به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

از آنجا كه حقوق بين الملل هنوز به آن حد از قوام و استحكام نرسيده است كه معادلات سياسي در آن تاثير نداشته باشد؛ بلكه يكي از مهمترين عناصر موثر در شكل گيري و پيشرفت حقوق بين الملل، روابط بين دولت‌ها‌ست، بنابراين در اين گفتار وضعيت سياسي حاكم بر روابط بين الملل و جامعه جهاني، در زمان كاربرد عراق از تسليحات شيميايي را بررسي مي‌كنيم تا روشن شود در چه فضاي سياسي، از حقوق بين الملل انتظار واكنش مناسب نسبت به تمامي جوانب اين قضيه، از جمله تجارب تسليحات شيميايي مي‌رفته است.

بقيه در ادامه
ادامه مطلب
شنبه 28 فروردین 1389  - 2:07 PM
بنده به عنوان يك گوينده و يك روحانى سالها از فاطمه زهرا(س) حرف زده‏ام و شايد صدها ساعت در باره اين مخدره صحبت كرده‏ام و همه ما به فضايل معنوى فاطمه زهرا(س) و به خصلتهاى انسانى فاطمه زهرا(س) توجه كرديم اما به اين كه بايد يك الگوى زنده و مجسم و روشن از زن مسلمان امروز در اختيار بينندگان دنيا بگذاريم خيلى توجه نكرديم. (1)

فاطمه زهرا(س) بعد از رحلت پيغمبر(ص) براى خلافت على بن‏ابيطالب(ع) به يك مبارزه مستمر شبانه‏روزى دست زد و كسى نمى‏تواند منكر آن بشود. (2)

مقام فاطمه زهرا(س) در خور آن است كه عقول برجسته انسانهاى بزرگ در اصلى‏ترين رشته‏هاى تفكرات ايشان بينديشند و زبانهاى فصيح‏ترين و بليغ‏ترين گويندگان، شعرا و سرايندگان آن انديشه‏ها را در قالب كلمات بياورند. (3)

از خود پيغمبر اكرم(ص) كه پدر و مربى اين مخدره بزرگوار بود تا اميرالمؤمنين(ع) كه همسرش بود و تا فرزندان او ائمه معصومين (عليهم السلام) هر كدام راجع به زهراى اطهر7 جمله‏اى سخن گفتند، آن را با زبان تعظيم و ستايش بيان كردند و اين نشان‏دهنده مقام والا و توصيف‏ناشدنى آن حضرت است. (4)

اين دختر جوان - حضرت فاطمه(س) و اين بانويى كه در هنگام شهادت 18 سال داشت آن‏قدر به نماز ايستاد و عبادت كرد كه پاهاى مباركش ورم كرد. (5)

اين دختر در آن دوران سخت [شعب ابيطالب] همان فرشته نجات پيغمبر بود. (6)

«سميت الزهراء زهراء لانها تزهر لاميرالمؤمنين(ع) فى النهار ثلاث مرات بالنور» فاطمه را زهرا ناميدند چون روزى سه بار در چشم على(ع) مى‏درخشيد. (7)

بركات فاطمه زهرا(س) را ما در عين آشنايى و معرفت و ارادت به آن بانوى دو عالم در سر تا سر ايام حيات خودمان در جلوه‏هاى گوناگون زندگى مشاهده كرديم. (8)

راه على(ع) و فاطمه(س) و راه ائمه‏ امروز همان راه امام خمينى است. (9)

روز به روز، نور اسلام و معنويت فاطمه زهرا(س) آشكارتر خواهد شد. (10)


پى‏نوشتها:
1- ستودگان و ستايشگران، سخنان مقام معظم رهبرى، ص‏37.
2- همان، ص‏39.
3- همان، ص 41.
4- همان، ص 42.
5- همان.
6- همان، ص‏43.
7- همان، ص 44 روايت نقل شده از بحارالانوار، ج‏43، ص 11.
8- همان. ص‏46.
9- همان، ص‏47.
10- همان، ص‏46.


منبع:ماهنامه كوثر شماره 8
ادامه مطلب
شنبه 28 فروردین 1389  - 2:02 PM
كساني كه در يك كشور اسلامي، اسلام را ارائه مي دهند و به اجرا مي گذارند بايد يك حد متعادل و وسطي را مراعات كنند تا زمينه افراط و تفريط بسته شود و كساني به فكر گرايش به افكار غير اسلامي نيفتند.

عوامل گرايش جوانان به فرهنگ بيگانه

الف. عدم شناخت صحيح فرهنگ غرب

برخي چنين مي پندارند كه در پس نظم موجود در غرب ارزشي نهفته است، حال آنكه با دقت در زندگي غربي مي بينيم كه چنين نيست. نظام اسلامي حقوق بسياري براي مردم قايل است. اسلام سفارش هاي بسياري دارد مبني بر اينكه نبايد حق ديگران از بين برود.

بقيه در ادامه
ادامه مطلب
شنبه 28 فروردین 1389  - 2:01 PM
منطقه خليج فارس با جايگاه و كاركردهاي بي بديل خود، به يك «هارتلند» جديد و با ارزش (و غيره قابل جايگزين) تبديل شده است.

دريا پديده اي است كه خداوند آن را براي بشر خلقت كرده و تمام گنج هاي سطح و زير سطح آن را در اختيار وي گذاشته تا از آنها بهره مند گردد. خداوند تبارك و تعالي بيش از 32 مورد از دريا در قرآن ياد نموده و دريا را همواره منشأ خيرات و بركات و معجزه بزرگ الهي مي داند.
يكي از درياهاي منحصر به فرد موجود در جهان كنوني، درياي خليج فارس است كه داراي قدمت تاريخي حدود 30 ميليون ساله است. اگر چه خليج فارس داراي قدمت تاريخي زيادي است، اما قدمت تنش در آن به حدود سه هزار سال قبل و خاصه به 640 سال قبل از ميلاد مسيح (ع) باز مي گردد. بررسي اين تاريخ طولاني در خليج فارس، خود نيازمند به نگارش چندين جلد كتاب تاريخي از بعد جنگ و درگيري است. اما آنچه كه بيشتر باعث مطرح شدن خليج فارس در كانون توجهات جهاني و خاصه غربي ها شد، به حدود پنج قرن پيش باز مي گردد. يعني از حدود سال 1498 كه براي نخستين بار پرتغالي ها وارد خليج فارس شدند، كشمكش و جدال براي استيلاي بر اين منطقه آغاز شد و به تناوب پس از آنها هلندي ها از سال 1607، فرانسه از سال 1623، انگلستان از سال 1561 و آمريكا از سال 1971 بر منطقه خليج فارس تاكنون استيلاي سياسي، نظامي و اقتصادي داشته اند. كشف ماده حياتي نفت از سال 1908 در ايران ( مسجد سليمان) و سپس در ساير كشورهاي حوزه خليج فارس، پاي سوداگران نفت و غارتگران اين ثروت ملي منطقه را به خليج فارس باز كرد، به طوري كه در آستانه جنگ دوم جهاني، كشور بريتانيا 80 درصد و آمريكا چهار درصد نفت اين منطقه را استخراج مي كردند.
تاريخ خليج فارس در چند دهه اخير آنچنان با سياست، فرهنگ، اقتصاد و تنش و جنگ عجين شده است كه در حال حاضر، در جهان كمتر منطقه اي را مثل خليج فارس مي توان يافت كه تا به اين حد اهميت يافته باشد و در معرض توجه قدرت هاي خارجي مثل آمريكا قرار گرفته باشد. خليج فارس منطقه اي است كه معجوني از همه مسائل اقتصادي، فرهنگي ، استراتژيك، نظامي و امنيتي است و همين تنيدگي مسائل مختلف در آن، باعث شده تا وضعيت امنيتي آن بيش از گذشته شكننده و آسيب پذير باشد.
در راستاي تأييد جايگاه جهاني خليج فارس، نيكسون بر اين باور بود كه :« منطقه خليج فارس در دهه هاي آينده اهميت استراتژيك بسزايي خواهد داشت. اين امر بدان معناست كه يكي از آشفته ترين، كم ثبات ترين و در معرض خطرترين مناطق جهان و در آن واحد، يكي از حياتي ترين مناطق جهان است. » و يا «نيوسام» ، معاون وزير خارجه اسبق آمريكا، اهميت ژئوپليتيكي خليج فارس را اينگونه توصيف مي كند:« اگر جهان دايره اي مسطح بود كه آدمي در جست وجوي مركز آن باشد، براي اين سخن كه خليج فارس مركز جهان است، دليل خوبي بود. زيرا امروز در هيچ جايي مانند آن، منافع جهاني تلاقي نمي يابند.»
يكي از نظريه پردازان ژئوپليتيك به نام «يورديس فون لوهاوزن» در سال 1996 در اثر خود به نام «امپراتوري ها و قدرت ژئوپوليتيك امروزين» مي نويسد:« مركز دنياي قديم خاورميانه است و مركز خاورميانه نيز خليج فارس است و از اين رو «نظريه مركز مركز» توسط وي شكل گرفت.»به اعتقاد لوهاوزن، هر قدرتي كه درخليج فارس استقرار يابد، مي تواند بر اروپا و ژاپن ( عمدتاً از طريق نفت) فشار آورد و شايد اين نظريه ( در كنار ساير نظريات ژئوپليتيكي)، كانون توجه و موتور محركه سياست ها و استراتژي هاي امنيتي، اقتصادي و نظامي آمريكايي ها از دهه 1960 به اين سو گرديده است. البته ده ها و شايد صدها نظر و ديدگاه ديگر در مورد اهميت و جايگاه جهاني منطقه خليج فارس وجود دارد كه مجال پرداختن به آنها نيست.
و لذا به نظر مي رسد كه اينك منطقه خليج فارس با جايگاه و كاركردهاي بي بديل خود، به يك «هارتلند» جديد و با ارزش (و غيره قابل جايگزين) تبديل شده است.

نويسنده:علي اكبر رستمي
ادامه مطلب
شنبه 28 فروردین 1389  - 1:59 PM
يكي از بزرگترين مرزبانان حماسه جاويد و خدمتگزاران مكتب اهل بيت (ع ) و شاخص ترين دانشمندان جهان اسلام كه عمر خود را در راه خدمت به فقه و حديث شيعه و پاسداري از فرهنگ مهدويت صرف كرد , ابوجعفر محمدبن علي بن بابويه قمي ملقب به « شيخ صدوق » است كه صف اول محدثين و علماي اثناعشر جاي دارد و به عنوان يكي از اركان فقه شيعه به شمار مي رود.
پس از گذشت 10 قرن از وفات اين محدث بزرگ , بركات آثار و خدماتش باعث شده تا 15 ارديبهشت را به عنوان روز بزرگداشت شيخ صدوق نامگذاري كنند. نگاهي گذرا داريم به زندگاني پربركت صاحب يكي از بزرگترين كتب معارفي شيعه بيندازيم و درباره خدمات وي به آستان مقدس امام زمان (عج ) خوشه اي برچينيم .

بقيه در ادامه
ادامه مطلب
شنبه 28 فروردین 1389  - 1:57 PM

صفحات سایت

تعداد صفحات : 59

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 5870345
تعداد کل پست ها : 30564
تعداد کل نظرات : 1029
تاریخ ایجاد بلاگ : پنج شنبه 19 شهریور 1388 
آخرین بروز رسانی : دوشنبه 19 آذر 1397 

نویسندگان

ابوالفضل اقایی