نام پدر: سیدمرتضی | تاریخ تولد: 01/01/1337 |
محل تولد: ایران - خراسان - نیشابور - تقی آباد | تاریخ شهادت: 07/04/1360 |
محل شهادت: تهران | طول مدت حیات: 23 سال |
مزار شهید: - |
او در محيط بيآلايش روستاي تقيآباد رشد و نمو يافت و توانست تحصيلات ابتدايي را به پايان برساند.
به توصيه پدر و هم چنين اشتياق و علاقهاي كه به علوم حوزوي داشت، قدم در راه تحصيل علوم ديني گذاشت و به اين وسيله كوشيد تا راه جهاد اكبر و مبارزه با نفس اماره را طي كند.
پس از پيروزي انقلاب اسلامي تحصيل و تبليغ را رها نكرد و فعاليتهاي اجتماعي خود را براي تربيت نسل جوان قوت بخشيد. با تأسيس حزب جمهوري اسلامي، چون فعاليتهاي آن را موافق با ايدههايش ميديد، به عضويت آن درآمد و به واسطه شوق، ابتكار، مديريت و انديشههاي ژرف، به شوراي مركزي راه يافت و از ياران نزديك شهيد مظلوم آيتالله بهشتي شد.
بعد از پايان درس به سبب مسئوليت فراواني كه در تشكيلات حزب، بر عهده داشت تصميم گرفت به تهران مهاجرت و ايام تابستان سال 1360 را در اين شهر به همراه خانوادهاش سپري كند. سرانجام در هفتم تير سال 1360 مظلومانه به دست منافقين در خون خود غلطيد و در سن 23 سالگی به وصال معشوق شتافت.
از او يك فرزند به نام سيدعبدالناصر(1359) به يادگار مانده است.
ادامه مطلب
[ جمعه 23 مرداد 1394 ] [ 6:04 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
[ جمعه 23 مرداد 1394 ] [ 6:04 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
[ جمعه 23 مرداد 1394 ] [ 6:04 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
[ جمعه 23 مرداد 1394 ] [ 6:04 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
[ جمعه 23 مرداد 1394 ] [ 6:02 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
[ جمعه 23 مرداد 1394 ] [ 6:02 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
[ جمعه 23 مرداد 1394 ] [ 6:02 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
[ جمعه 23 مرداد 1394 ] [ 6:02 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
[ جمعه 23 مرداد 1394 ] [ 6:02 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
نام پدر: میرعلی
تاریخ تولد: 14/01/1338
محل تولد: ایران - تهران - تهران
تاریخ شهادت: 10/05/1361
محل شهادت: -
طول مدت حیات: 23 سال
مزار شهید: بهشت زهرا(س)-قطعه26-ردیف92-شماره13-تهران
او با شرکت در هيأتهاي عزاداري و جلسات مذهبي با مفاهيم عاليه اسلام آشنا و با اوجگيري انقلاب پيامهاي روشنگرانه رهبر کبير انقلاب در وجود او طوفاني از احساسات شورانگيز برپا کرد و يکپارچه تحرک و قيام شد و فعالانه به صفوف مبارزين پيوست.
پس از انقلاب او از اولين کساني بود که به جمع پاسداران کميته ملحق شد و شبها به حراست از دستاورد خون شهدا پرداخت و در بين جهادگران سازندگي مشغول فعاليت شد.
به هنگام آغاز غايله گروهکها در کردستان بود که به شهر پاوه عزيمت کرد و در پاکسازي آنجا همت گماشت و در زمان جنگ مشتاقانه در جبهه حضور پيدا کرد و در ايستگاه 7 آبادان و خرمشهر به ياري رزمندگان اسلام شتافت. در سال 1360 جذب دادستاني انقلاب شد و در عملياتهاي مختلف سرکوبي عوامل و گروهکها و انهدام لانههاي فساد شرکت کرد و از ناحيه پا مجروح شد ولي از خانوادهاش آن را پنهان کرد.
سيدکمال سادهزيستي دوري از ظاهرسازي، تواضع و فروتني و مساعدت با تهيدستان را سرلوحه زندگي خود قرار داده بود و سرانجام با شرکت در يک عمليات سازمان سافته از طرف دادستاني انقلاب که طي آن ضربات مهلکي به تشکيلات تروريستي منافقين وارد کرد و با نثار خون پاک خود به جمع اجداد بزرگوار خود در بهشت برين پروردگار مهمان گشت و در دهم مرداد 1361 با 23 سال سن شهد شهادت را نوشيد.
پيکرش را در قطعه 26 رديف 92 مزار شماره 13 بهشت زهرا(س) به خاک سپردند.
ادامه مطلب
نام پدر: سیدکمال
تاریخ تولد: 07/01/1342
محل تولد: -
تاریخ شهادت: 27/03/1364
محل شهادت: تاکستان-قزوین
طول مدت حیات: 22 سال
مزار شهید: گلزارشهدای شهرشال-قزوین
مزار پاک و مطهرش در گلزار شهدای شهرشال قرار دارد.
ادامه مطلب
نام پدر: ابراهيم
تاریخ تولد: 20/07/1314
محل تولد: ایران - خراسان - قوچان
تاریخ شهادت: 20/08/1360
محل شهادت: قوچان
طول مدت حیات: 46 سال
مزار شهید: باغ بهشت-خراسان
وي تحصيلاتش را تا سال ششم نظام قديم ادامه داد. پس از آن، وارد حوزهي علميه شد و به درس طلبگي پرداخت. به خاطر اجراي سنت پيامبر(ص)، با خانم سارا موسويان ازدواج کرد. پنج دختر و دو پسر از آن بزرگوار به يادگار مانده است. هميشه همسر و فرزندانش را به رعايت حجاب و اداي واجبات توصيه ميکرد.
دو دوران انقلاب، فعاليتهاي زيادي در جهت پيشبرد انقلاب داشت. حتي يک بار به دست ساواک دستگير و به شدت شکنجه شد. در کارها اخلاص داشت و اهل ريا نبود. به مسايل ديني اهميت زيادي ميداد. اکثر نمازهاي يوميهاش را به جماعت ميخواند و از برگزار کنندگان جلسات دعا و آموزش قرآن بود.
او هميشه ديگران را به دفاع از اسلام، قرآن، انقلاب و پيروي از دستور امام، توصيه ميکرد.
وي سرپرستي ايتام شهرستان قوچان را بر عهده داشت و جزء نيروهاي حزباللهي شهرستان بود که در مغازهي کتابفروشي مشغول فعاليت بود. سرانجام در تاريخ 20 آبان ماه 1360، به دست منافقين، در شهرستان قوچان در 46 سالگي به شهادت رسيد.
پيکر پاکش را پس از تشييع، در باغ بهشت واقع در خراسان به خاک سپردند.
ادامه مطلب
نام پدر: علی اکبر
تاریخ تولد: - /12/1327
محل تولد: ایران - خراسان - فردوس
تاریخ شهادت: 05/02/1359
محل شهادت: طبس
طول مدت حیات: 32 سال
مزار شهید: گلزارشهدای خلدبرین-یزد
1-وی در واقعه زلزله طبس نیز به یاری هموطنانش شتافت.
ادامه مطلب
نام پدر: تقی
تاریخ تولد: 07/01/1333
محل تولد: -
تاریخ شهادت: 07/05/1360
محل شهادت: تهران
طول مدت حیات: 27 سال
مزار شهید: بهشت زهرا (س) _ قطعه 24 _ رديف 80_ شماره 23
منصوری در زمان جنگ تحمیلی در کسوت بسیجیان لشکریان توحید به دفاع از آرمانهای والای امام امت (ره) پرداخت.
سرانجام در هفتمین روز از مرداد ماه سال 1360 در سن 27 سالگی در تهران به شهادت رسید.
مزار پاکش در تهران _ بهشت زهرا (س) _ قطعه 24 _ ردیف 80 _ شماره ی 23 قرار دارد.
ادامه مطلب
نام پدر: بهمن
تاریخ تولد: 09/12/1344
محل تولد: ایران - گیلان - رشت
تاریخ شهادت: 05/06/1360
محل شهادت: حوالی بیمارستان پورسینا-رشت
طول مدت حیات: 16 سال
مزار شهید: گلزارشهدای رشت-گیلان
او در دوران تحصیل خویش با وجود مشکلات زیادی که بر سر راهش بود باز هم توانست مؤفق شود و در مدرسه به الگویی نمونه تبدیل گشته بود. عیسی همچنین در فعالیت های قبل از انقلاب شرکت می کردند و بعد از پیروزی انقلاب در پایگاه آیت الله سعیدی مشغول به فعالیت شدند.
منفرد چندین بار توسط منافقین کوردل مورد تهدید قرار گرفت و هنگامی که منافقین او را کاملاً شناسایی کردند هر روز در خانه وی نوارها و نامه های تهدیدآمیز می گذاشتند تا ایشان را بترسانند ولی ایشان که راه نورانی اسلام را یافته بود اصلاً به کردار منافقین توجهی نمی کرد .
شبی که عیسی مورد ضرب و شتم منافقین قرار گرفته بود سریعاً به خانه برگشت زخم هایش را بست و این موضوع را از خانواده خود پنهان کرد تا آن ها را نگران نبیند و آن شب را با ذکر حسین حسین به صبح رسانید؛ صبح روز بعد که ایشان از خانه بیرون می رفت بسیار خوشحال بود و با شادمانی در پوست خود نمی گنجید و با رویی گشاده و با لباس هایی خوشرنگ و معطر از خانه بیرون رفت، در همان روز حوالی بیمارستان پورسینا بود که عیسی و دوستش بهاری مورد اصابت گلوله منافقین قرار گرفتند و به درجه رفیع شهادت نائل شدند.
مادر ایشان همانطور که سرگردان در پی تنها پسر خویش می گشت به یاد سخن فرزندش افتاد که می گفت آماده روزی باش که روزی سرگردان به دنبال شهیدت بگردی و بار دیگر قصه ی بی تابی مادر حضرت علی اکبر در کربلا را زنده کنی... ایشان در تاریخ 5 شهریور 1360 در زمانی که تنها ۱۶ سالشان بود توسط منافقین ترور گردیدند.
پیکر پاک و مطهرش را در گلزار شهدای رشت به خاک سپردند.
ادامه مطلب
نام پدر: سيدجعفر
تاریخ تولد: 01/07/1312
محل تولد: ایران - کردستان - سنندج
تاریخ شهادت: 29/02/1361
محل شهادت: -
طول مدت حیات: 49 سال
مزار شهید: -
ادامه مطلب
نام پدر: حسین علی
تاریخ تولد: - / - /1323
محل تولد: ایران - اصفهان - نجف آباد
تاریخ شهادت: 07/04/1360
محل شهادت: ساختمان حزب جمهوری اسلامی
طول مدت حیات: 37 سال
مزار شهید: قم
ادامه مطلب
نام پدر: غلام حسن
تاریخ تولد: 02/01/1341
محل تولد: -
تاریخ شهادت: 24/06/1360
محل شهادت: فروشگاه قدس -خیابان ولی عصر(عج)-تهران
طول مدت حیات: 19 سال
مزار شهید: بهشت زهرا(س)-قطعه24-ردیف94-شماره41-تهران
همزمان با اوجگيري انقلاب شکوهمند اسلامي ايران محسن نيز همچون ديگر شيفتگان آئين محمدي پا به صحنه مبارزه گذاشت و در نبرد ميان کفر و ايمان سهم شايستهاي ايفا نمود و جانفشاني فراوان کرد.
پس از پيروزي انقلاب حضور در صحنه را ادامه داد و ضمن شرکت در مراسم مذهبي و مجالس و نماز جمعه و راهپيماييهاي امت مسلمان افشاگر دسائس ضدانقلاب داخلي نيز بود و با آگاهي از ماهيت پليد گروهکهاي وابسته به استکبار جهاني ماسک از چهره رياکارانه آنها ميدريد.
به دنبال تجاوز مزدوران بعثي- صهيونيستي به خاک مقدس ميهن اسلامي، محسن براي دفاع از اسلام سر از پا نميشناخت و به عناوين مختلف ميکوشيد تا عازم جبهههاي نبرد حق عليه باطل گردد. پس از آن که نتوانست از طريق بسيج به جبهه برود در ارتش جمهوري اسلامي ثبتنام کرد و در پادگان بروجرد به خدمت پرداخت و در تمام دوران خدمت و طي کردن دوره آموزشي داوطلب عزيمت به جبهه بود و از فرماندهشان ميخواست که وي را به خط مقدم بفرستد.
مؤمني وارسته، خوشرو و خوش برخورد بود و همواره تبسمي ملکوتي بر لب داشت و چيزي مگر سعادت همنوعانش را نميخواست. بزرگترين آرزويش شهادت بود و اين فيض عظيم را در همه جا ميجست و به فضل پروردگار بدان نائل گشت.
در شهريور 1360 محسن جهت زيارت مرقد مطهر حضرت امام رضا(ع) مرخصي گرفت و پس از مشرف شدن به بارگاه ايشان و بازگشت از زيارت به منظور ديدار برادرش در روز 24 شهريور به فروشگاه قدس رفت. نماز ظهر را در نمازخانه فروشگاه اقامه کرد و سپس متوجه سر و صدايي در خارج از فروشگاه شد. به گوش خود شنيد که گروهي از تروريستهاي خودفروخته منافق عليه مقدسات اسلامي شعار ميدهند و با ايجاد رعب و وحشت سعي در آزار مردم و اغتشاش دارند. او که سربازي پاکباخته بود طاقت نياورد و به مقابله با تروريستهاي مسلح برخاست و با شعار "مرگ بر منافق" در مقابل آنها ايستاد و اين جنايتکاران او را به گلوله بستند و قلبي که مالامال از عشق به اسلام و امت اسلامي بود را در 19 سالگي از طپش انداختند.
پيکر مطهر محسن را در بهشت زهرا(س) قطعه 24 رديف 94 شماره 41 به خاک سپردند.
ادامه مطلب