به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

در تاریخ ۱۳ ژانویه سال ۲۰۱۲، کشتی تفریحی مجلل کوستا کونکوردیا عازم جزیره گیگلیو در ایالت توسکانی ایتالیا شده بود، این کشتی در سال ۲۰۰۶ با هزینه ۵۷۰ میلیون دلار ساخته شده بود. کشتی حدود ۳۰۰ متر طول داشت و وزنش به ۱۱۵ هزار تن می‌رسید و ۴۲۰۰ مسافر داشت.

09-17-2013 11-39-33 AM

بقیه در ادامه مطلب...

ادامه مطلب
سه شنبه 26 شهریور 1392  - 5:08 PM

در ابتدای راه هیچ چیز بهتر از ارائه نکات کلیدی از کار آفرینان وب نیست و در مقاله ای ۱۳ کارآفرین را دور هم جمع کردیم تا با ارائه نکاتی یک مشاوره خوب برای افزایش بازدید سایت به شما بدهند با ما و این ۱۳ تن همراه باشید!

Google-Lights

بقیه در ادامه مطلب...

ادامه مطلب
سه شنبه 26 شهریور 1392  - 5:00 PM

سیروس قهرمانی معرکه گیری بود که در سال های 1330 تا 1340 با انجام حرکات محیرالعقول در شیراز به شهرت رسیده بود؛ او برنامه هایش را در باغ وحش کوچکی که خود ساخته بود، برپا می کرد.

 
سي و پنج سال قبل در باغ وحش شيراز مردي با ریش های بلند و با لباسي از پوست پلنگ یا شير و خرس، نمايشي برپا مي‌كرد كه هر بيننده‌اي شگفت زده مي‌شد.
 
 در سال های آغازین 1330 سیروس قهرمانی معرکه گیر یکه تاز شیراز بود. در کنار این معرکه ها «باغ وحش» کوچکش هم در شیراز کم طرفدار نبود. دیدن چند حیوان در قفس های تنگ برای مردمی که به عمرشان «باغ وحش» ندیده بودند تفریحی متفاوت بود.
 
عکس های معرکه گیری این پهلوان قدیمی برای نخستین بار در "شهرفرنگ" منتشر شد. در این عکس های سیروس قهرمانی مشغول بازی و گاه جنگ با شیر و فیل و یا در حال کشیدن اتومبیل و بلند کردن تیرهای سنگین است.
 
این معرکه گیر که اکنون بیش از هفتاد و چند سال دارد همچنان در باغ وحش کوچک خود زندگی می کند و از حیونات نگهداری می کند. آخرین عکس ها از وی را دو سال قبل خبرگزاری ایسنا منتشر کرد. خبرنگار این خبرگزاری در گزارش خود از شرایط نامساعد باغ وحش این پهلوان قدیمی به دلیل بی توجهی مسئولان وقت خبرداده بود.
 
بقیه در ادامه مطلب...
ادامه مطلب
سه شنبه 26 شهریور 1392  - 4:51 PM

batrilaptop01f03

لپ‌تاپ‌های امروزی همگی از باتری‌های لیتیوم-یونی استفاده می‌کنند، این باتری‌ها سیکل شارژ و دشارژی در حدود500 الی1000 بار دارند، یعنی هر بار که این باتری‌ها به شارژ متصل می‌شوند و بعداز آن‌ها به طور کامل استفاده می‌کنیم، یک سیکل از باتری را مصرف کرده‌ایم.

حال چرا این سیکل مصرف برای ما اهمیت دارد؟

مشکل کار اینجاست که اگر ما خیلی زود این سیکل مصرفی را طی کنیم، از این به بعد راندمان باتری لپ‌تاپمان پایین خواهد آمد و برای مثال وقتی در حالت عادی 100 درصد توان خود را مصرف می‌کند، بعد از پایان سیکل مصرفی، 80 درصد توان خود را شارژ و دشارژ می‌شود.

راه کار کجاست؟ چگونه می‌توانیم از سیکل مصرفی باتری لپ‌تاپ‌مان، نهایت استفاده را ببریم؟

یک راه کار این است که مثلا وقتی لپ‌تاپ‌تان 60 درصد شارژ دارد، از همان مقدار شارژ استفاده کنید و تنها وقتی که دیگر شارژ آن به زیر 5 درصد رسید، به شارژر متصل کنید. خیلی‌ها هر وقت که به شارژر دسترسی پیدا می‌کنند، لپ تاپ را به شارژر متصل می‌کنند؛ حتی اگر 60 درصد هم شارژ داشته باشد. این کار بسیار اشتباه است، چون شما از یک سیکل مصرفی باتری خود تنها 40 درصد آن را استفاده کرده‌اید و خیلی ساده یک سیکل مصرفی باتری را هدر داده‌اید.

راه کار دیگر این است که وقتی در خانه هستید، لپ‌تاپ همیشه به شارژر متصل باشد، در این حالت وقتی شارژ لپ‌تاپ شما از98 درصد بیشتر می‌شود، باتری لپ‌تاپ از مدار خارج شده و برق مصرفی دستگاه توسط شارژر تامین می‌شود و این یعنی شما هیچ سیکل مصرفی را از دست نمی‌دهید. کسانی هستند که وقتی شارژ لپ‌تاپ‌شان به100 درصد می‌رسد، شارژر را از دستگاه جدا می‌کنند و باز وقتی که شارژ دستگاه خیلی کم می‌شود آن را به شارژر متصل می‌کنند، این کار بسیار اشتباه است زیرا همان طور که بالاتر گفتیم، شما می‌توانید در خانه از لپ‌تاپ استفاده کنید، بدون اینکه حتی یک سیکل مصرف از دستگاه شما مصرف شود.

در تصویر پایین می‌بینید که من وقتی درخانه هستم و لپ‌تاپ به شارژر متصل است، باتری دستگاه “No activity” یا همان “غیر فعال” را نشان می‌دهد و برق مصرفی از طریق شارژر تامین می‌شود.

در پایین‌تر هم می‌بینید که در تقریبا 3 ماه استفاده از لپ تاپ، 65 سیکل مصرفی باتری را استفاده کرده‌ام.

 

 

 

laptop-cycle

ادامه مطلب
سه شنبه 26 شهریور 1392  - 4:48 PM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 30

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5859563
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی