به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

جهان شناخت فيزيكي آن شاخه از علم تجربي است كه منشأ،‌ ساختار و تكامل جهان در كليت آن را بررسي مي‌كند. اين جهان شناخت، حوزه‌اي است كه ارتباط عميقي هم با فلسفه دارد و هم با الهيات. به لحاظ تاريخي، خاستگاه جهان شناخت در باورهاي ديني دربارة بنياد جهان، مانند حكايت‌هاي خاور نزديك باستاني پيرامون آفرينش است. نظرپردازي‌هاي جهان شناسانة فيلسوفان پيش سقراطي نيز درحكم زهداني بود كه نطفة فلسفه غرب در آن بارور شد. فلسفه و الهيات، توأمان بر تفكر جهان شناسانه سيطره داشتند تا اينكه به لطف پيشرفت‌هاي فن‌آورانة در دوران رنسانس به تدريج جهان شناخت توانست يك علم تجربي تمام عيار شود. با همة اين احوال همچنان حوزه‌اي است كه هم به لحاظ پيشفرض‌ها و هم به لحاظ پيامدها [يا لوازمش] سرشار از مباحثي داراي اهميت فلسفي است و افزون بر اين، با لحاظ كردن اعتقاداتِ خداباوري مسيحي دربارة آفرينش و امور فرجامين كه با دو زير شاخة جهان شناخت يعني جهان پيدايي و معاد شناخت منطبق‌اند، شايد اين حوزه بيشترين هم پوشاني را با علايق الهيات دارد.

بقيه در ادامه
ادامه مطلب
دوشنبه 30 فروردین 1389  - 11:38 PM
اپل كه در تلاش است به هر نحو ممكن استفاده از گوشي آيفون و محبوبيت آن را افزايش دهد، سيستم ويژه اي را براي گوشي مذكور به ثبت رسانده است.

 سيستم مذكور براي خريد الكترونيكي انواع بليط كنسرت و ديگر رويدادهاي فرهنگي و هنري قابل استفاده خواهد بود.
البته اين سيستم نه تنها بر روي گوشي آيفون بلكه بر روي رايانه هاي شخصي و از طريق فروشگاه الكترونيكي آي تيونز اپل نيز قابل استفاده خواهد بود.
كاربراني كه از اين سرويس الكترونيك استفاده مي كنند يك بليط الكترونيك را بر روي گوشي خود بارگذاري مي كنند كه داراي باركد اختصاصي است. در محل برگزاري كنسرت باركد ياد شده اسكن مي شود و فرد خريدار مي تواند وارد محل برگذاري كنسرت يا مراسم شود.
براي جلوگيري از هرگونه سوءاستفاده، سيستم امنيتي خاصي نيز در نظر گرفته شده تا از صحت و درستي باركدها اطمينان حاصل شود. اين طرح هنوز در مرحله آزمايشي است و هنوز مشخص نيست چه زمان عموم مردم مي توانند از چنين سيستم ها و سرويس هايي استفاده كنند.
ادامه مطلب
دوشنبه 30 فروردین 1389  - 11:37 PM
در فرهنگ اسلامي و تعابير قرآني، آن هنگام كه پرستار براي ياري انسان نيازمندي تلاش مي‌كند و نيازهايش را برمي‌آورد، ‌مثل آن است كه او را از مرگ رهايي بخشيده و با اين كار، موجبات خرسندي خداوند را فراهم كرده است.

پرستاري كه با تلاش خود جان مجروح يا بيمار ناتواني را نجات مي‌دهد و براي بهبودي وي تلاش مي‌كند، به يقين او را زنده كرده است و هر كه فردي را زنده كند و به جامعه پر تلاش انسان‌ها باز گرداند، مثل آن است كه خدمتي شايان به همه مردمان كرده است.

قرآن كريم در آيه 32 سوره مائده در اين باره مي‌فرمايد: «و هر كس انساني را از مرگ رهايي بخشد، ‌چنان است كه گويي همه مردم را زنده كرده است.

تاريخ پرستاري در اسلام را بايد از پرستاري حضرت فاطمه الزهرا(س) دانست. حضرت زهرا (س) در جنگ احد همراه با چهارده تن از زنان مسلمان از پدر بزرگوارش و ديگر زخمي‌هاي جنگ پرستاري كردند.

پيامبر گرامي اسلام در اين زمينه مي‌فرمايد: هر كس براي برآوردن نياز بيماري بكوشد چه آن را برآورده سازد و چه نسازد، از گناهانش پاك مي‌شود مانند روزي كه از مادر زاده شده است.

پرستاري از مجروحان و كمك به ناتوانان، در فطرت و نهاد هر انساني وجود دارد كه حاكي از اهميت آن در زندگي اجتماعي است. سيره رهبران الهي نيز همواره بر اين بوده است كه در ميدان كارهاي پسنديده، گوي سبقت را از همه انسان‌ها بربايند و انسان كامل عصر خويش و الگو براي آيندگان باشند تا به اين ترتيب، بزرگ‌ترين مشوق انسان‌ها در عمل به نيكي‌ها شوند. يكي از كارهاي نيك، «پرستاري» از بيماران است و رهبران الهي نيز به آن همت مي‌گماردند.

پرستاري در اسلام

آغاز پرستاري در اسلام با شروع جنگ‌هاي مسلمانان و جهاد بوده است. در اين جنگ‌ها؛ هم بانوان خاندان پيامبر(ص) و همه زنان مسلمان در خدمت پرستاري سهيم بودند. پرستاران صدر اسلام عبارتند از: ام‌عماره (انيسه)؛ ميمونه؛ رفيده؛ ام‌سلمه؛ ام‌عطيه و حضرت زينب كبري(س) كه از پنج امام در زمان‌هاي مختلف پرستاري كرد.

حضرت زينب(س) در سال پنجم هجري از مادري چون فاطمه زهرا(س) متولد شد و در دامان پيامبر اسلام(ص) و حضرت علي(ع) پرورش يافت. يكي از سيره‌هاي عملي زندگي اين بانوي الهي، پرستاري و دستگيري از حال بيماران و درماندگان بود. اتفاقات سختي كه در طول حيات سراسر مرارت بار ايشان رخ داد؛ همچون بيماري مادر بزرگوارشان، ضربت خوردن پدر، مسموميت برادر و بالاخره حادثه بزرگ كربلا، ايشان را به عنوان الگوي پرستاران معرفي كرد.

پرستاري در ايران

در سال 1294 شمسي، نخستين آموزشگاه پرستاري در ايران گشايش يافت كه دوره آموزشي سه ساله براي علاقه‌مندان اين رشته برگزار مي‌كرد. در سال1314 در شهرهاي تبريز، مشهد و شيراز آموزشگاه‌هاي پرستاري تاسيس شد. در سال 1320 آموزشگاه پرستاري دانشگاه تهران راه‌اندازي شد. و در سال 1335 وزارت بهداشت وقت، براي تدوين برنامه‌هاي آموزشي پرستاري از كارشناسان بين‌المللي پرستاري استفاده و نخستين كنفرانس بزرگ پرستاري را در تهران برگزار كرد.

چون نيروي انساني تعليم يافته پرستاري جوابگوي نياز جامعه نبود در سال 1338 براي جبران اين كمبود نخستين آموزشگاه بهياري تاسيس شد.

هم‌اكنون تعليم پرستاران با مهارت‌هاي روز پرستاري جهان تا مقطع دكتراي پرستار در ايران برگزار مي‌شود و همه ساله خيل مشتاقان اين حرفه به سفيدجامگان مي‌پيوندند.
ادامه مطلب
دوشنبه 30 فروردین 1389  - 11:36 PM
منابع آگاه اعلام كردند مدل آتي گوشي هوشمند آيفون موسوم به "آيفون HD " هم‌اكنون در شركت اپل در حال تكميل است و به زودي معرفي مي‌شود.

 گفته مي‌شود چندي پيش يك نفر گوشي خود را كه در اصل مدل جديد گوشي آيفون بوده و در قالب گوشي "آيفون 3G " مخفي شده بود، در مكاني جا مي‌گذارد كه بررسي بيشتر نشان مي‌دهد اين محصول مدل جديد گوشي اپل است.
اين گوشي كه به طول آن اندكي افزوده شده است، شامل دوربين ديجيتالي باكيفيتي مي‌شود كه امكان تصويربرداري را براي كاربران آسان مي‌كند.
در حالي كه پيش‌تر حافظه داخلي اين محصول 64 گيگابايت اعلام شده بود، سايت اين‌گجت اعلام كرد كه ظرفيت داخلي آن 80 گيگابايت است. اين گوشي مبتني بر نسخه جديد سيستم‌عامل موبايلي اپل موسوم به "آيفون 0/4 " خدمات خود را در اختيار كاربران مي‌گذارد.
براي اين دستگاه بر خلاف رايانه لوحي iPad بدنه آلومينيومي در نظر گرفته شده است. اين گوشي نسبت به مدل‌هاي قبلي خود سطح صاف‌تري دارد و بخش پشتي آن از جنس پلاستيك ساخته شده است. اين گوشي هنوز در مرحله آزمايشي به سر مي‌برد و مدل اوليه ارايه شده براي آيفون جديد است.
طبق سال‌هاي گذشته، شركت اپل مدل جديد گوشي آيفون را در فصل بهار به توليد انبوه مي‌رساند و آن را در اوايل تابستان عرضه مي‌كند.
ادامه مطلب
دوشنبه 30 فروردین 1389  - 11:29 PM
تلويزيون الجزيره در گزارشي به پديده بيگاري كشيدن تاجران از كودكان در معادن كنيا در سايه فقر و بدبختي پرداخت.

 گرچه كنيا هيچ‌گاه به داشتن معدن طلا معروف نبوده است؛ ولي امروزه فقر و نداري كودكان بسياري را در اين كشور در معادن به جستجوي اين ماده كمياب واداشته است.
خبرنگار الجزيره در نايروبي پايتخت كنيا با پخش تصاويري از پديده كار كودكان در معادن كه برخلاف قوانين سازمان ملل و حقوق كودكان است؛ يافتن فرصت شغلي براي صدها كودك اين كشور آفريقايي در معادن را شانس بالايي خواند و افزود: اين كودكان با كندن زمين و كوه به دنبال ماده‌اي مي‌گردند كه كشورشان هيچ‌گاه به داشتن آن معروف نبوده است.
اين گزارش با نمايش تصاويري از كلنگ زدن يك كودك به دل كوه مي‌افزايد: نبودن شغل هزاران نفر را به كار در معادن براي تأمين لقمه نان براي خانواده‌هايشان وا مي‌دارد به گونه‌اي كه اين كودك با شنيدن صداي كلنگي كه به سنگ مي‌خورد گل از گلش مي‌شكفد.
بنابراين گزارش بسياري از كودكان پس از اتمام دوره راهنمايي، راهي جز كار كردن در معادني كه پدرانشان نيز در آنها كار مي‌كردند نخواهند داشت زيرا فقر هيچ گزينه ديگري فرا رويشان نگذاشته است.
گزارشگر الجزيره با بيان اينكه دستمزد كارگران معادن از چهار دلار آمريكايي فراتر نمي‌رود؛ افزود: اين كارگران خود را خوش شانس مي‌دانند زيرا به رغم كم بودن دستمزدشان مي‌توانند نيازهاي اساسي زندگي خانواده‌شان را تأمين كنند.
اين گزارش در ادامه با پخش تصاويري از كودكي كه بر روي كاغذي نقاوشي مي‌كشد؛‌ مي‌افزايد: اين كودك دوست دارد هنرمند شود ولي به علت اينكه نياز خانواده را اولويت اول خود مي‌داند؛‌ مطمئن نيست كه آيا آينده وي را در رسيدن به آرزوهايش ياري مي‌دهد يا خير.
گزارشگر الجزيره با قرار گرفتن در كنار كودكاني كه بعضاً تا كمر در آب‌هاي آلوده قرار گرفته‌اند، افزود: بيكاران و كساني كه به مدرسه نمي‌رود بخش عمده كارگران معادن در كنيا را تشكيل مي‌دهند كه هر روزه در قبال دريافت مبلغي ناچيز به جستجوي طلا مي‌پردازند. اين در حالي است كه سود اصلي اين كار به جيب تاجران بزرگ در پايتخت كشورهاي آفريقايي و ساير مناطق جهان مي‌رود.
مسئله اشتغال كودكان در جهان واقعيتي دردناك و اسفناك است كه كمتر مورد توجه قرار گرفته است و تا زماني كه فقر، ناآگاهي و نابرابري وجود داشته باشد، با مشكل كار كودكان روبه رو خواهيم بود. كودكان كار به ويژه در جهان سوم بخشي قابل توجه از جمعيت شاغل بسياري از كشورها را تشكيل مي‌دهند.
از آن جا كه اينها نمي‌توانند مانند بزرگسالان از حقوق خود دفاع كنند و كسي نيز از آنان حمايت نمي‌كند. بيشتر مورد بهره كشي و اذيت و آزار والدين و كارفرمايان قرار مي‌گريند.
ادامه مطلب
دوشنبه 30 فروردین 1389  - 11:20 PM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 59

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5857643
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی