به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

  محققان آمریکایی در پژوهش تازه خود کشف کردند که موم زنبور عسل تاثیر موثری در درمان سرطان پروستات دارد.

 
خبرگزاری فارس: موم زنبور عسل سرطان پروستات را درمان می کند

 

به نقل از نشریه Cancer Prevention Research، پژوهشگران مرکز پزشکی دانشگاه شیکاگو در تحقیقات خود روی موشهای آزمایشگاهی دریافتند: ترکیب استخراج شده از بره موم زنبور عسل یا همان "پروپلیس (propolis )" تاثیر زیادی در در مان سرطان پروستات و کاهش رشد و گسترش سلولهای سرطانی دارد.

 

این تحقیقات نتایج حاصله را ناشی از وجود یک ماده در موم زنبورعسل به نام اسید کافئیک caffeic acid phenyl ester یا به اختصار CAPE دانست که در طول قرن گذشته به عنوان یک مکمل غذایی برای درمان بسیاری از بیماریها از التهاب گلو و حساسیت گرفته تا درمان سوختگی وسرطان مورد استفاده قرار می گرفته است.

محققان گفتند: اسید کافئیک مراحل اولیه سرطان پروستات را از طریق متوقف کردن و بستن مکانیزم های مورد استفاده سلولهای سرطانی برای تغذیه و رشد کنترل می کند.

این محققان افزودند: مصرف روزانه اسید کافئیک در موشها تاثیر خود را در متوقف کردن رشد تومورها نشان داد و وقتی مصرف آن متوقف شد تومورها بار دیگر ظاهر شدند.

برپایه این پژوهش، اسید کافئیک همچنین توانست میانگین رشد و گسترش سلولهای سرطانی پروستات را در طول شش ماه پی درپی به نصف کاهش دهد اما وقتی موشها مصرف این اسید گرفته شده از موم زنبور عسل را متوقف کردند، رشد تومورها برگشت.

ادامه مطلب
دوشنبه 18 اردیبهشت 1391  - 11:02 PM

 از جمله کسانى که دعایشان هرگز به استجابت نمى رسد، کسانى هستند که تنى سالم دارند و گوشه خانه نشسته و تنها براى گشایش روزى دعا مى کنند .

 
خبرگزاری فارس: ساعات تاخت و تاز شیطان

 

بیکاری معضلی است که این روزها گریبان جامعه جوان ما را گرفته است و همگی شاهد آثار شوم آن هستیم ، اما باید بدانیم که به هر طریقی که می توانیم باید خود را از شمول دایره بیکاران برهانیم و به کاری مفید سرگرم شویم ولو اگر فایده مادی در بر نداشته باشد ، حداقل فایده آن اینست که از اثرات سوء بیکاری در امان می مانیم، این بیکاری هاست که بسیاری از ما را بیچاره کرده است، زمان هایی که در خلوت خود فکر و خیال ما به هر آن کجا که نباید ،ما را می برد و در نهایت این تفکرات سوء چنان عمیق می شود که رنگ واقعیت به خود می گیرد و دیر یا زود جامه حقیقت می پوشد و آثار آن دامن ما را تا ابد خواهد گرفت .

کسی که بیکار است فرصت دارد تا سوء ظن ها را تقویت کند به آن ها پر و بال دهد و دنیایش را تیره کند، او فرصت دارد تا به همه امیال نفسش فکر کند و آنچه از خبائث در وجود خود نهفته دارد به وجد بیاورد و این چیزی نیست مگر وسوسه های شیطان که با کمترین زحمت بیشترین نتیجه را می گیرد و تمام هوش و حواس و توان شخص را یک جا در اختیار می گیرد و توهمی خود ساخته را در ضمیر آدم بیکار چنان پرورش می دهد که گویی این توهمات جزئی جدایی ناپذیر از ذات شخص است و راهی به جز همراهی با آن ندارند، و نتیجه این شرایط این اعتیادها، قتل ها، و آسیب‌های اجتماعی است که می‌بینیم .

صد البته که قبول داریم دولتمردان و سیاستمداران باید به هوش باشند و اگر داعیه دار حکومت اسلامی هستند هر چه زودتر زمینه اشتغال جوانان عزیز را فراهم کنند، با این حال جوانان عزیزی که از این بیکاری تحمیلی رنج می برند نباید در انتظار بنشینند تا کسی بیاید و کاری به آن ها بدهد تا انجام دهند ما شمه ای از قدرت خدا را در وجود خودمان داریم به یقین اگر بکوشیم تبلورش را در زندگی خود خواهیم دید.

اگر کاری نداریم انجام دهیم می توانیم وضویی بگیریم و نمازهای قضایمان را به جا بیاوریم، اگر تمایلی به عبادت نداریم و مدام دنبال هم صحبتی هستیم نیازی نیست حتما به دنبال یک گفتگوی عشقی و فساد انگیز باشیم ، می توانیم تلفن را برداریم و صله رحمی به نیت خدایی به جا بیاوریم ، سری به خانه سالمندان بزنیم و نگاه منتظری را با وجودمان از ناامیدی برهانیم و دعایی خیر برای خود تدارک ببینیم .

کتاب های زیادی هست که حرفه ها و مشاغل مختلف را نشان می دهد با ریزه کاری ها و فوت و فن ها ، اگر مدرک فوق لیسانس داریم و بیکاریم ابایی نداشته باشیم از اینکه نجاری، مکانیکی خیاطی و ... را هم بیاموزیم و از هدر دادن عمر عزیزمان جلوگیری کنیم .

اگر کاری نداریم انجام دهیم می توانیم وضویی بگیریم و نمازهای قضایمان را به جا بیاوریم، اگر تمایلی به عبادت نداریم و مدام دنبال هم صحبتی هستیم نیازی نیست حتما به دنبال یک گفتگوی عشقی و فساد انگیز باشیم ، می توانیم تلفن را برداریم و صله رحمی به نیت خدایی به جا بیاوریم ، سری به خانه سالمندان بزنیم و نگاه منتظری را با وجودمان از ناامیدی برهانیم و دعایی خیر برای خود تدارک ببینیم

باز هم حال و حوصله اش را نداریم می توانیم به خدمات اجتماعی بپردازیم، حتما در خیابان کسی هست که به کمک ما نیازی داشته باشد، حتما در گوشه گوشه خیابانمان کارهایی هست که می توانیم به آن ها برسیم، زباله ای را از زمین برداریم، باغچه ای را سر و سامانی بدهیم، و ....

و این ها عنایت خدا را به دنبال دارد نباید ساده از کنار فرصت ها بگذریم سرگذشت افراد موفق در زمینه های مختلف اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی را مطالعه کنیم و ببینیم چگونه از قدم های کوچک به اوج موفقیت ها رسیده اند، یکی از علمای اخلاق می گفت می دانم معیشت مردم تنگ شده، می دانم کار نیست، اما شما نیتتان را خدایی بکنید بروید به دنبال کار خدا، اگر مشکلاتتان حل نشد ! خدا قهار است منّت نمی پذیرد اگر بنده ای قدمی در راهش بردارد خداوند متعال ده قدم به سوی او بر می دارد.

انتخاب با ماست یا بنشینم زانوی غم بغل بگیریم و روحمان را عرصه تاخت و تاز شیطان کنیم، یا یک یا علی مردانه بگوییم کمر همت ببندیم و به دنبال کار خدایی قدم بر داریم، شاید مشقت داشته باشد اما روحمان را از گزند در امان نگه داشته ایم و آخرتی می سازیم که خواه ناخواه به سویش در حرکتیم .

امام علی(علیه السلام): «إنْ یَکُنِ الشُّغْلُ مَجْهَدَةً، فَاتِّصالُ الفَراغِ مَفْسَدَةٌ».(1) حضرت على(علیه السلام) مى فرماید: «اگر کار کردن مایه رنج و زحمت است، همیشه بیکار بودن نیز موجب فساد و تباهى است».

بحث «کارکردن» و نتیجه آن و هم چنین «بیکارى» و اثراتش بسیار مهم است چرا که «کار» جلوى بسیارى از مفاسد اجتماعى را مى گیرد که یکى از مهمترین عوامل این فساد بیکارى است.در روایات آمده که بهترین زمان فعّالیّت شیطان بعد از نماز مغرب و عشا است و ساعات اوّل شب به عنوان ساعات غفلت شمرده مى شود که فریضه نماز غفیله نیز به این منظور است، چون این ساعات پایان کار و ساعت بیکارى است.

حدیث مذکور کار را یک عامل در مقابل فساد و بیکارى را همراه با فساد ذکر مى کند. ولى گذشته از این، کار در جاى خودش اهمیت زیادى دارد. علماى بزرگ همه فعّال بودند و سفر و حضر براى آنها فرق نمى کرد.در روایات اسلامى، به مسأله تلاش و کوشش براى کسب روزى اهمیّت فوق العاده اى داده شده و از سستى و تنبلى نهى شده است، امام صادق(علیه السلام) مى فرماید:

«لا تَکسَلوا فى طَلَبِ مَعایِشِکُم، فاِنّ آباءَنا کانوا یَرکُضُونَ فیها و یَطلُبُونَها؛ در تحصیل روزى تنبلى نکنید، زیرا پدران ما در این راه مى دویدند و آن را طلب مى کردند».(2)و در جایى دیگر مى فرماید: «الکادُّ على عِیالِهِ کالمُجَاهِدِ فى سَبیلِ اللهِ ؛ کسى که براى روزى خانواده خود، تلاش مى کند، مانند مجاهد در راه خداست».(3)

حتّى دستور داده شده است که مسلمانان، صبح هر چه زودتر از خانه خارج شوند و به دنبال تأمین معاش براى زندگى بروند.(4)از جمله کسانى که دعایشان هرگز به استجابت نمى رسد، کسانى هستند که تنى سالم دارند و گوشه خانه نشسته و تنها براى گشایش روزى دعا مى کنند. امام صادق(علیه السلام) مى فرماید: خداوند به داوود(علیه السلام) وحى فرمود: اگر از بیت المال نمى خوردى و با دستت کار مى کردى، البتّه نیکو بنده اى بودى، حضرت فرمود: پس داوود(علیه السلام)چهل بامداد گریست، آنگاه خداوند به آهن وحى کرد: براى بنده ام داود نرم شو. پس خداوند متعال، آهن را در دست داوود نرم گردانید. از آن پس داوود، روزى یک زره مى بافت و آن را به هزار درهم مى فروخت.

پس (در یک سال) سیصد و شصت زره بافت و آن را به سیصد و شصت هزار درهم فروخت و بدین ترتیب از بیت المال بى نیاز شد.(5)امام باقر(علیه السلام) مى فرماید: «اِنّى لاَُبْغِضُ الرجُلَ أن یَکونَ کَسْلاناً عن أمرِ دُنیاهُ، وَ مَن کَسِلَ عَن أمرِ دُنیاهُ فهُو عن أَمرِ آخِرَتِهِ أَکسَلُ ؛ من از مردى که در کار دنیایش تنبل باشد متنفر هستم، کسى که در کار دنیا سهل انگار و تنبل باشد، در کار آخرتش نیز چنین است».(6)

در روایات آمده که بهترین زمان فعّالیّت شیطان بعد از نماز مغرب و عشا است و ساعات اوّل شب به عنوان ساعات غفلت شمرده مى شود که فریضه نماز غفیله نیز به این منظور است، چون این ساعات پایان کار و ساعت بیکارى است و امام موسى بن جعفر(علیه السلام) مى فرماید: «اِنَّ اللهَ تعالى لَیُبْغِضُ العَبدَ النَّوّامَ، اِنَّ اللهَ تعالى لَیُبْغِضُ العَبدَ الفارِغَ; خداوند بنده پر خواب و انسان بى کار را دشمن مى دارد».(7)

به این نکته باید توجّه داشت که آنچه اهمیّت دارد کیفیّت کار است نه کمیّت آن; و این حقیقت به خوبى از آیات قرآن به دست مى آید که اسلام در هیچ موردى روى «زیاد بودن عمل» تکیه نکرده است، بلکه همه جا به «کیفیّت عمل» اهمیّت داده است. همچنین عامل اصلى سعادت انسان سعى و تلاش است و تنها با اظهار ایمان و سخن به دست نمى آید: «(کُلُّ نَفْس بِمَا کَسَبَتْ رَهِینَةٌ)؛ پاداش هر انسانى در گرو اعمال خودش است».(8)

«(وَأَنْ لَّیْسَ لِلاِْنسَانِ إِلاَّ مَا سَعَى)؛ و اینکه براى انسان بهره اى جز سعى و کوشش او نیست».(9) خداوند خطاب به پیامبرش مى فرماید: «(فَإِذَا فَرَغْتَ فَانصَبْ)؛‌پس هنگامى که از کار مهمّى فارغ مى شوى به کار دیگرى مشغول شو».(10)

هرگز بیکار نباش، تلاش و کوشش را کنار مگذار، پیوسته مشغول مجاهده باش و پایان کارى را آغاز کار دیگرى قرار بده. هدف آیه این است که پیامبر را به عنوان یک الگو و سرمشق از اشتغال به استراحت بعد از پایان یک امر مهم باز دارد، و تلاش مستمر و پیگیر را در زندگى به او گوشزد کند، چون اصولاً بیکار بودن و فراغت کامل مایه خستگى، کم شدن نشاط، تنبلى و فرسودگى و در بسیارى از مواقع مایه فساد و تباهى و بروز انواع گناهان است.(11)

فرازهایى از کار در زندگى پیامبر(صلى الله علیه وآله) و امامان(علیهم السلام):پیامبر(صلى الله علیه وآله) و همه امامان(علیهم السلام) به کار و کوشش براى تأمین معاش، علاقمند بودند و به دنبال آن مى رفتند و آن را عبادت خدا مى دانستند. در اینجا به ذکر چند فراز از زندگى آنها مى پردازیم:

1. روزى شرایط مادّى زندگى بر امام على(علیه السلام) به قدرى تنگ شد که دچار گرسنگى شدید گردید. از خانه بیرون آمد و به جستجوى کار پرداخت. در مدینه کار پیدا نکرد، تصمیم گرفت به حوالى مدینه برود تا شاید در آنجا کار پیدا شود، به آنجا رفت، ناگاه دید زنى خاک الک کرده و منتظر کارگرى است که آب بیاورد و آن را گل نماید. حضرت على(علیه السلام) با او صحبت کرد و دریافت که او در انتظار کارگر بوده است. پس از قرارداد در مورد مزد کارگرى، على(علیه السلام)مشغول آب کشیدن از چاه وآماده کردن گل براى ساختمان شد و در پایان کار، مزد خود را که مقدارى خرما بود از آن زن گرفت و به مدینه بازگشت. وقتى به محضر رسول خدا(صلى الله علیه وآله)رسید، ماجرا را بیان نمود. پیامبر(صلى الله علیه وآله) و على(علیه السلام) با هم نشسته و از آن خرما خوردند و گرسنگى آن روزشان برطرف گردید.(12)

2. شخصى مى گوید: على(علیه السلام) را دیدم، مقدارى خرما خریدارى کرده و خود شخصاً آن را بر دوش گرفته و مى برد، به جلو رفتم و عرض کردم: اى امیرالمؤمنین اجازه بده من به جاى شما این بار را حمل کنم فرمود: «اَبُوالْعِیالِ اَحَقُّ بِحَمْلِهِ؛ سرپرست اهل و عیال، شایسته تر است که خود بار زندگى را به سوى خانه اش حمل کند».(13)

توجّه به این نکته در اینجا لازم است که امیرمؤمنان على(علیه السلام) با کار و کوشش و کشاورزى و احداث چشمه ها و نخلستانها، از ثروتمندترین افراد عصرش گردید و هزار برده از مزد دسترنج خود خرید و آزاد کرد و همه باغهاى احداثى خود را وقف مستمندان و تهیدستان نمود.(14)

3. انس بن مالک مى گوید: پس از آنکه رسول خدا(صلى الله علیه وآله) از جنگ تبوک بازگشت، سعد انصارى به استقبال آن حضرت شتافت و با پیامبر(صلى الله علیه وآله)دست داد و مصافحه کرد. پیامبر(صلى الله علیه وآله) به او فرمود: چه صدمه و آسیبى به دست تو رسیده که دستت زبر و خشن شده است؟ سعد عرض کرد: اى رسول خدا با طناب و بیل کار مى کنم و درآمدى براى معاش زندگى خود و خانواده ام به دست مى آورم و به این علت دستم خشن شده است. «فَقَبَّلَ یَدَهُ رسولُ اللهِ وَ قال: هذهِ یَدٌ لا تَمَسُّهَا النّارُ؛ پیامبر(صلى الله علیه وآله)دست سعد را بوسید و فرمود: این دستى است که آتش دوزخ با آن تماس پیدا نمى کند».(15)

پی نوشت ها :

1. بحارالانوار، ج 74، ص 419.

2. من لایحضره الفقیه، ج 3، ص 157 ، وسائل الشیعه، ج 12، ص 38 .

3. وسائل الشیعه، ج 12، ص 43 .

4. همان مدرک، ص 50.

5. تهذیب الاحکام، ج 6، ص 326.

6. وسائل الشیعه، ج 12، ص 37 .

7. الفقیه، ج 3، ص 169.

8. مدّثر، آیه 38.

9. نجم، آیه 39.

10. شرح، آیه 7.

11. تفسیر نمونه، ج 27، ص 128.

12. بحارالانوار، ج 41، ص 33.

13. مجموعه ورام، ج 1، ص 23 .

14. فروع کافى، ج 5، ص 74.

15. اسدالغابه، ج 2، ص 269 .

منبع :تبیان

ادامه مطلب
دوشنبه 18 اردیبهشت 1391  - 11:00 PM

   در زمین استکبار ورزیده (استکبار جهانی) و گفتند چه کسی از ما قدرتمندتر( ابرقدرت تر) است؟ آیا نمی بینید خدایی که آنان را آفریده است از آنان قدرتمندتر ( ابرقدرت تر) است و نشانه های ما را انکار می کنند!

 
خبرگزاری فارس: ابرقدرت کیست؟

 

1- در سال 1357 همه قدرت ها و ابرقدرت ها با همه توان تلاش کردند شاه و رژیم ستمشاهی را در ایران نگهدارند، اما در 22 بهمن 57، شاه و رژیم دو هزار و پانصد ساله شاهنشاهی سقوط کرد.

2- آن گاه که تاریخ مصرف صدام برای غرب تمام شد. امریکا و هم پیمانانش با اشغال غرب و هزینه بیش از یک هزار میلیارد دلار و چهل هزار کشته و زخمی و برانگیختن افکار عمومی جهان علیه خود، رژیم صدام ذلیلانه سقوط کرد و افراد و گروه هایی جایگزین شدند که در نقطه مقابل صدام عمیق ترین پیوند را با جمهوری اسلامی دارند آن گونه که خود آمریکایی ها بارها اعتراف کردند که هزینه جنگ را امریکا داد ولی برنده آن ایران بود.

3- در افغانستان نیز مشابه آنچه در عراق شکل گرفت با تفاوت هایی اتفاق افتاد.

4-  ترکیه بعد از ده ها سال سلطه غرب و تلاش برای اسلام زدایی و هضم کردن آن در غرب و سرکوب جریان های اسلام گرا، امروز آن چنان از غرب رویگردان و به اسلام رو آورده است که حاکمیت را از جنگ لائیک های وابسته به غرب در آورده و به جریان اسلام گرا سپرده و نزدیک ترین روابط را با ایران برقرار کرده است. این در حالی است که طبق نظرسنجی ها بیش از هشتاد درصد مردم آن دیار مخالف آمریکا می باشند.

5- لبنان از پایگاه سیاسی و فرهنگی غرب و مرکز عیاشی خاورمیانه به دژ مستحکم مقاومت اسلامی تبدیل شده و نزدیک به سی سال تلاش بی وقفه جهان استکبار همراه با ایادی آنان در داخل لبنان و منطقه، برای نابودی حزب الله اثری جز افزایش قدرت مقاومت را نداشته است. قدرت معجزه آسای حزب الله اسطوره شکست ناپذیری اسرائیل غاصب را شکست و نیمی از راه نابودی رژیم صهیونیستی را پیمود و ... و طعم تلخ شکست را نه فقط به اسرائیل که به کلیت جهان استکبار و همه حامیان آشکار و پنهان آن چشاند.

6- بعد ازحدود نیم قرن ناکامی های سازمان های رنگارنگ چپ گرا و ملی گرای فلسطینی، آنگاه که نوار غزه با گرایش به دین به مقاومت اسلامی رأی داد، همه معادلات دگرگون شد و... اسرائیل با پشتیبانی همه قدرت ها و ابرقدرت های استکباری هرچه را در توان داشتند به کار گرفتند تا غزه را تسلیم کنند، اما بار دیگر جهان شاهد شکست قوی ترین قدرت های مادی در برابر مقاومت مردمی بود که دستشان از همه چیز خالی بود و اسرائیل یک گام بلند دیگر به نابودی نزدیک شد و...

7- در تونس با حدود نیم قرن حاکمیت امریکا و همه تلاش آنها برای خاموش کردن نور اسلام - که یک نمونه آن محکوم کردن راشد الغنوشی به 11 سال زندان به جرم تألیف کتابی درباره امام خمینی بود- با قیام ناگهانی مردم، نقش برآب شد و دیکتاتور حاکم سرنگون شد.

8- ده ها سال سازماندهی، برنامه ریزی و مدیریت غرب در مصر و تبدیل آن به عنوان مهم ترین حلقه محور امریکا در منطقه و ایفای بزرگ ترین نقش برای صیانت از رژیم صهیونیستی با انقلاب فراگیر مردم مصر مواجه گردید و باز هم همه تلاش فشرده جهان استکبار برای نگهداری مبارک ناکام شد و 22 بهمن 57 باردیگر در 22 بهمن 1389 با سرنگونی فرعون مصر تکرار گردید.

9- و این رشته هم چنان در یمن، بحرین، اردن، الجزایر، لیبی، کویت، حجاز، مراکش و... ادامه دارد و ادامه خواهد یافت و در دیگر کشورها و حتی در آمریکای لاتین جلوه هایی از این روند هرچند کندتر و ضعیف تر در حال وقوع بوده و از متن جوامع غربی و درون نظام های استکباری نیز صدای خردشدن استخوان ها و ستون فقرات ابرقدرتی آنها به گوش می رسد.

آنچه فهرست گونه مورد اشاره قرار گرفت از جهات گوناگون از جمله تبیین ارتباط همه این تحولات با انقلاب اسلامی ایران و نقش حیات بخش امام خمینی(ره) قابل بررسی و تجزیه و تحلیل است اما در این مجالس می خواهیم این حوادث را، با محک این آیه بسنجیم:فاما عاد استکبروا فی الارض بغیر الحق و قالوا من اشد منا قوه اولم یروا ان الله الذی خلقهم هو اشد منهم قوه و کانوا بایاتنا یجحدون* فارسلنا علیهم ریحا صرصراً فی ایام نحسات لنذیقهم عذاب الخزی فی الحیاه الدنیا و لعذاب الاخره اخزی و هم لا ینصرون (فصلت/16-15)

هرچند در صدر آیه قوم عاد ذکر شده و در ادامه وضعیت و سرنوشت آنان بیان شده است. اما می دانیم قرآن کتاب تاریخ و داستان های یک بار مصرف نیست؛ قرآن کتاب زندگی و سرنوشت بشر است و آنچه در این دو آیه نسبت به قوم عاد آمده داستان تکرار شونده برای همیشه است داستان آنها که:

در زمین استکبار ورزیده (استکبار جهانی) و گفتند چه کسی از ما قدرتمندتر( ابرقدرت تر) است؟ آیا نمی بینید خدایی که آنان را آفریده است از آنان قدرتمندتر ( ابرقدرت تر) است و نشانه های ما را انکار می کنند!پس تندبادی سرد و غرنده در روزگارانی شوم و نحوست بار فرستادیم تا در زندگی همین دنیا عذاب رسوایی و خواری را به آنان بچشانیم و قطعاً عذاب آخرت رسوا کننده تر است و آنان یاری نشوند!

امریکا به خصوص بعد از سقوط شوروی با منش و روش استکباری، خود را یکه تاز ابرقدرتی جهان دید و غافل از قدرت قاهره ای که خالق جهان هستی است، مستانه خود را ارباب دهکده جهانی و مدعی« انا ربکم الاعلی» پنداشت، اما در کلیه مواردی که اشاره کردیم نشانه ها و آیاتی الهی، تجلی یافت تا معلوم شود قدرت و مشیت الهی فوق قدرت پوشالی آنهاست هر چند آنها با کوردلی آیات خدا را نبینند و هم چنان آنها را انکار کنند.

اما این سنت قطعی است که در روزگارانی نحوست بار، بنیان و ریشه مستکبران و نوکران آنان را تندباد غرنده حوادث از جا می کند و آنان را در وادی ذلت و خواری و سرافکندگی پرتاب می کند و چه عذابی سخت از عذاب ذلت و خواری برای مستکبران متجبّر و متبختر؟!

آیا تفسیر عینی و مصداق «لنذیقهم عذاب الخزی فی الحیوه الدنیا» در فرار ذلیلانه و سرگردانی و خواری شاه و سرگذشت خفت بار مرگ او و صحنه دستگیری و محاکمه صدام و فرجام بن علی وحسنی و مبارک مشهود نبود؟ آیا افراد، احزاب و رژیم هایی که هم چنان به امریکا دلبسته و به این متکای پوشالی تکیه دارند هنوز نفهمیده اند که فرجام شاه، صدام و مبارک در انتظار آنهاست؟!

محمدحسن رحیمیان

منبع:نشریه پاسدار اسلام، شماره 352-351.

ادامه مطلب
دوشنبه 18 اردیبهشت 1391  - 10:59 PM

   وب‌سایت سازمان جاسوسی "سیا" و "اینترپل" توسط گروه هکرهای معروف به "آنونیموس" که تاکنون بسیاری از وب‌سایت‌های امنیتی آمریکا و حتی انگلیس را از کار انداخته بود، هک شد.

 
خبرگزاری فارس: وب‌سایت‌های "سیا" و "اینترپل" هک شد

 

 به نقل از شبکه راشاتودی، گروه هکرهای جهانی "آنونیموس" اعلام کرد که وب‌سایت‌های سازمان "سیا" و "اینترپل" را روز یکشنبه از کار انداختند.

بر اساس این گزارش این حمله سایبری منصوب به "@AnonsTurkey" بوده است و گروه آنونیموس از توییتر استفاده کرده تا بگوید آنها جهان را هک می‌کنند تا سیاره زمین را نجات دهند.

اوایل سال جاری میلادی، آنونیموس در یک اقدام اعتراضی، حمله به سایت‌های دولتی و خصوصی را آغاز کرد. و ماه گذشته نیز "هاویتاجا" هکر بریزیلی مسئولیت حمله به وب‌سایت وزارت دادگستری آمریکا و سازمان سیا را برعهده گرفت و سپس هکرهای آنونیموس به این هکر برزیلی پیوستند و وب‌سایت‌های "ام آی 6" سرویس امنیت خارجی انگلیس را هک کردند.

پیشتر، وب‌سایت سیا، دو مرتبه در فوریه 2012 و ژوئن 2011 توسط هکرهای آنونیموس مورد حمله قرار گرفته بود که حمله ماه فوریه به وب‌سایت سازمان سیا در اعتراض به  سازمانهای اجرای قانون آمریکا و دارندگان کپی‌رایت صورت گرفت.

بر اساس این گزارش، دیگر وب‌سایت‌هایی که توسط آنونیموس مورد حمله قرار گرفته است شامل وزارت امنیت داخلی و "اف بی آی" می‌شود.

وب‌سایت سیا پس از چند ساعت دوباره به حالت عادی بازگشت اما وب‌سایت وزارت امنیت داخلی ظرف چند دقیقه پس از هک شدن دوباره فعال شد.

ادامه مطلب
دوشنبه 18 اردیبهشت 1391  - 10:58 PM

  «هیچ نامی از خلیج فارس در «گوگل مپز» وجود ندارد». این خبری است که این روز‌ها موجی از خشم را بین ایرانیان برانگیخته است. این در حالی است که گوگل اعلام کرده است: «نیازی نمی‌بیند که برای همه نقطه‌های جهان اسم بگذارد!»

 
خبرگزاری فارس: پشت پرده‌های حذف نام "خلیج فارس" از گوگل

 

شفاف، «هیچ نامی ازخلیج فارس در «گوگل مپز» وجود ندارد». این خبری است که این روز‌ها موجی از خشم را بین ایرانیان برانگیخته است.

 

این در حالی است که گوگل در مورد اینکه چرا هیچ نامی برای خلیج فارس در «گوگل مپز» وجود ندارد، اعلام کرده است: «نیازی نمی‌بیند که برای همه نقطه‌های جهان اسم بگذارد!» و معلوم نیست از چه زمانی خلیج پر اهمیتی مانند خلیج فارس، برای گوگل تنها نقطه‌ای بی‌اهمیت محسوب می‌شود!

این سخنان در حالی است که مسئولین شرکت گوگل در پاسخ به این سوال که مثال آیا هیچ مکان یا خلیج دیگری در دنیا وجود دارد که شما برای آن هیچ اسمی نگذاشته باشید؟ پاسخ منفی داده‌اند تا به این ترتیب خلیج فارس تنها نقطه بی‌اهمیت جهان به زعم گوگل باشد!

البته مسئولان این شرکت آمریکایی در پاسخ به معترضان ایرانی پاسخ دیگری هم داده‌اند که به نوبه خود قابل توجه است: «گوگل نمی‌خواهد وارد دعواهای سیاسی شود!.» یعنی به همین راحتی یک موتور جستجو که وظیفه‌اش اطلاع رسانی صحیح به دنیا است، با یک بهانه واهی نام یکی از قدیمی‌ترین و بزرگ‌ترین خلیج‌های جهان را حذف می‌کند تا وارد دعواهای سیاسی نشود.

این در حالی است که گوگل به عنوان یک موسسه علمی، باید بر اساس داده‌های تاریخی و علمی کار کند و بر اساس اسناد و وقایع تاریخی نام‌ها را ثبت کند نه نفع سیاسی.

بی‌اهمیت دانستن نام خلیج فارس از سوی گوگل در حالی است که گوگل در سرویس «گوگل ارث» {Google Earth} کار متفاوت و عجیب تری کرده و آن اینکه برای این مکان «دو نام» گذاشته است؛ یکی نام اصلی آن «خلیج فارس» و دیگری نام جعلی آن یعنی «خلیج ع ر ب ی».

گوگل در توجیه این کار خود اعلام کرده است: «اصلا قصد موضعگیری سیاسی ندارد و قصدش فقط این است که کسانی که می‌خواهند این خلیج را با نام «خلیج ع رب ی» جستجو کنند بتوانند آن را پیدا کنند.»

گرچه این توجیهات گوگل مضحک‌تر از آن است که جوابی داشته باشد اما باید گفت، خلیج فارس یک نقطه در جهان نیست بلکه از جهت مساحت حتی بزرگ‌تر از برخی کشورهای جهان و هزاران برابر دریاچه‌های کوچکی است که گوگل نام آن‌ها را در نقشه‌های خود ثبت نموده است و از جهت اهمیت نیز قسمت عمده‌ای از اقتصاد اروپا و آمریکا از این منطقه تامین می‌شود و این فارق از جریانات سیاسی بسیاری که حول و حوش این منطقه استراتژیک مطرح می‌شود.

گفتنی است، کهن‌ترین نامی که از خلیج فارس وجود دارد نارمَرتو (narmarratu) است که در کتیبه‌های آشوری بر جای مانده‌است و به معنای رود تلخ است. فلاویوس آریانوس در سدهٔ دوم میلادی در آثار خود خلیج فارس را پرسیکون کاای تاس که خلیج فارس معنا می‌دهد استفاده کرده‌است.

جغرافی‌دانان و تاریخ‌نگاران عرب اسلامی دوره آغازین اسلام، همچون طبری، مسعودی و یعقوبی به اتفاق در کتب خطی به جای مانده از خود اذعان دارند که تمامی نواحی خلیج پارس در دوره‌های پیش از اسلام به ایران تعلق داشته‌است. «ابن حوقل بغدادی» در کتاب خود «صورة العرض» که در سال 1993. م در لندن به زبان انگلیسی به چاپ رسید، عنوان می‌کند که: «ه‌مان طور که بار‌ها گفته شد، دریای پارس دریایی است از اقیانوس احاطه کننده جهان که در اطراف چین از آن منشعب می‌شود.

این دریا از سرزمین‌های سند (هند) و کرمان تا فارس ادامه می‌یابد و در میان همه سرزمین‌ها به نام پارس خوانده می‌شود، زیرا پارس ا ز همه کشور‌ها پیشرفته‌تر است و شاهان آن محکمترین کنترل (حاکمیت) را در دوران کهن داشته‌اند و حتی اکنون نیز تمامی کرانه‌های دور و نزدیک این دریا و همه سرزمین‌های پارس و دیگر را تحت کنترل دارند»

تا پیش از دهه 60 قرن بیستم میلادی، کشورهای عربی از عبارت خلیج فارس در مکاتبات رسمی خود استفاده می‌کردند.

در سال‌های اخیر و به ویژه از دههٔ شصت میلادی به این سو، نام جعلی خلیج عربی نیز در برخی منابع تحت حمایت بیشینهٔ دولت‌های عربی و‌گاه غیر عربی به گونه‌ای فزاینده در حال رقابت با نام خلیج فارس است، این امر خشم ایرانیان سراسر جهان را برانگیخته و باعث پدیداری نام «خلیج همیشه فارس» یا «خلیج همیشگی فارس» از سوی ایرانیان گشته‌است.

ادامه مطلب
دوشنبه 18 اردیبهشت 1391  - 10:57 PM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 105

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5844688
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی