قيمت دارند و براي استفاده از آنها ابتدا بايد نرم افزار Adobe Photoshop CS5 نصب شود.
شركت ادوب اولين بار با عرضه Creative Suite 5.5 پشتيباني از آي پد را به مجموع فوتوشاپ افزود. مشتريان ادوب مدتها بود كه خواستار استفاده از امكانات گرافيكي و ويرايش عكس فوتوشاپ بر روي آي پد بودند.
پيش از اين اپل به علت نگراني هاي امنيتي اجراي برنامه فلاش را بر روي رايانه هاي تبلت غيرممكن كرده بود.
در ميان برنامه هاي عرضه شده ايزل از همه گرانتر است و به كاربران امكان مي دهد با استفاده از انگشتشان نقاشي كنند. اين نقاشي ها قابل استفاده در محيط نرم افزار Creative Suite 5.5 است تا به طور دقيق تري ويرايش شود.
برنامه سه دلاري كالر لاوا هم با تركيب رنگ هاي مختلف از طريق دست به خلق مضامين و طرح هاي مختلف كمك مي كند.
براي اين كار مي توان از فايل هاي مختلف هم استفاده كرد.
ادامه مطلب
چهارشنبه 21 اردیبهشت 1390  - 8:33 PM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 29

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5823091
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی