به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

اين روزها صفت سه‌بعدي، ديگر منحصر محصولات تصويري نيست و بسياري از توليدكنندگان مطرح جهان سعي مي‌كنند به نوعي محصولات خود را با اين صفت عجين كنند. فيليپس يكي از اين شركت‌هاست كه چندي پيش پيشرفته‌ترين محصول خود با نام sensotouch را معرفي كرد.

اين شركت كه به عنوان پيشرو بازار در صنعت ساخت انواع وسايل الكتريكي و بهداشتي مطرح است، با خلاقيتي كه در طراحي اين محصول به خرج داده، توانسته تا حد زيادي پاسخگوي نياز مشتريانش باشد. به همين دليل هم گفته مي‌شود عرضه اين محصول سه‌بعدي، جايگاه فيليپس را در بازار جهاني مستحكم‌تر كرده؛ چرا كه موفق شده با اين كار استاندارد جديدي براي اصلاح بهتر صورت همراه با ايجاد كمترين حساسيت پوستي ارائه دهد.

اما طراحان اين شركت به اين محصول بسنده نكرده‌اند و با توجه به اين‌ كه در فصول سرد سال يا در شرايطي كه به دليل خشكي و سردي هوا پوست صورت حساس‌تر و آسيب‌پذيرتر مي‌شود، 2 محصول جديد خود به نام‌هاي پاورتاچ و آكواتاچ را كه از تكنولوژي پيشرفته و طراحي منحصر به فردي بهره مي‌برند، معرفي كرده‌اند. اين محصول براي همه بخصوص كوهنوردان، اسكي‌بازان و به‌طور كلي افرادي كه به دليل تماس با هواي سرد پوست حساس و ملتهبي دارند بسيار مناسب است.

جك ون استرين، مديركل سبك زندگي در بخش لوازم پيرايش آقايان اين شركت درباره ويژگي‌هاي اين دو محصول مي‌گويد: پاورتاچ و آكواتاچ كاملا ضدآب طراحي شده‌اند. به اين معني كه مي‌توان آنها را زير آب و با كف يا ژل اصلاح صورت استفاده كرد تا اصلاح روان‌تر و با محافظت بيشتر از پوست انجام شود.

ون استرين مي‌افزايد: برخي معتقدند اصلاح صورت تنها با روش سنتي و با استفاده از تيغ صورت مي‌گيرد، اما اين روش خطراتي را براي قسمت‌هاي منحني شكل صورت مانند اطراف گردن به همراه دارد كه ممكن است باعث بريدگي يا قرمزي پوست شود. آكواتاچ به نحوي طراحي شده كه اين‌گونه خطرات را براي پوست نداشته باشد. بخصوص وقتي از آن در زير آب استفاده شود، با ملايمت روي پوست حركت مي‌كند و نتيجه آن اصلاحي مطلوب و آسيب پوستي كمتر نسبت به تيغ‌هاي اصلاح است. همچنين ويژگي‌هاي مختلف پاورتاچ از جمله قابليت شستشوي كامل و استفاده بي‌سيم از آن به كاربران اطمينان مي‌دهد كه اصلاحي بي‌دردسر را با آخرين فناوري تجربه كنند.

   

ادامه مطلب
شنبه 19 فروردین 1391  - 7:49 AM

ما انسان‌ها غالبا گرفتار نوعي وسواس و دلمشغولي ذهني نسبت به وزنمان هستيم و چه بسا تمام فكر و ذهنمان عددي شده كه عقربه ترازو نشان مي‌دهد؛ اما از قرار معلوم طبيعت اطلاع دقيقي از مقدار وزن و چربي هر جانور روي سياره و اين كه چقدر بايد چاق شود، دارد.

آن طور كه از تحقيقات جديد دانشمندان برمي‌آيد، اين وزن‌ دقيق و حساب شده يا به عبارتي وزن ايده‌آل هر جانور بستگي به اين دارد كه هر گونه چطور مشكل خودش را براي طفره‌رفتن و اجتناب از سايه سنگين 2 مخاطره مرگ‌آفرين حياتش حل و فصل مي‌كند؛ يعني از بي‌غذايي و گرسنگي كشيدن مردن و كشته شدن توسط شكارچيان. اين تحقيق جالب توجه ـ كه بتازگي در ژورنالAmerican Naturalist منتشر شده ـ به توضيح كم و كيف عملكرد اين دو عامل مرگ‌آفرين و فشارهاي معكوسي كه روي جانوران وارد مي‌كنند، مي‌پردازد. به عنوان مثال، ذخيره‌كردن مقدار قابل توجهي چربي به حيوانات كمك مي‌كند كه دوره‌هاي بدون غذا را پشت سر بگذارند و زنده بمانند، اما در عين حال نبايد فراموش كنيم كه همين ذخيره فراوان چربي تأثير معكوس هم مي‌تواند داشته باشد و با كندكردن سرعت‌هاي گريز و فرار صاحبان چاقشان، آنها را به طعمه‌هاي آسان‌گيري براي شكارچيان بدل سازد.

البته جانوران براي جبران مشكل فربگي و اضافه وزنشان مي‌توانند قوي‌تر شوند، ولي هزينه‌هاي پرتكاپويي و در واقع مخارج انرژي بالايي كه عضلات اضافي بر فعاليت زيستي جانور تحميل مي‌كنند به معناي آن است كه چنين جانوري در خلال يك دوره كمبود غذايي و قحطي، خيلي سريع‌تر به گرسنگي و حتي مرگ دچار مي‌شود. محققان علوم زيستي دانشگاه بريستول در اين تحقيق جالب با استفاده از مدل‌هاي رياضي سعي كرده‌اند به الگويي برسند كه نشان دهد جانوران چقدر عضله و چربي بايد در بدنشان داشته باشند تا بهترين شانس‌هاي بقا را برايشان به ارمغان بياورد. يكي از ملاحظات مهم در اجراي مدل‌ها اين بود كه به دوش كشيدن و حمل بار چربي اضافي در بدن جانوران چقدر مخارج مصرف انرژي و تكاپوي حركتي‌شان را افزايش مي‌دهد. نكته جالب توجهي كه مدل‌ها فاش كردند اين بود كه اندازه دخل و خرج انرژي اصل قضيه است و اين كه جانوران بزرگ‌تر بايد چربي بيشتري از جانوران كوچك‌تر داشته باشند يا برعكس، تحت تأثير مقدار انرژي مصرفي است.

همين نتايج مي‌تواند اختلافات ميان خانواده‌هاي مختلف پستانداران را توضيح دهد. مثلا خفاش‌هاي بزرگ‌تر به تناسب چربي كمتري از خفاش‌هاي كوچكتر به دوش مي‌كشند، ولي گوشتخواران بالارده بزرگ‌تر، چربي بيشتري از گوشتخواران بالارده كوچك‌تر حمل مي‌كنند. در ميان جوندگان قضيه جالب‌تر است چرا كه گونه‌هاي با جثه و اندازه متوسط هستند كه تقريبا بيشترين چربي را نسبت به سايرين به دوش مي‌كشند. جالب اينجاست كه اختلافات اين سه گروه پستانداران از لحاظ هزينه‌هاي حمل چربي در دنياي واقعي و مدل‌هاي رياضي به دست‌آمده همسو هستند. مثلا خفاش‌ها پرواز مي‌كنند و بنابراين هزينه بيشتري بابت به دوش كشيدن وزن اضافي بايد تحمل كنند، در حالي كه گوشتخواران بالارده بيشتر وقتشان را به استراحت و لميدن صرف مي‌كنند و بنابراين در مقايسه با جوندگان كه مشغول جنب و جوش‌هاي سريع هستند، انرژي كمتري مصرف خواهند كرد.

نكته جالب ديگري كه اين تحقيق نشان مي‌دهد آن است كه بيشتر اختلاف و تغييري كه بين جانوران از لحاظ مقدار چربي و عضلاتشان وجود دارد را مي‌شود از 3 منظر توضيح داد؛ از روي تفاوت‌هاي بين جنسيت، چقدر براي تهيه غذا مجبورند بجنگند و از روي اقليم و آب و هوايي كه در آن زندگي مي‌كنند.

   

ادامه مطلب
شنبه 19 فروردین 1391  - 7:49 AM

سال‌هاي طولاني اين موضوع كه چرا هر نيمكره مغز كنترل بخش مقابل را برعهده دارد، ذهن بسياري از محققان را به خود مشغول كرده بود. بصل‌النخاع يا پياز مغز، بخشي از ساقه مغز است كه قشر مغز را به نخاع مرتبط مي‌كند و در حقيقت بصل‌النخاع مانند تقاطعي است كه بين مغز و نخاع امتداد يافته است.

 بيش از 80 درصد از اعصابي كه از مغز وارد نخاع ‌شده و در ادامه در ستون فقرات به قسمت‌هاي مختلف بدن متصل مي‌شوند در قسمت پياز مغز يا همان بصل‌النخاع جابه‌جا مي‌شوند؛ به اين معني كه تمام عصب‌هايي كه از نيمكره چپ مغز آمده‌اند به سمت راست بدن و تمام عصبي كه از نيمكره راست آمده‌اند نيز به سمت چپ مي‌روند. به همين علت نيمكره راست اطلاعات دريافتي از نيمه چپ ميدان ديد و نيمكره راست اطلاعات دريافتي از نيمه راست ميدان ديد افراد را پردازش مي‌كند. گرچه دانشمندان پيش از اين دريافته بودند كه نيمكره راست مسووليت تفكر درباره مفاهيم انتزاعي مانند رنگ و شكل را برعهده دارد و نيمكره چپ حسابگر است و در زمينه رياضي، منطق و صحبت‌كردن، توانايي‌هاي فرد را افزايش مي‌دهد، اما اين كه چرا هر نيمكره مغز كنترل بخش مقابل را برعهده دارد موضوع ديگري است. مطالعات اخير محققان نشان مي‌دهد وجود چنين سيستم پيچيده‌اي در مركز عصبي مغز به علت تغييرات تكاملي در موجودات زنده نبوده است. بر اساس نتايج به دست آمده از بررسي و تجزيه و تحليل شبكه‌هاي سه‌بعدي، وجود اين ساختار عصبي تكامل يافته در مغز مي‌تواند نقش مهمي در كاهش خطاي احتمالي در انتقال اطلاعات از پايانه‌هاي عصبي به مغز يا از مغز به پايانه‌هاي عصبي داشته باشد.

   

ادامه مطلب
شنبه 19 فروردین 1391  - 7:47 AM

دانشمندان هندي بتازگي موفق به ساخت نوعي بيني مصنوعي شده‌اند كه مي‌تواند ويروس سل را به صورت بالقوه در بدن بيماران تشخيص دهد و اين كار، تنها با دميدن بيمار در آن صورت مي‌گيرد.

سازمان بهداشت جهاني معتقد است ساخت اين دستگاه براي مبارزه عليه بيماري سل ـ كه هر ساله حدود 7‌/‌1 ميليون نفر در جهان به آن مبتلا مي‌شوند ـ مي‌تواند بسيار مفيد واقع شود. دستگاه فوق حاوي ابزاري است كه تشخيص اين بيماري را تسهيل مي‌كند.

نام اين بيني مصنوعي e-nez است؛ دستگاهي كه مانند يك حسگر عمل مي‌كند و وجود ويروس سل را در بيماراني كه مبتلا به آن هستند و از آن بي‌اطلاع‌اند، تشخيص مي‌دهد. سنسورهاي اين دستگاه، ويروس سل را بسرعت شناسايي مي‌كنند. سرعت تشخيص، يكي از مهم‌ترين ويژگي‌هاي آن است. اين محصول حاصل همكاري مشترك مركز بين‌المللي مهندسي ژنتيك و بيوتكنولوژي دهلي نو و كمپاني نكست دايمنشن در كاليفرنياست.

گفتني است تشخيص اين بيماري در حال حاضر با آزمايش‌هاي بسيارگران قيمت صورت مي‌گيرد و بسيار زمانبر است، اما با استفاده از اين دستگاه، تشخيص بسيار سريع و ارزان خواهد بود. به گفته سازندگان، نمونه آماده اين دستگاه براي انجام آزمايش‌هاي باليني تا سال 2013 به بازار خواهد آمد. گفته مي‌شود اين بيني الكترونيكي مي‌تواند جان 400 هزار نفر را در كشورهاي در حال توسعه تنها با يك آزمايش ارزان و سريع نجات دهد. براساس برآوردهاي صورت گرفته قيمت اين دستگاه حدود 15 تا 22 يورو خواهد بود. اين تكنولوژي همچنين مي‌تواند براي تشخيص ساير بيماري‌ها نظير ذات‌الريه و سرطان ريه نيز مورد استفاده قرار گيرد.

   

ادامه مطلب
شنبه 19 فروردین 1391  - 7:46 AM

بر اساس تحقيق جديدي كه بتازگي توسط دانشمندان آمريكايي صورت گرفته است، مصرف ماهي باعث بالا بردن كيفيت اسپرم و ميزان اسيدهاي چرب ضروري براي تشكيل گامت‌هاي نر مي‌شود.

پزشكان در حال بررسي ساير فوايد مصرف ماهي در بدن مردان هستند كه يكي از جديدترين آنها كه توسط پزشكان دانشگاه لينوا صورت گرفته و نتايج آن در مجله بيولوژي به چاپ رسيده، تاثير آن در ميزان باروري مردان است. محققان دريافتند خوردن ماهي مي‌تواند در كيفيت اسپرم بسيار تاثيرگذار باشد و از اين رو ناباروري مردان را به حد قابل توجهي كاهش مي‌دهد.

دلايل اين مساله بسيار ساده است اسپرماتوزوئيدهاي نرمال (بر اساس اندازه سرشان) ساختاري منحني شكل دارند كه اكروموزوم ناميده مي‌شوند كه نقش بسيار مهمي در عمل لقاح و لانه گزيني اسپرم در تخمك ايفا مي‌كنند و آنزيم‌هاي متنوعي را سازماندهي مي‌كنند كه اسپرم، براي بارور كردن تخمك آماده لقاح، به آن نياز دارد. عملكرد اين آنزيم‌ها باعث تقويت بدنه اسپرماتوزوئيد مي‌شود و ترشح اسيد چرب ويژه‌اي به نام دكوسااگزوئيد را سبب مي‌شود كه نام مخفف آن دي‌اچ‌اي است. بدون اين اسيد چرب لقاح صورت نمي‌گيرد و سلول‌هاي اسپرماتوزوئيد نمي‌توانند موفق به عمل لقاح شوند. ماهي يكي از غني‌ترين منابع اين نوع اسيد چرب است.

محققان بعد از مشخص شدن نقش اين آنزيم، بررسي ديگري انجام دادند و براي اين كار، آنها آنزيم دي‌اچ‌اي موش‌هاي نر را با كمك دستكاري ژنتيكي برداشتند و مشاهده كردند موش‌هاي جديد به طور كامل نابارور شدند اما زماني كه دوباره دي‌اچ‌اي وارد چرخه غذايي همين موش‌ها شد، ميزان باروري آنها به حالت نرمال برگشت.

نتايج تحقيقات نشان مي‌دهد اين اسيد چرب در مواد غذايي كه حاوي اسيدهاي چرب هستند، خصوصا در ماهي سالمون و تن به ميزان فراوان يافت مي‌شود. علاوه بر تاثيرات اين اسيد چرب در باروري مردان، در رشد ساير بافت‌هاي مغزي و شبكيه چشم نيز بسيار موثر و موجب بالا بردن عملكرد مغز و بينايي مي‌گردد و مي‌تواند از بروز برخي بيماري‌هاي مغزي و اختلالات شناختي مانند جنون و ديوانگي جلوگيري نمايد.

   

ادامه مطلب
شنبه 19 فروردین 1391  - 7:45 AM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 43

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5822964
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی