به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

 

مایکروسافت یک اصلاحیه خارج از نوبت برای آسیب‌پذیری اجرای کد از راه دور در اینترنت اکسپلورر - IE - نسخه‌های 6، 7 و 8 منتشر کرد.

 

مایکروسافت یک اصلاحیه خارج از نوبت برای ترمیم یک حفره امنیتی در IE عرضه کرده که می‌تواند سیستم را در دسترس هکرها قرار دهد.

 

این آسیب‌پذیری IE نسخه‌های 6، 7 و 8 را تحت تأثیر قرار می‌دهد و به ادعای مایکروسافت، تاکنون برای اجرای حملات هدفمند مورد استفاده هکرها قرار گرفته است.

مایکروسافت در اوایل ژانویه در سایت خود هشدار داده بود که هکرها می‌توانند با میزبانی وب‌سایت‌های خرابکار و استفاده از ابزارهای مهندسی اجتماعی از این آسیب‌پذیری سوء استفاده کنند.

به گفته مایکروسافت، مهاجمی که بطور موفقیت آمیز این آسیب‌پذیری را مورد سوء استفاده قرار دهد می‌تواند به حقوق سیستم با حق کاربر فعلی دسترسی پیدا کند.

مایکروسافت راهنمایی‌هایی درباره چندین گردش کاری که کاربران می‌توانند برای کاهش ریسک سیستم‌های خود بکار گیرند منتشر کرده بود، ولی اکنون یک اصلاحیه برای این حفره منتشر کرده است.

به گفته یک مدیر ارشد امنیتی در شرکت امنیتی Rapid7، این حفره تا کنون به صورت محدود مورد سوء استفاده قرار گرفته است، اما این موضوع می‌تواند به زودی تغییر کند.

ادامه مطلب
شنبه 30 دی 1391  - 9:57 AM

 

Flu(1)

  آنفولانزا یک ویروس موذی است. به سلولها نفوذ کرده، خود را تکثیر می کند و دیگر سلولها را قبل از این که سیستم ایمنی بدن شما از وجود آن خبر داشته باشد، مبتلا می کند.

اکنون  می دانیم که این ویروس چطور وقت خود را خیلی خوب تنظیم می کند. آنفولانزا همانند یک سارق ماهر با استفاده از ساعت خود، کار بد خود را انجام داده و قبل از آنکه دستگیر شود دست به فرار می زند.

مکانیسم زمانی این ویروس هدف جدید داروهای ضد آنفولانزا است و مهمتر اینکه این مکانیسم می تواند به ما در ساختن واکسن آنفولانزا با ایمنی بیشتر کمک کند. «بنجامین تنوور» و همکارانش در بیمارستان “کوه سینا” – Mount Sinai در نیویورک در تلاشند تا زمان فرار این ویروس را بیابند. آنها دریافتند که یکی از ژنهای این ویروس حاوی توالی است که وظیفه کنترل تبدیل ژن به پروتئین را بر عهده دارد، اما بسیار غیر قابل اعتماد و متغیر است.

این ژن بیشتر یک پروتئین اصلی می سازد اما اغلب یکی دیگر نیز بوجود می آورد که “پروتئین هسته ای ارسالی” – nuclear export protein یا به اختصار ان ای پی نام دارد. با استفاده از مولکولهای “ریز آر ان ای” که برخی ذره های این ژن را مهار می کند، این تیم تحقیقاتی قادر بودند سرعت تولید “پروتئین هسته ای ارسالی” را کاهش و یا افزایش دهند.

محققین سپس شاهد بودند که ویروس نتوانست گروه سلولهای زیر کشت ریه را مبتلا کند. تنوور می گوید: «وقتی سرعت این پروتئین کاهش داده شد، پاسخگوئی سیستم ایمنی قادر بود تا قبل از آنکه ویروس منتشر شود با آن درافتد.هنگامی که سرعت آن افزایش داده شد، ویروس سلولها را قبل از آنکه با تکثیر و به مقدار کافی آنها را مبتلا کند، رها کرد».

این به آن معناست که ان ای پی ساعت شماطه دار آنفولانزا است. تنوور افزود: «ویروس آنفولانزا در حدود ۸ ساعت زمان دارد تا قبل از آنکه سیستم ایمنی بدن خبر دار شود به طور موثری خود را تکثیر کند. ان ای پی به اندازه کافی جمع می شود و وقتی  به مقدار مورد نیاز در سلول به وجود آمد، ویروس را از ساختن پروتئین باز نگه می دارد و باعث ترک آن در زمان مناسب می شود».

او همچنین گفت به همین دلیل است که ویروس آنفولانزا بدتر از ویروس سرماخوردگی است که این کار را نمی کند. این ویروس می تواند فضای بزرگی از بافت ریه را قبل از بیداری سیستم ایمنی بدن عفونی کند. همچنین به این دلیل است که یک شخص می تواند قبل از آنکه علائم بیماری را داشته باشد آن را منتقل کند.

یک ویروس آنفولانزا با یک مکانیسم دفاعی زماندار می تواند اساس نوع جدیدی از واکسن آنفولانزا باشد. بیشتر واکسنهای امروزی حاوی ویروس مرده هستند. یک واکسن با ویروس زنده و ضعیف شده وجود دارد که موثرتر است اما نمی توان آن را برای نوجوانان یا افراد پیر استفاده کرد چرا که ممکن است به علت ضعیف تر بودن سیستم ایمنی بدن آنها تبدیل به یک بیماری خطرناک شود. با این حال این بیماری آنفولانزا بیشتر باعث مرگ این تفرتد می شود.

ادامه مطلب
شنبه 30 دی 1391  - 9:55 AM

 

 نوکیا با عرضه کیت متعلق به پرینت های سه بعدی برای لومیا 820، گام تازه ای را برای تسخیر بازار جدید پرینتر های سه بعدی شروع کرده است.

 

 
 
 
 
این اولین بار است که کمپانی سازنده اسمارتفون به سوی پرینت های سه بعدی می رود. کیت سه بعدی شامل تمپلیت سه بعدی (3D templates)، ویژگی های فنی برای پرینت کردن روی کیس، مواد پیشنهادی برای پرینت کردن و بهترین راههای عملی برای گرفتن یک پرینت خوب سه بعدی روی کیس لومیای 820 است که روی سایت خود قرار داده است.
کیت مورد نظر را می توانید از روی سایت نوکیا ، از اینجا، اینجا و اینجا دانلود کنید. در واقع کیت عرضه شده توسط نوکیا همه آن چیزی است که قبل از پرینت کردن سه بعدی مورد نیاز است.
نوکیا کیس پشت لومیای 820 را آزاد گذاشته و برای آن نقشه های تجاری مختلف پیاده کرده است که از آن جمله کیت شارژ بی سیم برای لومیای 820 است که با اتصال به پشت لومیا، کاربر می تواند اسمارتفون خود را شارژ کند.
سالهاست که استراتژی تعویض جلو و پشت تلفن های نوکیا اجرا می شود (مدل 5110 پانزده سال پیش را حتما به خاطر می آورید) و این بار نوکیا برای پرینت های سه بعدی روی کیس  پشت تلفن نقشه کشیده تا بتواند جذابیت تازه ای برای فروش محصولات خود پیدا کند.
با کیت سه بعدی کاربر کافی است پرینتر سه بعدی در اختیار داشته باشد تا تصاویر و کیس های منحصر بفرد خود را پشت قال تلفن پرینت کرده و از آن استفاده کند.
 
ادامه مطلب
شنبه 30 دی 1391  - 9:50 AM

 

 

این روزها سرتاسر شهر پر شده از بنرها و بیلبوردهای تبلیغاتی تلویزیون های سه بعدی که به عنوان نسل بعدی نمایشگرهای خانگی شناخته می شوند.
معیارهای انتخاب نمایشگر سه بعدی
 
برای انتخاب یک نمایشگر سه بعدی فاکتورهای بسیاری وجود دارد؛ آیا تولیدکنندگان همه حقیقت را به ما می گویند؟

این روزها سرتاسر شهر پر شده از بنرها و بیلبوردهای تبلیغاتی تلویزیون های سه بعدی که به عنوان نسل بعدی نمایشگرهای خانگی شناخته می شوند. همین تبلیغات فراوان در کنار حقه های جذاب سه بعدی می تواند هر کسی را برای خرید یک عدد از این نمایشگرها وسوسه کند. شاید جالب باشد بدانید که زمان شکل گیری فناوری سه بعدی به سال ها پیش بازمی گردد اما به لطف آواتار جیمز کامرون بار دیگر نام این فناوری بر سر زبان ها افتاد تا آنجا که تمامی شرکت های بزرگ دست به ساخت نمایشگر سه بعدی مخصوص خود زدند.

این نمایشگرها در اندازه ها، قیمت ها و مدل های مختلفی عرضه می شوند و همین موضوع سبب سردرگمی بسیاری از خریداران شده است. در این مطلب سعی کردیم به زبان بسیار ساده درباره فناوری استفاده ها در این نمایشگرها توضیح دهیم و از همه مهمتر اینکه شما را در انتخاب نمایشگر سه بعدی مناسبتان راهنمایی کنیم.

بزرگ و پرهیاهو (تلویزیون های اکتیو)

تلویزیون های اکتیو همان نمایشگرهای سه بعدی هستند که در بازار به راحتی هر چه تمامتر پیدا می شوند. این نمایشگرهای سه بعدی از عینک های سنگین و گرانقیمتی پشتیبانی می کنند که اصطلاحا با نام اکتیو شناخته می شوند. عینک های اکتیو دارای باتری هستند و از همه مهمتر باید با نمایشگر سینک شوند. این بدان معناست که هنگام روشن کردن تلویزیون، شما باید عینک خود را هم روشن کنید تا نمایشگر آن را شناسایی کند. این عینک دو تصویر را متنانوبا برای چشم چپ و راست پخش می کند و عینک هر لحظه جلوی دید یکی از چشم ها را می گیرد تا تصویر با کیفیت هر چه تمامتر برای چشم دیگر پخش شود. مخلوط شدن این تصاویر سبب به وجود آمدن نمایش سه بعدی می شود. قابل ذکر است به لطف این فناوری شما آثار سه بعدی را می توانید با کیفیت (Full HD) مشاهده کنید.

کوچک اما پرمدعا (تلویزیون های پسیو)

در فرم جدید عینک های پسیو تصاویر به صورت جداگانه برای هر چشم به نمایش درمی آید. این فناوری در حالت کلی نسبت به اکتیو جذابتر است اما مشکل اینجاست که پردازش جدا برای هر چشم سبب نصف شدن وضوح تصویر است. این بدان معناست زمانی که شما فیلمی با وضوح تصویر Full HD را می بینید، به خاطر پردازش جداگانه تصاویر برای هر چشم کیفیت نصف شده و در اصل شما با کیفیت ۵۴۰P اثر مورد علاقه تان را خواهید دید. می توان گفت این بزرگترین ضعف فناوری پسیو به شمار می رود.

با چه تولیدکنندگانی سر و کار داریم؟

حالا که درباره تفاوت های بین دو فناوری متفاوت سه بعدی صحبت کردیم بهتر است سری به بازار زده و ببینیم شرکت های مختلف هر کدام روی کدامیک از فناوری ها سرمایه گذاری کرده اند. اگر به تابلوهای تبلیغاتی تلویزیون های سه بعدی در سرتاسر شهر توجه کرده باشید می دانید که شرکت ال جی از فناوری پسیو در نمایشگرهای خود استفاده می کند. علاوه بر ال جی، ویزیو (Vizio) دیگر شرکتی است که روی عینک های پسیو مانور می دهد. در جبهه مقابل سه شرکت سونی، پاناسونیک و سامسونگ همگی روی فناوری اکتیو سرمایه گذاری کرده اند.

قیمت های یکسان در مدل های متفاوت

اگر فکر می کنید تلویزیون های پسیو به خاطر وجود عینک های ارزانتر از قیمت بیشتری برخوردار هستند باید بگوییم که خوشبختانه این موضوع صحت ندارد.

هر دو مدل پسیو و اکتیو در یک دامنه قیمت طبقه بندی می شوند. همانطور که پیش تر اشاره کردیم قیمت عینک های پسیو بسیار ارزان است؛ چیزی حدود ۱۰ هزار تومان و حتی کمتر اما قیمت عینک های اکتیو بیش از ۱۰۰ هزار تومان است. دیگر مشکل عینک های اکتیو کار نکردن آن در مدل های مختلف است. به طور مثال این امکان وجود دارد که عینک تلویزیون سامسونگ روی سونی کار نکند یا برعکس.

کدام انتخاب برای من مناسبتر است؟

عینک های پسیو ارزان قیمت تر هستند و از همان فناوری بهره می برند که در سینماهای سه بعدی از آن استفاده می شود اما این دلیل نمی شود که نمایشگرهای پسیو از کیفیت بهتری برخوردار باشند. احتمالا شما هم بارها در موردمحاسن پسیو در مقابل اکتیو شنیده اید کهس بب شکل گیری این تفکر غلط شده که تلویزیون های پسیو در هر حالت از اکتیوها بهتر هستند.

متاسفانه یا خوشبختانه بهترین انتخاب برای دیدن فیلم های سه بعدی همچنان نمایشگرهای اکتیو هستند. البته این موضوع تا حدود زیادی به بودجه شما بستگی دارد. در پنل های LED و LCD انتخاب پسیو راهکار مناسبتری است مخصوصا اینکه پس از خرید یکی از این تلویزیون ها می توانید با هزینه بسیار کم با دوستان و بستگانتان به دیدن جذابترین آثار سه بعدی بنشینید. با این وجود زمانی که حرف از نمایشگرهای پلاسما به میان می آید ورق به صورت کامل برمی گردد.

قبل از هر چیزی باید بگوییم که تلویزیون های پلاسما تنها و تنها از فناوری اکتیو پشتیبانی می کنند و حتی شرکتی مثل ال جی که تولیدکننده اصلی تلویزیون های پسیو به شمار می آید در مدل پلاسمای خود از فناوری اکتیو استفاده کرده است.

تلویزیون های پلاسما به خاطر شیوه ساخت منحصر به فرد از کیفیت رنگ، سطح مشکی عمیق تر و زاویه دید بهتری نسبت به LCD و LED برخوردار هستند. اگر بیشتر از ۱۰ میلیون تومان پول دارید و علاقه دارید از بهترین فناوری سه بعدی استفاده کنید سعی کنید دست به خرید تلویزیون های پلاسما سه بعدی بالای ۵۰ اینچ (اندازه بالای صفحه نمایش نقش فوق العاده ای را در انتخاب تلویزیون بازی می کند) بزنید و در غیر اینصورت فکر خرید نمایشگرهای اکتیو را از سر خود بیرون کنید زیرا در آن صورت نمایشگرهای پسیو انتخاب بهتری به شمار می آیند
 

 

ادامه مطلب
شنبه 30 دی 1391  - 9:48 AM

 

children-playing-piano

یک خبر خوب برای پدر و مادرهای سختگیر! اگر می خواهید فرزندتان در موسیقی از همه پیش بیفتد اکنون دلیل موجهی برای شروع یادگیری فرزندتان در سنین پائین دارید. شواهد تازه تصویربرداری ازمغز ۳۶ موسیقیدان با استعداد به دست آمده که نیمی از آنها قبل از هفت سالگی و نیمی دیگر بعد از هفت سالگی ولی به طور یکسان آموزش و تمرین داشته اند.

تصاویر ام آر آی نشان داده که “ماده سفید”در جسم پینه ای – منطقه ای از مغز که دو نیمکره مغزرا به هم وصل میکند – اتصال عصبی گسترده و ارتباط بیشتری در کسانی که از سنین پائین یادگیری موسیقی را شروع کرده بودند داشته است.

اتصالات عصبی مبتدیان قبل از هفت سال با آنها که دیرتر شروع کرده بودند فرق زیادی نداشت. این امر منطقی به نظر می رسد چرا که جسم پینه ای به سرعت و هماهنگی دستان برای نواختن آلت موسیقی کمک می کند.

«کریستوفر استیل» از بخش علوم مغز و ادراکی انستیتو مکس پلانک در لایپزیک آلمان که یکی از اعضای یک تیم تحقیق به رهبری ورجینیا پنیون از دانشگاه کانکوردیا در مونترال کانادا است، می گوید: «من فکر می کنم که ما مدرک مستدلی برای چیزی که مدت هاست موسیقی دانان و معلمین به آن اعتقاد دارند، یافته ایم: یادگیری در سنین پائین آثار بلند مدتی بر فعالیت شخص ومغز می گذارد».

استیل همچنین می گوید مزیت یادگیرندگان موسیقی در سنین پائین در این است که یادگیری آنها با زمان تغییرات مهم در مغز همراه می شود. در سنین ۷ یا ۸ سالگی جسم پینه ای بیشتر از هر زمان، دریافت و ادراک. با این حال او خاطرنشان می کند که این تطبیق اتصالی ضمانتی برای داشتن نبوغ موسیقی به حساب نمی آید. او می افزاید: «آنچه ما نشان می دهیم، یادگیرندگان سنین پائین برخی استعدادهای بخصوص و تفاوتهائی به همراه آن در مغزخواهند داشت اما این به معنی آن نیست که آنها ضرورتاً موسیقیدانان بهتری هستند».

اجرای موسیقی به استعداد ربط دارد اما این مسئله با ارتباط برقرار کردن اشتیاق، سبک و چیزهای بسیار دیگری که ما نمیتوانیم اندازه بگیریم هم در ارتباط است.  بنابراین آغاز یادگیری در سنین پائین ممکن است به شما کمک کند که نبوغ خود را اظهار کنید اما شما را یک نابغه نخواهد کرد. یادگیرندگان مشتاق در سنین بالاتر نیز نباید مایوس شوند و مطلقاً تسلیم نشوند. استیل می گوید: «هیچوقت برای یادگیری یک فن دیر نیست».

ادامه مطلب
شنبه 30 دی 1391  - 9:46 AM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 29

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5821749
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی