به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

بازار گوشی‌های هوشمند، تغییرات چشمگیری را در بهار امسال تجربه كرد. این تغییرات مدتی به صورت نامحسوس در آمارها دیده می‌شدند، اما در ماه‌های اخیر توجه همگان را به خود جلب كردند. در واقع از بین برند‌های مختلف سازندگان گوشی‌های همراه، تنها 4 شركت پیشتاز این رقابت هستند: اپل، سامسونگ، HTC و RIM. 2 برند اول یعنی اپل و سامسونگ، رتبه اول را از نوكیا گرفتند كه این اتفاق برای اولین بار در 15 سال تولید گوشی‌های هوشمند كه با به بازار آمدن Nokia 9000 Communicator آغاز شد، رخ داده است.

با توجه به آمار‌های منتشر شده، سهم نوكیا در بازار گوشی همراه در ربع دوم سال 2011، حدود 24 درصد گزارش شده كه نسبت به همین زمان در سال قبل 10 درصد كاهش یافته است.

این شركت‌ها سعی می‌كنند میزان فروش گوشی‌های معمولی خود را كاهش دهند تا گوشی‌های هوشمند با استقبال بیشتر مواجه شود. طی گزارش‌های منتشر شده از شركت‌هایی مثل سامسونگ، نوكیا و LG فروش این گوشی‌ها در بازار بشدت كاهش یافته است و سهم گوشی‌های دارای سیستم عامل‌هایی مثل اندروید، سیمبین، بادا با ویندوز 7 افزایش یافته و این امر بر میانگین قیمت فروش تأثیر مثبت گذاشته است.

سامسونگ

مدتی است كه سامسونگ دیگر گزارش‌هایی با آمار و ارقام قطعی نداده است و مسوولان این شركت از عبارت‌هایی مانند «حداكثر افزایش 10 درصدی» استفاده می‌كنند.

معاون روابط سرمایه‌گذاری سامسونگ اعلام كرده است: «با شدت گرفتن رقابت، در اختیار قرار دادن این اطلاعات، منافع سامسونگ را در معرض خطر قرار می‌دهد.» شایعات از آن حكایت می‌كند كه كشمكش‌های قانونی سامسونگ و اپل، دلیل اصلی است كه سامسونگ دیگر راجع به میزان فروش گوشی‌ها یا قیمت میانگین خود اطلاعات نمی‌دهد. دانستن این آمار برای اندازه‌گیری میزان فروش سامسونگ ضروری است و با در دست داشتن مقدار دقیق آنها این امكان وجود دارد وضعیت تصور شده كمی‌ تغییر پیدا كند.

روش‌های متفاوتی برای به دست آوردن میزان فروش گوشی‌های هوشمند سامسونگ استفاده شد كه حاصل آن عددی بین 3/17 تا 2/19 میلیون دستگاه را نشان می‌دهد كه از فروش 7/16 میلیونی نوكیا بیشتر است. نكته باور نكردنی اینجاست: در مقایسه با 3 ماه دوم سال 2010 كه فروش سامسونگ1/3میلیون گوشی هوشمند بود، این عدد بیش از 550 درصد افزایش داشته است! سامسونگ این موفقیت بزرگ را مدیون خط تولید گوشی‌های سری گالكسی مي‌داند كه سال پیش معرفی شدند و اين مساله را ثابت می‌كند كه فناوری‌های نوآورانه سامسونگ مثل صفحه نمایش Super AMOLED و چیپ‌ست‌های ARM تأثیر مستقیمی ‌بر این موفقیت گذاشته‌اند.

سامسونگ همچنین بیشترین حاشیه سود خود را در سال‌های اخیر ‌‌ـ‌ 7/13 درصد ‌‌ـ‌ اعلام كرده است. در 3 ماه سوم سال 2010 با معرفی گالكسی اس 2، سامسونگ توانست بسیاری از طرفداران آیفون را كه منتظر به بازار آمدن نسل بعدی آن بودند، به سمت خود بكشاند.

اپل

با رونق گرفتن اقتصاد چین، این كشور در فروش محصولات اپل نقش مهمی‌ایفا كرد و 8/4 میلیون دلار سود نصیب آن كرد. نمی‌توان تصور كرد با به بازار آمدن نسل بعدی آیفون، چه میزان سود از طریق فروش آن به مشتركان مخابرات چین عاید اپل می‌شود. اپل تنها با 6 درصد از سهم بازار، دوسوم سود بازار گوشی‌های تلفن همراه را از آن خود كرد و به نظر نمی‌رسد چیزی بتواند جلوی رخ دادن این اتفاق را در نیمه دوم سال بگیرد.

نوكیا

در 3 ماهه اول سال 2011 نوكیا بین این دو راهی قرار گرفت كه پیوستن به ویندوز فون یا اندروید را برگزیند یا پایبندی به استراتژی‌های قبلی خود و استفاده از سیمبین و MeeGo. مدیر عامل نوكیا، استفان الوپ، در همین مدت رسما پیوستن نوكیا به ویندوز فون را اعلام كرد و از بین رفتن اعتماد به برند نوكیا را در 3 ماهه دوم امسال به وضوح نشان داد. این در حالی بود كه آمار و ارقام گزارش شده از نوكیا حاكی از ضرر این شركت در این مدت بود.

شاید خریداران گوشی‌های نوكیا از آینده سیمبین نگران بودند یا افزایش محبوبیت گوشی‌های اندروید كه قیمت مناسبی داشتند باعث شد میزان فروش گوشی‌های هوشمند نوكیا در عرض 3 ماه 34 درصد كاهش یابد و از 2/24 میلیون در 3 ماه اول 2011 به 7/16 در 3 ماه دوم برسد. كاهش 15 درصد در فروش گوشی‌های معمولی نوكیا می‌تواند ناشی از افزایش توجه به سمت گوشی‌های هوشمند باشد، اما كاهش شدید فروش گوشی‌های هوشمند نوكیا بیشتر تحت تأثیر اعلام پیوستن این شركت به ویندوز فون است.

از سوی دیگر، با توجه به دشمنی‌هایی كه نسبت به اندروید وجود دارد، پیوستن نوكیا به ویندوز فون حركت درستی به نظر می‌آمد، اما زمان این كار بسیار نامناسب بود. نوكیا به ازای هر لایسنس، 15 دلار به مایكروسافت می‌دهد، اما در عوض مایكروسافت نیز مزایایی برای نوكیا قائل می‌شود و به همین دلیل پیش‌بینی می‌شود نوكیا در 2012 روزهای بهتری را پیش رو داشته باشد. از سوی دیگر، نوكیا در جریان درگیری كه با شركت اپل داشت، موفق شد بیش از 600 میلیون دلار غرامت بگیرد و به ازای فروش هر آیفون، نوكیا5/11دلار از اپل دریافت می‌كند.

RIM

RIM كه بسیاری از شما محصولات آن را با نام تجاری بلك بری می‌شناسید، ثابت كرد شایعات درباره منحل شدن این شركت بی‌اساس بوده و هنوز مانند گذشته بخوبی به تولید محصولاتش ادامه می‌دهد و قبل از این كه HTC در ربع دوم از او پیشی بگیرد، در رتبه بعد از اپل قرار داشت. این آمار بر اساس اطلاعات رسمی‌ به دست آمده از این شركت اواخر ماه مارس است. شایان ذكر است RIM سه میلیارد دلار نقدینگی دارد كه با توجه به كاهش 11 درصدی نیروی كارش، می‌تواند براحتی سهم خود را در بازار گوشی افزایش دهد و در سال‌های بعدی احتمالا یكی از رقیبان اصلی اپل و سامسونگ خواهد بود.

HTC

این شركت تایوانی در 3 ماهه دوم امسال یكی از بهترین ماه‌های خود را گذراند و با گذشتن از سد RIM، بعد از اپل قرار گرفت و قیمت فروش میانگین خود را 349 دلار اعلام كرد. به علاوه رشد اقتصادی HTC به نظر غیرقابل توقف می‌رسد و فروش گوشی‌های آن نسبت به سال قبل دو برابر شده و به 1/12 دستگاه رسیده است.

LG

فروش LG نسبت به 3 ماهه اول سال جای میلادی با اندكی افزایش به 8/24 میلیون دستگاه رسید كه این شركت را با در دست داشتن 7 درصد بازار، به سومین تولیدكننده گوشی تبدیل كرده است. اپل نیز در همسایگی LG به سر می‌برد و ممكن است بزودی در 3 ماهه بعدی، مقام سوم را از این شركت بگیرد و از آن خود كند. سود LG نسبت به 3 ماهه اول 11 درصد افزایش یافته است.

سوني اريكسون

ژاپنی‌ها قول داده بودند گوشی‌های اندرویدی با پشتیباتی قوی ارائه كنند، كه بر خلاف سال قبل، امسال با معرفی گوشی‌هایی مانند Xperia Arc به قول خود عمل كردند. سونی اریكسون 11 درصد بازار اندروید را در دست داشت، ولی این شركت بشدت تحت تأثیر زلزله و سونامی‌ ماه مارس ژاپن قرار گرفت. گفته می‌شد اگر این شركت دچار خشم طبیعت نمی‌شد 5/1 میلیون دستگاه بیشتر به فروش می‌رساند. در نتیجه سونی اریكسون در 3 ماهه دوم امسال ضرر كرد، ولی پیش بینی می‌شود در ماه‌های جاری این وضعیت را بهبود ببخشد.

نتیجه

اتفاق مهمی‌در 3 ماهه دوم سال جاری میلادی رخ داد. سبقت سامسونگ و اپل از نوكیا برای اولین بار بود. اپل 10 میلیارد دلار از فروش آیفون 4، آیپد و فروش روزافزونش در آسیا به دست آورد كه نشان‌دهنده توان این شركت برای گسترش محصولاتش است. اما مهم‌ترین آنها كه توجه ما را به خود جلب كرد، رشد 500 درصدی فروش گوشی‌های سامسونگ بود كه بیشتر این فروش از سهم بازار گرفته شده از نوكیا می‌آید.

به نظر می‌رسد سامسونگ تنها رقیب جدی اپل باشد كه برای بازار آن تهدید محسوب می‌شود و احتمالا اكثر كشمكش‌های قانونی بین این دو به همین دلیل است. با رشد نرخ فروش سامسونگ و ورود گالكسی اس 2 به بازار، سامسونگ قصد دارد مقام اول را از آن خود كند.

محمد علي زارعي فر

ادامه مطلب
دوشنبه 31 مرداد 1390  - 11:38 AM

اگر تعداد زیادی فایل دارید كه باید نام همه‌شان به چیز مشابه دیگری تغییر كند، در ویندوز معمولا به سراغ Batch File Processorها خواهیم رفت (كه پیشتر در همین ضمیمه چند نرم‌افزار مرتبط معرفی شده است). اما كاربران دو آتشه لینوكس، معمولا به این افتخار می‌كنند كه ترمینال قدرتمند لینوكسی، آنها را از نصب بيشتر نرم‌افزارهای خرد و جانبی بی‌نیاز می‌كند و می‌توانند مستقیما امور حرفه‌ای‌تری انجام دهند.

 تغییر دستی نام‌ فایل‌ها مدت زیادی طول می‌كشد، اما اگر بتوان اسكریپتی نوشت كه تك‌تك فایل‌های یك دایركتوری را بخواند و نام‌ هر فایل را تغییر دهد، در وقت بسیار صرفه‌جویی خواهد شد. دستور for در اسكريپت‌ها اين‌گونه عمل مي‌كند:‌

for var in «files»;do «command» $var;done

مي‌توان به‌جاي «files» هر چيزي نوشت. مثلا * يا *.txt همچنين مي‌توانيد داخل «command» هر چيزي را كه دستور لينوكسی باشد اجرا كرد. توجه داشته باشید كه این دستور هر بار كه فايلی پيدا شد، اجرا مي‌شود.

حالا با كمك يك متغير مي‌توانيم كار را جالب‌تر كنيم. به‌جاي اين‌كه فقط از متغير استفاده كنيم (مثل var$) مي‌توانيم با استفاده از اين الگوي نگارشي، عمليات جايگزيني را هم انجام دهيم:

${var‌/‌originaltext‌/‌replacetext}

بنابراين اگر اين دستور را داخل دايركتوري از عكس‌ها با نام‌های مشابه اجرا كنيم:

for f in *;do mv $f ${f‌/‌IMG‌/‌Image};done

براي هر فايلي كه داراي الگوي * باشد (يعني همه فايل‌ها)، دستور زير اجرا مي‌شود:‌

mv IMG_00042.jpg Image_00042.jpg

و این یعنی نام آن فایل از IMG_00042.jpg به Image_00042.jpg تغییرخواهد كرد و نام فایل بعدی به همین ترتیب و...

در نتیجه در كمتر از چند ثانیه، فولدری جدید خواهیم داشت كه اطلاعات فایل‌هایمان در آن به‌روز شده‌اند.

ادامه مطلب
دوشنبه 31 مرداد 1390  - 11:37 AM

فرض كنید كه می‌خواهید اطلاعات سیستمی مربوط‌به یك شبكه كه نزدیك به 100 كامپیوتر لینوكسی در آن وجود دارد، را به‌دست بیاورید. در این صورت چه باید كرد؟ یك روش اين است كه تك‌تك پاي هر سيستم بنشينيد و قلم و كاغذ كنار دست‌تان بگذارید و اطلاعات را به‌طور دستي در يك جدول وارد كنيد.

نيازي به گفتن نيست كه بدون احتساب دريافت اطلاعات نرم‌افزارها و قطعات جانبي، همين كه بخواهید پای هر سیستم بروید، زمان بسیاری تلف خواهد شد. روش دوم استفاده از دستورات لینوكسی است. اطلاعات پايه لينوكس در مكان‌هاي استاندارد قرار دارد و بقيه اطلاعات همچون نرم‌افزارهاي نصب شده با چند دستور خاص به‌دست مي‌آيد.

نخست بياييد اطلاعات پيكربندي شبكه رايانه را بفهميم. بعد از ورود به سيستم، نام رايانه به عنوان بخشي از خط فرمان قابل ديدن است. مي‌توانيد با كمك دستور cat ‌/‌etc‌/‌resolv.conf تنظيمات DNS را ببينيد. بعد مي‌توانيد فهرست دستگاه‌هاي شبكه و نشاني‌هاي IP و MAC آنها را با كمك دستور ifconfig –a به‌دست بياوريد.

حال مي‌ماند اطلاعات مرتبط با سخت‌افزار. مي‌توان اطلاعات زيادي را از سيستم فايل ‌/‌proc به‌دست آورد. مثلا با كمك دستور cat ‌/‌proc‌/‌cpuinfo مي‌توان فهميد چه ريزپردازنده‌اي در سيستم مشغول به‌كار است.

مي‌توان ميزان حافظه سيستم را با كمك دستور ls –lah‌/‌proc‌/‌kcore به‌دست آورد كه حجم حافظه را به‌صورت قابل خواندن براي انسان به خروجي مي‌دهد. اطلاعات مرتبط با سخت‌افزارهاي جانبي نصب شده را مي‌توان با كمك دستور lspci كسب كرد.

با كمك دستور fdisk –l ‌/‌dev‌/‌?d نيز مي‌توان اطلاعات پيكربندي ديسك سخت را به‌دست آورد. اگر مي‌خواهيد بدانيد كه چه نوع ديسك سختي داريد، مي‌توانيد از دستور زير استفاده كنيد:

cat ‌/‌proc‌/‌ide‌/‌had‌/‌model

اگر نرم‌افزارهاي مربوط به فشرده‌سازي فرمت gz را نصب‌كرده‌ايد، يك فايل بسيار حياتي در سيستم خود داريد كه مي‌توانيد به كمك آن تنظيمات هسته را ببينيد. اين فايل در ‌/‌proc‌/‌config.gz قرار دارد و اگر در دايركتوري اصلي (Root) قرار بگيرد مي‌تواند به‌عنوان فايل پيكربندي هسته عمل كند.

مي‌توان حتی دستگاه‌هايي را كه به‌كمك پورت USB به سيستم متصل شده‌اند شناسايي كرد. اين كار را به‌كمك دستور lsusb انجام دهيد.

براي دانستن فهرست نرم‌افزارهاي نصب شده در سيستم‌هاي مبتني بر RPM، از دستور rpm –qa و در سيستم‌هاي مبتني بر دبيان، مي‌توانيد از دستور dpkg –l استفاده كنيد.

اگر دنبال اطلاعات بيشتري مي‌گرديد، قطعا گشت‌وگذار در ‌/‌proc و ‌/‌sys نظرتان را جلب مي‌كند.

تمامي اين دستورات نيازي به رابط گرافيكي ندارند، از اين‌رو مي‌توان بسادگي و بدون حضور فيزيكي تمامي اين اطلاعات را فقط با داشتن دسترسي به ريشه از راه دور به‌دست آورد و حتي با كمك اسكريپت‌نويسي، تمامي اين مراحل را اتوماتيك كرد.

ادامه مطلب
دوشنبه 31 مرداد 1390  - 11:20 AM

رايانه‌هاي روميزي، لپ‌تاپ‌ها و حتي سرورها مي‌توانند در مدت زماني كوتاه پر از فايل‌هاي بلااستفاده، موقت و تكراري شوند. وجود اين فايل‌ها در آنها موجب مي‌شود علاوه بر سردرگمي كاربر، هنگام جستجو به ‌دنبال يك فايل خاص، ميزان فضاي اشغال شده از ظرفيت هارد‌ديسك نيز افزايش يابد. به عبارت ديگر، اگر بخواهيم در يك جمله بسيار ساده اين مشكل را مطرح كنيم، مي‌توان اين مشكل را با كاهش فضاي خالي هارد‌ديسك و افزايش هزينه‌ها جهت خريد هارد‌ديسك با ظرفيت بالاتر برابر دانست!

توضيحات بيشتر و دانلود برنامه در ادامه مطلب

ادامه مطلب
دوشنبه 31 مرداد 1390  - 11:04 AM
تابستان فرارسیده است، فصلی كه حساب‌های هك‌شده در آن افزایش پیدا می‌كند. علت آن نیز این است كه بسیاری از افراد به مسافرت می‌روند و به‌همین دلیل استفاده از رایانه‌ها یا شبكه‌های اشتراكی زیاد می‌شود.

به همین دلیل گوگل، Hotmail و فیس‌بوك سیستمی به نام «تصدیق دو فاكتوره» (two-factor authentication یا 2FA) را برای حفاظت از حساب‌های شما پیاده‌سازی كردند. ایده اصلی این سیستم، واضح و روشن است: زمانی كه شما به‌وسیله نام كاربری و رمز عبور از یك دستگاه جدید برای دسترسی به سیستم آنها استفاده می‌كنید، همراه با آن باید یك كد یكبار مصرف كه به موبایل شما فرستاده شده است را وارد كنید.

این ایده برای حفاظت از جزئیات كاربری شماست كه از طریق شبكه یا رایانه ناامن ممكن است دزدیده شود (سیستم‌هایی كه ممكن است بدافزارهایی برای دسترسی به این جزئیات روی آنها نصب شده باشد). حتی اگر بدافزارها به این كد یكبار مصرف دسترسی پیدا كنند، بعد از خروج از سیستم این كد نامعتبر می‌شود. بنابراین اگر آنها سعی كنند با اطلاعات دزدیده شما وارد شوند با یك درخواست برای ورود یك كد روبه‌رو خواهند شد كه مستقیما به موبایل شما فرستاده می‌شود.

محافظت از تلفن

در حالت ایده‌آل، دزدها موبایل شما را نخواهند داشت. البته ممكن است این كار را نیز انجام دهند، بنابراین باید با یك رمز عبور و تنظیم قفل خودكار موبایل، از سیمكارت خود محافظت كنید. مشكل این است كه همه افراد از 2FA استفاده نمی‌كنند و با وجود 720 میلیون كاربر آن هم تنها در فیس‌بوك، اعمال قابلیت امنیتی برای تمام افراد بسیار مشكل خواهد بود.

برای بیشتر افرادی كه از رایانه‌های آشنا استفاده می‌كنند برای امنیت، نام كاربری و رمز عبور، كافی است. ولی برای بقیه افراد، 2FA گزینه مناسبی خواهد بود و مانند این است درحالی كه یك كلید برای در خانه دارید، از یك سیستم هشدار نیز استفاده ‌كنید كه می‌توانید آن را خاموش یا روشن كنید.

همچنین گوگل و Hotmail به شما اجازه می‌دهند تصدیق دوفاكتوره را تنظیم كنید. یاهومیل این كار را نمی‌كند بنابراین در شرایطی كه به رایانه و شبكه‌ای كه استفاده می‌كنید اعتماد ندارید، از استفاده آن خودداری كنید (كافی‌نت‌ها، شبكه‌های بی‌سیم هتل‌ها، ایستگاه‌های قطار یا جاهای دیگر معمولا مورد اطمینان نیستند).

تنها كاری كه برای استفاده از تصدیق دوفاكتوره باید انجام دهید، داشتن یك شماره تلفن همراه و تنظیم كردن آن قبل از مسافرت یا در نهایت فعال كردن آن زمانی كه از یك سیستم مورد اعتماد استفاده می‌كنید.

فعال كردن تصدیق دوفاكتوره

برای فعال كردن تصدیق دوفاكتوره در محیط‌های مختلف می‌توانید از روش‌های زیر استفاده كنید:

در گوگل، این قابلیت در تب تنظیمات كه در گوشه بالا و سمت راست صفحه وجود دارد، قرار گرفته است. شما باید 2FA را روی یك رایانه مورد اعتماد فعال كنید (ایده داشتن یك پرینتر هم خوب است، بنابراین می‌توانید یك فهرست از كدهای پشتیبان را برای مواقعی كه ممكن است تلفن شما گم یا دزدیده شده باشد، پرینت كنید). شما باید یك شماره تلفن معتبر را كه كدها بتوانند به آن فرستاده شوند، وارد كنید.

در Hotmail ابتدا باید یك شماره تلفن همراه را در صفحه مرور كلی حساب Windows Live خودتان اضافه كنید. مشخص است كه این كار را نیز باید در یك رایانه امن انجام دهید. سپس از هر جا كه وارد Hotmail یا دیگر سرویس‌های Windows Live بشوید، می‌توانید انتخاب كنید كه یك كد یكبار مصرف (رشته‌ای از شماره‌ها كه به‌وسیله پیغام متنی به تلفن همراه شما فرستاده می‌شود) برای استفاده به‌جای رمز عبورتان به تلفن‌تان ارسال شود. انقضاي كدهای یكبار مصرف تقریبا بعد از 15 دقیقه است، بنابراین در استفاده از آن كمی عجله كنید. همچنین مطمئن شوید قبل از ترك سیستم از حساب خود خارج شده باشید.

اگر زمانی كه در مسافرت هستید نیاز دارید به ایمیل‌های یاهو دسترسی پیدا كنید، امن‌ترین راه این است كه توسط یك تلفن هوشمند این كار را انجام دهید یا یك حساب Hotmail یا Gmail تنظیم كنید كه به‌صورت دوره‌ای وارد حساب یاهو شده و ایمیل‌هایتان را نمایش دهد. توسط این راه‌ها ورود امن‌تری به یاهو خواهید داشت.

ساخت یك رمز عبور بهتر

اگر رمز عبور شما ضعیف باشد این كارها نیز نمی‌تواند از حدس زدن رمز عبورتان توسط افراد دیگر جلوگیری كند. یك كلمه در یك فرهنگ لغت یا یك تركیب ساده از حروف و شماره‌ها نمی‌تواند رمز عبور امنی باشد (بله، درست است، بسیاری افراد از «abc123» به‌عنوان رمز عبور استفاده می‌كنند!). شما می‌توانید قدرت رمز عبورتان را در سایت howsecureismypassword.net بررسی كنید كه به شما می‌گوید یك رایانه رومیزی معمولی چه میزان زمان نیاز دارد تا رمز عبور شما را بشكند. این سایت رمزهای عبور را ذخیره نمی‌كند و از شما نام كاربری نمی‌خواهد، بنابراین می‌توانید به آن اعتماد كنید.

مثلا برای «abc123» جواب این است: «این رمز یكی از 500 رمز عبور معمول جهان است، شما باید آن را عوض كنید».

فیس‌بوك و توییتر، رمزهای عبور ضعیف را شناسایی می‌كنند. اگر شما تلاش كنید با یك رمز عبور ضعیف یا رمزی كه عموما استفاده می‌شود یك حساب بسازید، حساب شما بلوكه خواهد شد (هكرها به همین روش به سیستم‌ها نفوذ و فهرست‌های عظیمی از رمز عبور و نام كاربری را پست می‌كنند).

برتری فیس‌بوك این است كه می‌تواند افراد را به وسیله نشان دادن تصاویر دوستانشان، مجبور به اثبات هویت كنند، كاری كه شخص واقعی عموما می‌تواند براحتی انجام دهد در حالی كه بقیه افراد نمی‌توانند. آمار نشان می‌دهد در هر جا، بین یك تا 10 درصد رمزهای عبور در سایت‌های مختلف یكسان هستند.

این مساله به مشكل دیگری اشاره می‌كند، افراد از رمزهای عبور یكسان در سایت‌های مختلف استفاده می‌كنند. این مسأله بزرگ‌ترین منبع آسیب‌پذیری افراد، در كنار رمزهای عبور ضعیف است. حالت ایده‌آل این است كه شما از رمزهای عبور متفاوت برای سایت‌های مختلف استفاده كنید. این كار با كمی تفكر و نوآوری براحتی انجام‌پذیر است. همچنین خوب است كه رمز عبورتان شامل شماره‌ها و علائم نشانه‌گذاری باشد. این كاراكترها به پیچیدگی اضافه می‌كنند و به همین ترتیب شكستن آنها را دشوارتر می‌كند.

اگر شما رمزهای عبور متفاوتی را در سایت‌های مختلف استفاده كنید و اگر با بدشانسی، نام كاربری (اغلب یك ایمیل) همراه رمز عبورتان از یك سایت دزدیده شود، ابزار خودكاری كه هكرها استفاده می‌كنند تا رمز عبور و نام كاربری شما در سایت‌های دیگر مثل فیس‌بوك، Gmail، Hotmail، توییتر و یاهو امتحان شود شكست می‌خورد. این خود یك موفقیت است يا حداقل از داشتن یك روز بدتر كه تمام حساب‌های شما هك شده باشد، جلوگیری می‌كند.

محمدحسین كردونی


ادامه مطلب
دوشنبه 31 مرداد 1390  - 11:01 AM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 8

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5823031
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی