به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

انقلاب، یک ارزش است. آن کسانی که تلاش می کنند انقلاب و انقلابگری را ضد ارزش کنند، همان کسانی هستند که بیشترین ضربه را از انقلاب خورده اند. تردید در مفاهیم انقلابی، ضد ارزش است. تردید در مبارزه ی با قدرتهای ستمگر و سلطه گر و ظالم، ضد ارزش است.

نکات اساسی سیره ی امام
-------------------------------------
آنچه در سیره ی امام بزرگوار ما برجسته است، یکی، دو مورد نیست. حقیقتاً این انسان والا و برجسته، ابعادی از زندگی خود را در معرض آموزش و تعلیم امت اسلامی قرار داد؛ ولی دو، سه نکته ی اساسی در زندگی آن بزرگوار وجود دارد که هرگز نباید از دید ما مؤمنین به رسالت امروزی اسلام، پوشیده بماند.
اولین مسأله این است که آن بزرگوار، همه ی کارهای خود را برای خدا انجام می داد و شاید فتح دلهای آحاد امت اسلامی در سراسر عالم ـ با اختلاف سلایق و مسلکها و تربیتها و مؤثرات ـ که بدون هیچ تفاوتی، در مقابل عظمت و راه و پیام او، طوع و تسلیم بودند و همراهی نشان دادند، ناشی از اخلاص آن بزرگوار بود. او برای خدا حرف می زد، برای خدا اقدام می کرد، برای خدا قهر می کرد، برای خدا حمایت می کرد و حاضر بود نپسندیدن آحاد مردمی را برای خدا تحمل کند و تنها بماند و حرکت نماید.
اخلاص او، نقطه ی اساسی حیاتش بود. راه آن بزرگوار هم، فقط با اخلاص طی شدنی است. توده های مردم، بحمدالله این اخلاص را دارند و نشان داده اند. بزرگان و پیشروان و رهبران و علما و اندیشمندان و روشنفکران هم، هرجا که این اخلاص را به کار بگیرند و با اخلاص عمل کنند و برای خدا حرف بزنند و کار کنند، توفیق حتمی است. توفیق، به معنای تأثیر سخن در دلهاست. یعنی سخنی که صادقانه و برای خدا باشد، تأثیر خود را در دلهای مستعد می گذارد و خدا این تأثیر را به او می دهد. آن بزرگوار، این گونه بود.
به همین خاطر است که دشمنان، از اشاره و یک کلمه ی سخن او، واهمه می کردند و دوستان دلگرم می شدند. در حوادث دشوار، سخن امام توانست دلهای افسرده را ـ نه فقط در محدوده ی ایران، بلکه در سرتاسر آفاق اسلامی ـ گرمی ببخشد و حرکت را تضمین کند. به هیچ وجه نباید این خصوصیت را دست کم بگیریم؛ مخصوصاً ما و کسانی که برای خود، مسئولیت و وظیفه ی خطیری قایل هستیم.
نکته ی دیگر این است که او نظر وسیعی به دنیای اسلام داشت و به دنبال همین دیدگاه وسیع، اعتقاد راسخ او به لزوم اتحاد مسلمین بود. این، آن نکته ی اساسی است. مسأله این نیست که مذاهب یا فرق اسلامی و طوایف گوناگون سیاسی و اعتقادی و مسلکی و غیره، چه تعداد جمعیت یا چه قدر قدرت سیاسی و اجتماعی دارند یا ندارند؛ مسأله این است که اگر ما برای مشکلات جهان اسلام، به دنبال چاره ای هستیم، یا به تعبیر درست تر، اگر ما برای سربلندی و عظمت و عزّت اسلام و قرآن مجاهده می کنیم، این با اختلاف و درگیری بین مسلمین سازگار نیست. امام(ره)، از قبل از پیروزی انقلاب، این هدف را دنبال می کردند و به آن توصیه می نمودند. بعد از پیروزی انقلاب هم، به طریق اولی این کار را کردند.
بیانات در دیدار با میهمانان خارجی مراسم اولین سالگردارتحال امام خمینی ( ره ) ـ 16/3/69


بیداری اسلامی علی رغم خواست مستکبران
--------------------------------------------------------
این انقلاب، چون با نام خداست، همیشه با شیطانها مواجه است. چون معتقد به طرفداری از مستضعفان و مظلومان است، همیشه با قلدران و زورگویان و مستکبران، دست به گریبان است. چون برای ارزشهای انسانی حرکت می کنید، همیشه کسانی که با ارزشهای انسانی مخالفند، از شما ناراضیند. باید شما آبدیده باشید. باید شما روحاً و قلباً مجهز باشید.
این ملّت، پرچم عظیمی را در دست دارد. این پرچمی که شما به اهتزاز درآوردید، دنیا را بیدار کرده است. ببینید امروز در فلسطین، چه خبر است. ببینید در شمال آفریقا، چه خبر است. ببینید چگونه اسلام در جوامع اسلامی، حق خود را باز می یابد و به دست می آورد. این کارها را شما کردید.
در مقابل فرهنگ کفر و استکبار، مسلمین را ضعیف بار آورده بودند که احساس ضعف می کردند. در جاهایی که امروز میلیونها مسلمان توانسته اند سهم و حقی در حکومتها به دست بیاورند، تا قبل از انقلاب اسلامی، کسی جرأت نمی کرد دم از اسلام بزند. در این کشورهای اسلامی که امروز ائمه ی جمعه و جماعاتشان، تشکیلات به وجود می آورند و مسجدها رونق پیدا می کنند و کانون تحرک می شوند، تا دیروز مسجدها متعلق به یک مشت پیرمرد از کار افتاده بود. امروز آن مسجدها، جای جوانان و کانون جنبشهاست. این را شما کردید. این را حرکت شما و قائد عظیم الشأنتان ـ آن مرد الهی ـ بود که انجام داد.
برای همین است که دشمنان اسلام، از شما عصبانیند. «ولن ترضی عنک الیهود و لاالنّصاری حتّی تتّبع ملّتهم»25. تا از اسلام دست برندارید، دشمنان اسلام با شما مخالفند. منتها نکته ای که در این جاست، این است که دشمن می خواهد بگوید اگر من با کسی مخالف بودم، او باید از بین برود! این را به ملّتهای ضعیف باورانده بودند. حالا عکسش ثابت می شود و معلوم می گردد که هر کس با اسلام مخالف است، باید برود. اسلام جای خود را در عالم باز کرده است و بازتر هم خواهد کرد. قبل از انقلاب شما، در بعضی از کشورهایی که امروز مردم آن، پرچم اسلام را بلند کرده اند، در ملأ عام کسی جرأت نمی کرد بگوید من مسلمانم، یا اعمال مسلمانی را بجا بیاورد و نماز بخواند؛ اما امروز صدای تکبیرشان، فضای آن کشورها را انباشته است.
استکبار، چه بخواهد و چه نخواهد؛ امریکا، چه بخواهد و چه نخواهد؛ صهیونیسم، چه بخواهد و چه نخواهد، اسلام از نو بیدار شده و این قهرمان عظیم قرنها، دوباره در وسط صحنه بپاخاسته است. هیچ کاری هم از دست دشمنان اسلام ساخته نیست. اکثر کاری که می توانند بکنند، این است که از حقد و بغضشان، مسلمانان را در حریم امن الهی، به خاک و خون بکشند. بیشتر از این، چه کار می توانند بکنند؟ حداکثر کاری که می توانند بکنند، این است که ملّتی را که امروز عاشق ترین ملّتهای مسلمان به یاد و نام خداست، از زیارت خانه ی خدا مصدود و ممنوع کنند؛ کمااین که کردند. بله، دلهای ما به خاطر محرومیت از زیارت خانه ی خدا، پر است. قلبهای ما شکسته و بغض، گلوی ما را گرفته است. اما همین عمل دشمنان اسلام و ایادی و مزدورانشان، باز به عظمت اسلام خواهد انجامید و مظلومیت ملّت ایران، آشکارتر خواهد شد و همین مظلومیت است که حقانیت ما را ثابت می کند.
بیانات در دیدار با خانواده های شهدای هفتم تیر و مکه ی مکرمه، اقشار مختلف مردم همدان، گناباد، رامیان و شرق تهران، مسئولان و کارکنان قوّه ی قضاییه و سازمان تبلیغات اسلامی ـ 20/4/69

ارزش انقلاب و انقلابگری
--------------------------------
انقلاب، یک ارزش است. آن کسانی که تلاش می کنند انقلاب و انقلابگری را ضد ارزش کنند، همان کسانی هستند که بیشترین ضربه را از انقلاب خورده اند. تردید در مفاهیم انقلابی، ضد ارزش است. تردید در مبارزه ی با قدرتهای ستمگر و سلطه گر و ظالم، ضد ارزش است. راه نجات ملّتها، در استقلال آنها از قدرتهای ستمگر است. همیشه سعی قدرتهای ستمگر این بوده که به ملّتها ثابت کنند بی خود تکان می خورند و اشتباه می کنند. راه نجاتشان این است که زیر بال ما بیایند و پلکان دیگری از پلکان عروج در امور مادّی و سلطه ی نابحق بشوند! این را تفهیم می کنند. ما باور نمی کنیم و نمی خواهیم بگذاریم ملّتهای دیگر هم باور کنند.
بیانات در دیدار با مسئولان وزارت امور خارجه و سفرا و کارداران جمهوری اسلامی ایران ـ 1/5/69


هدایت و قدرت الهی، پشتیبان انقلاب
-----------------------------------------------
خدا را شکر می کنیم که ثابت کرد، آن دست قدرتمندی که از روز اول، پشت سر این انقلاب و این کشور بود، همچنان پشت سر این انقلاب و این کشور است. خدای متعال از اوان نشانه های پیروزی این انقلاب، در همه ی گذرگاههای سخت، با قدرت کامله ی خود، مسؤولان و ملّت را هدایت کرده است و این نکته یی بود که امام بزرگوارمان عمیقاً به آن معتقد بودند که دست قدرتمندی، این انقلاب و این ملّت را هدایت می کند. حالا هم همان طور شد و بحمدالله با پیروزی ملّت ایران و شما فداکاران و مبارزان راه حق و راه اسلام و با پیروزی و سربلندی اسلام و مسلمین، همه چیز به نحو مطلوب پیش می رود و پیش رفت. اگر بنا بود که افکار و ابتکارات بشری، در این مورد بخواهند فکر کنند، بهتر از آنچه که شد، ممکن نبود راه و خط روشنی را بیابند. خدای متعال، خودش همه را هدایت کرد.
بیانات در دیدار با گروه کثیری از آزادگان ـ 29/5/69

ملّت ایران محور افتخار امّت اسلامی
-----------------------------------------------
برادران! ما در میانه ی یک راه بسیار پرافتخار هستیم. این نکته را نباید هرگز از یاد ببریم. این انقلاب، آرزوی همه ی ملّتهای مسلمان بود. اگر بگوییم همه ی مصلحان و متفکران و آزادمردان طول تاریخ اسلام، آرزوی چنین روزهایی را برای اسلام و مسلمین داشته اند، مبالغه نکرده ایم. دشمنان اسلام برای از بین بردن کامل اسلام و قرآن و ارزشهای اسلامی، نقشه های عجیبی طرح کرده بودند. در طول دهها سال، چه قدر ثروت خرج شد، چه قدر فکر شد، چه قدر جنایت انجام شد، چه قدر تبلیغات دروغ شد، برای این که اسلام بکلی از صحنه ی زندگی بشر خارج بشود.
انقلاب ما، همه چیز را به عکس آنچه که دشمنان اسلام و شیطانها می خواستند، کرد. امروز، ملّتهای اسلام بیدار شده اند. امروز، نهضت اسلامی در بسیاری از کشورهای اسلامی دنیا، اوج گرفته است. امروز، اسلام و انقلاب اسلامی و نهضت اسلامی، یک ارزش بزرگ ملی و اجتماعی و سیاسی محسوب می شود. امروز، کار به جایی رسیده است که حتّی کسانی که با اسلام هیچ میانه یی ندارند، برای مصلحت زمانه، دم از اسلام می زنند! امروز، اسلام عزیز شده است. این عزّت را چه چیزی به اسلام داد؟ خون شهیدان ما، زحمات و صبرها و مقاومتهای شما، تلاشها و محنت پذیریها و صبرها و استقامتهای خانواده های شما ـ این مادران، این پدران، این همسران، این فرزندان ـ تلاش مخلصانه ی کسانی که همه ی آرزوهای جوانی و مادّی را کنار گذاشتند و در خط اسلام، مبارزه و مجاهده کردند، اینها اثر کرد.
امروز، اسلام در دنیا عزّت پیدا کرده است. بحمدالله پایگاه اسلام عزیز و انقلابی هم، ایران اسلامی است و ملّت ایران محور همه ی این افتخارات هستند. حقیقتاً ملّت ایران، ملّت بزرگ و عالی قدر و پرشور و بااستعدادی است. خدا این ملّت را می شناخت و خصوصیات این ملّت را می دانست که عظیمترین بارها و مسئولیتها را ـ که مسؤولیت احیای دوباره ی اسلام و زنده کردن قرآن و ارزشهای اسلامی است ـ بر دوش این ملّت گذاشت و بحمدالله این ملّت هم موفق شده است؛ لیکن ما در میانه ی راه هستیم و همه موظفیم که تلاش و مجاهدت کنیم.
بیانات در دیدار با گروه کثیری از آزادگان ـ 29/5/69


ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
پی نوشت:
25. سوره ی بقره ، آیه ی 120.


ادامه مطلب
دوشنبه 7 شهریور 1390  - 12:57 AM

کشورهای اروپایی و آسیایی با استقبال از بازی‌های رایانه‌ای ایرانی در نمایشگاه Gamescom 2011 آلمان، متقاضی خرید بازی‌های ایرانی شدند.

به نقل از معاونت ارتباطات و بین الملل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای، «بهروز مینایی» مدیر عامل این بنیاد با اعلام این خبر گفت: بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای به نمایندگی از جمهوری اسلامی ایران امسال برای سومین بار در مهمترین رویداد بازی‌های رایانه‌ای اروپا، یعنی نمایشگاه Gamescom 2011 حضور یافت و طی برپایی این نمایشگاه به تعامل با دست اندرکاران بازی سازی جهان پرداخت.
وی در ادامه افزود: با نمایندگانی از کشورهای انگلیس، روسیه،آلمان، بلغارستان، اسپانیا و ایتالیا مذاکراتی انجام دادیم و قرار شد زمینه‌های حضور بازی‌های رایانه‌ای در بازار این کشورها را داشته باشیم، همچنین در تلاش هستیم تا به بازارهای آسیایی نیز ورود داشته باشیم و مذاکراتی نیز با نمایندگان کشورهای کره جنوبی، ترکیه، مالزی و امارات داشته‌ایم.
مدیر عامل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای اضافه کرد: طی برگزاری این نمایشگاه مذاکراتی را با برخی از صاحب نظران مطرح و موثر در حوزه بازی‌های رایانه ای دنیا داشته‌ایم و قرار شد برخی از این افراد در دومین نمایشگاه بازی‌های رایانه‌ای تهران شرکت داشته باشند.
مینایی در پایان افزود: پیشرفت و توسعه بازی‌های رایانه‌ای به کوشش بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای و بازی‌سازان کشورمان یک موفقیت بزرگ فرهنگی اقتصادی و حتی سیاسی برای نظام جمهوری اسلامی ایران محسوب می‌شود.
لازم به یاد آوری است نمایشگاه Games com 2011  که بزرگترین نمایشگاه رایانه‌ای در اروپا به شمار می‌آید از 26 الی 30 مرداد ماه در شهر کلن آلمان برگزار شد.


ادامه مطلب
دوشنبه 7 شهریور 1390  - 12:56 AM

برخی از فقها می فرمایند اگر در منطقه شرقی ماه دیده شود نسبت به مناطق غربی که پس از آن افتاب غروب می کند حکم عید جاری است اما اگر در مناطق غربی دیده شود نسبت به شهرهای شرقی محل رؤیت ماه که اختلاف افق داشته باشند اثری ندارد.

اشاره: ماه مبارک رمضان، به روزهای پایانی خود نزدیک میشود ، ماهی که بنابر روایات ، اولش رحمت است و وسطش آمرزش گناهان و آخرش آزادی از آتش جهنم؛ یعنی ما با رحمت الهی به میهمانی دعوت می‌شویم و آمرزیده می‌شویم و در پایان میهمانی به عنوان جایزه و هدیه یادگار میهمانی، از آتش جهنم آزاد می‌شویم.
پایان مهمانی خدا عید فطر است ، عید توفیق بر طاعت و اطاعت، عید توبه و تهذیب نفس، عید ذکر و یاد محرومان و گرسنگان
 
عید یعنی چه؟ و فلسفه اعیاد اسلامی چیست؟
عید از ماده و ریشه «عود» به معنای بازگشت و رجوع است یعنی رجوع به اصل و حقیقت و فطرت پاک خدایی خود. عید روز توجه به خویشتن خویش و خود اصیل انسانی و دل کندن و گسستن از خود دروغین و غیر اصیل است که با مکر و فریب خود را اصیل و حقیقی جلوه داده و لباس صاحبخانه را به دروغ بر تن کرده است. در روز عید انسان با حقیقت خود آشتی می کند و پس از مدت ها فاصله و دوری و جدایی از حقیقت خود آن را دوباره می یابد؛ موانع توجه به فطرت و حقیقتش را کنار می زند و به گوهر درخشان و ارزنده درونش متوجه می گردد. بنابراین هر روز و زمان و ساعتی که انسان بر امیال و خواهش های ناروای نفس چیره گردد و دامنش به گناه آلوده نگردد و مطیع خواست خداوند و بنده راستین او گردد، عید است گرچه عید معروف و رسمی نباشد. امیر مؤمنان در حکمت 428 نهج البلاغه می فرماید: «کل یوم لا یعصی الله فیه فهو عید؛ هر روزی که بدون گناه سپری گردد روز عید است». اعیاد اسلامی یادآور وقایع بزرگ و سرنوشت سازی است که اثر خود را در همه زوایای مادی و معنوی مسلمانان آشکار می سازد و عظمت و عزت مسلمانان را در اثر تمسک به قرآن و معارف اسلامی و احکام الهی را به آنها متذکر می گردد. عید فطر عید بازگشت به خدا و جشن اطاعت و تسلیم در برابر الهی و عمل به فریضه روزه است. عید قربان، جشن تعبد و سرسپردگی به فرامین الهی و انجام فریضه بزرگ و دشوار حج است که انسان حج گزار به شکرانه اجابت دعوت حق مبنی بر انجام حج و توفیق انجام آن، خوشحال و مسرور است. روز جمعه نیز به تعبیر روایات روز عید و بزرگ و سرور روزهاست و روز عبادت و دعا و ذکر و یادآوری الطاف و احسان الهی است. روزهای بزرگی مثل سیزده رجب و بیست و هفتم رجب و نیمه شعبان و هر روزی که به مناسبتی بزرگ و یا میلاد امامی از اولیای الهی و اهل بیت(ع) اختصاص دارد هر کدام یادآور عظمت و بزرگی و شکوه و فضیلت است و به تعبیر قرآن کریم از ایام الله و روزهای بزرگ خداوند است. با بزرگداشت این اعیاد و این مناسبت ها به یاد می آوریم که دارای پشتوانه غنی و سرشاری از معنویت و معرفت و علم و فضیلت هستیم و چون درختانی استوار و پربار هستیم که ریشه در آب معرفت و کمال داریم، پس نباید خود را بی ارزش و یا کم ارزش قلمداد کنیم و خویش را به رایگان بفروشیم و به سرمایه های خدادادمان چوب حراج بزنیم. اعیاد اسلامی فرصتی برای ارزیابی وضع موجود و فاصله زیادی است که از گذشته پرافتخار و ارزنده خویش گرفته ایم و وقت مناسبی است که ریشه ضعف ها و سستی های خود را بیابیم و برای رفع آنها برنامه ریزی اساسی و درستی داشته باشیم. در ضمن وجود این اعیاد و مناسبت های خجسته و میمون نیاز انسان به شادی و شادابی را تأمین می کند و این بعد از نیازهای روحی و روانی انسان را برآورده می سازد.
 
 
 
 
آیا با دیدن هلال در یک نقطه برای همه جا عید می شود؟
اما این که با دیدن هلال در یک نقطه برای همه جا عید می شود محل اختلاف است. برخی از فقها می فرمایند اگر در منطقه شرقی ماه دیده شود نسبت به مناطق غربی که پس از آن افتاب غروب می کند حکم عید جاری است اما اگر در مناطق غربی دیده شود نسبت به شهرهای شرقی محل رؤیت ماه که اختلاف افق داشته باشند اثری ندارد زیرا معلوم می شود که ماه در آن مناطق تحت الشعاع خورشید و قابل رؤیت نبوده است و بنابراین حکم به عید نمی شود.
برخی دیگر از فقها می فرمایند با دیدن ماه در یک نقطه معلوم می شود که امشب، شب اول ماه رمضان یا شوال است بنابراین تمام نقاطی که شب مشترک دارند شامل حکم رؤیت هلال می شوند و برای آنها شب اول ماه محسوب می گردند و در سایر نقاط هم که روز است شب آینده آنها، شب اول ماه محسوب می گردد.
 
چرا گرفتن روزه در روز عاشورا و عید فطرحرام است ؟
پس از شهادت حضرت اباعبدالله(ع) بنی امیه و آل زیاد آن روز را که روز پیروزی خود میدیدند شاد باش گفته و مبارک دانسته و به میمنت آن روزه گرفتند. در راستای این بدعت روایات بسیاری نیز پیرامون فضیلت روزه آن روز جعل گردید. از این رو بیشتر اهل تسنن بدون آنکه انگیزه بنی امیه را داشته باشند تحت تأثیر آن روایات ساختگی روزه میگیرند. به نظر میرسد این حرکت شگردی تبلیغاتی برای تحت پوشش قرار دادن و انحراف اذهان از جنایت بزرگی باشد که مرتکب گردیدند. از این رو ائمه اطهار:
شیعیان خود را از چنین بدعتی آگاه کرده و حکم واقعی آن را بیان داشته‏اند. روایات آن در اصول کافی ج 4 صفحات 145 – 147 ( باب صوم یوم عاشورا ) موجود است.
ناگفته نماند روزه در روز عاشورا مکروه است نه آن که حرام باشد. اما حرمت روزه در روز عید فطر چه بسا برای جلوگیری از افراط باشد. زیرا برخی به روزه‏گیری عادت میکنند و برگشت به زندگی عادی را برای خود تضعیف معنویت به شمار میآورند. در حالی که اسلام کار و تلاش را از عبادات میداند ودین‏داری آمیخته با حضور در جامعه را پرارزش دانسته است.
 
پی نوشت ها:
پایگاه حوزه
تبیان
خانواده مطهر

* مجید مرادی


ادامه مطلب
دوشنبه 7 شهریور 1390  - 12:55 AM

علاقه‌مندان به گوشی های هوشمند سه بعدی به زودی می توانند گوشی Optimus شرکت ال جی را خریداری کنند.

به نقل از البوابه، این گوشی مجهز به نمایشگر سه بعدی بوده و برای اولین بار تجریه مشاهده سه بعدی تصاویر را بر روی نمایشگرهای تلفن همراه به ارمغان می آورد.
این گوشی اولین بار در ماه فوریه در کنگره جهانی موبایل عرضه شد و مجهز به نمایشگر سه بعدی 4.3 اینچی از نوع لمسی می باشد.
نمایشگر این گوشی به گونه ای طراحی شده که برای مشاهده تصاویر به طور سه بعدی نیازی به استفاده از عینک های خاص نیست.
همچنین دوربین دو لنزی این گوشی به کاربران امکان می دهد به طور سه بعدی عکاسی و فیلم برداری کنند و سپس بلافاصله این عکس ها و فیلم ها را بر روی اینترنت آپلود کنند.
قرار است فروش این گوشی ها ظرف چند هفته آینده به قیمت 816 دلار آغاز شود. انتظار می رود در بازار خاورمیانه استقبال خوبی از این گوشی به عمل آید.


ادامه مطلب
دوشنبه 7 شهریور 1390  - 12:53 AM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 13

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5823234
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی