خبرگزاري فارس: نماينده مردم كهگيلويه، چرام و بهمئي در مجلس گفت: جهاد اقتصادي در حكم مقابله با دشمنان سهگانه نظام يا همان استكبار، منافقين و فتنهگران است.

حجتالاسلام سيدعليمحمد بزرگواري امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در ياسوج اظهار داشت: دين اسلام در دسترس نبودن معاش براي زندگي را خطري تهديدكننده براي اعتقادات انسان ميداند.
وي افزود: دين مبين اسلام فردي كه براي ارتقاي سطح زندگي خانواده خود ميكوشد را مانند كسي ميداند كه در راه خدا جهاد ميكند.
نماينده كهگيلويه، چرام و بهمئي در مجلس شوراي اسلامي بيان داشت: بسياري از مصائب روزافزون در جهان امروز، متاثر از تاثير شگرف عوامل اقتصادي بر همه جنبههاي زندگي ملل از جمله اجتماعي، سياسي و فرهنگي است.
وي خاطرنشان كرد: كشوري كه وضعيت اقتصادي آن نابهسامان بوده و نتواند پابهپاي ساير كشورهاي دنيا در مسير پيشرفتي همهجانبه حركت كند، آسيبپذير بوده و از جنبههاي اجتماعي و سياسي دچار بحران ميشود.
بزرگواري تصريح كرد: چنين جامعهاي نميتواند با اتكا به فرهنگ ملي خود مسير آينده خويش را تعيين كرده و در شرايط مختلف از فرهنگ مهاجم غربي و شرقي تأثيرپذير است.
اين عضو فراكسيون اكثريت مجلس ابراز داشت: اگر جامعهاي به دنبال حفظ استقلال سياسي و فرهنگي خود باشد بايد به رشد و پيشرفت اقتصادي، به عنوان يكي از مهمترين ابزارها در اين مسير توجه داشته باشد.
وي عنوان داشت: رهبر معظم انقلاب اسلامي، با اشراف كامل بر شرايط و موقعيت داخلي و خارجي، سال 90 را سال جهاد اقتصادي ناميدند.
بزرگواري بيان داشت: جهاد به معناي وسيع، تلاش پيگير با تمام توان بوده كه در مكتب اسلام به جهاد با نفس، جهاد با كفار و منافقين و جهاد اقتصادي تقسيم ميشود.
وي افزود: در حوزههاي مختلف حيات انساني، همه مسئولان و مردم بايد با بسيج امكانات و بكارگيري منابع، از فرصتها استفاده بهينه داشته تا ضمن پاسداشت ارزشهاي انساني، نيازهاي اساسي مردم به غذا، آب، بهداشت، كار، آموزش، مسكن و محيط زيست قابل سكونت برآورده شود.
نماينده سه شهرستان كهگيلويه و بويراحمد در مجلس شوراي اسلامي عنوان داشت: براي اجراي صحيح فرمان جهاد اقتصادي مورد نظر مقام معظم رهبري، بايد خود را در بوته آزمايش قرار داده و با استفاده از آمار و نتايج علمي و كارشناسي شده، به نقاط ضعف و قوت خود پي برده و در راه اجراي هر چه بهتر آن گامهاي بلندي برداريم.
بزرگواري ابراز داشت: تلاش همه جانبه در عرصه توليد، عدالت در توزيع و قناعت در مصرف، از اصول اساسي جهاد اقتصادي بوده كه براي اجراي آن بايد گامهاي اساسي برداشته شود.
وي عنوان داشت: براي تحقق اين هدف، بخشهاي دولتي، تعاون و خصوصي بايد در كنار هم و با كمك هم به پيشرفت اقتصادي جامعه كمك كنند تا كشور در اين فرصت پيشآمده به درجات عالي توسعه اقتصادي دست يابد.
عضو فراكسيون انقلاب اسلامي مجلس شوراي اسلامي بيان داشت: اكنون كه ملتهاي مسلمان خاورميانه با الگوگيري از نظام جمهوري اسلامي، حكومتهاي طاغوتي و ديكتاتور خود را يكي پس از ديگري سرنگون ميكنند، وظيفه داريم الگوي اقتصادي توسعهيافته و عادلانهاي از حكومت اسلامي را به آنها ارائه دهيم.
بزرگواري با اشاره به توطئههاي پيدرپي دشمنان نظام جمهوري اسلامي در طول سالهاي پس از پيروزي انقلاب اظهار داشت: دشمنان نظام جمهوري اسلامي با سه شيوه تهاجم نظامي جنگ سخت، تهاجم فرهنگي و جنگ نرم و با محاصره اقتصادي همواره سعي در براندازي و سرنگوني نظام اسلامي داشتهاند.
وي افزود: ملت ايثارگر ايران اسلامي با تمسك به ولايت در دو عرصه جنگ سخت و نرم، به پيروزي رسيدند و دشمنان را ناكام كردند.
اين عضو كميسيون كشاورزي مجلس شوراي اسلامي توجه، حركت و تلاش در مسير جهاد اقتصادي را ضروري دانست و بيان داشت: ملت ايران اكنون به فرمان وليامر مسلمين قدم در راه جهاد اقتصادي گذاشته تا در بهترين شرايط صفآرايي در مقابل حصر اقتصادي دشمن را آغاز كنند.
بزرگواري تصريح كرد: ملت ايران بايد همچون ساير نبردهاي گذشته و ايثار در تمام عرصهها، در عرصه اقتصادي نيز به درجهاي از رشد و استقلال رسيده كه سرآمد نظامهاي حاكم بر دنيا شوند.
وي خاطرنشان كرد: استقلال اقتصادي به معناي قطع رابطه اقتصادي با جهان پيرامون نبوده، بلكه بايد بدون تأثيرپذيري از اقتصاد ناعادلانه امپرياليستي، با ارائه شيوههاي جديد در توليد، توزيع و مصرف، اقتصاد جهاني را متأثر از خود كند.
بزرگواري گفت: اقتصاد جهاني امروز به دليل فقدان عدالت، وجود فقر تودهها و نيز بيتوجهي به ارزشهاي انساني در رنج بوده و بيمار است.
وي اقتصاد جهان امروز را ناتوان در پاسخگويي به نيازهاي انساني دانست و افزود: اقتصاد امروز به دليل بيعدالتي و فقدان معنويت در حال نابودي بوده و نميتواند رشد و تعالي بشر را فراهم كند.
بزرگواري اظهار داشت: جهاد اقتصادي با هدف كسب رضايت پروردگار، رشد همهجانبه انسان و ايجاد فرصتهاي عادلانه برنامهريزي شده، توجه انسانها را به خود جلب كرده و به اقتصادي پايدار و موفق ميانجامد.
