به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

  


 
 

تقريبا نزديک به شش ماه بود که رده‌بندي خطرناک‌ترين بدافزارهاي سيستم‌عامل ويندوز، بدون تغيير باقي مانده بود.

اين ثبات در رده‌بندي بدافزارها اتفاق مبارکي است، چرا که حکايت از اين موضوع دارد که بدافزار خطرناک جديدي از راه نرسيده است.

ممکن است بدافزارها بتوانند در بازه کوتاهي از زمان، به طور ناگهاني رايانه‌هاي زيادي را در سطح جهان آلوده کرده و جايگاه خود را در رده‌بندي خطرناک‌ترين‌ها ارتقاء دهند اما از آن‌جا که به محض شناسايي شدن، آنتي‌ويروس‌ها قادر به مقابله با آن‌ها مي‌شوند، در بدترين شرايط، بدافزار بهترين رتبه قبلي خود را حفظ مي‌کند تا اين که بدافزار مخرب‌تري از راه برسد.

متاسفانه در طي 20 روز گذشته، جايگاه رتبه‌‌هاي اول و دوم در رتبه‌بندي، تغيير کرد. دو بدافزار تازه وارد، تروجان هستند.

رتبه اول فعلي در جدول خطرناک‌ترين‌ها از آن بدافزار Trojan:Win32/Sirefef.AC است.

Sirefef يک خانواده از بدافزارهاست. اين خانواده، انواع گوناگوني از بدافزارها از جمله تروجان، Rootkit ،Back Door، ويروس و کرم را شامل مي‌شود.

نزديک به 6 ماه پيش مي‌توانستيم به طور همزمان حداقل سه عضو از اين خانواده را در ميان ده بدافزار خطرناک، مشاهده کنيم اما امروز تنها Trojan:Win32/Sirefef.AC از اين خانواده، به عنوان خطرناک‌ترين بدافزار ويندوزي شناخته مي‌شود.

بدافزار Trojan:Win32/Sirefef.AC نيز مانند ديگر اعضاي خانواده‌اش، براي يک گروه تبليغاتي ايفاي نقش مي‌کند.

تبليغات بسيار درآمدزاست و در اينترنت، اين درآمدزايي بسيار بيشتر است.

گوگل، ياهو و مايکروسافت درآمد زيادي را از راه تبليغات به دست مي‌آورند. در اين ميان شرکت‌هاي کوچک‌تري نيز هستند که در دل برخي از سايت‌ها تبليغات پخش مي‌کنند و در صورتي که کاربر روي تبليغات آن‌ها کليک کند، درآمد کسب مي‌کنند. Trojan:Win32/Sirefef.AC وظيفه دارد کليک کاربران را بدزدد و باعث کليک شدن روي تبليغات شود.

براي اين کار، اين بدافزار، با تغيير مسير مرورگر، کاربر را به سايت شامل تبليغات هدايت کرده و با انجام عمل سرقت کليک، يک دستور از کاربر به سايت تبليغاتي ارسال مي‌کند.

اين فروشنده‌ها، در عمل موفق به ارائه تبليغات موفقي نيستند و با اين روش، به مشتري‌هاي خود مي‌قبولانند که بازديدکنندگان، روي تبليغات فروخته شده کليک کرده‌اند و به ازاي هر کليک، پول دريافت مي‌کنند.

بدافزار Trojan:JS/IframeRef در حال حاضر جايگاه دومين بدافزار خطرناک را از آن خود کرده است.

البته اين بدافزار مبتني بر جاوا اسکريپت است و مي‌تواند در هر پلتفورمي که امکان اجراي جاوا اسکريپت‌ها را داشته باشد، خطرآفرين شود؛ اگر چه عمدتا مرورگرهاي سيستم‌عامل ويندوز در برابر جاوا اسکريپت‌ها ضعف نشان مي‌دهند.

اين جاوا اسکريپت ابتدا از طريق بدافزارنويس، در دل سايت‌هاي قرباني گنجانده مي‌شود. سايت‌هاي قرباني، هدف حملات SQL Injection واقع مي‌شوند و بدافزار Trojan:JS/IframeRef را پس از اين حملات در مرورگر مراجعان خود اجرا مي‌کنند. بنابراين نمي‌توان پيش‌بيني کرد که چه سايت‌هايي مي‌توانند اين بدافزار را به رايانه کاربر انتقال دهند.

از همين رو، به طور کلي استفاده از جاوا اسکريپت‌ها در شرايط غير ضروري، اقدامي پر خطر محسوب مي‌شود. بدافزار Trojan:JS/IframeRef نيز پس از آلوده کردن رايانه کاربر، مسير مرورگر را تغيير داده و کاربر را به سايت‌هاي تبليغاتي هدايت مي‌کند.

هر دو بدافزار ياد شده، هيچ نشانه خاصي از خود بروز نمي‌دهند، به طوري که کاربران معمولي قادر به تشخيص وجود بدافزار در رايانه خود نخواهند بود. بدافزار اول، مي‌تواند برخي از آنتي‌ويروس‌ها را به طور کلي از کار بيندازد.

در حال حاضر آنتي‌ويروس‌هاي زيادي هنوز قادر به شناسايي اين بدافزار نيستند و به همين خاطر، از کار نيفتادن آنتي‌ويروس لزوما از ايمن باقي ماندن رايانه حکايت نمي‌کند.

هر دو بدافزار پس از ورود بخش اوليه به رايانه قرباني خود، نسخه کاملي از خود را دانلود مي‌کنند. البته اطلاعات دانلود شده بسيار کم حجم است اما در هر صورت، اگر رايانه به يک فايروال توانمند مجهز باشد، همين حجم کم نيز انتقال نخواهد يافت.

بنابراين از نقش پر رنگ فايروال‌ها در حفظ امنيت رايانه، غافل نشويد و رايانه خود را به يک فايروال توانمند مجهز کنيد.

کسري پاک‌نيت

ادامه مطلب
جمعه 22 اردیبهشت 1391  - 11:07 PM

  


 
 

به طور معمول هر سه ماه يک‌بار، شرکت Akamai گزارشي از وضعيت اينترنت در دنيا منتشر مي‌کند. اين گزارش شامل اطلاعاتي از قبيل ترافيک حملات اينترنتي، متوسط سرعت اتصال به اينترنت، ضريب نفوذ اينترنت و پهناي باند در سراسر دنيا مي‌شود.

 

کاهش سرعت در جاده اينترنت

به گزارش Akamai متوسط سرعت اتصال به اينترنت در سراسر دنيا، در پايان سال گذشته 2.3 مگابيت بر ثانيه بوده که نسبت به سه ماه سوم سال 2011 چهارده درصد کاهش پيدا کرده است. در ايالات متحده آمريکا که در رتبه 13 اين گزارش قرار دارد، به طور متوسط در سه ماهه آخر سال 2011 سرعت اتصال به اينترنت با 5.3 درصد کاهش به 5.8 مگابيت بر ثانيه رسيد. انگليس نيز در مدت مشابه با 3.5 درصد کاهش به سرعت پهناي باند معادل با 4.9 مگابيت بر ثانيه دست يافت.

مطالعات نشان مي‌دهد در انگليس حدود 91 درصد از اتصالات بالاتر از 2 مگابيت بر ثانيه و 30 درصد از آن‌ها بالاتر از 5 مگابيت بر ثانيه سرعت دارند. در مجموع، در 93 کشور دنيا، سرعت اتصال به اينترنت در پايان سال گذشته نسبت به سه ماهه قبل از آن کاهش يافت و تنها 41 کشور با افزايش سرعت اتصال به اينترنت در اين مدت روبه‌رو بودند.

 

هر سال بهتر از سال قبل

برخي از کارشناسان معتقدند رشد دسترسي به اينترنت تلفن همراه علت کاهش سرعت اتصال به اينترنت در اکثر کشورها مي‌باشد. با اين حال Akamai در گزارش خود توضيحي در خصوص کاهش سرعت اتصال به اينترنت در سه ماهه پاياني سال 2011 ارائه نداده است. اگر چه در بسياري از کشورها سرعت اتصال به اينترنت در پايان سال گذشته نسبت به سه ماهه قبل از آن کاهش پيدا کرده است اما بر اساس اين گزارش، به طور کلي سرعت اتصال به اينترنت، هر سال 19 درصد افزايش مي‌يابد. به عنوان مثال در ايالات متحده آمريکا سرعت اتصال به اينترنت در پايان سال گذشته در مقايسه با سه ماهه پاياني سال 2010 چهارده درصد افزايش داشت. کره شمالي نيز با 28 درصد رشد نسبت به پايان سال 2010، در سال گذشته به سرعت 17.5 مگابيت بر ثانيه دست يافت.

 

خداحافظي با سرعت پايين‌تر از 256

يکي ديگر از نتايج اين گزارش، کاهش تعداد اتصالات با سرعت پايين‌تر از 256 کيلوبيت در ثانيه، در سراسر دنيا است. بر اساس گزارش Akamai تنها 2.5 درصد از تمام اتصالات، سرعتي پايين‌تر از 256 کيلوبيت بر ثانيه دارند. اين ارقام در مقايسه با سه ماهه پاياني سال 2011 حدود يک درصد و نسبت به سه ماهه پاياني سال 2010 سي و هفت درصد کاهش پيدا کرده است.

ادامه مطلب
جمعه 22 اردیبهشت 1391  - 11:05 PM

 


 
 

در انتهاي هفته گذشته سرويس جست‌وجوي دکتر و بيمار موسوم به ZocDoc بازار کاري خود را به مناطق بيشتري در آمريکا گسترش داد.

تامپا در فلوريدا منطقه شهري جديدي است که ZocDoc علاوه بر مناطق تحت پوشش خود به فهرست شهرهاي پشتيباني شده خود اضافه کرده است. مديرعامل ZocDoc شخصي است به نام سايروس ماسومي که بر حسب اتفاق اهل فلوريدا است. البته وي اظهار داشته که متعلق بودن او به فلوريدا عامل انتخاب شهر تامپا به عنوان منطقه شهري جديد تحت پوشش سرويس شرکتش نمي‌باشد بلکه بر اساس درخواست‌هاي رسيده از طرف بيماران و دکتران، شهرهاي جديد به فهرست مناطق تحت پوشش اضافه مي‌گردد.

سرويس ZocDoc در حقيقت يک سرويس جست‌وجوي دکتر و بيمار است که هدف اصلي آن يافتن دکتر در هر منطقه و تعيين قرار و وقت قبلي جهت مراجعه به دکتر مي‌باشد.

اين سرويس در حال حاضر تنها در مناطق شهري آمريکا فعاليت مي‌کند و در آن جا شهرهاي بسياري را تحت پوشش خود قرار داده است.

به طور حتم يافتن دکتر با استفاده از شماره تلفن و تعيين قرار قبلي کار مشکلي است. اين مشکلات زماني پيچيده‌تر مي‌گردد که از برنامه‌هاي حضور دکتر در مطب کارش اطلاعي در دست نباشد.

سرويس ZocDoc اين امکان را در اختيار کاربران قرار مي‌دهد تا بتوانند به صورت On Line به دنبال دکتري که مرتبط با بيماريشان است، بگردند و از برنامه‌هاي حضور وي در لحظه مطلع گردند تا پس از آن بتوانند با هماهنگي دکتر وقت قبلي را براي ملاقات با وي تعيين کنند.

امکان ديگري که در اين سرويس قرار داده شده اين است که کاربران مي‌توانند نظرات ديگر کاربران را در مراجعه به دکترهاي مختلف مطالعه کرده و با دکتر مورد نظر خود بيشتر آشنا شوند.

علاوه بر اين موارد کاربران از طريق اين سيستم مي‌توانند ببينند که دکتر مورد نظرشان طرف قرارداد با کدام بيمه‌ها است و از اين طريق با دکتري قرار تعيين کنند که از بيمه آن‌ها پشتيباني مي‌کند.

در طرف ديگر جامعه دکترها مي‌توانند اين سرويس را با داده‌هاي حضور خود در مطب راه انداخته و از اين طريق براساس قرارهاي ملاقات تقويم کاري خود را بسازند تا بتوانند با مراجعه بيماران قرارهاي ويزيت بيماران را مديريت کنند.

سرويس ZocDoc در سال 2007 توسط سايروس ماسومي ايجاد شد و تا کنون توانسته به رکورد 1.2 ميليون مراجعه در هر ماه دست يابد.

بر اساس گزارش‌ها در حال حاضر حدود 7 ميليون قرار ملاقات در اين سرويس وجود دارد و کاربران مي‌توانند در طيف وسيعي از دکتران که در امور مختلف متخصص هستند، دکتري را در منطقه خود يافته تا در صورت امکان با وي وقت قبلي تعيين کنند.

ادامه مطلب
جمعه 22 اردیبهشت 1391  - 11:01 PM

 شرکت‌هايي که در زمينه آي‌تي فعاليت مي‌کنند، زماني که شناخته شده و در ميان کاربران‌شان به محبوبيت مي‌رسند، آن زمان است که سعي بر بالا کشيدن خود در ميان رقباي‌شان مي‌کنند.

اين کار را تا حدودي با متفاوت بودن شيوه کسب و کار خود انجام مي‌دهند و از طرف ديگر هم با تبليغاتي که به سود خود يا عليه شرکت‌هاي ديگر انجام مي‌دهند، به آساني به اين مقصود دست پيدا مي‌کنند.

شايد بتوان گفت که شرکتي مانند گوگل به اندازه کافي بزرگ بوده و اسم و رسم دارد که نيازي به انجام اين کارها نداشته باشد اما هيچ شرکتي از اين قاعده مستثني نيست.

اين بار سرگئي برين که يکي از بنيان‌گذاران شرکت گوگل است، صحبت‌هايي را در اين زمينه انجام داده و دو شرکت اپل و فيس‌بوک را متهم کرده است. او معتقد است که اين دو شرکت تهديدي بسيار جدي براي اينترنت به حساب مي‌آيند زيرا شبيه به حکومت‌هاي سرکوب‌گري هستند و از هر راهي که مي‌توانند سعي بر کنترل دسترسي کاربران به اينترنت دارند.

گوگل معتقد است که شرکت اپل و فيس‌بوک بسيار بيشتر از آن چه که در ظاهر با ارائه سرويس‌ها و نرم‌افزارهاي‌شان اعلام کرده‌اند، مشغول کنترل کاربران هستند. برين اعتقاد دارد که اين دو شرکت عرصه فعاليت در جهان فناوري و نوآوري را بر ديگر شرکت‌ها تنگ کرده‌اند و به طور مستقيم به گوگل گفته‌اند که نبايد در حوزه‌اي که فيس‌بوک به آن تسلط پيدا کرده است، وارد شود.

به اين ترتيب شرکت بزرگي مانند گوگل اگر قصد داشته باشد که با اين شرکت‌ها کنار آمده و دوستي خود را با آن‌ها حفظ کند، بايد با قوانين آن‌ها کنار آمده و در زمينه‌اي محدود فعاليت کند. برين مي‌گويد: محيطي که ما گوگل را در آن توسعه داديم و دليل اصلي که موتور جست‌وجوي گوگل را به راه انداختيم اين است که اينترنت يک فضاي باز و بدون محدوديت بوده است اما اگر با اين وضعيت پيش برويم بايد بر طبق قوانيني حرکت کنيم که در آن محدوديت بيشتري وجود دارد.

اين گفته‌ها تحليل‌هاي شخصي سرگئي برين است و دوست دارد تمامي اطلاعاتي که در فيس‌بوک و نرم‌افزار‌هاي اپل وجود دارد، در دسترس موتور جست‌وجوي شرکت گوگل هم قرار بگيرد.

به نظر مي‌رسد که گوگل حقي براي پيش کشيدن اين صحبت‌ها نداشته باشد زيرا دغدغه اصلي گوگل، شبکه اجتماعي گوگل پلاس است که از فيس‌بوک به شدت عقب افتاده و از طرف ديگر هم گوگل شاهد موفقيت بسيار زياد اپل در راستاي توليد گوشي‌هاي تلفن هوشمند و تبلت‌ها است. شايد بتوان گفت که گوگل چشم ديدن موفقيت رقباي قدرتمندش را ندارد و فاصله خود را با آن‌ها بسيار نزديک مي‌بيند و همين موضوع هم باعث اظهارات چنين سخناني از طرف سرگئي برين در اين رابطه شده است.

بسياري از کارشناسان اعتقاد دارند که اين صحبت‌ها مي‌تواند اعلان جنگي ميان فيس‌بوک و گوگل باشد زيرا هر دو اين شرکت‌ها به دنبال اين هستند که بر فضاي اينترنت تسلط پيدا کنند و مسلما هيچ‌کدام براي کاربران دل نمي‌سوزانند.

در سال‌هاي گذشته تيم برنزلي، مخترع وب گفته بود که اين امکان وجود دارد که شرکتي با ايجاد يک شبکه اجتماعي يا يک موتور جست‌وجو به اندازه‌اي بزرگ و قدرتمند شود که عرصه را بر ديگران تنگ کند و حال اين شرايط به وجود آمده است و بايد به شکلي با آن مقابله کرد.

ادامه مطلب
جمعه 22 اردیبهشت 1391  - 11:00 PM

 


 
 

گوگل شرکت بسيار بزرگي در جهان اينترنت است که هميشه تمامي فعاليت‌هايش به عنوان خبرهاي اصلي اينترنتي مورد توجه قرار گرفته و حواشي زيادي را به دنبال داشته است. اگر به خاطر داشته باشيد، دو جوان متخصص با نام‌هاي لري پيج و سرگئي برين که از دانشگاه استانفورد فارغ‌التحصيل شده بودند موسسان اصلي اين پايگاه اينترنتي بودند. اما مديرعامل و گرداننده اصلي اين شرکت آقاي اريک اشميت بود که سکان هدايت گوگل را در دست داشت. از سال گذشته اريک اشميت از مديريت اين شرکت کناره گرفته است و سکان مديرعاملي گوگل بزرگ به عهده لري پيج است.

با توجه به اين که تا قبل از لري پيج، اريک اشميت به دليل داشتن تجربه کاري، شرکت گوگل به خوبي و با موفقيت اداره مي‌شد، بعد از رفتن او تمامي چشم‌ها روي عملکرد لري پيج معطوف شد و شايد بتوان گفت که همه کارشناسان به نوعي منتظر بودند بتوانند ايرادي از نحوه کاري او بگيرند که به همين دليل وي فشار زيادي را در عرض يک سال گذشته تحمل کرد.

پس از اولين سال مديريت عاملي لري پيج در گوگل، وي مصاحبه‌اي را با مجله Bloomberg Businessweek انجام داده است که در اين مصاحبه در مورد برنامه‌هاي آينده شرکت گوگل و رويه‌اي که در مقابل شرکت‌هاي رقيب پيش خواهند گرفت، صحبت کرده است.

در ابتدا قرار بود که در مورد آندرويد همه چيز را به صورت شفاف بگوييد. به نظر خودتان عملکرد شما در اين رابطه چگونه بوده است؟

تصميم‌هاي ما در مورد آندرويد، کروم و يوتيوب هميشه تصميم‌هايي بلند مدت بوده است و نتيجه آن در سال‌هاي بعد مشخص مي‌شده است. از نظر من ما تمامي کارها در اين رابطه را بسيار عالي انجام داده‌ايم. به عنوان نمونه مي‌توانم به گوگل پلاس اشاره کنم که اکنون در شرايط بسيار خوبي قرار دارد. در حدود يک سال از اجراي اين طرح مي‌گذرد اما به نظر من همه چيز بسيار بهتر از آن چيزي است که پيش‌بيني کرده بوديم. من از روند رو به پيشرفت گوگل پلاس بسيار راضي هستم زيرا بسيار سريع‌تر از سرويس‌هاي مشابه خود رشد داشته است. در آينده گوگل پلاس حرف‌هاي زيادي براي گفتن خواهد داشت.

 

آيا شرکت‌هاي بزرگ فناوري مانند فيس‌بوک، آمازون و اپل با يکديگر همکاري نمي‌کنند؟

شرکت‌هاي بزرگ هميشه به هم نياز دارند و اين باعث مي‌شود که به صورت ناخواسته در مواردي که نياز بيشتري پيدا مي‌کنند با هم همکاري داشته باشند. تا قبل از اين ما با شرکت AOL همکاري مي‌کرديم و حتي اين موضوع باعث شد که سرويس Google Talk را با سرويس AOL Instant ترکيب کنيم اما تجربه من ثابت کرده است که هميشه در تمامي اين همکاري‌ها مشکلات بزرگي به وجود مي‌آيد.

در سال‌هاي گذشته وقتي صحبت از گوگل مي‌شد همه تنها يک موتور جست‌وجو را متصور مي‌شدند. به نظرتان گوگل امروزي چه تغييراتي کرده است؟

به نظر من ما بر اساس پايه‌اي که در ابتدا گذاشتيم، حرکت کرديم و اساس شرکت ما ثابت مانده است با اين تفاوت که سعي بر اين داريم که با استفاده از فناوري‌هاي جديد سرويس‌هاي بهتري را به مردم ارائه کنيم و بايد بگويم هنوز راه زيادي در پيش داريم و بايد بسيار بهتر از اين عمل کنيم.

 

ظاهرا در مورد شرکت موتورولا هم برنامه‌هايي داريد، کمي در اين رابطه توضيح دهيد.

فرصت بسيار خوبي براي ما به وجود آمده است که همه ما به خاطر آن هيجان زده هستيم. طراحي تلفن‌هاي همراه جديد برنامه ماست و مسلما وقتي از اين دستگاه‌هاي جديد استفاده کنيد حس زماني را خواهيد داشت که براي اولين بار از اينترنت يا رايانه استفاده کرديد. بيشتر از اين نمي‌توانم توضيحي بدهم و بهتر است که صبر بيشتري داشته باشيد.

 

در مورد امتياز ثبت اختراع چه مي‌کنيد. آيا با Motorola هم هماهنگ هستيد؟

در واقع ما با دارا بودن نام بزرگي چون گوگل، به تنهايي تعداد زيادي حق ثبت اختراع داريم که احتياجي به استفاده از حق ديگران نيست. ما بدون متهم کردن افراد در رابطه با دارايي‌هاي معنوي هم موفق عمل کرده‌ايم و من فکر مي‌کنم که در اين زمينه هيچ مشکلي نخواهيم داشت.

 

از ميان تبلت‌هاي موجود که از آندرويد استفاده مي‌کنند، کدام را ترجيح مي‌دهيد؟

قبل از همه بايد بگويم که کار با تبلت بسيار لذت بخش است و به نظر من همه تبلت‌ها خوب هستند و جاي زيادي براي پيشرفت دارند. مدتي از تبلت Motorola Xoom استفاده مي‌کردم و از آن رضايت داشتم.

 

در زندگي‌نامه استيو جابز به اين مورد اشاره شده است که براي گرفتن راهنمايي پيش او مي‌رفتيد و درباره آندرويد نظرات متفاوتي داشتيد. در آن زمان از جابر چه راهنمايي به عنوان يک دوست گرفتيد؟

ما رابطه بسيار خوبي با هم داشتيم و زمان زيادي را با هم مي‌گذرانديم. در آن زمان او از بيماري رنج مي‌برد و ديدار او افتخار بزرگي براي من بود. او ديدگاه‌هاي جالبي در مورد نحوه اداره يک شرکت داشت و صحبتي که با جابز داشتم، براي من بسيار ارزشمند بود.

ادامه مطلب
جمعه 22 اردیبهشت 1391  - 10:58 PM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 105

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5843078
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی